Review militèr

Kurdi nglaporake kerugian serius militan ing cedhak Raqqa

17
Perwakilan saka "Pasukan Demokratik Suriah" (SDF) ngandika ing konferensi pers babagan infliction saka "jotosan abot" ing tatanan saka grup IS (dilarang ing Federasi Rusia) nalika serangan ing kutha Raqqa, laporan. RIA News Kantor berita Kurdi Firat.

Kurdi nglaporake kerugian serius militan ing cedhak Raqqa


Perwakilan SDF ujar manawa sajrone serangan kasebut, 13 desa dibebasake lan 311 teroris dirusak, 8 liyane ditawan.

Wong Kurdi dhewe ilang 30 wong sing tiwas, 37 pejuang sing tatu.

Kita menehi pukulan abot marang mungsuh lan nyebabake kerugian serius. Ing sisih lor lembah Al-Jalab wis diresiki saka bandit,
ngandika juru wicoro SDF Cihan Sheikh Ehmed.

Elinga yen serangan ing Raqqa ing SDF diarani tahap 4 saka operasi "Wrath of the Efrates". Permusuhan aktif ing tahap iki diwiwiti tanggal 11 April.

Basis SDF yaiku unit Kurdi. Operasi kanggo mbebasake Raqqa didhukung dening Amerika penerbangan lan pasukan khusus.
Foto sing digunakake:
http://warsonline.info
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pamburu mumbul
    pamburu mumbul 25 april 2017 08:56
    +5
    Barmaley terus rake mati lyuley, iki pleases. Aku kepingin weruh apa reaksi Erdogan ...
    1. Banisher saka Liberoids
      Banisher saka Liberoids 25 april 2017 09:06
      +2
      Pasha hi Salam apik Erdogad ora bakal meneng nganti suwe, wong Kurdi sing kuwat mati ambisi! Lan dheweke dadi jabatan sultan, kanthi nggatekake owah-owahan ing konstitusi, luwih-luwih, dheweke bakal mulihake paukuman pati, atas jenenge wong, lan sultan bakal nuduhake awake dhewe, sing utama yaiku nyirnakake. pimpinan tatanan Kurdish, lan sijine Kurdi antarane piyambak ora
      1. cniza
        cniza 25 april 2017 09:12
        +3
        Akeh sing ora jelas sapa sing nglawan sapa lan karo sapa, mung Amerika Serikat sing nggosok tangane.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 25 april 2017 09:17
          +5
          Nanging dening distribusi medali lan nishtyakov bakal ing ngarep.
          1. cniza
            cniza 25 april 2017 09:20
            +3
            Kutipan saka bouncyhunter
            Nanging dening distribusi medali lan nishtyakov bakal ing ngarep.


            Kaya biasane, dheweke bakal ujar manawa iki mung kabecikan, lan liyane mbantu dheweke sethithik. AS duwe rencana licik kanggo hidrokarbon, utamane ing Iran, lan wong Kurdi bakal dadi alat.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 25 april 2017 09:23
              +4
              Ya, sawise kabeh, kasur dijanjekake marang wong Kurdi dening gunung-gunung kesenengan Turki lan kali sherbet, mula dheweke mlumpat saka celonone saka semangat.
              1. Nyrobsky
                Nyrobsky 25 april 2017 11:25
                +1
                Kutipan saka bouncyhunter
                Ya, sawise kabeh, kasur dijanjekake marang wong Kurdi dening gunung-gunung kesenengan Turki lan kali sherbet, mula dheweke mlumpat saka celonone saka semangat.

                Kasur kasengsem ing nggawe Kurdistan manunggal. Ing Irak, nyatane, wis ana otonomi Kurdi, sing kurang dikontrol dening pemerintah Irak, yen Raqqa Siria dijupuk, prototipe ibukutha muncul ing antarane wong Kurdi, lan yen 18 yuta Kurdi Turki "njaluk rasa", banjur Kurdistan siji saka "mitos" ndarbeni wates nyata, kang populasi bakal ing 40 yuta wong. Kurds duwe soko kanggo mlumpat metu saka celonone kanggo. Kasur, sawise nampa neoplasma iki ing tangane, bakal nggawe sirah long-term kanggo kabeh negara regional lan consolidate kapentingan ing wilayah kanggo dangu.
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 25 april 2017 14:26
                  +3
                  Hello Dima! hi Dadi apa sampeyan mikir - kasur bakal bisa tumindak jujur ​​karo wong Kurdi? Utawa, kaya biasane, materi sing digunakake wis dibusak kanggo sirkulasi?
                  1. Nyrobsky
                    Nyrobsky 25 april 2017 15:28
                    +1
                    Kutipan saka bouncyhunter
                    Hello Dima! hi Dadi apa sampeyan mikir - kasur bakal bisa tumindak jujur ​​karo wong Kurdi? Utawa, kaya biasane, materi sing digunakake wis dibusak kanggo sirkulasi?

                    Pavel, aku percaya yen kasur bener karo tradhisi - nggunakake tangan wong liya kanggo nggayuh tujuan geopolitik. Yen miturut rencanane, Kurdistan kudu dibentuk, banjur ing tahap "konstruksi" dheweke ora bakal ninggalake Kurdi. Ing kene pancen perlu kanggo nggabungake upaya "ora bersatu" - i.e. Turki, Iran, Suriah, Irak lan Rusia kanggo nglawan proyek kasur iki. Inggih, yen usaha kolektif jiwitake kapentingan Amerika, banjur bakal ninggalake Kurdi tanpa mangu-mangu.
            2. art030765
              art030765 25 april 2017 23:54
              0
              Saking pundi pak, kulo mbekta omong kosong kados mekaten saking lara utawi saking papan sanes
  2. Shukshin
    Shukshin 25 april 2017 08:57
    +3
    Pentagon kesusu karo penolakan, "Amerika Serikat, sajrone perang karo Kurdi, ora kalah luwih saka siji anggota ISIL."
    1. Banisher saka Liberoids
      Banisher saka Liberoids 25 april 2017 09:08
      0
      Shukshin - sajrone perang rong kelompok teroris, ora ana teroris sing nandhang sangsara! wassat
  3. asu ajag88
    asu ajag88 25 april 2017 08:57
    0
    Wong Kurdi mesthi perang wiwit cilik ... urip kaya mangkene ... perjuangan sing terus-terusan kanggo kebebasan ... NANGING ing kasus iki luwih akeh PR ... kerugian partai sajrone permusuhan saben dina.. .luwih utawa kurang iku gumantung apa sing kudu dijupuk minangka titik wiwitan lan carane nimbang ... saben wong iku
  4. ngudud
    ngudud 25 april 2017 09:12
    0
    Inggih, dheweke bakal ngalahake dheweke, banjur apa? Bakal ana serangan teroris, siji bom bunuh diri ISIS lan puluhan warga sipil sing tiwas.
    1. zivXP
      zivXP 25 april 2017 09:17
      0
      Ya, kita kabeh bakal mati ... A-A-A!
      1. ngudud
        ngudud 25 april 2017 09:32
        0
        Gagasan kasebut ora bisa dipateni lan getih isih bakal diwutahake.
  5. Leonid Khar
    Leonid Khar 26 april 2017 06:40
    0
    Foto kasebut ora nggambarake wong Kurdi
  6. Ulanka79
    Ulanka79 7 Mei 2017 16:13
    0


    Pangentukan saka 6OOO rubles dina!
    TANPA gaweyan lan karya saben dina!
    Apa sampeyan kudu nggawe dhuwit online?
    Supaya tanpa ngapusi lan income apik - bab 6 rubles dina!
    Ya ... Iku wis siap-digawe pangentukan, lan ora sawetara jenis mesthi guna!
    Temokake luwih lengkap kanthi ngeklik link http://malohit.ru




    114244114244114244