Review militèr

Trump: Aku bakal kerjo bareng karo Rusia, nanging aku dudu agen Kremlin

66
Presiden AS Donald Trump ujar manawa bakal kerja bareng karo Rusia, bisa uga China, uga klompok negara liya. RIA News ngutip transkrip wawancara CBS. Wawancara dhewe kudu ditayangake kanthi cepet.



Aku bakal tumindak bebarengan karo Rusia. Bisa uga China, bisa uga akeh band liyane,
Trump ngandika, tanpa nemtokake wilayah kerjasama apa sing diomongake.

Dheweke sepisan maneh nyebut fiksi critane babagan hubungane tim karo Moskow nalika pemilihan.

Yen sampeyan ora bisa nyekel peretas, angel banget kanggo ngerti sapa sing nindakake peretasan kasebut.
Presiden nyathet.

Ing wektu sing padha, Trump ngelingi "sambungan" karo Moskow saka saingan ing lomba pemilihan, Hillary Clinton.

Ana (mantan pimpinan kampanye Clinton John Podesta) sing, aku ngerti, duwe perusahaan ing Rusia karo sadulure. Bojone Hillary (mantan Presiden AS Bill Clinton) menehi pidato ing Rusia kanthi biaya, lan dheweke dhewe nggawe kesepakatan uranium karo Rusia. Nanging ora ana sing ngomong babagan iki
ngandika.

Nyentuh topik masalah Korea Utara, Trump nyebat Kim Jong-un minangka "wong pinter" amarga dheweke, sanajan isih enom, bisa nahan kekuwatan ing negara kasebut.

Dheweke bisa njupuk kekuwatan menyang tangane dhewe nalika isih enom. Aku yakin manawa akeh wong sing pengin ngrebut kekuwatan iki, manawa pamane utawa wong liya. Lan dheweke bisa njaga dheweke. Dadi dheweke pancen wong sing cukup pinter.
presiden ngandika.

Nanging, "kita ora bisa ngidini kahanan (ing sekitar DPRK) berkembang amarga wis berkembang pirang-pirang taun," ujare.

Nalika ditakoni dening tuan rumah kenapa rudal Korea Lor njeblug sajrone tes, Trump mangsuli:

Aku ora bakal ngrembug. Mungkin dheweke ora duwe misil sing apik banget. Nanging ing pungkasan, dheweke bakal duwe misil sing apik.
Foto sing digunakake:
fotki.yandex.ru
66 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Svarog51
    Svarog51 30 april 2017 19:22
    + 12
    Ayo dheweke mbuktekake!
    1. SRC P-15
      SRC P-15 30 april 2017 19:27
      + 18
      Trump: Aku bakal kerjo bareng karo Rusia, nanging aku dudu agen Kremlin

      Dadi bug iki kudu didandani! Ngendi counterintelligence kita nggoleki? Klien njaluk! eseman
      Sampeyan bisa uga ora dadi agen
      Nanging sampeyan kudu karo Rusia!
      1. Lelek
        Lelek 30 april 2017 19:52
        +5
        Kutipan: SRTs P-15
        Nanging sampeyan kudu karo Rusia!


        Hello Alexander.
        Nalika hoopoe iki ngomong bab prestasi saka 100 dina saka kepresidenan, kang pelted karo gendéra karo tricolor Russian saka akeh penonton. Maneh iki Putin ing ngendi-endi.
        1. cniza
          cniza 30 april 2017 20:40
          +5
          Kutipan: SRTs P-15
          Trump: Aku bakal kerjo bareng karo Rusia, nanging aku dudu agen Kremlin

          Dadi bug iki kudu didandani! Ngendi counterintelligence kita nggoleki? Klien njaluk! eseman
          Sampeyan bisa uga ora dadi agen
          Nanging sampeyan kudu karo Rusia!



          Donya kabeh melu verbiage lan ora ana sing pengin ngrampungake masalah tartamtu, kabeh wong melu palsu lan propaganda, Rusia mung mluku kanggo kabeh wong - kesel ...
      2. Petugas cadangan
        Petugas cadangan 30 april 2017 19:55
        +6
        "Trump: Aku bakal kerja sama karo Rusia, nanging aku dudu agen Kremlin"

        Iki minangka tembung saka media, dudu Trump. Trump ngandika ing ngisor iki - "Aku bakal tumindak bebarengan karo Rusia. Bisa uga China, bisa uga akeh kelompok liyane." Lan ora ana maneh. twist liyane.
      3. Svarog51
        Svarog51 30 april 2017 19:58
        + 13
        Alexander, hi Aku bakal njupuk kamardikan saka rephrasing tembung sampeyan. aran
        Sampeyan bisa uga ora manggon ing Rusia,
        Nanging sampeyan kudu dadi agen. prajurit
        Ayo Trump mbuktekake yen ora. wassat ombenan
      4. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 30 april 2017 19:59
        +5
        Kutipan: SRTs P-15
        Dadi bug iki kudu didandani! Ngendi counterintelligence kita nggoleki? Klien njaluk!

        Sash, ana kahanan kaya ing kene ... Inggih, umume, Trump minangka agen Mars. belay Komunikasi liwat Aguzarova tetep. lol
        1. Svarog51
          Svarog51 30 april 2017 20:15
          +9
          Pash, hi Apa sih aku bingung. Trump minangka agen Kremlin, Trump minangka Presiden Mars, Komunikasi liwat Aguzarova. Aku ora bingung apa-apa? aran Kita cepet-cepet ngirim kapal bintang Buran menyang Mars kanggo ngubungi agen kasebut kanthi jeneng samaran "Trump Mars"! wassat ombenan
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 30 april 2017 20:19
            +4
            Seryoga, aja kesusu. Ora kabeh sambungan wis diidentifikasi - ayo wedi. wassat
            1. biaya
              biaya 30 april 2017 20:23
              +5
              Trump: Aku dudu agen Kremlin...aku mung sinau
            2. Svarog51
              Svarog51 30 april 2017 20:25
              + 10
              Dadi aku mikir - ana Saturnus lan Jupiter nongkrong, nanging aku rumangsa yen pelanggan yaiku Srengenge. IMHO. Sawise sunstroke, kanthi otomatis - agen saka Kremlin. ngguyu
            3. sgazeev
              sgazeev 30 april 2017 20:52
              +3
              Kutipan saka bouncyhunter
              Seryoga, aja kesusu. Ora kabeh sambungan wis diidentifikasi - ayo wedi. wassat

              1. Svarog51
                Svarog51 30 april 2017 20:56
                +9
                Alexander, hi apik Persis iki!!! Ayo dheweke ngeruk turnip saiki! ombenan
      5. Dashout
        Dashout 30 april 2017 21:02
        +4
        Sawetara jinis multi-pindhah rumit ... lan misale jek aku iki minangka multi-pindhah Putin bebarengan karo Trump!
    2. Pengamat 2014
      Pengamat 2014 30 april 2017 19:30
      +3
      Svarog51
      Ayo dheweke mbuktekake!
      ngguyu
      Bener! Tato Stalin lan Lenin ing dhadha ora bisa dicopot! ngguyu

      1. Monos
        Monos 30 april 2017 19:38
        +5
        Nyatane, Trump minangka "tukang masak" sing padha nindakake kanggo ngatur negara kasebut. Mung oh-oh-kaya banget.
        1. Pengamat 2014
          Pengamat 2014 30 april 2017 19:41
          +3
          Monos hi
          Nyatane, Trump minangka "tukang masak" sing padha nindakake kanggo ngatur negara kasebut. Mung oh-oh-kaya banget.
          Duc, ayo padha seneng-seneng, saya suwe saya padu ing kono, luwih apik.
          1. Monos
            Monos 30 april 2017 20:50
            +4
            hi Aku kanggo iku".
        2. zloybond
          zloybond 30 april 2017 19:45
          0
          Ayo, saben wong Islam ing kene yakin yen dheweke dadi agen lan klien ... mung aja sopan. Kita ngerti kabeh, meh ora gelo. Terus berkarya kawan. Ing Kashchenko, dheweke ngenteni sampeyan ing pungkasan tugas lan bakal ngormati sampeyan.
        3. Pirogov
          Pirogov 30 april 2017 19:49
          +1
          Kutipan: Monos
          Nyatane, Trump minangka "tukang masak" sing padha nindakake kanggo ngatur negara kasebut. Mung oh-oh-kaya banget.

          Aku ora setuju, dheweke duwe akeh ide sing apik lan bener ing ekonomi, pitakonan liyane yaiku sapa sing bakal ngidini dheweke nindakake, lan ing perkara liyane dheweke adoh saka, nanging maneh lingkungan sing nahan dheweke. .
        4. Topotun
          Topotun 30 april 2017 21:36
          +1
          Saka kabeh presiden AS, Kenedy nyoba mrentah negara kasebut dhewe (menurut pendapatku). Ya, kabeh wong ngerti carane dheweke rampung .... Penembak jitu dudu duweke kita, ngganti badut ...
    3. svp67
      svp67 30 april 2017 20:07
      +3
      Trump: .... Aku dudu agen Kremlin

      Ya wis...
      1. Lelek
        Lelek 1 Mei 2017 00:29
        +1
        Kutipan saka: svp67
        Ya wis.


        tenan?
    4. biaya
      biaya 30 april 2017 20:16
      +3
      Trump: Aku bakal kerjo bareng karo Rusia, nanging aku dudu agen Kremlin

    5. sgazeev
      sgazeev 30 april 2017 20:49
      +1
      Kutipan: Svarog51
      Ayo dheweke mbuktekake!

      Ayo, stigma "menyang meriam" ora bakal ilang, bakal ngimpi elek nganti pungkasan lungguh pisanan lan pungkasan ing kasur. ombenan
    6. Imperial
      Imperial 1 Mei 2017 06:34
      0
      Luwih utawa kurang kabeh bakal dikenal ing Juli, malah sawise. ing awal Juli, patemon G-20 bakal dianakaké ing Jerman. Ing kana, 99 persen lan 9 persen, bakal ana rapat antarane Trump lan Putin. Lan sawise iku, kita bakal ngerti.
    7. Dadi utawa ora
      Dadi utawa ora 1 Mei 2017 10:28
      +1
      Svarog51 wingi, 19:22
      Ayo dheweke mbuktekake!"
      Ayo cepetan antri.... ngguyu
      Utawa dheweke bisa uga ora nampa ... ngguyu
  2. Mikhail177
    Mikhail177 30 april 2017 19:23
    +1
    Kanca tangguh. Dheweke ngomong siji, mikir liyane, nindakake liyane. Ya, lan mbalang sumbu.
    1. Чёрный
      Чёрный 30 april 2017 19:29
      +1
      Ayo Donald, iku apik kanggo ndhelik. Ngaku, ayem tentrem ngguyu... lan kantor pajak nunggu sampeyan ngguyu
  3. Komentar wis dibusak.
    1. Pesisir ilang
      Pesisir ilang 30 april 2017 19:31
      +2
      Jarene dudu photoshop...
      1. Vladimirets
        Vladimirets 30 april 2017 19:51
        +1
        Kutipan saka LostCoast
        Jarene dudu photoshop...

        Sing luwih sedih...
        1. Svarog51
          Svarog51 30 april 2017 20:02
          + 10
          Sing luwih sedih...

          Donald kita... Trump lol
  4. pinter 017
    pinter 017 30 april 2017 19:26
    +2
    Dear Donald, cukup janji, wektune kanggo tumindak! hi
  5. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 30 april 2017 19:27
    +3
    Trump kandha - "Aku dudu agen Kremlin" - lan nambahake "durung dadi agen Kremlin"! lol
    1. san4es
      san4es 30 april 2017 19:32
      +8
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Trump kandha - "Aku dudu agen Kremlin" - lan nambahake "durung dadi agen Kremlin"! lol

      ... banjur aku kelingan carane ...
  6. Mar.Tira
    Mar.Tira 30 april 2017 19:27
    +1
    Inggih, iki prakara liyane. Minangka wong wadon ngomong, lan matchmakers, ngendi sampeyan bakal pindhah, tresna lan nikah, Sampeyan kudu wis miwiti karo iki.
  7. Vasyan1971
    Vasyan1971 30 april 2017 19:40
    +1
    Sawetara jinis hype! Kabeh ana "non-sadulur" lan "non-agen"!
  8. penembake gunung
    penembake gunung 30 april 2017 19:46
    +1
    Kanthi "wong lelungan" kaya ngono, ora perlu mungsuh. Trumpushka, sampeyan ora bisa nindakake politik. Iku mbebayani kanggo donya. Kabeh neng ndunyo.
  9. Masya Masya
    Masya Masya 30 april 2017 19:46
    +7
    Minangka Stanislavsky ngandika: "AKU ORA PERCAYA!!!"
    1. Johnhr
      Johnhr 1 Mei 2017 07:37
      0
      sampeyan kudu ngiringi tembung karo keplok badai lan ingkang dipun danguaken, digabungake karo libation saka sampanye. Aku wis ndeleng adegan iki ing TV, mula aku ngomong kaya sing dakkenal. lol
  10. loginovich
    loginovich 30 april 2017 19:47
    +2
    Trump: Aku bakal kerjo bareng karo Rusia, nanging aku dudu agen Kremlin

    Nanging sing bakal pracaya.
  11. masya
    masya 30 april 2017 20:04
    0
    Ya, lan demi Gusti, hubungane muga-muga ilang ... jinis iki ora ana hubungane karo Kremlin, badut iki duwe papan ing tong sampah sejarah ....
  12. iliitchitch
    iliitchitch 30 april 2017 20:04
    +1
    Lan trump dexterous bocah, carane mlumpat. Mbah mesthi luwih elek. Carane mbukak tenggorokan ... Siji pengin nglebokake log, yen ora bakal cokotan lambe.
  13. Alexander Arier
    Alexander Arier 30 april 2017 20:28
    +1
    statement curiga, ana temenan bakal bombings lan serangan roket maneh.
  14. Valtsmanyuga
    Valtsmanyuga 30 april 2017 20:48
    0
    Trump wis nuduhake awake dadi ora nyukupi, kepiye carane bisa kerja sama karo perkara kasebut, yen dheweke ana ing sangisore mantu lan putrine, kaya Yeltsin sing mabuk, oke, paling ora wong mabuk.
    1. iliitchitch
      iliitchitch 1 Mei 2017 00:14
      0
      Kutipan: Valtsmanyuga
      Trump wis nuduhake awake dadi ora nyukupi, kepiye carane bisa kerja sama karo perkara kasebut, yen dheweke ana ing sangisore mantu lan putrine, kaya Yeltsin sing mabuk, oke, paling ora wong mabuk.


      trump ing tumit? Oh, ayo. Wong-wong njaga kekaisaran konstruksi, ora cukup ing politik, ya, nanging ing jero Amerika, oh, bakal nggawe ribut. Ya, lan drum ing gulu.
      Wis dietung karo awake dhewe, ngenteni temu ram sregep karo boa. Donya saya tambah menarik. Aku bisa mbayangno carane dheweke bakal ngandhani Putin yen sumbu maneh mabur nang endi wae, lan Putin bakal ngomong yen dheweke ora mabur maneh, dheweke bakal ngomong kanthi tenang. Dalan dawa ing sumbu, dumadakan ana kedadeyan ing dalan. Iku kedadeyan. wassat
  15. Menang
    Menang 30 april 2017 20:59
    +2
    WADA ujar manawa dheweke duwe curiga manawa Donald Trump njupuk doping ilegal (Vodka Rusia), sing digawa dening agen GRU Rusia. Dugaan kasebut cukup kanggo WADA kanggo mbatalake asil pemilihan presiden.
  16. Fazula
    Fazula 30 april 2017 21:06
    0
    Ngaku yen Moskow campur tangan ing pemilihan presiden AS kaya nyukur babi: ana akeh squealing lan ora ana wol.
  17. tsvetkov1274
    tsvetkov1274 30 april 2017 21:22
    0
    wong kita ... IMHO
  18. Berkut24
    Berkut24 30 april 2017 21:26
    0
    Aku bakal tumindak bebarengan karo Rusia. Bisa uga China, bisa uga akeh band liyane

    Duh, kok aku ora tertarik maneh?
  19. faterdom
    faterdom 30 april 2017 21:29
    +2
    Nah, dheweke ora bakal percaya ... Kita kudu nuduhake ekstrak saka Keputusan Putin babagan pengecualian saka jumlah agen aktif lan ngilangi kabeh jinis tunjangan. Lan masang lembaran bypass supaya bisa dideleng yen dheweke ora duwe utang marang perpustakaan rahasia Kremlin, uga kepala petugas panganan lan kantor pusat! Lan dheweke lulus sertifikat!
  20. APASUS
    APASUS 30 april 2017 22:06
    0
    Trump durung siyap dadi presiden. Bisnis lan ing game karpet administrasi kanthi cepet nggawe dheweke ora tenang. Dheweke mbuwang saka perdamaian menyang perang akeh banget.
  21. nesvobodnye
    nesvobodnye 30 april 2017 22:36
    0
    Trump salah. Dheweke bakal duwe misil sing apik banget.
  22. iliitchitch
    iliitchitch 30 april 2017 22:44
    +1
    Mesthi, Sam, mesthi. Paman diwasa katon, lan dumadakan mbenerake awake dhewe. Lara, ta? Putin ndadekake politik ing sarung tangan putih, ora Care babagan iki trump-shmumps, Clintons-shmintons, karya lagi ditindakake kanggo masa depan Planet. Aku bisa mimpin warga Turki ing plinth, nanging aku ora. Dheweke bisa nyerahake Assad, nanging ora. Pitakonan apa? Ya, kaya ngono, aku pengin, sial, kanggo wong. Siji chokes ing tomat, liyane ing apricots, lan kita bakal sow kentang, kita ora perlu akeh. Galaksi mung dibutuhake dening penjajah Rusia, sampeyan nglangi kanthi cethek, lan ing kene sampeyan uga kluruk ing sepatu sampeyan. Prawan jahat, jujur. Lan apa sing dibutuhake kodhok iki? Ing Rencana Pembangunan Umum, ora mung diwenehi, nanging uga ora ana negara Baltik. Ing peta, mung alas lan pesisir.
  23. Vadim Golubkov
    Vadim Golubkov 30 april 2017 23:54
    0
    Ora eling, sampeyan agen Kremlin kita

  24. Atlantik-1164
    Atlantik-1164 1 Mei 2017 00:00
    +2
    jinis Komplek lan ora aman.
  25. yuriy55
    yuriy55 1 Mei 2017 05:24
    0
    Trump: Aku bakal kerjo bareng karo Rusia, nanging aku dudu agen Kremlin


    Apa ora dadi agen? belay Tegese, kabeh serangan awal konspirasi iki digawe muspra? belay Mungkasi muter pranks ing kita, kita ora bakal ngenali sampeyan ing make-up... Sampeyan ora ing kumpul Eropah: Aku bakal utawa aku ora. Iki dudu pasar Cherkizovsky saka Moskow kanggo sampeyan ... Dheweke nindakake kanggo ngremukake kita kanthi sanksi - tresna! am Cukup aja dilebokake ing celonone nalika sampeyan miwiti mencet lan ngurus "pencet" supaya ora garing ...
    Kene mung saiki padha dipencet langsung, nanging padha ora bisa. Lan sampeyan, wong lucu, pengin nyabrang segara ... Apa Ivanka menehi saran marang sampeyan utawa mantu sampeyan?
  26. 1536
    1536 1 Mei 2017 06:28
    0
    Trump wis dadi kaya rag-picker lawas. Sing elinga, ana ing 70s saka abad pungkasan. Padha nunggang liwat lurung-lurung ing kutha-kutha cedhak Moskow ing kreto ditarik jaran lan diklumpukake daur ulang, menehi whistles anak, bal ing pita elastis, handicraft pewter pistol pistol kanggo iki.
  27. uporov65
    uporov65 1 Mei 2017 06:52
    0
    Siji mung kudu ngakoni salah sawijining pimpinan telu gedhe yen dheweke pancen agen Kremlin, kabeh liyane bakal langsung ngadeg ing baris.
  28. Altona
    Altona 1 Mei 2017 07:49
    0
    Ing mratelakake panemume, iku mung ngelawan: Aku "agen saka Kremlin", nanging aku ora bakal kerjo bareng karo Rusia.
  29. Turgon
    Turgon 1 Mei 2017 08:03
    0
    Tembung Trump kudu dipérang dadi loro, utawa malah telu. Apa wae sing entuk manfaat kanggo Amerika Serikat, dheweke bakal nindakake.
  30. Alexander Abdrakhmanov
    Alexander Abdrakhmanov 1 Mei 2017 12:46
    0
    Dheweke dhewe nyeduh bubur - ayo bubar saiki. Dheweke duwe akeh wong sing ngganggu Rusia. Dheweke ngalahake dheweke karo Rusia supaya bisa ngatasi kabeh, lan dheweke ambruk amarga provokasi iki. Aku mikir kanggo meden-medeni Rusia - dheweke ngadeg nganti dhuwur lan bali bakal luwih kuwat, padha sinau saka kesalahane. Saiki kita kudu mbangun maneh lan mbusak ambisi musuhan.
  31. _Ugene_
    _Ugene_ 1 Mei 2017 13:07
    0
    Kawit kampanye Pemilu wis akeh sing diomongake, mung petung iki nol
  32. JURUSAN
    JURUSAN 1 Mei 2017 13:17
    +2
    Ana ing foto dadi abu-abu banget, kaya Obama ...! Aku mikir bakal cepet nangis ... Kanthi Rusia, luwih becik jujur! prajurit
  33. Farid05
    Farid05 1 Mei 2017 14:18
    0
    ah, iki rudal kerjasama sing mabur ing Suriah ...
  34. tun5t
    tun5t 1 Mei 2017 19:00
    0
    Quote: Lelek
    Kutipan: SRTs P-15
    Nanging sampeyan kudu karo Rusia!

    Hello Alexander.
    Nalika hoopoe iki ngomong bab prestasi saka 100 dina saka kepresidenan, kang pelted karo gendéra karo tricolor Russian saka akeh penonton. Maneh iki Putin ing ngendi-endi.