Review militèr

Armada Baltik. Seri 10

2
Saka nglukis lambung kapal nganti nglatih taktik ing operasi tempur, para pelaut Armada Baltik kudu bisa nindakake kabeh. Lan tingkat latihan tim bakal ditampilake kanthi latihan tempur. Miturut skenario, korvet Soobrazitelny, ing sisih ngendi kabeh kekuwatan senjata modern, lan kapal selam Magnitogorsk bakal mlebu - kekuwatane yaiku kemampuan kanggo tumindak kanthi rahasia lan kru berpengalaman sing wis ngliwati puluhan nyilem.

2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mar.Tira
    Mar.Tira 16 Mei 2017 17:16
    +1
    Спасибо за видео братцы!Втянулся другие серии посмотрел.
  2. HEATHER
    HEATHER 16 Mei 2017 23:26
    +4
    Судя по всем сериям-с дисциплиной очень интересно.