Review militèr

Donbass kena serangan gedhe

37
Miturut portal warta DAN, komando operasional DPR nglaporake manawa pasukan sing dikontrol Kyiv nglanggar gencatan senjata kaping 50 ing dina kepungkur.

Wilayah Republik dibuwang saka artileri, mortir, peluncur granat, kendaraan tempur infanteri, operator personel lapis baja, bedhil anti-pesawat lan senjata cilik. gaman.

- nerangake wakil komandhan komando operasional, Eduard Basurin.

Donbass kena serangan gedhe


Gunggunge, 18 pemukiman ing wilayah garis ngarep DPR ditembak, lan 694 butir amunisi ditembaki. Informasi babagan korban lan karusakan saiki lagi ditemtokake. Ing wayahe, dingerteni yen ing desa Oktyabr, distrik Novoazovsky ing sisih kidul DPR, rong omah rusak amarga geni saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

Ing wektu sing padha, pasukan keamanan Ukrainia konsentrasi geni ing desa kidul DPR - Sakhanka, Oktober, Leninsky, Zaichenko, Kulikovo lan Kominternovo. Ing arah iki, tambang 27 120 mm dipecat. Ing arah Donetsk, utamané ing distrik Petrovsky kutha, mantan bandara ibukutha, Yasinovataya, desa Yakovlevka, Spartak, Zhabichevo lan desa Krutaya Balka, telung meriam meriam, 29 tambang saka macem-macem kaliber, 167 amunisi saka tangan lan peluncur granat otomatis, dipecat saka senjata cilik. Loro tambang 82-mm, 466 amunisi saka macem-macem jinis peluncur granat Angkatan Bersenjata Ukraina dipecat ing Gorlovka, desa Zaitsevo, Ozeryanovka, Dolomitnoye lan Mikhailovka.

sisih Ukraina laporan yen pasukan "ATO" nandhang kerugian paling abot ing wilayah Katerynivka saka distrik Maryinsky ing arah Donetsk: siji prajurit tiwas, loro padha tatu. Wong loro diunekake dening piranti mbledhos ing wilayah Krymsky. Siji saben tatu ing cedhak Avdiivka, ing Maryinka lan ing Vodyany.

Ing dina kepungkur, minangka akibat saka permusuhan, siji prajurit Ukrainia tiwas, pitu sing tatu lan tatu.

Andriy Lysenko, sekretaris pers Kementerian Pertahanan Ukrainia kanggo ATO, ngandhani babagan total kerugian.
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. MPK105
    MPK105 1 Mei 2017 15:51
    + 25
    Ya sabisa-bisane wis ......... Lagi dolanan nasibe wong ... Wis cukup ... Mbok menawa kowe sregep ing kene, cukup dietung dadi Sedulur, lan digantung. khususe bro... am
    1. Zibelew
      Zibelew 1 Mei 2017 15:58
      +6
      Bajingan saka Ukrokhunta iki ora bakal ngaso nganti kena ing untu. Kanggo taun kaping papat, kabijakan pembantaian marang warga LDNR ora owah.
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 1 Mei 2017 16:04
        +6
        Happy May Day, Tagiryan! hi
        Kutipan saka Zibelew
        Bajingan saka Ukrokhunta iki ora bakal ngaso nganti kena ing untu. Kanggo taun kaping papat, kabijakan pembantaian marang warga LDNR ora owah.

        Dadi dheweke entuk, nanging ora cukup kanggo dheweke. Ketoke, dheweke njaluk wong tartamtu kanthi asil fatal kanggo kabeh juntas Ukrofascist. am
        1. Zibelew
          Zibelew 1 Mei 2017 16:07
          +5
          Sugeng Liburan Pavel hi Nganti saiki, sayangé, mung kepinginan Rusia kanggo nggayuh persetujuan karo Kyiv ing babak sepuluh sing katon.
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 1 Mei 2017 16:12
            +7
            Nyoba kanggo rembugan karo Porosenko lan pemerintah - apa kanggo uncalan mutiara ing ngarepe babi. Kanggo wong-wong mau, kabeh perjanjian minangka kertas kanggo kunjungan menyang jamban. Tanpa nggunakake kekuwatan fisik sing kasar, ora bakal ana rasa.
            1. Zibelew
              Zibelew 1 Mei 2017 16:18
              +8
              Siji entuk perasaan yen kahanan saiki minangka posisi kita, saiki lan ing mangsa ngarep. Aku ora pengin percaya sing pungkasan. Lan kahanan kasebut kanthi jelas katon luwih akeh ora kaya ngenteni sadar, nanging kaya "Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake sabanjure." Lan pancene wektu kanggo mungkasi iki. Minsk-2, mesthi, proyek sing ora bisa ditindakake. Ya wis tekan kono, kemauan politik.... Kabeh padha mbalik maneh marang "mitra Barat".
              1. biaya
                biaya 1 Mei 2017 16:24
                +4
                Siji entuk perasaan yen kahanan saiki minangka posisi kita

                Utawa lengkap anané ing paling sawetara posisi waras
              2. pamburu mumbul
                pamburu mumbul 1 Mei 2017 16:26
                +7
                Kutipan saka Zibelew
                Minsk-2 minangka proyek sing ora bisa ditindakake.

                Menapa malih, iku sisih Ukrainia. Perjanjian Minsk ora kawujud ing sembarang titik dening Kyiv, nanging Geyropa, ing basis saka persetujuan iki, ngluwihi sanksi marang Rusia, mangkono ngrusak ekonomi dhewe. Nggoleki omah gila iki, sampeyan kanthi ora sengaja nganggep manawa Geyropa, bebarengan karo 404th lan negara Baltik, wektune kanggo pindhah menyang rumah sakit jiwa utawa menyang scaffold. Garis ngisor apa wae sing ditrapake.
                1. biaya
                  biaya 1 Mei 2017 16:41
                  +3
                  Sorry, Pasha, aku ora bisa nolak langsung sijine loro pluss ing sampeyan. Opo salahmu dewe, sok komen singkat, ning kene diowahi dadi limang baris. Boten pribadi apik
                  1. Zibelew
                    Zibelew 1 Mei 2017 16:52
                    +3
                    Yen Amerika Serikat nganggep awake dhewe duwe hak kanggo nutupi "oposisi" Siria saka udhara, banjur apa sing kudu mandhegake tumindak kasebut ing hubungane karo Rusia, sing nemokake awake dhewe ing kahanan sing angel, dadi sandera lan target?
                    1. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 1 Mei 2017 17:45
                      +4
                      Pitakonan sing apik banget, Tagiryan. Sing mung iku bakal worth takon wong sing weruh kabeh intricacies saka game reged disebut "politik".
                      1. cniza
                        cniza 1 Mei 2017 17:59
                        +5
                        Iku katon kaya wektu wis teka ora takon pitakonan, nanging kanggo ngatasi masalah iki disebut Ukraina, carane akeh wong kudu mati?
              3. g1v2
                g1v2 1 Mei 2017 17:32
                +2
                Mungkin wis cukup babagan "mitra Kulon" kanggo terus-terusan nglebokake ing endi wae? Ora ana sing nanggapi pesene nganti suwe. Mung wae ana langkah-langkah sing mupangati kanggo negara. lan ana sing ngrugekake. Iki ngendi kepemimpinan teka. Yen dheweke nganggep perlu, jeritan Kovtun ing TV kita bakal dadi alasan kanggo ngirim pasukan. Yen ora, dheweke uga bakal ngluncurake serangan langsung ing wilayah kita.
                Minangka kanggo shelling, sumber daya Ukraina crammed karo foto Vushniks mati lan tatu. Iki bab kasunyatan sing padha dinuga ora mangsuli. Padha uga njawab carane, iku mung mokal kanggo mbukak ngakoni - sing Basurin mbeta baris resmi partai bab kasunyatan sing kita putih lan alus lan nepaki Minsk, nanging ing kasunyatan padha penjahat brutal sing ora nepaki. Ing sumber daya - bab sing padha, nanging kanthi tandha ngelawan. Babagan kasunyatan manawa DPR lan LPR sing ala nyerang dheweke tanpa ampun, nanging padha ngawasi Minsk lan ora mangsuli.
                Biasane, normal, propaganda militer. Nanging nyatane, permusuhan sing sluggish lan mboseni biasane kedadeyan. Nyuwun
                1. vpk72
                  vpk72 1 Mei 2017 19:04
                  +3
                  hpp-shnik dideteksi
              4. antivirus
                antivirus 1 Mei 2017 19:55
                +1
                Siji entuk perasaan yen kahanan saiki minangka posisi kita, saiki lan ing mangsa ngarep. Aku ora pengin percaya sing pungkasan. Lan kahanan kasebut katon luwih akeh ora kaya ngenteni sadar, nanging kaya "Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake sabanjure"
                ---nganti pungkasan transit gas.ing 19 g, dheweke bakal dadi "kanca". yen sampeyan seneng rega transit, banjur kekancan karo wong, yen ora, sampeyan njupuk. Nanging ing 2019
        2. Lulus Huk
          Lulus Huk 1 Mei 2017 22:55
          +1
          ,,kapilih''pemilihan ngenteni!
    2. siberalt
      siberalt 1 Mei 2017 16:56
      +1
      Negara-negara penjamin "tanah Minsk" dilebokake karo piranti kasebut ing pedunung LDNR.
      1. biaya
        biaya 1 Mei 2017 17:12
        +2
        Ingkang utama ing kene yaiku pedunung LDNR dhewe ora nempatake piranti kasebut ing awake dhewe, ora kaya wong liya ing Ukraina.
    3. tun5t
      tun5t 1 Mei 2017 17:12
      +4
      Kabeh 100% kanggo!
    4. krops777
      krops777 1 Mei 2017 17:38
      +3
      Ya sabisa-bisane wis ......... Lagi dolanan nasibe wong ... Wis cukup ... Mbok menawa kowe sregep ing kene, cukup dietung dadi Sedulur, lan digantung. khususe bro...


      Lyuli kudu ditimbang nalika kabeh diwiwiti, nalika Crimea dadi bagéan saka Federasi Rusia, nanging pamrentah kita mutusake babagan LDNR sing ora jelas, lan saiki luwih angel ditindakake.
  2. pinter 017
    pinter 017 1 Mei 2017 15:52
    +5
    Ya, wiwit ing Republik lan saiki bakal diwiwiti maneh ing Suriah, kabeh tangan direktur sing padha.
    1. GRF
      GRF 1 Mei 2017 18:27
      +1
      Mesti lara banget kena pukul.
      Kadhangkala, mbok menawa kanthi ngomong oh.
  3. penembake gunung
    penembake gunung 1 Mei 2017 16:01
    +2
    We mow dill sethitik, sethitik. Senajan kakiyatan saka shelling dening Angkatan Bersenjata Ukraina wis Ngartekno sudo, ing syarat-syarat kaliber amunisi. Paling akeh yaiku bedhil lan peluncur granat. Luwih - tambang, lan wis bisa ngomong kanthi yakin - keluwen cangkang diamati. Sejatine, misale jek kula - nembak ndeleng, supaya bisa ngenalake koreksi cuaca menyang tabel shooting. Padha ala ing preparation data.
    1. AwaZ
      AwaZ 1 Mei 2017 16:49
      +3
      sampeyan ngomong omong kosong. Intensitas cangkang sing sithik mung amarga junta uga diawasi lan kudu ngetutake provokasi. Dheweke duwe masalah karo amunisi mung ing sektor sing sempit, sing ora bakal mengaruhi kahanan apa wae. Kanggo artileri jarak jauh lan kanggo mortir, uga kanggo tank, amunisi kanggo pirang-pirang dekade ...
  4. samarin1969
    samarin1969 1 Mei 2017 16:14
    +6
    Iku migunani kanggo comrades sing nulis karo pengangkatan bab "zugzwang kanggo Kyiv" kanggo maca laporan DAN. ... Radio Rusia uga kacathet kanthi opus sing cukup kanggo ngethok pasokan "bahan bakar solar" lan Angkatan Bersenjata Ukraina bakal crumble dhewe kaya sampah .... Lan shelling dadi "massive", Ukraina uga wis psychologically dicocogake kanggo losses ... Yen wong wis zugzwang, iki semi-mitos "kurator" lan "menara" ing sisih liyane tapel wates. .... Kanggo taun kaping papat, "para bangsawan Skotlandia" saka tahta pisanan wis main "perjanjian" solitaire lan mung ngrusak kahanan.
  5. prostotak
    prostotak 1 Mei 2017 16:44
    +3
    kene makhluk! dadi luwih elek kanggo wong-wong mau!
    1. GRF
      GRF 1 Mei 2017 18:36
      0
      Lan babagan Donbass?

      Sawise kabeh, para pamimpin junta urip lan sehat, lan ora ana dendam sing ngancam ...
      Luwih akeh sing ngrusak, Rencana Marshall bakal luwih padhet ...

      Yen ya, banjur ya, wektune wiwit nggodhok...
      Nanging Donbass bakal bisa ngukum sawijining omo - sga?
      1. jaket quilted
        jaket quilted 1 Mei 2017 18:54
        0
        Poroshenko (Valtsman) sadurunge preian maneh mutusaké kanggo ngrusak gesang residents saka Donbass, lan Eropah bisu maneh.
        Ringkesan acara saka Eduard Basurin 01.05.2017/XNUMX/XNUMX
  6. APASUS
    APASUS 1 Mei 2017 19:04
    0
    Musim panas wis teka, dalan wis garing, ora ana prospek, ing kabeh babagan kudu perang, nanging jebule lagi ngenteni acara apa wae ................ .......
  7. Normal ok
    Normal ok 1 Mei 2017 19:13
    +1
    Sinau njupuk foto. Iki ditulis babagan shelling saka mortir, lan Hyacinth ana ing foto.
  8. Pemotong
    Pemotong 1 Mei 2017 19:14
    +5
    Kutipan: MPK105
    Ya sabisa-bisane wis ......... Lagi dolanan nasibe wong ... Wis cukup ... Mbok menawa kowe sregep ing kene, cukup dietung dadi Sedulur, lan digantung. khususe bro... am

    kene! Pira taun, getih, lan liya-liyane, lan ora ngerti! Lan nalika, sedulur ing snot ... Mungkin soko bakal nguripake ing sirah?
    1. mordvin 3
      mordvin 3 1 Mei 2017 19:23
      +2
      Quote: Cutter
      ora pangerten!

      Kaya-kaya ana paman loro marani aku:
      Kowe kok ora gelem ngopi karo aku!
      - Ya, sampeyan kudu lunga adoh!
      - Lan sapa sing sampeyan kirim? Lan ngendi?
      - Aku luwih tuwa tinimbang sampeyan. Ing kene aku ngirim. ngguyu
  9. nesvobodnye
    nesvobodnye 1 Mei 2017 19:33
    0
    Laporan babagan kerugian militan Ukrainia nyemangati. Ala banget mati sethitik.
  10. Pemotong
    Pemotong 1 Mei 2017 19:38
    +5
    Kutipan: Mordvin 3
    Quote: Cutter
    ora pangerten!

    Kaya-kaya ana paman loro marani aku:
    Kowe kok ora gelem ngopi karo aku!
    - Ya, sampeyan kudu lunga adoh!
    - Lan sapa sing sampeyan kirim? Lan ngendi?
    - Aku luwih tuwa tinimbang sampeyan. Ing kene aku ngirim. ngguyu

    Ngapunten, dear, aku ora ngerti sampeyan! Apa sampeyan bisa nerangake?
  11. masya
    masya 1 Mei 2017 22:12
    0
    Kapan kabeh kekacauan Nazi iki bakal rampung??? Sepira sampeyan bisa tahan ... lan apa ora wektu kanggo Rusia nggawe keputusan kanggo ngetrapake perdamaian ing pamaréntahan FASIS KYUVA sing kurang ajar lan mungkasi karusakane wong Rusia ing Donbass !!!
  12. demo1111
    demo1111 2 Mei 2017 06:53
    0
    Urip wong ing Bandera Ukraina saya tambah parah, Zakharchenko menehi 60 dina. Pitakonan mengkene, kok pindhah kanggo pertahanan disiapake lapisan.
    Lagi ngenteni ambruk. Sapunika, manawi sampun wiwit waras, lajêng sami mogok, têtela yèn nagari ingkang kados makatên punika botên kenging lêrês.
  13. Sergey Kranov
    Sergey Kranov 2 Mei 2017 13:44
    0
    Aku kepengin weruh yen V.V.P. ngomong babagan dina iki ing Sochi karo "putu wadon Hitler"? Blah blah blah ...