Review militèr
2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wilayah58
    wilayah58 18 Mei 2017 19:18
    +2
    Oh, lan penghibur ... Sampeyan njupuk sledgehammer ... utawa linggis ... loro jotosan, aku, wis cukup.
    1. d.gksueyjd
      d.gksueyjd 24 Mei 2017 13:43
      0
      Sampeyan njupuk gilingan lan nglampahi sawetara menit.