Review militèr

Penyempurnaan F-35 mbutuhake paling ora $ 1 milyar lan kerja setaun

83
Miturut informasi RIA News, Kamar Akun AS, ing laporan sing disiapake khusus, ngira kabutuhan finansial Pentagon luwih saka $ 1 milyar sing dibutuhake kanggo ngrampungake program kanggo ngembangake versi dhasar pejuang F-35.



Alesan kanggo injeksi anyar yaiku masalah karo piranti lunak Block 3F, sing uga bakal mengaruhi owah-owahan ing wektu tes pangembangan. Ahli Kamar Akun percaya yen perkiraan departemen militer AS ($532 yuta dana tambahan lan 5 wulan kerja) optimis banget.

Sawise nganalisa kemajuan pangembangan F-35, Kamar Akun nyimpulake yen implementasine program kasebut bakal paling sethithik setaun, lan jumlah dana tambahan sing dibutuhake paling ora $ 1,7 milyar, yaiku $ 1,3 milyar. dibutuhake ing taun fiskal 2018.

F-35 tansah diiringi masalah teknis. Luwih saka sapisan wis ngandika bab cacat desain saka fighter, contone, bab maneuverability kurang lan masalah piranti lunak. Nganti saiki, kira-kira $35 triliun wis dialokasikan kanggo program F-1,5 Lightning II Lockheed Martin. Boneka.
83 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pinter bokong
    pinter bokong 25 april 2017 06:19
    +5
    Punika potong lan potong. Birokrat kita mung sinau

    1. marmalade
      marmalade 25 april 2017 06:23
      +9
      maneh.... negatif kok sampeyan titik-blank lali prabédan ing kasunyatan sing, nyatane, wis mabur karo wong-wong mau lan liwat, kaya, tes operasi full-ukuran, lan iki dadi luwih lan luwih adoh saka kita, sing mung mabur Laboratorium ?!kok point-blank ora pengin ndeleng apa Apa padha duwe mesin cetak ing donya?!tegese padha ora peduli apa-apa?!kok tansah pengin mbuwang topi?
      1. Monos
        Monos 25 april 2017 06:35
        + 17
        Kutipan: marmalade
        dheweke wis mabur

        An-2 uga mabur (isih). Lan wesi fly, nanging ora banget maneuverable lan adoh.
        Kutipan: marmalade
        kenapa sampeyan ora pengin ndeleng kosong yen dheweke duwe mesin cetak ing jagad iki?! tegese dheweke ora peduli babagan kabeh.

        Kanggo sampeyan, ekonomi mung mesin cetak? Banjur aja ngomong babagan.
        1. Letun
          Letun 25 april 2017 07:09
          + 10
          Hore!!! Ora sedina tanpa artikel babagan F-35! Amerika bodho! Dheweke ora ngerti carane nggawe pesawat! Proyek ngombe adonan! We fsekh pabidim!!!111
          1. Banisher saka Liberoids
            Banisher saka Liberoids 25 april 2017 07:18
            +3
            Flyer - ora fseh, nanging uvzeh! !! wassat ejaan sing salah ngguyu
            1. Manungsa Kucing Null
              Manungsa Kucing Null 25 april 2017 07:31
              +6
              Quote: Exorcist saka Liberoids
              ejaan sing salah

              - exorcist, kowe ngomong ngguyu :
              Quote: Exorcist saka Liberoids
              Sampeyan perlu jinak kabeh iki ora ana gunane singkatan potensi nuklir negara...

              Quote: Exorcist saka Liberoids
              ...ponakan nyalakan mburi...

              - lan sing mung kanggo dina iki nglirik
              Quote: Exorcist saka Liberoids
              Mekaten abstrak nanging kasunyatane ...

              - iki, kanthi cara, uga kanggo dina iki
              - nanging sampeyan ngomong pancen bener babagan "negara urusan" karo hubungan sampeyan karo basa Rusia ya
              1. UsRat
                UsRat 25 april 2017 09:26
                +1
                Kutipan saka Cat Man Null
                Quote: Exorcist saka Liberoids
                ejaan sing salah

                - exorcist, kowe ngomong ngguyu :
                [


                Kene hit!!! Bravo!
          2. kakang abu-abu
            kakang abu-abu 25 april 2017 07:31
            +2
            Quote: Letun
            Ora sedina tanpa artikel babagan F-35!

            Nuacho padha menehi alasan?
            Utawa iku "sapi suci" sing mung bisa diambung ing muncung?
            1. planetil18
              planetil18 25 april 2017 07:55
              +3
              Kanggo pesawat, potensial ilmiah lan teknologi Amerika Serikat ngidini bisa rampung. Kanggo dhuwit, bagean saka dana sing dialokasikan bakal langsung lan ora langsung bali menyang anggaran kanthi bentuk pajak lan potongan liyane. Lan kabungahan babagan masalah pesawat iki, padha karo sing teka saka VO, nggawe transformasi F-35 dadi produk sing pantes dadi kebanggaan nasional, yaiku. cepet utawa mengko elinga.
              1. Victor_B
                Victor_B 25 april 2017 08:01
                +6
                Lan iki mung ing konfigurasi dhasar!
                Lan yen interior kulit, stereosistma, jog dadi panas, lampu daya?
                Iku 2 kaping luwih larang!
              2. kakang abu-abu
                kakang abu-abu 25 april 2017 08:25
                +1
                Kutipan saka samoletil18
                t masalah kebanggaan nasional,

                Sawetara jenis bangga ing wong.
              3. Topotun
                Topotun 25 april 2017 09:50
                +4
                Padha bakal nggawa munggah, mung kanggo dhuwit padha bisa upgrade padha F-16, F-15 kanggo generasi 4+. Sembarang Angkatan Udara butuh pesawat MASS, lan barang anyar teknologi dhuwur iki ora bakal narik mobil lumut kanthi cara apa wae. larang! Sing. kanggo skirmishes lokal bakal pindhah, nanging kanggo perang serius ... Ya, lan kanggo skirmishes lokal - losses ing konflik sembarang cukup nyata. Lan kelangan mobil sing MAHAR isih kenek kanthong.
              4. raf
                raf 25 april 2017 12:22
                +1
                sing. cepet utawa mengko elinga.
                Dheweke bakal nggawa menyang Aneshna! Luwih becik mengko, ing taun 2080! Lan kita isih ngece!
            2. novel66
              novel66 25 april 2017 09:18
              +4
              ora perlu nozzle, kita adoh saka nilai Eropah
            3. aliis-M
              aliis-M 25 april 2017 13:56
              +1
              amarga iki minangka penerus kagbe F-16, mula ana penerus sing larang lan larang ...
          3. Muvka
            Muvka 25 april 2017 08:40
            +3
            Quote: Letun
            Hore!!! Ora sedina tanpa artikel babagan F-35! Amerika bodho! Dheweke ora ngerti carane nggawe pesawat! Proyek ngombe adonan! We fsekh pabidim!!!111

            Sing. ora masalah lan warta iki palsu? Jawab wae. Dadi yen kabar iki nyatane ora palsu, aku ora bakal maca pesen palsu sampeyan maneh.
            1. A1845
              A1845 25 april 2017 09:28
              0
              omong kosong jurnalistik liyane - yard saka duwit kanggo fine-tune piranti lunak
              ana sing nganggep serius iki?
              1. raf
                raf 25 april 2017 12:24
                +2
                Kutipan: A1845
                omong kosong jurnalistik liyane - yard saka duwit kanggo fine-tune piranti lunak
                ana sing nganggep serius iki?

                Kamar Akun AS, ing laporan sing disiapake khusus, ngira kabutuhan finansial Pentagon luwih saka $ 1 milyar sing dibutuhake kanggo ngrampungake program ngembangake versi dhasar pesawat tempur F-35.
                Apa sampeyan ora percaya iki?
                1. A1845
                  A1845 25 april 2017 16:07
                  0
                  Kenging punapa?
                  Kutipan: raf
                  program kanggo pangembangan versi dhasar saka fighter

                  iku ora padha karo
                  1 milyar kanggo piranti lunak keamanan
          4. shans2
            shans2 25 april 2017 13:12
            +1
            sampeyan saka sekte Yahudi akeh? mung wong-wong kuwi bodho kene ajeg bengok-bengok
        2. raf
          raf 25 april 2017 12:16
          +1
          An-2 uga mabur (isih). Lan wesi fly, nanging ora banget maneuverable lan adoh.
          Malah landak mabur yen sampeyan nyepak kanthi apik! ngguyu
    2. Topotun
      Topotun 25 april 2017 09:46
      +3
      Delengen ing stadion Zenit Arena, rega sing digunakake kanggo pambangunane luwih dhuwur tinimbang rega upgrade pesawat mung siji kita. Supaya kita ngerti carane kanggo Cut ora Samsaya Awon. Mung wong sing luwih "sederhana" lan akhire mulai nggegem .....
  2. Misteri12345
    Misteri12345 25 april 2017 06:20
    +5
    Yard kanggo piranti lunak? ora elek... ora elek pisan... terus ngethok.
    1. kopral
      kopral 25 april 2017 06:29
      0
      Siji ewu sing wis nguwasani. Nyuwun
      Maneh, ahli strategi kursi lokal duwe alasan kanggo nguwuh "hooray" sajrone setaun maneh. wassat

      Israel tuku pesawat karo avionik dhewe, Aku wonder yen padha duwe masalah software?
    2. Kenneth
      Kenneth 25 april 2017 06:46
      0
      Piranti lunak wis suwe luwih larang tinimbang hardware
      1. kakang abu-abu
        kakang abu-abu 25 april 2017 07:29
        +1
        Kutipan saka Kenneth
        Piranti lunak wis suwe luwih larang tinimbang hardware

        Utamane yen piranti lunak kebak bolongan - sampeyan kudu nyimpen kabeh staf programer lan mbayar dhuwit supaya bisa ngukir patches nganti dadi biru ing pasuryan.
        Iku prakara wicaksana - iku bakal bisa kanggo nulis mati lemak saben taun. wassat
    3. LYOKHA padha
      LYOKHA padha 25 april 2017 06:47
      0
      Yard kanggo piranti lunak? ora elek... ora elek pisan... terus ngethok.
      Iki
      bobote gedhe banget ... sawing lan sawing SHORE isih oh oh suwene ... iku emas. eseman
    4. uav80
      uav80 25 april 2017 07:51
      +2
      Amarga LOCHkidmartin ...
  3. filatik
    filatik 25 april 2017 06:27
    +3
    1,5 trilyun ... dolar .... tembak dhewe .... Aku bisa mbayangno yen dhuwit iki digunakake kanggo landscaping, dalan lan obat-obatan. Paling kamungkinan kanggo sing jenis dhuwit kita bakal ora Samsaya Awon saka ing Eropah
    1. BlackMokona
      BlackMokona 25 april 2017 06:39
      +1
      Iki kanggo kabeh program ing pirang-pirang ewu pesawat lan kabeh sing ana gandhengane, nganti lan kalebu decommissioning.
      1. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 25 april 2017 08:00
        +5
        iki ora kanggo kabèh program, iki tokoh kanggo nyumerepi mie ing wajib pajak.
        ing kasunyatan, jumlah bakal kakehan liyane, Mungkin malah liwat rolas triliun.
        Aku wani ngelingake sampeyan yen 10 taun kepungkur kabeh program dikira-kira, bebarengan karo operasi 30 taun, mung luwih saka 300 milyar. setaun mengko wis 500 lard.
        lan 2-3 taun kepungkur, program kasebut tuwuh dadi 1 triliun. lan saiki lagi ngomong babagan 1.5 triliun.
        Apa sampeyan mikir bakal dadi ing 5 utawa 10 taun?
        1. BlackMokona
          BlackMokona 25 april 2017 17:12
          0
          Aku wani ngelingake sampeyan yen 10 taun kepungkur kabeh program dikira-kira, bebarengan karo operasi 30 taun, mung luwih saka 300 milyar. setaun mengko wis 500 lard.

          Link nglirik
    2. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 25 april 2017 06:39
      +9
      Kutipan saka filatik
      1,5 trilyun ... dolar .... tembak dhewe .... Aku bisa mbayangno yen dhuwit iki digunakake kanggo landscaping, dalan lan obat-obatan. Paling kamungkinan kanggo sing jenis dhuwit kita bakal ora Samsaya Awon saka ing Eropah

      1.5 triliun yaiku jumlah sing bakal ditindakake kanggo produksi lan operasi kabeh F-35 sajrone 30 taun. Apa sampeyan anggota forum?militèr review", kok mbaleni omong kosong sawise wartawan?
      1. Zaurbek
        Zaurbek 25 april 2017 07:15
        +5
        ing 30 taun, salah siji Donkey bakal mati utawa Wazir. Iki babagan kaget aku nalika kerja nalika kepeksa nulis rencana penjualan 7 taun luwih dhisik ... nglirik Aku garuk-garuk sirahku lan ... nulis.
    3. DM51
      DM51 25 april 2017 07:41
      +1
      Kutipan saka filatik
      1,5 triliun ... dolar .... tembak dhewe ....Aku mbayangno yen dhuwit iki digunakake kanggo landscaping, dalan lan obat-obatan. Paling kamungkinan kanggo sing jenis dhuwit kita bakal ora Samsaya Awon saka ing Eropah

      Kita bakal entuk 150 yuta ... rubel saka dhuwit iki kanggo wong sing paling apik ngguyu
      Lan yen babagan F-35, mula aku wis ujar kaping pirang-pirang manawa kita seneng amarga Lockheed lan Amerika Serikat promosi pesawat kanthi agresif - bakal bali maneh nalika ana kekacauan nyata, umpamane karo kita. Gusti Allah ora mesthi
    4. Johnhr
      Johnhr 25 april 2017 08:33
      +1
      sampeyan ora duwe Amerika Serikat kanggo nyedhiakke. AS kudu nyedhiyakake saka wong-wong mau. lan sampeyan duwe sampeyan
    5. raf
      raf 25 april 2017 12:28
      +1
      Kutipan saka filatik
      1,5 trilyun ... dolar .... tembak dhewe .... Aku bisa mbayangno yen dhuwit iki digunakake kanggo landscaping, dalan lan obat-obatan. Paling kamungkinan kanggo sing jenis dhuwit kita bakal ora Samsaya Awon saka ing Eropah

      Lan carane wong-wong mau pas!, 5 triliun. Lan dalan kita?
  4. soroKING
    soroKING 25 april 2017 06:27
    +1
    mesin nambah "Felix" kanggo bantuan wong wassat
    1. planetil18
      planetil18 25 april 2017 08:01
      +1
      Kutipan saka soroking
      mesin nambah "Felix" kanggo bantuan wong wassat

      Gusti Allah mboten sare! Piranti iki super linuwih, lan bakal nggawe F-35 super linuwih. sad
  5. satum
    satum 25 april 2017 06:29
    0
    Iku luwih gampang kanggo nggawe anyar eseman .Ora montor mabur nanging mabur eseman
    1. Kenneth
      Kenneth 25 april 2017 06:48
      +1
      Nanging kanggo atusan pesawat digawe, ora mundhut siji. pesawat gedhe
      1. Muvka
        Muvka 25 april 2017 08:43
        +2
        Lan apa, padha melu perang? Utawa mungkin aktif mabur? Sa adoh aku elinga, padha duwe masalah karo flights prasaja. Padha ora bisa njupuk mati menyang pedhut ... Lan ing cara, atusan Su-30, 34, 35 digawe - uga ora bilai siji. Lan iki senadyan kasunyatan sing pesawat wis dawa ing layanan lan aktif digunakake, malah ing musuhan, ora kaya F-35. Aku ora nganggep Su-30 sing diprodhuksi ing India.
        1. wuh wuh
          wuh wuh 25 april 2017 09:50
          +1
          Aktif banget. Lelungan kaping pirang-pirang nyabrang Samudra Atlantik lan Samudra Pasifik
          (penerbangan menyang Australia). Ing kabut, pangkalan militer ALL ing Italia ditutup.
          Takeoff ora mung diwenehake dening F-35, nanging kabeh pesawat.
  6. Gnufus
    Gnufus 25 april 2017 06:29
    +2
    Kutipan: marmalade
    maneh.... negatif kok sampeyan titik-blank lali prabédan ing kasunyatan sing, nyatane, wis mabur karo wong-wong mau lan liwat, kaya, tes operasi full-ukuran, lan iki dadi luwih lan luwih adoh saka kita, sing mung mabur Laboratorium ?!kok point-blank ora pengin ndeleng apa Apa padha duwe mesin cetak ing donya?!tegese padha ora peduli apa-apa?!kok tansah pengin mbuwang topi?

    Lan luwih gampang, supaya bisa ngomong, tenang. Sawed ing getih, banget diterangake ing novel satirical The Gilded Age, co-pangarang dening Mark Twain lan Charles Dudley. Sapa sing durung maca, maca, ing kasunyatan saiki, lobi, sogokan, lan liya-liyane ora owah. Wirang yen dheweke bisa mbayar lan ngrampungake, sawise kabeh, sanajan sawise 1, 3, 5 taun..
  7. soroKING
    soroKING 25 april 2017 06:34
    +1
    Kutipan saka satum
    Iku luwih gampang kanggo nggawe anyar eseman .Ora montor mabur nanging mabur eseman

    wong Israel memuji keprungu
    1. Orionvit
      Orionvit 25 april 2017 07:44
      0
      Dadi wong Israel ngakoni sampeyan yen dheweke bodho shod, nuwun, padha dikembangke kanggo nenek. Iku tetep mung kanggo memuji apa padha stubbornly.
  8. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 25 april 2017 06:36
    0
    Omong kosong, Trump bakal pesen, ing saperangan sasi lan kanggo satus yuta dolar padha bakal nggawa menyang atine, amarga bisa meksa Loch Kid kanggo murah rega pepelats iki. am Jujur, supaya bisa ngomong, kanggo amatir, nanging aku ora seneng karo penampilane, nanging iki pendapat pribadiku.
    1. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 25 april 2017 06:58
      +6
      Apa sampeyan ora mikir manawa tekanan trump ing Lockheed minangka dolanan bebarengan kanggo masarakat? Para penonton kudu ayem lan tetep bungah, lan kita bakal terus ...
      1. Banisher saka Liberoids
        Banisher saka Liberoids 25 april 2017 07:20
        0
        Wong bodho, banjur Loch Kid janji bakal ngedhunake rega, tegese Tryump menang ing babak iki!
      2. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 25 april 2017 08:01
        0
        nanging rega saben unit mudhun utawa ora?
        utawa sampeyan bakal ngaso ing kasunyatan sing bocah bajingan dropped rega saben unit nanging bakal njupuk tol ing modernisasi?
  9. titsen
    titsen 25 april 2017 06:37
    0
    Kutipan: Kopral
    Israel tuku pesawat karo avionik dhewe, Aku wonder yen padha duwe masalah software?


    Kanca-kanca sing nganggo topi ora bisa ngomong sing bener ...
  10. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 25 april 2017 06:40
    +4
    Penyempurnaan F-35 mbutuhake paling ora $ 1 milyar lan kerja setaun
    Jujur, wis ora cocog ing sirahmu yen wis suwe digali? Utawa padha panginten coffin iki diiseni kanggo eyeballs bakal perang nglawan su lawas 27 lan cepet 29. Lan punika.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. GRF
      GRF 25 april 2017 09:20
      0
      Ing basis, dheweke pengin langsung nyadari generasi kaping enem ...
    3. novel66
      novel66 25 april 2017 09:24
      +3
      koyone pesawat wis suwe pisah karo dhuwit: pesawat kasebut piye wae mabur dhewe lan wis marani wong-wong, lan dhuwite terus-terusan, kaya ing guyonan kasebut "wanita tuwa terus tiba lan tiba" malah yen padha nulis iku mati, iku kabeh padha lard setahun bakal unfastened
  11. Lenya Panteleev
    Lenya Panteleev 25 april 2017 07:01
    0
    Yagene dheweke butuh kemampuan maneuver sing dhuwur nalika ana rudal jarak jauh lan radar?
    1. Zaurbek
      Zaurbek 25 april 2017 07:12
      +4
      fighter ora perlu maneuverability ing kabeh, lali nglirik
    2. Fil743
      Fil743 25 april 2017 07:13
      +1
      lan dheweke (maneuverability dhuwur) bakal pleased sanalika pepelats iki nguripake ing radar lan murup kaya wit Natal.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 25 april 2017 07:18
        +1
        utawa nalika diluncurake rudal bledosan jarak menengah ora kena target (amarga gangguan, kakehan, lan sapiturute) lan sepasang Sukhoi 35C mlebu ing sawetara rudal bledosan R-73 lan bedhil 30mm ...
    3. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 25 april 2017 07:27
      +2
      Quote: Lenya Panteleev
      Yagene dheweke butuh kemampuan maneuver sing dhuwur nalika ana rudal jarak jauh lan radar?

      Pilot kasebut nyatakake yen ing babagan kemampuan maneuvere ora kalah karo F-16.
      1. Johnhr
        Johnhr 25 april 2017 08:29
        +2
        sudut target serangan kanggo f-35 kira-kira 55 derajat. raptor wis sethitik luwih saka 60. nalika ing f-16 iku 30 derajat. dadi pranyata ngluwihi f-16 ing babagan manuver. Inggih, aku ngenteni ton topi ing sirahku wassat
      2. novel66
        novel66 25 april 2017 09:26
        +2
        Aku ngira yen dheweke ngapusi, f-16 isih pesawat, lan iki minangka jinis schmuck sing ora katon.
      3. Taran 75
        Taran 75 25 april 2017 09:44
        +1
        rowange ing karya nyariosaken bilih piyambakipun punika millionaire lan saged kathah ngguyu (Aku adol 3 g tanah ing wilayah Yaroslavl), nanging nalika nyopir lima lawas lan manggon ing apartemen kulawarga, kabeh isih ora owah. lol sampeyan master kanggo uncalan bledug ing mripat, kabeh peserta forum ngerti iki ya
    4. Chebman
      Chebman 25 april 2017 07:33
      0
      Dadi bedhil saka F35 uga bisa dibusak? Eh, banjur lobi kanggo sawetara milyar kanggo nggawe rintisan kanggo ngganti.
      1. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 25 april 2017 08:25
        +1
        Kutipan saka chebman
        Dadi bedhil saka F35 uga bisa dibusak? Eh, banjur lobi kanggo sawetara milyar kanggo nggawe rintisan kanggo ngganti.

        Bisa dibusak uga. Nyuwun Apa sampeyan wis maca babagan pesawat? Gun ing F-35 diselehake ing modul penundaan.
        1. GRF
          GRF 25 april 2017 09:23
          +1
          Lan ing tali karo trailer, sampeyan bisa njupuk akeh bom karo sampeyan)

          Aku menehi sampeyan idea gratis.

          Konstruktor afiliasi. Lan siji swiwi liyane ing wangun modul bisa ditempelake menyang? Nah, kaya bahan bakar tambahan + suspensi tambahan kanggo misil?
        2. _Ugene_
          _Ugene_ 25 april 2017 10:20
          0
          Kepiye babagan outboard? Lan apa iku?
        3. Mike2388
          Mike2388 25 april 2017 14:14
          0
          Gun vertikal wis mriem ing wadhah, nalika versi lemah lan kelompok duwe gun dibangun ing.
    5. Topotun
      Topotun 25 april 2017 09:58
      +1
      Sajrone Perang Vietnam, militer kita uga nganggep manawa bedhil ora dibutuhake ing MIG-21. Rudal cukup. Ternyata ora cukup! Aku kudu pinter babagan wadhah meriam gantung. Banjur kabeh MIG-21 tindak karo mriem ing Papan. Dadi aku ngarep-arep yen pertempuran udara sing cedhak minangka perkara sing kepungkur ora pantes.
  12. Zaurbek
    Zaurbek 25 april 2017 07:11
    +2
    Iku ora babagan nglereni. Ketoke F-35 larang tenan. Ing tangan siji, padha laporan sing biaya wis mudun kabeh wektu (wis ngisor 100 yuta, lan bakal tiba kanggo 80 yuta), lan biaya wis kasebar ing macem-macem item. Trump ditampilake nomer sing perlu, pesawat tentara lan produksi, industri nuduhake untung normal.
    1. AID.S
      AID.S 25 april 2017 07:24
      0
      Kutipan saka Zaurbek
      Iku ora babagan nglereni. Pranyata F-35 larang tenan.

      Otak Rusia kita ora bakal ngerti iki! ngguyu
    2. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 25 april 2017 08:03
      +3
      guyon karo Fu-35 iku sawijining rega ora kalebu engine, wis kontrak kapisah.
      lan iki ditindakake kanthi sengaja supaya regane kurang saka garis psikologis 100 yuta.
      sawetara wong ngerti bab engine, lan mulane padha ora godhok. lan sing ngerti carane kurang ajar padha adol mobil karo mesin. tinimbang tuku dhewe-dhewe.
      1. wuh wuh
        wuh wuh 25 april 2017 09:55
        +1
        Ora bener. Rega kanggo batch pungkasan 90 F-35 yaiku $ 98 yuta saben,
        Klebu engine. Dhewe, mesin regane 11 yuta dolar.
        1. Zaurbek
          Zaurbek 25 april 2017 13:07
          0
          Plus artikel beda kanggo macem-macem dandan, lan sing jumlah 120 yuta. kaya iku. Apa sampeyan kudu kuwatir? Israel F-35, isih ora tuku dhewe ... keprungu
          1. wuh wuh
            wuh wuh 25 april 2017 16:01
            +1
            "Plus artikel beda kanggo macem-macem dandan" ////

            Carane bisa tanpa iku! sedulur Ing kene, auditor India ngeluh yen Su-30 biaya anggarane kurang saka 100 (!) Yuta dolar saben.
            Kabeh amarga ndandani protracted, suku cadang, dandan. Nanging aja kuwatir... iku dhuwite. mandheg
            1. Zaurbek
              Zaurbek 25 april 2017 19:47
              0
              Iku mung titik, sampeyan kudu ngetung kanthi cara sing padha .... lan aku ora bakal percaya yen F-35 bakal luwih murah tinimbang Su-35 utawa T-50 .... Aku kerja ing perusahaan Eropa lan Aku ngerti carane kabeh dianggep lan apa kabeh kasusun saka.
  13. Chebman
    Chebman 25 april 2017 07:35
    0
    roti emas)
  14. Johnhr
    Johnhr 25 april 2017 08:24
    +2
    seminggu kepungkur mung ana triliun ngguyu lan modestly bisu sing kabeh program iki bakal biaya triliun. sing, dhuwit ora diparengake, nanging bakal diparengake. nanging babagan kemampuan maneuver f-35, mula 9G wis ujar akeh kanggo sing ngerti masalah iki.
  15. KIBL
    KIBL 25 april 2017 08:49
    0
    Lan apa!? Wong-wong mau bakal nggambar lemak iki sing durung dadi awan sing rapuh! Ana kapas, ana cat, ana mesin, nanging ora ana otak kanggo ngelingi cekungan iki.
  16. Altona
    Altona 25 april 2017 09:35
    0
    Quote: Letun
    Hore!!! Ora sedina tanpa artikel babagan F-35! Amerika bodho! Dheweke ora ngerti carane nggawe pesawat! Proyek ngombe adonan! We fsekh pabidim!!!111

    -------------------------
    Saiki Profesor lan Warrior Wow bakal teka kene, padha bakal pitutur marang kowe carane rampung pesawat iki kanggo atine kanggo dhuwit akeh kurang. hi
  17. Altona
    Altona 25 april 2017 09:40
    0
    Quote: Exorcist saka Liberoids
    Jujur, supaya bisa ngomong, kanggo amatir, nanging aku ora seneng karo penampilane, nanging iki pendapat pribadiku.

    -----------------
    Inggih, yen kanthi analogi, iki wong lanang setengah weteng lan siji ginjel.
  18. Altona
    Altona 25 april 2017 09:41
    0
    Quote: mung eksploitasi
    guyon karo Fu-35 iku sawijining rega ora kalebu engine, wis kontrak kapisah.

    ----------------------------
    Apa helm pilot uga teka kanthi kapisah?
  19. Sevastiec
    Sevastiec 25 april 2017 11:43
    0
    Kang diarani: sehat maneh!
  20. Zomanus
    Zomanus 25 april 2017 12:59
    +1
    Wong lanang, kita percaya karo sampeyan. Sing penting ojo nyerah. Sepira angel, sepira regane, tetep nggarap mobil. Sanajan butuh sepuluh taun lan tumpukan dolar.
    Ayo guys, terusno. Sarkasme, yen ana apa-apa ...
  21. Vetal999
    Vetal999 25 april 2017 13:18
    0
    Dibandhingake karo sing wis ditindakake, iki omong kosong.
  22. Komentar wis dibusak.