Review militèr

Sistem rudal anti-pesawat S-500 "Prometheus". infografis

4
S-500 "Prometheus" minangka sistem rudal anti-pesawat Rusia, sing dikembangake dening Almaz-Antey Air Defense Concern JSC minangka generasi anyar sistem rudal anti-pesawat, sing kudune ngetrapake prinsip solusi sing kapisah. saka tugas ngrusak target balistik lan aerodinamis.

Tugas utama kompleks kasebut yaiku kanggo nglawan peralatan tempur rudal balistik: bisa kanthi mandiri nyegat IRBM kanthi jarak peluncuran nganti 3500 km, lan, yen perlu, ICBM ing bagean pungkasan saka lintasan lan, ing jero. watesan tartamtu, ing bagean tengah. Saka sarana karusakan kasebut, tutup kudu diwenehake kanggo wilayah individu, kutha gedhe, fasilitas industri lan target strategis prioritas.

Sumber asli:
https://riafan.ru/
4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Anconsha
    Anconsha 12 Mei 2017 00:12
    0
    Aku maca babagan senjata super kasebut marang kabeh target aerodinamis sing obah lan ora ngandelake apa wae ing konvolusi. Malah dheweke ora percaya, nanging ana keraguan. C 500 malah nglawan target hipersonik, lan kita durung nggawe senjata kaya ngono, yaiku, kita durung bisa ngontrol proyektil hipersonik, nanging C 500 bisa nembak target kasebut.
    1. HatQ
      HatQ 12 Mei 2017 00:26
      0
      Mung amarga sampeyan ora bisa, ora ateges S-500 uga ora bisa. Kajaba iku, kita wis duwe Zircon 8M.
    2. igrimnir
      igrimnir 12 Mei 2017 02:12
      +1
      Kutipan saka Anchonsha
      sing, nalika kita ora bisa ngontrol projectile hipersonik

      Informasi sampeyan wis 15 taun. Kanggo ngontrol obyek kanthi kacepetan hipersonik, plasma ing saubengé obyek iki banget diganggu, dibentuk nalika obah ing atmosfer. Aku mikir kabeh wong ngerti kenapa awan plasma ngganggu jalur gelombang radio menyang lan saka obyek kasebut. Mulane, kontrol sacara teoritis ora mungkin. Mung miturut program glethakaken mudhun. Nanging, kanggo sedhih banget mitra Barat, insinyur kita nggunakake faktor interfering dhewe kanggo ngrampungake masalah iki. Lan padha ngrampungake. Umumé, yen sampeyan durung krungu - U-71, ing terminologi Western. Iki uga minangka glider sing maneuvers kanthi kakehan dhuwur, hulu ledak kanggo Sarmat sing janjeni, kacepetan Mach 14, kira-kira 17287,2 km / jam. Iki data understated kanggo media. Glider iki wis mabur lan tekan target sing wis ditemtokake - kisaran Kura, umpamane, beda karo model Barat, kayata Boeing, sing kerjane kira-kira 10 detik. lan nalika dibuwang saka transporter.

      Masalahe ora hipersonik, utawa entuk, nanging supaya bisa nembak obyek hipersonik kanthi efektif, anti-rudal kudu maneuver kanthi overload ngluwihi kemampuan obyek sing ditembak kaping telu, yen aku ora salah.
  2. tanpa mbalikke
    tanpa mbalikke 12 Mei 2017 05:40
    +3
    nganti paling ora siji Tomahawk subsonik nyata ditembak mudhun. nelpon.