Review militèr

Armada Utara nindakake latihan kanggo nglindhungi kapal selam nuklir saka saboteurs

18
Ing garnisun Gadzhiyevo, basis utama pasukan kapal selam saka Lor armada, latihan bilateral unit pasukan khusus dianakake, sajrone tugas mbela situs pangkalan kapal selam nuklir saka serangan saka udhara, banyu lan tanah ditindakake, laporan. kantor pers SF.



Sajrone latihan, "tugas survey area banyu saka titik dhasar saka udhara, saka banyu lan ing banyu, berths lan kapal selam kanggo pertambangan kondisional" rampung.

Minangka bagéan saka latihan tempur, para pejuang detasemen kanggo nglawan pasukan lan sarana sabotase ing jero banyu (PDSS) nindakake latihan mbuwang granat lan njupuk saka bedhil submachine lan pistol kanggo nembak ing banyu APS lan SPP-1. Nalika nindakake operasi taktis, ndeteksi lan nangkep saboteurs kondisional, personel militèr nggarap katrampilan pertempuran tangan-kanggo-tangan ing pesisir lan ing banyu,
ngandika ing release.

Kacarita "luwih saka 350 personel melu latihan kasebut lan udakara 30 senjata lan peralatan militer melu, kalebu operator personel lapis baja BTR-82A, mobil salju A-1, kapal anti-sabotase jinis Grachonok, pesawat tanpa awak Orlan. kendaraan", helikopter Mi-8, sarana nggeret perenang tempur ing banyu lan peralatan khusus liyane.

Salah sawijining tujuan utama latihan yaiku kanggo nguji kesiapan tempur unit kanggo nglawan PDSS lan kemampuan kanggo nolak saboteurs.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 30 april 2017 08:23
    +2
    latihan saka bedhil submachine lan pistol kanggo njupuk ing banyu APS lan SPP-1.

    Wingi ana film babagan pencipta senjata iki (Simonovs) lan proses nggawe. informatif banget. Nganti saiki, dheweke durung tekan level iki ing luar negeri.
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 30 april 2017 08:31
      +3
      Kutipan: rotmistr60
      Nganti saiki, dheweke durung tekan level iki ing luar negeri.

      Yen ana asil ing pistol ing jero banyu ing sisih kulon (NK R-11, contone), banjur babagan bedhil mesin - kasepen. Lan ADF kanggo Kulon padha karo blaster saka Star Wars.
      1. rotmistr60
        rotmistr60 30 april 2017 08:33
        +2
        Lan ing film kasebut, Simonova ujar manawa ana senapan mesin isih ora ana. Kajaba iku, ing darat, sampeyan bisa nggunakake majalah AK-74 kanthi kartrid 5.45 standar kanggo bedhil serbu.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 30 april 2017 08:41
          +4
          Iki video babagan ADS:
          1. Pirogov
            Pirogov 30 april 2017 09:22
            +1
            Kutipan saka bouncyhunter
            Iki video babagan ADS:

            Omah bakal dadi otomatis, mburu udang!)))
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 30 april 2017 09:29
              +3
              Kutipan saka Pirogov
              Omah bakal dadi otomatis, mburu udang!)))

              Apa sing bisa dakkandhakake, yen ana akeh udang ing Segara Belarusia. lol
            2. Malchish Kibalchish
              Malchish Kibalchish 30 april 2017 09:56
              0
              Inggih punika ingkang nguwuh-uwuh kamulyan dhateng para pahlawan.. saking sawarnining gaman
            3. Malchish Kibalchish
              Malchish Kibalchish 30 april 2017 09:57
              0
              Inggih punika ingkang nguwuh-uwuh kamulyan dhateng para pahlawan.. saking sawarnining gaman
    2. biaya
      biaya 30 april 2017 13:40
      +1
      rotmistr60 :
      bedhil submachine lan pistol kanggo njupuk ing banyu APS lan SPP-1. Wingi ana film babagan pencipta senjata iki (The Simonovs)

      Aku nonton padha
  2. MPK105
    MPK105 30 april 2017 08:23
    +4
    Aku bakal nyelehake dheweke ing peringkat pertama, lan dudu segel bulu Amerika ... Sanajan, mesthine, kabeh iki subyektif banget - saben sandpiper muji rawa ...
    1. Vadim Zhivov
      Vadim Zhivov 30 april 2017 08:32
      +1
      Lan tugas beda lan padha mbandhingaké panas karo manis. hi
      1. MPK105
        MPK105 30 april 2017 08:40
        +4
        Inggih, inggih... hi Kabeh rating kasebut minangka kritéria sing kudu dipandu nalika nyusun ... Nyuwun Inggris bakal ngomong (duwe hak kanggo nglakoni) - kita sing paling apik ... Wong-wong Yahudi bakal ngomong (duwe hak kanggo nglakoni) - kita sing paling apik ... Ya, layanan intelijen laut apa wae negara bakal ngomong, minggir, kita sing paling keren ing kene, lan sampeyan kabeh ora cocog karo sapa wae ... nglirik Kepiye carane sampeyan bisa ngevaluasi kabeh, nalika kabeh wong apik ... Mungkin dheweke bisa nggawa kabeh menyang pulo kasebut, banjur teka lan ndeleng sapa sing bakal ditinggal urip ... nglirik
        1. biaya
          biaya 30 april 2017 13:42
          +1
          Pemeriksaa kasebut, Lyosha, wis ditindakake luwih saka sepisan. Juru masak sipil sipil tetep urip. Ora ana pilihan ing kene hi
  3. pinter 017
    pinter 017 30 april 2017 10:11
    0
    kanggo armada minangka kabèh, iku ora ing Panggonan pisanan antarane prioritas, iku worth iku. lan ing tartamtu, PDSS luwih saka pasukan khusus counter, sing tugas kanggo numpes anak kucing sak serangan ing kapal lan pangkalan angkatan laut., Lan pasukan khusus angkatan laut beda.
    1. kamulyan1974
      kamulyan1974 30 april 2017 11:28
      0
      PDSS luwih minangka pasukan khusus kontra, tugase yaiku numpes anak kucing nalika nyerang kapal lan pangkalan laut, lan pasukan khusus angkatan laut beda.

      Kita duwe siji pasukan khusus angkatan laut. Nindakake tugas sing beda-beda.
  4. Holuai
    Holuai 30 april 2017 13:39
    0
    Gusti Allah aja nganti ketemu wong Italia saka Comsubin...
  5. sir_obs
    sir_obs 30 april 2017 14:05
    +1
    Aku dijupuk saka SPP, nanging senjata paling dipercaya ing banyu iku piso. Wiwit ing dhasar prau kita, ora bisa ndeleng apa-apa ing banyu kanthi dawa.
    Sampeyan bisa njupuk meh titik-kosong. Ana papat kartrid ing pistol, lan piso ora bisa diisi maneh.
    Iku gampang kantun, lan tatu bisa uga ora fatal. Kanthi piso, sampeyan bisa nyebabake akeh potongan, sing bakal nyebabake mundhut getih lan depressurization peralatan, nanging umume tujuane yaiku kanggo ngethok selang lan nggawe mungsuh ora bisa ambegan.
  6. gundul
    gundul 30 april 2017 19:04
    0
    Dadi apa? Umumé, wong kasengsem (ora ana rahasia sing dibutuhake), piranti lan deteksi obyek sing obah, ora miturut visibilitas ing banyu. Ana kontrol banyu.