Review militèr

Departemen Luar Negeri: Kita bakal nyinaoni pernyataan babagan nyuda kehadiran militer Rusia ing Suriah

20
Wakil Menteri Luar Negeri AS, Mark Toner, ngomentari laporan media yen Rusia wis mbatesi sebagian besar kehadiran militer ing Suriah. Toner ujar manawa Washington bakal mriksa klaim kasebut. RIA News nerbitake statement Toner:


Jujur, aku ora weruh nomer kasebut. Iki liyane sing kudu kita deleng. Kita wis weruh sadurunge Presiden Putin ngomong babagan pengurangan, nanging nyatane iki ora kedadeyan. Dadi angel ngomong apa-apa saiki. Nganti saiki, kita ora duwe bukti yen ana pengurangan sing signifikan.


Departemen Luar Negeri: Kita bakal nyinaoni pernyataan babagan nyuda kehadiran militer Rusia ing Suriah


Elinga yen publikasi ing media babagan pengurangan kehadiran militer ing Suriah muncul sawise pidato ing Konferensi Internasional Keamanan ing Moskow, Wakil Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata RF, Kolonel Jenderal Sergei Rudskoy. Jenderal Rusia ujar manawa kahanan lipat ngidini nyuda klompok udara Angkatan Udara Rusia - nalika jumlah kelompok teroris ing Suriah saya suda. Miturut Sergei Rudskoy, bubar tentara Siria, kanthi dhukungan saka Pasukan Aerospace, wis nyebabake karusakan sing signifikan marang teroris - dheweke ngalami kerugian babagan 6,8 ewu sing tiwas lan tatu.

Wigati dicathet yen intelijen Siria nampa informasi babagan kesiapan kanggo nransfer unit pasukan khusus Amerika Serikat, Inggris lan Yordania menyang provinsi Deraa.
Foto sing digunakake:
Kanthi gampang
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 28 april 2017 07:30
    +2
    Jawaban iki wis dikenal ing advance - Rusia diapusi, ora ngurangi apa-apa, nanging ing nalisir - jumlah tank tambah kanggo satus ewu, kontingen tempur telung yuta wong diam-diam ngenalaken, lan ing umum, Rusia kalebu. Suriah ing Federasi Rusia minangka tatanan federal anyar. ...- lan umume iki wektu kanggo aku njupuk injeksi lol lan sampeyan takon kula pitakonan lol saiki, aku bakal nggunakake Ivanka ing sampeyan banjur ngeculake !!! nangis
    1. Thrall
      Thrall 28 april 2017 07:35
      +1
      Ayo padha sinau luwih apik babagan hukum Archimedes babagan celana eseman
      1. Banisher saka Liberoids
        Banisher saka Liberoids 28 april 2017 07:40
        +3
        Thrall hi -dheweke bakal nemtokke sanksi marang Archimedes, amarga hukum kang ora sarujuk karo Departemen Negara lol
      2. bedhah
        bedhah 28 april 2017 07:45
        +5
        --- Ayo padha sinau luwih apik hukum Archimedes babagan celonone
        Pythagoras????
        1. Pesisir ilang
          Pesisir ilang 30 april 2017 21:58
          +1
          Kutipan saka ahli bedah
          --- Ayo padha sinau luwih apik hukum Archimedes babagan celonone
          Pythagoras????

          karya agung ngguyu Kanggo tablet abang rodo, kanggo zikurats granit lan monumen gypsum lol
  2. Altona
    Altona 28 april 2017 07:31
    +3
    Lan padha ora ngerti? Gambar satelit dilebokake ing meja saben dina, lan ora angel ngetung pesawat ing kana.
    1. Banisher saka Liberoids
      Banisher saka Liberoids 28 april 2017 07:42
      +3
      Flying liwat Suriah, satelit Amerika, metu saka prinsip, nguripake optik saka iku supaya ora kanggo ndeleng bebener bab carane Amerika Serikat dhewe bantuan militan opo
  3. Masya Masya
    Masya Masya 28 april 2017 07:57
    +5
    Jujur, aku ora weruh nomer kasebut. Iki liyane sing kudu kita deleng.

    Etung, nuduhake, mamah lan menehi popovat? Dadi apa?
  4. rotmistr60
    rotmistr60 28 april 2017 08:26
    +2
    Sinau metu saka pakulinan bakal liwat Internet. Mulane, ora angel prédhiksi reaksi sabanjure.
  5. yuriy55
    yuriy55 28 april 2017 08:28
    0
    Jenderal Rusia ujar manawa kanggo nyuda klompok udara Angkatan Udara Rusia kahanan lempitan diijini - nalika jumlah kelompok teroris ing Suriah wis Ngartekno melorot. Miturut Sergei Rudskoy, bubar tentara Siria, kanthi dhukungan saka Pasukan Aerospace, wis nyebabake karusakan sing signifikan marang teroris - dheweke ngalami kerugian babagan 6,8 ewu sing tiwas lan tatu.

    Mesthine, luwih katon saka sisih pinggir parit. Mung siji sing ora jelas kanggo aku. Iki nomer kerugian teroris - 6800, lan malah karo tatu, apa nomer minangka persentasi saka jumlah total? Aku ngerti yen ana kira-kira rong rolas teroris sing ora duwe wektu kanggo ninggalake lan polisi Siria bakal ngatasi. Dadi ? Utawa apa panjaluk cepet iki kanggo nyuda jumlah VKS sing ana amarga alasan liyane lan arahan liyane? belay
    Nanging, panggonan suci ora tau kosong ... Mulane:
    Wigati dicathet yen intelijen Siria nampa informasi babagan kesiapan kanggo nransfer unit pasukan khusus Amerika Serikat, Inggris lan Yordania menyang provinsi Deraa.


    Lan pungkasan, kabeh bener. Kita kudu nulungi, kita kudu ngrusak:
    Pesawat Rusia sajrone operasi anti-teroris ing SAR (wiwit September 2015) nggawe luwih saka 30 sorties, ujare Wakil Panglima Angkatan Udara Rusia Pavel Kurachenko.

    lan babagan kerugian teroris:
    Wiwit wiwitan operasi anti-teroris ing September 2015, penerbangan Rusia ing Suriah wis ngirim 17 serangan marang target IS (dilarang ing Federasi Rusia), numpes 35 militan, Dmitry Feoktistov, wakil direktur Departemen Tantangan Anyar lan Ancaman Kamentrian Luar Negeri Rusia, laporan RIA Novosti.

    Kerugian sing ora bisa ditindakake maneh:
    Secara total, miturut publikasi resmi Kementerian Pertahanan lan wakil panguwasa regional, kerugian tempur sing ora bisa ditindakake saka personel Angkatan Bersenjata RF sajrone operasi militer ing Suriah, sing diwiwiti tanggal 30 September 2015, ana 26 wong. .


    Mratelakake panemume, mung asil kasebut ora ngidini pejabat saka Departemen Luar Negeri AS utawa macem-macem pejabat saka "ora bisa dirusak", aku bakal ujar "ora angel" (kanthi analogi karo Joe sing angel dipahami) blok NATO turu kanthi tentrem ...
    prajurit
  6. ibu355yandex.ru
    ibu355yandex.ru 28 april 2017 08:28
    0
    Dheweke ora bisa ngenteni nganti bisa njupuk Panggonan ing Suriah! Saiki, kehadiran kita minangka penghalang. Lan, luwih sithik wong Rusia ing Suriah, luwih murah kemungkinan nggawe kesalahan kanthi mencet kita lan entuk jawaban ... Dadi, luwih murah kemungkinan konflik global mundhak.
  7. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 28 april 2017 08:52
    0
    dheweke bakal duwe mustaches bajingan, lan gambar muntahake neraka demoniac
  8. Platov
    Platov 28 april 2017 09:20
    +2
    Mungkin kalebu Suriah ing Rusia?) Lan perang bakal langsung rampung ... Kepiye sampeyan seneng karo ide iki ???)
    1. aszz888
      aszz888 28 april 2017 09:31
      0
      Platov Dina iki, 09:20 anyar
      Mungkin kalebu Suriah ing Rusia?) Lan perang bakal langsung rampung ... Kepiye sampeyan seneng karo ide iki ???)


      ... bakal perlu kanggo ngencengi timbalan, bisa uga bakal nindakake apa dokumen ...
    2. pvv113
      pvv113 28 april 2017 14:22
      +1
      Assad kudu menehi conto aplikasi kanggo mlebu menyang Rusia, yen ora, dheweke bisa uga ora ngerti carane nulis nglirik
  9. aszz888
    aszz888 28 april 2017 09:29
    0
    Kita wis weruh sadurunge Presiden Putin ngomong babagan pengurangan, nanging nyatane iki ora kedadeyan.

    ... ya akeh sampeyan, gedhe lan cilik ... duka
  10. kanca kewan
    kanca kewan 28 april 2017 09:31
    0
    We wis njupuk metu kanggo dangu. "Ing Maret 14, 2016, Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata RF Vladimir Putin mrentahake kanggo miwiti mundur saka "bagean utama" klompok militer Rusia saka wilayah Suriah wiwit 15 Maret 2016, wiwit " tugas sing ditugasake ing Kementerian Pertahanan lan Angkatan Bersenjata umume rampung""
  11. Valtsmanyuga
    Valtsmanyuga 28 april 2017 09:41
    0
    Toner, sing katon kaya wong kapitunan, ora ana ing unsur kanggo sinau.
  12. Lelek
    Lelek 28 april 2017 12:51
    0
    (Sajujure, aku durung weruh nomer kasebut. Iku sing kudu kita deleng. Kita wis weruh Presiden Putin ngomong babagan pemotongan sadurunge, nanging ora kedadeyan. Dadi angel ngomong apa-apa saiki. Kita ora duwe bukti yen ana pengurangan sing signifikan.)

    Lah, sinau iku tansah migunani, utamané karo pasuryan lan pikiran.
  13. rubah surem
    rubah surem 28 april 2017 16:23
    0
    Bla bla bla! saka kothong kanggo kothong, padha pour banyu. Apa iku dening kasempatan ora sadulur Klitschko, nanging Mungkin relatif?
  14. Komentar wis dibusak.