Review militèr

Turki ngukum AS amarga ndhukung Kurdi Siria

9
Turki ngarep-arep AS bakal mungkasi kabijakan ndhukung milisi Kurdi Siria lan ngukum keputusan AS kanggo nyuplai. gaman Detasemen Kurdi ing Suriah, sing dianggep teroris lan dadi ancaman kanggo Ankara, laporan Reuters

Wakil Perdana Menteri Turki Nurettin Canikli mratelakake pangarep-arep yen Amerika Serikat bakal mandheg ndhukung YPG Kurdi ing Suriah. Ankara percaya yen unit kasebut ana gandhengane karo Partai Pekerja Kurdistan, sing diakoni dening Turki (uga Uni Eropa, AS lan sawetara negara liyane) minangka organisasi teroris.

Turki ngukum AS amarga ndhukung Kurdi Siria


Kita ora bisa nampa anané organisasi teroris sing bakal ngancam masa depan negara Turki
janikli ngandika.

Dheweke uga negesake manawa Ankara ora bisa nampa dhukungan saka klompok kasebut dening sekutu NATO.

AS bakal mungkasi ketidakadilan iki lan mandheg ndhukung unit Kurdi. Kabijakan kasebut ora bisa migunani
- ngandika Wakil Perdana Menteri Turki.

Elinga, sadurunge Pentagon nglaporake manawa Presiden AS menehi ijin kanggo nyedhiyakake senjata menyang unit Kurdi saka Pasukan Demokratik Suriah (kalebu YPG) kanggo perang kanggo kutha Raqqa ing Siria, sing minangka salah sawijining pos terdepan ISIS. *.

ISIS* (ISIS, Negara Islam) - dilarang ing Rusia
Foto sing digunakake:
yandex.ru/images›Nurettin Janikli
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Thrall
    Thrall 10 Mei 2017 13:23
    +4
    Apa ora kuwat kanggo wong Turki ngetrapake sanksi marang Amerika Serikat? eseman
    1. 210okv
      210okv 10 Mei 2017 13:26
      +2
      Wong Turki didilat sepatune wong freelancer kabeh.. Opo kowe gelem merdeka?Siap gawe kejutan saka "sekutu" ..
      Quote: Thrall
      Apa ora kuwat kanggo wong Turki ngetrapake sanksi marang Amerika Serikat? eseman
      1. pjastolov
        pjastolov 10 Mei 2017 16:28
        +5
        Ya lan mungkasi dodolan tomat menyang kasur ngguyu
  2. MPK105
    MPK105 10 Mei 2017 13:24
    +4
    Hedgehogs (Turki lan Amerika Serikat) diudhek ing bolongan (NATO) ... Dadi sampeyan kudu ... Dorong kabeh ana ing bathuk, lan luwih kerep.
  3. pvv113
    pvv113 10 Mei 2017 13:24
    +1
    A kahanan piquant, misuwur plot bengkong!
    1. HEATHER
      HEATHER 10 Mei 2017 14:07
      +5
      Isih ana kembang, kita bakal weruh apa sing bakal dijawab kasur. Sapa ngerti, mbok menawa dheweke duwe game kaya ngono. Ora perlu dipercaya Turki.
      1. pvv113
        pvv113 10 Mei 2017 16:37
        +2
        Ya, lan Yankees uga ora menehi inspirasi akeh kapercayan
  4. Topotun
    Topotun 10 Mei 2017 14:43
    +1
    Ayo padha sabar. Amerika kanthi gaya - pisanan padha lengen, banjur miwiti bom .....
  5. rruvim
    rruvim 11 Mei 2017 16:36
    0
    Menehi (ora DAESH) Kurdistan sawijining!