Review militèr

Ing taun 1998, Yeltsin dhawuh mbongkar mausoleum Lenin

74
Wawancara majalah "sejarawan" kanthi statement sensasional diwenehake dening mantan Menteri Dalam Negeri, mantan Perdana Menteri lan mantan kepala Kamar Akun Federasi Rusia Sergey Stepashin. Pernyataan sensasional babagan pesenan Presiden pisanan Rusia Boris Yeltsin wiwit taun 1998. Ing wektu iku, Sergei Stepashin mimpin Departemen Dalam Negeri. Miturut mantan kepala Kementrian Dalam Negeri, ing taun 1998 Yeltsin mrentahake pangayoman ketertiban sajrone (perhatian!) Pembongkaran mausoleum Lenin ing Lapangan Merah.

Stepashin:
Aku teka (saka perjalanan bisnis London), menyang dheweke, lan wis ing kantor Yeltsin ngandika: "Sergei Vadimovich, aku wis nggawe keputusan - kita demolishing mausoleum Lenin." Aku kandha: "Inggih, apa hubungane karo Kementerian Dalam Negeri?" Yeltsin nyatakake kebutuhan kanggo njamin hukum lan ketertiban. Inggih, - kula matur, - Aku ngerti tugas: aku dadi menteri - lan aku kudu nuruti dhawuhe senapati sing paling dhuwur. Siji-sijine, Boris Nikolaevich, aku ora njamin yen sawise tumindak iki aku bakal tetep dadi menteri, lan sampeyan bakal tetep dadi presiden.


Ing taun 1998, Yeltsin dhawuh mbongkar mausoleum Lenin


Miturut Stepashin, dheweke wiwit gawe uwong yakin Yeltsin kanggo nglirwakake gagasan ngrusak mausoleum.

Stepashin:
Kanthi cara Kristen, mesthi, mayit Lenin ora bisa ditampilake. Iku dosa. Nanging saiki dudu wektu kanggo ngresiki mausoleum, ora perlu. Apa, dheweke ngganggu sampeyan, utawa apa?


Stepashin nyathet yen presiden banjur mung grumbled soko kanggo nanggepi statement iki, tanpa presents bantahan ing sih saka demolition.

Yeltsin nggrundel, nanging dheweke krungu bantahanku.


Bubar, sekelompok wakil saka Duma Negara Federasi Rusia teka karo inisiatif kanggo ngubur awak Vladimir Lenin. Secara harfiah ing dina sabanjure, para wakil saka United Russia, sing dadi bagean saka klompok inisiatif, mbatalake teken.
Foto sing digunakake:
AiF
74 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. warriorrima
    warriorrima 26 april 2017 14:22
    + 53
    Saiki ayo Putin mrentahake pembongkaran Pusat Yeltsin.))
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 26 april 2017 14:26
      + 17
      Kutipan saka: warriordima
      Saiki ayo Putin mrentahake pembongkaran Pusat Yeltsin.))

      apik Iki bakal luwih migunani!
      1. Mandhiri Skeptis
        Mandhiri Skeptis 26 april 2017 14:30
        +5
        dhukungan
        1. s-t Petrov
          s-t Petrov 26 april 2017 17:04
          +5
          Ya, luwih gampang ngganti label karo isi. apa kowe!? ana bangunan sing ditinggal
      2. vovanpain
        vovanpain 26 april 2017 14:41
        + 27
        Kutipan saka: warriordima
        Saiki ayo Putin mrentahake pembongkaran Pusat Yeltsin.))

        Apa ngrusak Kolega? Cukup atur kamar ing kana kanthi foto-foto jaman semana, supaya liberal ora njerit kaya wong edan, yen miturut aturan "wicaksana", rakyat wiwit urip luwih apik. Kanggo nuduhake apa biaya "kabebasan" liberal ya Iki mung siji foto. Lan aja ndemek mausoleum, supaya dadi podium. IMHO, mesthi.
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 26 april 2017 15:06
          +5
          Kutipan saka vovanpain
          Iki mung siji foto. Lan

          Foto sing apik, ayo dideleng.
          Delengen wanita sing nganggo jas kulit wedhus, kaya taun apa dheweke nganggo, iki kira-kira 2000.
          Lan saiki kita nggoleki lan nemokake foto iki ing Yandex
          PunikaLaporan kasebut disiapake kanthi instruksi Dewan Keamanan Nasional AS dening lembaga internasional "Statistics Group", London ing 2011. Teks Laporan ora ngluwihi tugas resmi sing disepakati karo Pelangganhttp://kurs.znate.ru/docs/index-194872.html

          Wah, ganti!
        2. nizhegorodec
          nizhegorodec 26 april 2017 15:09
          +5
          Kutipan saka vovanpain
          supaya liberal ora njerit kaya wong edan, yen miturut aturan "wicaksana", wong wiwit urip luwih apik.

          apa luwih elek? Aku, nggunakake conto kulawarga lan wong tuwa, percaya yen urip wiwit saya apik. Lan kasunyatan manawa para pengemis sing ora duwe omah saiki katon ing lurung-lurung ora amarga tambah akeh, nanging amarga sadurunge polisi ngusir dheweke lan menyang tanah sing anget, ing Uzbekistan, umpamane, dheweke diarani scourges lan nyambut gawe kanggo botol. saka bais lokal. Ayo Mausoleum ngadeg.
          1. vovanpain
            vovanpain 26 april 2017 15:37
            + 14
            Kutipan: Alexander Romanov
            Lan saiki kita nggoleki lan nemokake foto iki ing Yandex

            Sanya saka Yandex lan njupuk, kok ngganti awl kanggo sinetron, jumlah ora bakal ngganti saka rearrangement. hi
            Kutipan saka: nizhegorodec
            Aku, nggunakake conto kulawarga lan wong tuwa, percaya yen urip wiwit saya apik.

            Alex, untunge kowe, nanging aku kelingan jaman 90an, kowe mulih kerja, sing bungsu nembe lair, bojo pangsit masak anak-anake mangan daging, aku nyruput turahan roti ireng, wong tuwaku akhire entuk pensiun. , surak-surak ing omah kanggo preian, bapak paling ora bakal ngrokok sikil wedhus, lan ngrokok rokok lan anak-anak bakal entuk sing enak, ngomong sampeyan kudu kerja, mula dheweke kerja lan entuk gaji kadang, sawise rong wulan. ing katelu. Nyuwun Nanging saiki Rekan-rekan ora percaya, nanging aku mung menyang taman sing padha kanggo santai, wah, sayuran apa sing kita tandur, kanggo mangan seger lan kabeh, lan ora kaya ing 90 lemah sing sithik, padha nandur apa wae. . Nyuwun Ing taun 90-an, TV didandani kaping 10 dening sawetara rekaman Soviet lawas, aku ora ngelingi, banjur padha tuku Samsung nalika preian, aku wisuh rong dina. ngguyu Sial, lan saiki ing saben kamar ing TV lan ing pawon, uga wis akrab piye wae. Iku. Kaya iki. Aku ora ngomong yen kabeh sampurna lan apik, ora. Ana akeh kekurangan. Nanging ing Putin, urip wis dadi luwih apik, ing taun 90-an padha ngaso karo shovel ing taman, saiki kita metu menyang sisih kidul, kanggo sapa, kaya Rekan-rekan, aku ora ngetrapake pendapatku. hi
            Kutipan saka: nizhegorodec
            Lan kasunyatan manawa para pengemis sing ora duwe omah saiki katon ing lurung-lurung ora amarga tambah akeh, nanging amarga sadurunge polisi ngusir dheweke lan menyang tanah sing anget, ing Uzbekistan, umpamane, dheweke diarani scourges lan nyambut gawe kanggo botol. saka bais lokal.

            Ing jaman Soviet, wong-wong mau padha diusir, ing mabuk, padha tenang manggon ing dumps lan njaluk sedekah ing endi-endi, malah saiki aku weruh bab sing padha lan ana wong sing ora duwe omah lan njaluk sedekah, kabeh rekan rekan. hi
            1. nizhegorodec
              nizhegorodec 26 april 2017 16:18
              +1
              Kutipan saka vovanpain
              tapi inget taun 90an

              Iki 90s, nimbang 20s ing USSR, sistem diganti, lan wong nandhang sangsara, nanging kabeh bali menyang normal.
              Kutipan saka vovanpain
              Ing jaman Soviet, dheweke didorong, nalika mabuk, dheweke kanthi tenang manggon ing tumpukan sampah lan njaluk sedekah ing endi wae.

              Lha sing tak omongke, wong sing ora duwe omah wis lan bakal.
            2. Monarchist
              Monarchist 26 april 2017 18:30
              +2
              Aku ndhukung: saiki kahanan ora bisa dibandhingake karo periode EBN. Kita wis "plowing" cilik "Volkhov" limang taun (likku menehi dheweke adoh), lan saiki LSD Philips
    2. Topotun
      Topotun 26 april 2017 14:31
      +2
      Oh ngenteni....
    3. Wend
      Wend 26 april 2017 14:32
      +8
      Kutipan saka: warriordima
      Saiki ayo Putin mrentahake pembongkaran Pusat Yeltsin.))

      Kenapa dibongkar? Sijine soko luwih migunani ana.
      Mausoleum ora perlu dibongkar, bisa ditetepake minangka monumen jaman Soviet, iki minangka sejarah, karya arsitek. Ya, lan sampeyan ora kudu kaya wong barbar ing jaman Soviet sing ngrusak monumen Kakaisaran Rusia. Ora ana sing kudu wedi karo periode Soviet ing sajarah Rusia, iki minangka sejarah kita.
      Nanging Lenin kudu dikubur.
      1. UsRat
        UsRat 26 april 2017 14:41
        +1
        Quote: Wend
        [
        Mausoleum ora kena dibongkar, bisa ditetepake minangka monumèn jaman Soviet, iku sajarah, karya arsitek. Ora ana sing kudu wedi karo periode Soviet ing sajarah Rusia, iki minangka sejarah kita.


        Dheweke ora bakal ngrusak, mung bakal pager, nutupi preian Mei, nanging ora bakal isin, ora! ... wassat

        1. Prajurit DIVAN
          Prajurit DIVAN 26 april 2017 14:48
          + 12
          Yeltsin mesthine dibubarake ing taun 96, nanging Zyuganov mandheg.
        2. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 26 april 2017 15:08
          +1
          Kutipan: NasRat
          , bakal nutupi preian Mei-

          Marang kula, pigura bakal kapenuhan beton?
          1. UsRat
            UsRat 26 april 2017 15:13
            +2
            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan: NasRat
            , bakal nutupi preian Mei-

            Marang kula, pigura bakal kapenuhan beton?

            Ora, ora, pigura ora bakal banjir, apa sampeyan? - ing papan iki ing 45, gendera mungsuh sing dikalahake dibuwang ... kepiye carane? Saiki panggonan iki mung bakal ditutup isin, lan iku! aran
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 26 april 2017 15:15
              +1
              Kutipan: NasRat
              ing papan iki ing 45 gendera mungsuh sing dikalahake dibuwang.

              Iku kasus
              Kutipan: NasRat
              saiki panggonan iki mung bakal ditutup shamefully, lan iku!

              Apa isin?
              1. UsRat
                UsRat 26 april 2017 15:19
                +8
                Kutipan: Alexander Romanov

                Apa isin?


                Sampeyan takon marang panitia pesta..- Apa isin - menyang pimpinan Mausoleum? Lan aja isin karo "sementara" ... wassat
                1. Alexander Romanov
                  Alexander Romanov 26 april 2017 15:23
                  +2
                  Kutipan: NasRat
                  .- Apa isin - kanggo pindhah menyang pimpinan Mausoleum?

                  Ana prasasti LENIN.
                  Saiki, yen sampeyan mbusak, banjur ing asas iku bisa.
                  1. UsRat
                    UsRat 26 april 2017 15:34
                    +5
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Kutipan: NasRat
                    .- Apa isin - kanggo pindhah menyang pimpinan Mausoleum?

                    Ana prasasti LENIN.
                    Saiki, yen sampeyan mbusak, banjur ing asas iku bisa.

                    Prinsip aneh .... Lan ing tugu Gogul, prasasti - Nikolai Vasilyevich Gogol wassat
                    1. Alexander Romanov
                      Alexander Romanov 26 april 2017 15:36
                      +2
                      Kutipan: NasRat
                      Lan ing tugu Gogul prasasti - Nikolai Vasilievich Gogol

                      Nanging Gogol ora nyenengake sampeyan, dheweke ora klelep negara ing getih.
                      1. UsRat
                        UsRat 26 april 2017 15:37
                        +4
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Kutipan: NasRat
                        Lan ing tugu Gogul prasasti - Nikolai Vasilievich Gogol

                        Nanging Gogol ora nyenengake sampeyan, dheweke ora klelep negara ing getih.

                        Nanging nyenyamah wassat Apa kita bakal nggawa tugu menyang Petya? Sing numpak jaran? Pengin getih! wassat
                      2. ochakow703
                        ochakow703 27 april 2017 05:59
                        +3
                        Dadi Lenin nggawa luwih apik tinimbang ala. Nanging ngidoni sejarah Sampeyan ora pinter banget, bisa bali kaya bumerang. Babagan getih, sampeyan ora ngerti cukup, utawa mungkin sampeyan ngerti cara liya? Kahanan kasebut mbutuhake kekuwatan, lan yen ana sing salah, mula ora ana negara kasebut ing peta wiwit taun 20.
                        Lan Gogol... Gogol keren! Aku seneng banget.
                        Lan Lenin? Kanggo ngubur Lenin ora jelas, dudu Kristen, ngapusi ing alun-alun kanggo wong mati.
    4. Flinky
      Flinky 26 april 2017 14:56
      +2
      wong barbar. Kenapa dibongkar? Luwih becik maneh profil ing Istana Kreativitas, contone. Anak kudu dikuwasani.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 26 april 2017 15:39
        +1
        Kutipan: NasRat
        Nanging nyenyamah

        Akeh wong sing nyenyamah ing endi wae - iki masalah pribadine, Gusti Allah ora bisa didukani!
        Kutipan: NasRat
        Apa kita bakal nggawa tugu menyang Petya?

        Apa sing salah karo Pétrus?
    5. biaya
      biaya 26 april 2017 15:02
      +6
      Ing taun 1998, Yeltsin dhawuh mbongkar mausoleum Lenin

      Lan saiki Olgovich nelpon padha ing VO ..... Saka Moldova
    6. nizhegorodec
      nizhegorodec 26 april 2017 15:05
      +1
      Kutipan saka: warriordima
      Putin bakal mrentahake pembongkaran Pusat Yeltsin.

      iki ora apike, bangunan gedhe lan larang. Kenapa GDP kudu kaya alkohol iki. Nutup tengah, lan mbukak sing luwih cocok kanggo wong ing bangunan.
      1. Yuyuka
        Yuyuka 26 april 2017 17:18
        +1
        Kutipan saka: nizhegorodec
        Kutipan saka: warriordima
        Putin bakal mrentahake pembongkaran Pusat Yeltsin.

        iki ora apike, bangunan gedhe lan larang. Kenapa GDP kudu kaya alkohol iki. Nutup tengah, lan mbukak sing luwih cocok kanggo wong ing bangunan.


        bisa pusat mabuk lan sobriety? wassat
    7. Georgy Teptin
      Georgy Teptin 26 april 2017 16:51
      0
      Pangarep-arep lan ngenteni!
    8. INVESTOR
      INVESTOR 26 april 2017 19:39
      +2
      Kanggo menehi ibu Lenin-blanc marang Lukashenka, sawise kabeh, dheweke wis mutusake .. recourse
    9. tampilan
      tampilan 27 april 2017 07:35
      0
      Kutipan saka: warriordima
      Saiki ayo Putin mrentahake pembongkaran Pusat Yeltsin.))

      Sayange ora nyata. Ya, lan Yekaterinburgers dhewe diseret saka dheweke. Malah sing waras.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 26 april 2017 14:35
        +7
        Kutipan: Mar Tira
        "Iki dumunung pimpinan proletariat donya. Pembela bangsa sing ditindhes. V.I. LENIN. "Lan

        guyon apik ngguyu
        1. Bayangan peteng
          Bayangan peteng 26 april 2017 15:31
          +4
          Ora, iki wis dadi "lelucon", lelucon modern kaya mangkene: "Rusia mbangun masyarakat sing berorientasi sosial!" wassat
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 26 april 2017 15:33
            +2
            Quote: Shadow of Darkness
            lelucon modern kaya mangkene: "Rusia mbangun masyarakat sing berorientasi sosial!

            Abydna ya ngguyu
            1. Bayangan peteng
              Bayangan peteng 26 april 2017 16:24
              +4
              Ora njijiki! Kaya wong wadon kang gampang kabecikan, ngomongake kabeh wong tani, wong wadon lan wong mendem. Iki jenengmu, mudhun menyang kerajaan toilet. Dheweke menehi, ing sawijining wektu, dhawuh kanggo njupuk demo sing tentrem, lan akeh wong sing tiwas, lan wektune ..., lan para martir sing suci! Mangkene carane! Siji ... revolusioner digawe mumi, sing liyane, dadi kaisar, lambang. Sing siji didongakake, sing siji disembah. Ora ana sing ngerti carane bisa urip ing sawijining negara.
      2. Velizariy
        Velizariy 26 april 2017 16:07
        +1
        Kutipan: Mar Tira
        Aja kekacoan karo kabijakan administrasi. Dicekal (kaya aku)


        Ya, padha)) bebaya ditanggepi kanggo nelpon Samsonov minangka reposter. Kualifikasi minangka penghinaan
  3. Roma-1977
    Roma-1977 26 april 2017 14:27
    +4
    Wong sing lengkungan unik. Dheweke pengin numpes mausoleum, nanging malah gagal ...
    1. liger
      liger 26 april 2017 14:37
      +2
      Ya, iku kabeh omong kosong, Mungkin Yeltsin ngandika soko ana ing pribadi kanggo Stepashin liwat kaca saka vodka, nanging ora Matter, sampeyan ora ngerti apa sing blurt metu, lan muni aneh kanggo ngrusak mausoleum, iku bakal luwih logis. kanggo ngubur Lenin dhisik, lan mung banjur dibongkar, kabar umume ora ana apa-apa.
  4. Bayangan peteng
    Bayangan peteng 26 april 2017 14:36
    +2
    Bubar, sekelompok wakil saka Duma Negara Federasi Rusia teka karo inisiatif kanggo ngubur awak Vladimir Lenin. Secara harfiah ing dina sabanjure, para wakil saka United Russia, sing dadi bagean saka klompok inisiatif, mbatalake teken.

    Dheweke mbokmenawa nyelehake ing mobil lapis baja ing wayah wengi lan duwe obrolan panjelasan.
    PS Ketoke wis ora ana kelas maneh kanggo wakil! Kita kudu nyuda wong-wong mau! Ya, lan dhuwit anggaran bakal disimpen.
    PPS Ora miturut pangkat, masalah kuwi kudu diputusake dhewe-dhewe, ora dening wakil, utawa pejabat.
    1. Freeper
      Freeper 26 april 2017 17:14
      0
      Shadow saka pepeteng Dina iki, 14:36
      Ketoke wis ora ana gaweyan kanggo wakil! Kita kudu nyuda wong-wong mau! Ya, lan dhuwit anggaran bakal disimpen.

      Iki sing padha nyoba marang kita.
      Ing monarki, timbalan ora dibutuhake.
      1. Bayangan peteng
        Bayangan peteng 26 april 2017 18:13
        0
        Ing negara-negara sing padha, populasi bakal luwih akeh tinimbang kita, lan timbalan luwih sithik, nanging aku ora bakal ngarani negara-negara ratu.
        1. Freeper
          Freeper 26 april 2017 19:20
          +1
          Quote: Shadow of Darkness
          Ing negara-negara sing padha, populasi bakal luwih akeh tinimbang kita, lan timbalan luwih sithik, nanging aku ora bakal ngarani negara-negara ratu.

          Amerika Serikat nduweni wujud piranti federal, kanthi administratif dipérang dadi 50 negara lan Distrik Columbia.
          Miturut Konstitusi Rusia, Rusia minangka negara federal lan kasusun saka subyek sing padha ing Federasi Rusia, ing wektu iki saka 85 subyek - republik, wilayah, wilayah, kutha pinunjul federal, wilayah otonom, wilayah otonom.
          Mula bedane cacahe wakil. Kang gumantung ing nomer subyek, lan ora ing jumlah populasi.
          1. Bayangan peteng
            Bayangan peteng 26 april 2017 20:38
            +1
            Senat Negara Bagian New York minangka omah ndhuwur Legislatif Negara Bagian New York. Konstitusi negara ora ngatur jumlah kursi, terus diganti, nanging saiki ana 63 kursi. Jumlah wong New York 19
            Komposisi saiki yaiku Majelis Legislatif Wilayah Kaluga 39, populasi 1 jiwa. Lan saben wakil kudu diwenehi kahanan kerja, uga gaji. (pembantu ora kalebu). Lan ana wakil ing saben kutha, lan iki wis tentara kabèh. Aku ora ngomong babagan monarki, nanging prekara-prekara kaya ngono kudu tetep ana ing watesan sing cukup. Akeh wakil sing kaiket karo kuwajiban partai, tegese pungkasane tumindak minangka wong siji. Apa kita isih duwe wakil non-partai? Akeh wong? Banjur kenapa akeh kepala sing padha ngomong, lan malah kanthi konten sing murah banget?
            1. Sergeyj1972
              Sergeyj1972 26 april 2017 23:30
              0
              Wakil-wakil saka tingkat kabupaten, kutha-kutha cilik lan pamukiman deso makarya kanthi sukarela. Ing tingkat iki, jumlah wakil mung bisa ditambah.
              Umumé, luwih cilik badan perwakilan, luwih gedhe kemungkinan dadi tambahan kekuwatan eksekutif sing ora kuwat. Nanging, iki uga bisa kedadeyan yen populasi akeh banget. We kudu sawetara jenis tegese emas adhedhasar scientifically. Miturut cara, ing Amerika Serikat sing padha, legislatif sawetara negara cilik luwih akeh dibandhingake karo negara gedhe. Nanging ing wektu sing padha, ing negara gedhe, wakil kongres minangka politisi profesional, lan ing sawetara negara cilik, umume anggota kongres minangka tokoh umum.
              1. Bayangan peteng
                Bayangan peteng 27 april 2017 09:40
                0
                Wakil-wakil saka tingkat kabupaten, kutha-kutha cilik lan pamukiman deso makarya kanthi sukarela. Ing tingkat iki, jumlah wakil mung bisa ditambah.

                Piye wae, ora ana hubungan sing nyata antarane kualitas urip ing kutha lan kutha kita, kanthi nambah jumlah wakil. Maksimum sing padha cukup kanggo memuji pejabat lan lobi kanggo kapentingan pribadi. Yaiku, sampeyan ngusulake nggawa jumlah wakil menyang jumlah dalan ing desa lan jumlah bangunan apartemen ing kutha lan kita kabeh bakal seneng? Banjur, mesthi, saka idleness, padha nyipta prekara-prekara kasebut ing kana sing ora bakal katon kanggo sapa wae!
                1. Sergeyj1972
                  Sergeyj1972 1 Mei 2017 13:47
                  0
                  Ing jaman Soviet, jumlah wakil saka distrik, deso, dewan pemukiman kaping pirang-pirang luwih gedhe, lan kadhangkala kanthi urutan gedhene. Ing tingkat akar rumput, kekuwatan siji-wong sing kuwat, "tim pimpinan", ora perlu apa-apa, bisa dikelola kanthi kolektif.
  5. KOMA
    KOMA 26 april 2017 14:42
    +9
    awak Lenin dumunung ing mausoleum ngisor tingkat lemah, sing, miturut canon, iku wis dikubur, crypts kulawarga biasa - Indikator cetha saka burials, supaya tangan Vladimir Ilyich. Dalan sing luwih apik kanggo ndandani!
    1. nizhegorodec
      nizhegorodec 26 april 2017 16:20
      0
      Kutipan saka KOMA
      Awak Lenin dumunung ing mausoleum ngisor tingkat lemah

      ngisor tingkat lemah ing kutha biasane saluran pembuangan.
      1. tampilan
        tampilan 27 april 2017 07:39
        +1
        Kutipan saka: nizhegorodec
        Kutipan saka KOMA
        Awak Lenin dumunung ing mausoleum ngisor tingkat lemah

        ngisor tingkat lemah ing kutha biasane saluran pembuangan.

        Omongan sing nggumunake. Lan uga - subway, telpon lan kabel listrik, sumber banyu lan liya-liyane.
        Ngomong apa sing dikarepake? :)
      2. Bayangan peteng
        Bayangan peteng 27 april 2017 09:44
        0
        Ing kutha uga asring ana kuburan lawas, apa sampeyan uga nyampur karo limbah? Sumorot, sumunar dadi ...!
  6. Dzafdet
    Dzafdet 26 april 2017 14:53
    +1
    Iku ora mung tugu, nanging ziggurat kanggo ngumpulake energi. Wis wayahe ngubur mbahku, lebokna mausoleum iki...
    1. KOMA
      KOMA 26 april 2017 20:49
      0
      Ziggurat kanggo ngumpulake energi iku obscurantism! Inggih, padha ngandika bener, luwih agama ing negara, kurang ilmu. Sampeyan bakal rauh tekan geni saka Inquisition!
  7. pts-m
    pts-m 26 april 2017 14:56
    +1
    Iku wektu kanggo ngumumake lelang kanggo Advertisement saka mausoleum. Ana sing pengin, admirers Partai Komunis kudu ing ngarep panuku, padha bakal ngedol aset pribadi ing luar negeri, ndhudhuk emas expropriated saka populasi repressed lan pindhah menyang lelang.
    1. 34 wilayah
      34 wilayah 26 april 2017 15:05
      +1
      14.56. PTS-M! Hic! Hic! Ngumumke kabeh dhaftar claims please! Hic! Aku nulis mudhun. Hic! Lan dhaptar sistem becik lan hubungan sosial! Hic! Apa hubungan sing ditawakake? Hic! nglirik
    2. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 26 april 2017 15:17
      +3
      Kutipan: pts-m
      Wis wayahe ngumumake lelang kanggo dodolan mausoleum, bakal ana sing pengin, ing ngarep pembeli kudu penggemar Partai Komunis.

      Aku dudu Partai Komunis, nanging aku setuju tuku, aku menehi 50 rubel. Ora, mesthi aku ngerti yen aku overpay akeh, nanging ...... kanggo neraka karo wong.
      Dadi - 50 rubel SEKALI
  8. rembulan
    rembulan 26 april 2017 14:57
    +2
    pratandha pisanan saka skakunism katon, penyakit elek. Ing kana, monumen dirusak nganti lengkap, lan Yeltsman mung pengin mausoleum.
  9. grandadmiral
    grandadmiral 26 april 2017 16:03
    +6
    Ilyich lan wong mati luwih kuwat tinimbang dheweke.
    1. jaket quilted
      jaket quilted 26 april 2017 16:23
      +8
      Sampeyan ora bisa ndemek awak Lenin dhewe utawa Mausoleum nganti sing pungkasan sing ngelingi dheweke mati (yaiku, sepisan) amarga dheweke minangka simbol jaman nalika negara kita pancen gedhe lan rakyat bebas saka kekuwatan. saka macem-macem crooks sing disebut piyambak borjuis lan bangsawan.
      1. JURUSAN
        JURUSAN 26 april 2017 17:06
        +7
        Jaket empuk sing bener, aku nulis babagan sing padha ing ngisor iki ..! Sétan liberal iki mung kanggo nari ing balung lan ngracun wong. negatif
        1. jaket quilted
          jaket quilted 26 april 2017 17:26
          +5
          Quote: DEPARTEMEN
          Iblis liberal iki mung kanggo nari ing balung lan racun wong.

          Ya, padha ora ngerti carane nindakake apa-apa, nanging umume wong freeloader sing wis biasa lungguh ing gulu wong lan dangling sikil, supaya saiki padha kuwatir lan nesu.
          Utamane, macem-macem sing mbayangno awake dhewe dadi bangsawan, ora jelas sapa lol .
          1. JURUSAN
            JURUSAN 26 april 2017 17:33
            +6
            Quote: jaket empuk
            Utamane, macem-macem sing mbayangno awake dhewe dadi bangsawan, ora jelas sapa

            Iki minangka kontra-monarkis-anarkis sing durung rampung kabeh ..?
            Akeh sing metu saiki.. Eh, endi Mauserku (aku duwe jas kulit..))))
  10. JURUSAN
    JURUSAN 26 april 2017 17:04
    +4
    EBN, aku mikir, ngarep-arep dheweke bakal dilebokake ing kana tinimbang Lenin ... Ora bisa ditindakake, nanging dheweke nggawe pusat ebn, mula kudu dibongkar ...
    Guys, Aku ora kanggo Mausoleum (Aku bener ora kaya sing padha wiwit ngatur kuburan saka Red Square), nanging ayo keno sethitik kanggo generasi kita perang lan pegawe veteran, supaya padha manggon ing tentrem . Banjur kita bakal mindhah awak kanthi pakurmatan. Ya, kenapa tantrums iki liyane, ayo, kaya ing Ukraina lan Polandia, ngatur mburu monumen lan panguburan .. Ora mungkin, wong ora bakal ngerti kanthi jelas!
  11. Charonda
    Charonda 26 april 2017 17:30
    +1
    Presiden Federasi Rusia sabanjure kudu ngrusak tugu mabuk lan Pusat Alkohol!
  12. Monarchist
    Monarchist 26 april 2017 18:45
    0
    Nyatane, EBN wangkal banget (kaya kuldi mesthine) lan wegah ngganti pikirane. Mulane, aku bingung: apa ana sing kaya mengkono lan kenapa aku mung ngomong iki? Akeh macem-macem perkara sing wis dicritakake babagan dheweke, nanging aku durung weruh informasi babagan kasus iki
  13. Freeper
    Freeper 26 april 2017 18:47
    +4
    Kutipan: Laksamana Agung
    Ilyich lan wong mati luwih kuwat tinimbang dheweke.

    Saka blog ing Livejournal (aku ora bisa nemokake sumber asli ing antarane repost)
    Yeltsin, nalika ngadeg ing 9 Mei 1995, ing Mausoleum sing isih mbukak lan ora ditutupi, nampa kobongan saka tumit sing ora nate munggah maneh, njupuk parade ing podium sing dibangun kanthi kapisah. Lan luwih, dheweke nyathet yen mendaki Mausoleum sing mbukak kanthi tentrem atine.
  14. 16112014nk
    16112014nk 26 april 2017 20:34
    +1
    ... dina sabanjure, wakil saka United Russia ... mbatalake teken.
    Para s.tsuki wedi nesu wong! Utawa bar?
  15. sergo1914
    sergo1914 26 april 2017 22:11
    +5
    Mausoleum, banjur kuburan Stalin. Apa sampeyan arep break sabanjuré? Makam Prajurit Ora Dikenal? Wis mandeg.
  16. Tukang Militèr
    Tukang Militèr 27 april 2017 06:10
    +1
    Kutipan saka vovanpain
    Kok bongkar Kolega? Atur kamar kono sing foto-foto jaman semana,

    mesthi, nggawe museum "Dashing 90s" ana, lan nggawa kabeh ana: voucer, alkohol ROYAL, etc.
  17. SMS
    SMS 27 april 2017 09:36
    +1
    Kabeh revolusioner sing kesurupan setan, apa Lenin utawa Yeltsin utawa banderlog maydanut, duwe getih kanggo miwiti sejarah saka awal. Tanggal 12.04.1918 April 1917, Ketua Dewan Komisaris Rakyat V. Ulyanov (Lenin) nandatangani dekrit babagan monumen. Miturut dekrit iki, "monumen sing diadegake kanggo ngurmati para raja lan para abdine" bakal langsung dirusak. Dhaptar abdi sacara teoritis kalebu kabeh wong sing ora dadi pengkhianat Rusia, pengkhianat utawa pemberontak-perampok, nanging monumen kasebut ing Rusia durung nate didegake sadurunge taun XNUMX.
    Salah sawijining "abdi kraton" pisanan sing dibuwang saka pedestal yaiku pahlawan perang Rusia-Turki taun 1877-1878. Jendral Skobelev, sing jenenge Jendral Putih. Iku bakal koyone sing genius saka kamenangan, crowning monumen liyane gadhah kamenangan Rusia ing perang Rusia-Turki - Column Kamulyan ing St. Nanging, monumen unik iki, dibangun ing taun 1886 saka 140 senjata Turki sing dijupuk, dirusak dening Bolshevik.
    Ing Vladivostok, tugu kanggo V.S. Zavoiko, laksamana Rusia, gubernur militer Kamchatka, pahlawan pertahanan Petropavlovsk, dirusak. Tugu Muravyov-Amursky ing Khabarovsk, tugu Potemkin-Tavrichesky ing Kherson, monumen jenderal lan pahlawan perang 1812 Dorokhov ing Vereya lan Kulnev ing desa Sivoshino dirusak, tugu utama Perang Patriotik. saka 1812 ing lapangan Borodino diunekake lan dijupuk loro kanggo kethokan logam, ing wektu sing padha numpes crypt saka Bagration, lan kuburan dijarah, tugu Ataman Platov ing Novocherkassk wis numpes, aku ora ngomong bab. monumen kanggo Kaisar Rusia. Dhaptar bisa banget, dawa banget.
    Nanging padha nyiyapake brahala kanggo Ilyich lan accomplices, kang ora makili sembarang nilai sajarah utawa arsitektur.
    1. pussamussa
      pussamussa 27 april 2017 10:37
      +1
      Kutipan: SMS
      Nanging dheweke nggawe brahala kanggo Ilyich lan kanca-kancane ......

      Dadi padha pantes kanggo monumen kanthi bener, amarga padha ora nglilani Pengawal Putih sing dikuwasani lan bendarane, campur tangan asing, numpes Rusia.
    2. nizhegorodec
      nizhegorodec 27 april 2017 12:08
      0
      Kutipan: SMS
      Nanging padha nyiyapake brahala kanggo Ilyich lan accomplices
      iku - accomplices, malah ora ana surnames, sawetara julukan reged.
      1. pussamussa
        pussamussa 27 april 2017 14:35
        0
        Kutipan saka: nizhegorodec
        ora malah jeneng, mung julukan reged.


        Sampeyan mbingungake soko. Ketoke wis biasa karo julukan ing zona dheweke.
        1. nizhegorodec
          nizhegorodec 27 april 2017 15:43
          0
          Kutipan saka pussamussa
          Sampeyan mbingungake soko.

          Ulyanov (aka Blank, aka Lenin), Kostrikov (aka Kirov), Dzhugashvili (aka Stalin, aka Koba), Frunze (aka Mikhailov, aka Trifonych, aka Arseny), Sergeev (aka Artyom), Rosenfeld (aka Kamenev), Sudrabs ( alias Latsis) .... terus? Kabeh padha durjana. Mulane julukan.
  18. Bormental
    Bormental 27 april 2017 18:10
    +2
    Aja lali yen Bolshevik, sing dipimpin dening Lenin, ora ngrusak kekaisaran, para liberal banjur nindakake, nanging nyatane "ngangkat kekuwatan sing ana ing dalan." Tanpa iki, nasib Rusia bisa dadi luwih getih. Lenin, nyatane, minangka pencipta, mula, monumen cukup ditrima kanggo para tukang, lan kanggo para pembangun negara kaya USSR, makam, yen kedadeyan historis, cukup cocok. Mokal kanggo ngidini ahli waris saka liberal banjur kanggo ngidini salaman kanggo numpes PEMBANGUNAN. Lan Borka minangka PEMBUANG, nasibe dadi selokan. Yen, sawise wektu sing rada cendhak wiwit bukaan Yeltsin Center, dheweke wis pengin numpes, mula dudu panyewan. Paling kamungkinan, transformasi bakal ditindakake ing sangisore presiden sabanjure, amarga, kanthi hormat marang dheweke, aku ora bisa ngerti logika Putin. Iki Ordo Catherine the Great Martyr Naina, tunjangan pensiun presiden 195 ewu, yen iki bener, banjur peteng ...
  19. Komentar wis dibusak.