Review militèr

Angkatan Bersenjata Ukraina siap ngenalake hukum militer ing Ukraina

65
Angkatan Bersenjata Ukraina wis siyap kanggo operate ing hukum militer yen ngenalaken dening pimpinan negara, Wakil Menteri Pertahanan Igor Pavlovsky ngandika. RIA News

Ing sambungan karo aggravation saka kahanan ing Donbass ing pungkasan Januari ing Ukraina, topik bisa introduksi saka martial law ing negara iki maneh wungu. Nanging, pungkasane ora ana keputusan. Miturut undang-undang, Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional ngirim proposal kanggo ngenalake hukum militer kanggo pertimbangan presiden. Ing wektu sing padha, Verkhovna Rada kudu nyetujoni keputusan presiden babagan introduksi hukum militer.

Angkatan Bersenjata Ukraina siap ngenalake hukum militer ing Ukraina


Yen hukum militer dienalake, angkatan bersenjata Ukraina wis siyap ... Ora ana masalah ing kene. Sajrone telung taun, meh kabeh struktur transfer angkatan bersenjata kanggo tumindak miturut hukum militer wis digarap,
Pavlovsky ngandika ing konferensi keamanan ing Kyiv.

Wiwit April 2014, panguwasa Ukraina nganakake operasi militer nglawan LPR lan DPR, sing nyatakake kamardikan sawise kudeta ing Ukraina ing Februari 2014. Miturut data PBB paling anyar, luwih saka 10 ewu wong dadi korban konflik kasebut.
Foto sing digunakake:
andex.ru/images>VSU
65 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SRC P-15
    SRC P-15 27 april 2017 14:17
    +7
    Ya, ketik apa wae, sampeyan bisa "ajrih"?
    1. Mandhiri Skeptis
      Mandhiri Skeptis 27 april 2017 14:21
      + 27
      Nah, kaya iki

      1. cniza
        cniza 27 april 2017 14:43
        +5
        Kutipan: SRTs P-15
        Ya, ketik apa wae, sampeyan bisa "ajrih"?


        Mangkono anggone padha surak-surak, amarga medeni.
    2. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 27 april 2017 14:21
      +5
      Sash, padha melu puas. Lan kesiapan kasebut nyatakake yen kabeh sing bisa ditindakake wis dicolong lan diombe dening ukrovoyaks sing wani. lol
      1. SRC P-15
        SRC P-15 27 april 2017 14:25
        + 23
        Kutipan saka bouncyhunter
        Sash, padha nindakake karep

        Dheweke ora perlu tenang, nanging nyiapake sing paling awon eseman :
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 27 april 2017 14:28
          +8
          Wong bodho iki ora percaya yen dheweke bakal "tenang". Padha Ukrainians gedhe, kok padha? wong bodho
        2. yowis
          yowis 27 april 2017 22:43
          +1
          Banjur kita bakal dibom.
      2. NEXUS
        NEXUS 27 april 2017 14:30
        +4
        Kutipan saka bouncyhunter
        Sash, padha melu puas.

        Kaya-kaya aku ora gelem ngompol, ora gelem ngompol ... ora.
        Kutipan saka bouncyhunter
        Lan kesiapan kasebut nyatakake yen kabeh sing bisa ditindakake wis dicolong lan diombe dening ukrovoyaks sing wani.

        Ora kabeh, amarga soko liyane drive lan shoots ana.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 27 april 2017 14:33
          +4
          Andriukh, sawise kabeh, dheweke nyopir lan njupuk apa sing ora diidini ngombe ... nangis
          1. NEXUS
            NEXUS 27 april 2017 14:35
            +3
            Kutipan saka bouncyhunter
            Andriukh, sawise kabeh, dheweke nyopir lan njupuk apa sing ora diidini ngombe ... nangis

            Alkoholisme ing omah kaya ngono ... pisanan kabeh sing penting dicopot, banjur kabeh liyane ... dadi, Pasha, ora bakal ana maneh.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 27 april 2017 14:37
              +3
              Kutipan: NEXUS
              Alkoholisme ing omah kaya ngono ... pisanan kabeh sing penting dicopot, banjur kabeh liyane ... dadi, Pasha, ora bakal ana maneh.

              Ngenteni Pak... apik
              1. NEXUS
                NEXUS 27 april 2017 14:48
                +4
                Kutipan saka bouncyhunter
                Ngenteni Pak...

                Ora ana nunggu, nanging kudu ngalahake Pasha. Nanging ketoke GDP ora bakal njupuk langkah kuwi, nanging bakal pindhah menyang penerus. Siji bab sing jelas, ing jero weteng sampeyan ora bisa duwe rezim kaya Parasha lan sampeyan ora bisa teka menyang kita, lan ing kasus apa wae, ana sing kudu diputusake babagan iki.
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 27 april 2017 14:52
                  +5
                  Kutipan: NEXUS
                  Siji bab sing jelas, ing jero weteng sampeyan ora bisa duwe rezim kaya Parasha lan sampeyan ora bisa teka, lan ing kasus apa wae, ana sing kudu diputusake babagan iki.

                  Ketoke, PDB wis nunggu. Utawa sawetara Alignment liyane ing 404th wis .
                  1. NEXUS
                    NEXUS 27 april 2017 14:55
                    +3
                    Kutipan saka bouncyhunter
                    Ketoke, PDB nunggu

                    Dheweke ora ngenteni, nanging ngrampungake istilahe ... Aku ngomong, ketoke, dheweke bakal menehi kabeh keputusan kasebut marang penggantine ... Aku curiga saka kantor sing padha ...
                    Kutipan saka bouncyhunter
                    Utawa sawetara Alignment liyane ing 404th wis .

                    Pasha, ora ana keselarasan liyane lan ora bisa ... ing kene perlu kanggo ngrampungake masalah kasebut sapisan lan kanggo kabeh, tanpa ngenteni transfer ...
                    1. mihe
                      mihe 27 april 2017 15:16
                      +5
                      Nyuwun pangapunten kanggo mlebu ing dialog sampeyan.
                      kene perlu kanggo mutusake masalah masalah sapisan lan kanggo kabeh, tanpa ngenteni retanit ...

                      lan iku saranake kanggo miwiti saka panggonan klempakan saka instruktur saka negara teroris dikenal
                      1. NEXUS
                        NEXUS 27 april 2017 15:21
                        +3
                        Kutipan saka mihey
                        lan iku saranake kanggo miwiti saka panggonan klempakan saka instruktur saka negara teroris dikenal

                        Ora ... kanggo rezim iki mati, sampeyan kudu mencet ing "sirah", lan ora ing "tangan".
                  2. Lelek
                    Lelek 27 april 2017 17:28
                    +5
                    Kutipan saka bouncyhunter
                    Ketoke, PDB wis nunggu. Utawa sawetara Alignment liyane ing 404th wis .


                    Halo lan nyuwun pangapunten amarga ngganggu.
                    Guys, sawise kabeh, kita wis push topik iki kanggo 3 taun. Iku mokal kanggo kita kanggo njaluk menyang / menyang mantan Ukraina karo wesi. : Yen pemilihan dianakake ing LDNR (kaya ing "Minsk") lan Federasi Rusia bakal ngakoni republik kasebut, mula akeh pitakonan bakal ilang - padha nyimpulake persetujuan lan ngirim pasukan menyang wilayah republik. Nanging sawise kabeh, Kyiv dolbos *** ngerti iki banget, lan mulane padha ora nepaki perjanjian. Lan kanthi introduksi pasukan kita, disintegrasi aktif "404" bakal diwiwiti, uji coba Banderlogs (utawa sing luwih radikal) bakal diwiwiti. Yen wong duwe pendapat sing beda - mangga. Ing sawetoro wektu, ing Odessa-ibu:
                  3. Pete Mitchell
                    Pete Mitchell 27 april 2017 17:49
                    +9
                    Aku setuju karo akeh perkara ing diskusi iki, nanging aku wedi yen GDP ngenteni agresi langsung. Nyuwun pangapunten, nanging warga Rusia pisanan sing mati ing wilayah Rusia bakal kanthi otomatis ngaktifake mode "Fire and Forward" lan kanthi otomatis nggawe legalisasi tumindak respon Rusia. Muga-muga aku salah Nyuwun
                    1. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 27 april 2017 17:54
                      +6
                      Yen Piglet, sing mabuk galak, menehi prentah kanggo ngliwati tapel wates, skenario iki bakal dadi kenyataan. Aku pancene ngarep-arep yen pesenan kasebut bakal dadi pungkasan ing urip Reichschocolattenführer. am
                    2. Lelek
                      Lelek 27 april 2017 18:17
                      +4
                      Kutipan saka Pete Mitchell
                      Aku wedi yen GDP ngenteni agresi langsung.


                      Iki ora mungkin kedadeyan. Nanging solusi dhasar kanggo masalah iki (IMHO) kemungkinan ditundha dening GDP nganti rapat pribadi karo Trump. Valtsman wedi banget karo rapat iki (diwenehi sikap pasif Trump sing terang-terangan babagan topik Ukrainia), mula dheweke ngobong pipi ing kabeh cara supaya bisa menehi perhatian marang dheweke. Artikel iki minangka bukti. Kajaba iku, hetman ana masalah karo Eropa, dina liyane PACE ngumumake ultimatum terbuka kanggo dheweke. Dadi, argumentasi "coklat" wis entek, mula nyemprotake sing pungkasan. ya
                      1. pamburu mumbul
                        pamburu mumbul 27 april 2017 18:58
                        +7
                        Quote: Lelek
                        Kajaba iku, hetman ana masalah karo Eropa, dina liyane PACE ngumumake ultimatum terbuka kanggo dheweke. Dadi, argumentasi "coklat" wis entek, mula nyemprotake sing pungkasan.

                        Leo, amarga iki cupet ing pas saka hopelessness bisa tumindak kaya kewan diburu - rush kanggo serangan. Lan ora dingerteni sapa.
                    3. samarin1969
                      samarin1969 27 april 2017 19:24
                      +1
                      Sajrone shelling saka wilayah Ukrainia, sing mati pisanan wis ana ing Juli 2014. Kaya biasane, dheweke ngilangake awake dhewe.
                    4. Foxmara
                      Foxmara 28 april 2017 17:00
                      0
                      Kutipan saka Pete Mitchell
                      nanging warga Rusia mati pisanan ing tlatah Rusia

                      Yen sampeyan butuh alesan - dheweke mesthi ditemokake ing wektu sing suwe.
                2. Svarog51
                  Svarog51 27 april 2017 14:54
                  + 13
                  Andrey, aku welcome sampeyan. hi
                  pisanan kabeh regane dijupuk metu, banjur kabeh liyane

                  Dheweke wis nyolong kabeh regane, tetep kudu "sisa" ... sikil dhisik.
                  1. NEXUS
                    NEXUS 27 april 2017 15:00
                    +7
                    Kutipan: Svarog51
                    Andrey, aku welcome sampeyan.

                    Salam. hi
                    Kutipan: Svarog51
                    Dheweke wis nyolong kabeh regane, tetep kudu "sisa" ... sikil dhisik.

                    Mulane, aku ngomong yen "Nazi" sing setengah mati iki ing bentuk Angkatan Bersenjata Ukraina, batalyon nasional lan Junta Kyiv kudu rampung lan diresiki. kepriye? Cara massa lan daya ing kasus iki ora mung siji. Mung wae, Kremlin nyoba supaya ora padu karo Eropa lan uga ora pengin nandhang ngarsane rezim Kyiv.
                    Mbayangno sedhela apa sing bakal ditindakake AS utawa, ujare, Inggris yen ana sing anti-Amerika utawa anti-Inggris tuwuh ing Meksiko ing kasus AS, utawa ing Skotlandia ing kasus Inggris.
                    1. Svarog51
                      Svarog51 27 april 2017 15:14
                      + 11
                      Aku setuju banget karo sampeyan lan ndhukung posisi sampeyan. Nuwun sewu, pakulinan nulis kanthi ringkes, mula aku ora nggedhekake. hi ombenan
                      1. planetil18
                        planetil18 27 april 2017 21:04
                        +1
                        Sing utama ora nulis tanpa tandha wacan! Ing kono timah.
                    2. Lelek
                      Lelek 27 april 2017 18:00
                      +2
                      Kutipan: NEXUS
                      NEXUS


                      Hi Andrew. Apa sampeyan duwe klon kanthi "julukan" sing padha? Deleng ing ngisor kolom. Nyuwun
                      1. NEXUS
                        NEXUS 27 april 2017 18:03
                        +3
                        Quote: Lelek
                        Hi Andrew

                        Salam. hi
                        Ing endi aku ora bisa ndeleng? Nyuwun
                3. novel66
                  novel66 27 april 2017 15:08
                  +6
                  "potong neraka, tanpa ngenteni peretonitis !!!"
    3. biaya
      biaya 27 april 2017 14:25
      +6
      Hukum militer - rezim hukum ing negara lan bagean, biasane ing mangsa perang, sing ditetepake kanthi keputusan saka badan paling dhuwur saka kekuwatan negara yen ana agresi marang negara utawa ancaman agresi langsung. Hukum militer ditondoi kanthi netepake sakumpulan langkah darurat sing ditemtokake dening hukum negara kanggo nglindhungi keamanan negara lan ketertiban umum ing negara kasebut. Madegake tanggung jawab tambah (miturut hukum perang) kanggo disobedience (gagal netepi) karo pesenan lan pesenan saka panguwasa militer negara.
      Angkatan Bersenjata Ukraina siap ngenalake hukum militer ing Ukraina

      Lan ing prakara iki, APU minangka roda kalima ing kreta. Kanggo introduksi EaP, sing dibutuhake yaiku - sing paling penting, kerangka hukum lan legislatif lan transfer menyang hukum militer struktur negara, energi, industri, transportasi lan Kementerian Dalam Negeri (lan ora mung angkatan bersenjata)
      1. Pangeran_Pensiun
        Pangeran_Pensiun 28 april 2017 17:10
        0
        Kene lumaku lapangan lan arep ngatur lan ngetik posisi. Taun liwat ntsat.
    4. Lopatov
      Lopatov 27 april 2017 14:36
      +4
      Mung ngetrapake hukum militer kanthi otomatis bakal mungkasi tranche IMF. Dheweke ora ngutangi negara ing perang.
      Ing kene padha "wedi".
      Asu menggonggong - angin nggawa ...
      1. SRC P-15
        SRC P-15 27 april 2017 14:38
        +2
        Kutipan: Lopatov
        Mung ngetrapake hukum militer kanthi otomatis bakal mungkasi tranche IMF. Dheweke ora ngutangi negara ing perang.

        Iki ora ditrapake kanggo Ukraina. IMF bakal nindakake kabeh (kaya sing ditindakake) kanggo nglawan Rusia. Amerika Serikat bakal ngetutake iki, sampeyan bisa yakin!
  2. MPK105
    MPK105 27 april 2017 14:18
    +9
    Nanging iki wis medeni ... Ana wong RUSIA, yen sampeyan lali sapa ... Kabar ala ...
    1. Чёрный
      Чёрный 27 april 2017 14:22
      +6
      Kutipan: MPK105
      Nanging iki wis medeni ... Ana wong RUSIA, yen sampeyan lali sapa ... Kabar ala ...

      ana pembunuh lan perampok ..... sampeyan ora bakal bisa mbenerake Vlasovites kanthi nyebut wong tani Rusia ..... lan iki ora luwih apik, yen ora luwih elek ..
    2. biaya
      biaya 27 april 2017 14:30
      +3
      Ya, Lesha, medeni. Saiki coklat Poroshenko bakal ditanggepi ing kertu, lan wong Ukrainia dhewe bakal nutupi perjalanan tanpa visa menyang Eropa - hukum militer isih ora
  3. Ferdinan
    Ferdinan 27 april 2017 14:21
    +1
    Ya, aku mlebu yen ora ana sing mbantu
    1. Victorio
      Victorio 27 april 2017 14:31
      +1
      Kutipan saka Ferdinand
      Ya, aku mlebu yen ora ana sing mbantu

      ===
      bakal langsung ngenalaken, sanalika dissatisfaction karo panguwasa dibentuk dadi soko diatur
  4. Bai
    Bai 27 april 2017 14:29
    +1
    Ya, padha cepet-cepet perang kanggo dangu, padha mung perlu alesan supaya ora dipuntudhuh saka ngganggu Minsk-2. Alasan iki saiki lagi aktif digoleki utawa digawe kanthi mandiri (sampeyan seneng). Nalika Jerman mbutuhake perang ing taun 1939, ana alesan. Kaya Amerika Serikat sing ditemokake ing Vietnam. Ana guru, murid uga, kabeh iku masalah wektu.
  5. Svarog51
    Svarog51 27 april 2017 14:30
    +9
    Telung taun mikir lan saiki mikir? Aku padha ora bakal introduce, yen regime visa-free bakal dibatalake, nanging ngendi kanggo drape? IMHO
  6. Maz
    Maz 27 april 2017 14:31
    +4
    Badut, kaya ing Israel, wanita kasebut nulis yen ing tanah sing dijanjekake dheweke ngunggahake rega sayuran - sekilo timun - sangang sekel (luwih saka rong dolar) lan numpes 2000 ton timun sing padha supaya ora ngurangi rega. Iki freaks ing Ukraina padha penyayang saka wong dhewe, lan malah Samsaya Awon. Nanging sirah digawe kanthi cetha ing kono, ing area papan pangibadah tengah.
    1. igor67
      igor67 27 april 2017 14:36
      0
      Kutipan: Maz
      Badut, kaya ing Israel, wanita kasebut nulis yen ing tanah sing dijanjekake dheweke ngunggahake rega sayuran - sekilo timun - sangang sekel (luwih saka rong dolar) lan numpes 2000 ton timun sing padha supaya ora ngurangi rega. Iki freaks ing Ukraina padha.

      Maz sampeyan isih ngiwa. Artikel babagan Ukraina. Mangga nulis komentar babagan Israel ing topik babagan Israel, amarga dina iki ana papat. hi
      1. sabakina
        sabakina 27 april 2017 14:44
        +2
        Aku ora ngerti, nanging sho, wong Yahudi mangan sayuran lemah ing mangsa?
        1. igor67
          igor67 27 april 2017 15:04
          +1
          Kutipan saka: sabakina
          Aku ora ngerti, nanging sho, wong Yahudi mangan sayuran lemah ing mangsa?

          Ya, lan banget sedhep
          1. sabakina
            sabakina 27 april 2017 15:15
            +5
            Aku ngerti yen iku anget ing mangsa lan kadhemen ing mangsa panas?
            2. Apa sebabe sampeyan nyerahake kabeh geng sampeyan?
            Maz sampeyan isih ngiwa. Artikel babagan Ukraina. Mangga nulis komentar babagan Israel ing topik babagan Israel, amarga saiki ana papat.
            Yaiku, sampeyan lungguh ing kene ora melu diskusi babagan kompleks industri militer, penghasilan lan biaya, hubungan karo cedhak lan adoh ing luar negeri, lan banjur mbela Israel nganggo dada sampeyan? Supaya ora ana sing bisa mandeng serong utawa mangu-mangu manawa wong Yahudi iku pilihane Gusti Allah! Ngomong-ngomong, aku ora ngerti kenapa sampeyan mateni segara?
            1. igor67
              igor67 27 april 2017 16:45
              +2
              Kutipan saka: sabakina
              Aku ngerti yen iku anget ing mangsa lan kadhemen ing mangsa panas?
              2. Apa sebabe sampeyan nyerahake kabeh geng sampeyan?
              Maz sampeyan isih ngiwa. Artikel babagan Ukraina. Mangga nulis komentar babagan Israel ing topik babagan Israel, amarga saiki ana papat.
              Yaiku, sampeyan lungguh ing kene ora melu diskusi babagan kompleks industri militer, penghasilan lan biaya, hubungan karo cedhak lan adoh ing luar negeri, lan banjur mbela Israel nganggo dada sampeyan? Supaya ora ana sing bisa mandeng serong utawa mangu-mangu manawa wong Yahudi iku pilihane Gusti Allah! Ngomong-ngomong, aku ora ngerti kenapa sampeyan mateni segara?

              Apa kowé ora bosen nulis wong-wong sing dipilih Gusti Allah saben dina? Aku wis ing situs wiwit 12, nalika topik militèr padha rembugan, saiki aku pindhah menyang topik Persenjataan, limang utawa sepuluh komentar, kabeh kene ana ing geopolitics, nanging wong Yahudi kanggo nyalahke?
              1. Viktor Demchenko
                Viktor Demchenko 27 april 2017 17:00
                0
                isih ya!!! tansah lan nang endi wae! Yen sampeyan ora ngelingi, aku bakal ngelingake sampeyan:
                ... nanging padha ngomong yen wong Yahudi racun banyu, reptil karo racun, lan padha diiseni sisik iwak menyang roti !!! sedulur lol
                Vladimir Semyonitch, yen ... aran
        2. novel66
          novel66 27 april 2017 15:09
          +2
          roso Yahudi ing ekonomi
      2. Lelek
        Lelek 27 april 2017 17:44
        0
        Kutipan saka igor67
        Artikel babagan Ukraina.


        Halo
        Sing bener iku bener. Lan ing / ing Ruin kabeh isih - kekacoan karo bias Nazi. Lan ing NTV iki, pasuryan Natsiks iki dilurusake. Lan liyane, "Igor67", kabeh apik, kabeh ... . keprungu

        Miturut cara, Tomash ilang, Shrek Kovtun terus push, lan Elena Boyko ana ing acara politik dina (kesehatan lan safety). ya
  7. Lenya Panteleev
    Lenya Panteleev 27 april 2017 14:33
    0
    Tremor liyane.
  8. pinter 017
    pinter 017 27 april 2017 14:39
    +1
    kekacoan karo wong-wong mau, carane pasukan ing posisi dikenal, nutupi karo tentara meriem lan pluru (kaya Israel utawa Yankees) lan nindakake iki sapisan sasi, supaya padha njaluk digunakake kanggo hukum militer!
  9. sabakina
    sabakina 27 april 2017 14:41
    +1
    Angkatan Bersenjata Ukraina wis siyap kanggo operate ing hukum militer yen ngenalaken dening pimpinan negara, ngandika Ihor Pavlovsky, Wakil Kepala Kamentrian Pertahanan.

    Lan nalika padha ora siap, carane iku?
    1. novel66
      novel66 27 april 2017 15:10
      +2
      nalika ana perang lan padha kesel
  10. Platov
    Platov 27 april 2017 14:49
    +1
    Sanalika dheweke rumangsa yen kerdy ​​cedhak karo rezim Petka, dheweke bakal langsung ngenalake.
  11. iki
    iki 27 april 2017 14:55
    +3
    Pitakonan sing menarik banget. Kanggo pimpinan Kyiv, mung nesu. Yen Kyiv pirso hukum martial ing negara, utawa malah ing wilayah kapisah. Aku mung ora ngerti konstitusi dheweke. Iki tegese negara perang karo kabeh akibat. Nanging pitakonan utama karo sapa perang. Kanthi DNR lan LNR. Dadi saka sudut pandang Kyiv, ora ana subyek kasebut. Mulane, dheweke kudu diakoni minangka partai oposisi sing duwe yurisdiksi. Yen ora karo wong-wong mau, banjur perang karo Federasi Rusia. Lan kene oh. Sampeyan kudu piye wae ngumumake perang ing Federasi Rusia, ngabari Putin. Kita perang karo sampeyan wiwit dina iki. Iku tumindak sirkus agawe. Sawise kabeh, Putin bakal nindakake iki kanthi serius. Perang iku perang. Kanggo pisanan utawa soko. Pira dina sadurunge budhal menyang London, pamrentah Ukraina bakal mandheg. Seminggu utawa kurang. Lan suwene bakal Angkatan Bersenjata Ukraina, kang siap, mung siap kanggo apa. Paling kamungkinan siap kanggo asor lan pati prajurit lan perwira. Igor Pavlovsky lungguh ing kantor sing anget ing Kyiv lan dheweke ora peduli, saiki, kasunyatan perang. Dheweke mikir kanggo njagong metu, dissuade, nanging apa yen kabeh ora bakal dadi.
  12. mihe
    mihe 27 april 2017 15:25
    +2
    NEXUS,
    Ing "sirah" isih banget, nanging kanggo break "driji" kanggo Nyegah ... uga, kanggo ndeleng apa mengkono sabanjuré.
    Sawetara jinis sadisme dipikolehi, sing utama yaiku supaya adoh saka masochism sing ana.
  13. pts-m
    pts-m 27 april 2017 16:22
    +1
    Shaw, maneh, Rusia wis nyiapake tarub kanggo pengungsi lan miwiti kanggo mbangun kamp konsentrasi kanggo tawanan perang Kahls.Mungkin IMF bakal uncalan ing keuangan, kabeh Kahls padha sadulur lan kabeh wong pengin manggon ing comfort.
    1. banderlosmert
      banderlosmert 28 april 2017 18:29
      +1
      Ya, kamp konsentrasi, iki pancen nyenengake, nanging dheweke bakal pindhah menyang situs konstruksi anyar abad iki ing Rusia kanthi langsung, mbuwang senjata kanthi ekspresi kepuasan lan kabungahan sing ekstrem!
  14. Lelek
    Lelek 27 april 2017 18:23
    0
    NEXUS,

    Nuwun sewu mbak. Iki repost "mihey". Mil ngapunten. aran
  15. Retvizan 8
    Retvizan 8 27 april 2017 19:08
    0
    Angkatan Bersenjata Ukraina wis siyap kanggo operasi miturut hukum militer yen wis ngenalaken....
    Ya, ya, ya, dheweke wis siyap, nanging sampeyan bakal urip apa? Ing hukum militer, IMF ora bakal menehi utangan!
  16. Gennady Panteleev
    Gennady Panteleev 27 april 2017 19:20
    +1
    Medeni kaya neraka.
    1. planetil18
      planetil18 27 april 2017 21:34
      0
      Kanggo warga sing diarani. bagean kontrol Ukraina, Aku medeni sing.
  17. vla70286887
    vla70286887 27 april 2017 20:56
    0
    Werewolves iku bodho.
  18. Starpom548
    Starpom548 28 april 2017 18:12
    0
    Terus aku pitu am
  19. Komentar wis dibusak.