Review militèr

"Peter Agung": raksasa atom sing ora padha

1
Kapal penjelajah rudal bertenaga nuklir Pyotr Veliky minangka salah sawijining kapal serangan paling kuat ing Angkatan Laut Rusia. Bebarengan karo kru, kru film program kasebut lunga saka Severomorsk menyang sisih wétan Segara Mediterania. Presenter wis kenal karo piranti cruiser lan ngerti kok kapal iki disebut pembunuh operator pesawat.


1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yuriy55
    yuriy55 2 Mei 2017 10:31
    +4
    Aku ngerti siji bab, dheweke ora tau ngomong babagan merit lan suwene suwe, kaya nalika panguburan ...
    Kesimpulan: nunggu pirang-pirang taun ndandani ...