Review militèr

Tes penerbangan Ka-52 ditindakake ing Pabrik Penerbangan Arsenyev

7
Tes penerbangan saka batch sabanjure helikopter serangan Ka-52 saka generasi anyar wis rampung ing Pabrik Penerbangan Arsenyev. Dheweke dirancang kanggo ngrusak peralatan militer mungsuh ing kabeh kahanan cuaca lan kapan wae. Ing mangsa ngarep, batch pisanan saka helikopter kasebut bakal menyang pelanggan manca.

7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. YUBORG
    YUBORG 5 Mei 2017 20:05
    0
    Wiwit taun 2008, kita duwe mung 90 unit saka macem-macem modifikasi mesin iki ing fasilitas kita. Kita adol kabeh kanggo kabeh wong, kaya-kaya sesuk Rusia bakal dirusak, lan para oligarki karo penggembur bakal duwe wektu kanggo mbuwang dhuwit saka negara kasebut.
    1. Sampeyan Vlad
      Sampeyan Vlad 5 Mei 2017 21:29
      +2
      Quote: YUBORG
      Wiwit taun 2008, kita duwe mung 90 unit saka macem-macem modifikasi mesin iki ing fasilitas kita. Kita adol kabeh kanggo kabeh wong, kaya-kaya sesuk Rusia bakal dirusak, lan para oligarki karo penggembur bakal duwe wektu kanggo mbuwang dhuwit saka negara kasebut.

      Iki minangka bisnis, lan bisnis senjata ngasilake bathi gedhe, lan penghasilan iki bisa nandur modal ing persenjataan maneh hi
      1. Jovanni
        Jovanni 6 Mei 2017 13:57
        0
        Quote: Sampeyan Vlad
        Iki minangka bisnis, lan bisnis senjata ngasilake bathi gedhe, lan penghasilan iki bisa nandur modal ing persenjataan maneh

        Saget. Ing teori. Nanging kanthong luwih cedhak ...
    2. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 5 Mei 2017 23:53
      0
      Quote: YUBORG
      Wiwit taun 2008, kita duwe mung 90 unit saka macem-macem modifikasi mesin iki ing fasilitas kita.

      104 unit Balance Militer 2017, p.195
    3. 73 mboh
      73 mboh 6 Mei 2017 07:55
      +1
      Lan ora ana apa-apa, nanging Ka-52, kita bersenjata karo helikopter Mil, lan ora ana apa-apa sing terus dibangun kanggo tentara kita, saliyane, iki kemungkinan minangka batch helikopter kanggo Mesir! Lan wacana babagan adol pancen bodho - kita adol produk, apa sing bisa diprodhuksi kanthi apik lan kanggo wong-wong biasa ing Arseniev iki nampa gaji, apa sing kudu ditindakake para oligarki lan penggelapan iku pancen ora bisa dingerteni!
  2. gundul
    gundul 6 Mei 2017 03:39
    +2
    Lan apa kanggo bungah-bungah. Bisnis iku bisnis, lan bolt kanggo sampeyan dhewe. Kahanane padha karo panganan laut ing Timur Jauh. Luwih bathi kanggo ngedol menyang sisih, amarga padha mbayar dhuwit.
  3. Vecheslav
    Vecheslav 7 Mei 2017 23:45
    0
    apa bodho, kabeh anyar didol liwat gunung, nalika ing pasukan padha modernisasi peralatan lawas, kang materi wis lemes dhewe.