Review militèr

Carane break USA ing 7 dina

2
Cara ngrusak AS sajrone pitung dina - pandhuan praktis kanggo teroris pawon. Yen sampeyan ngimpi hacking Amerika, nanging ora ngerti ngendi arep miwiti, banjur video iki khusus kanggo sampeyan! Mung pitung menit ing urip sampeyan, sampeyan bakal sinau babagan kabeh kelemahane negara Amerika, ing ngendi lan carane nyerang, kanthi apa lan ing urutan apa. Lan sing paling penting, sampeyan bakal sinau kanggo muter wong lan ngatur revolusi sing ngrusak.

2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. sema sigal
    sema sigal 27 april 2017 10:43
    +3
    Cukup kanggo mateni 911 dhewe bakal mati sajrone seminggu)))
  2. Gennady Fedorov
    Gennady Fedorov 1 Mei 2017 11:39
    0
    rencana menarik. Lan kepiye sampeyan isih urip lan ora gratis?
  3. Komentar wis dibusak.