Review militèr

Kapal rudal lan prau saka Armada Segara Ireng nindakake tembakan artileri

11
Sajrone latihan taktik, sing ditindakake ing Segara Ireng, kapal pluru hovercraft lan kapal saka Armada Segara Ireng nindakake tembakan praktis ing target permukaan lan udara. kantor pers distrik militèr kidul.

Kapal rudal lan prau saka Armada Segara Ireng nindakake tembakan artileri


Sesuai karo rencana latihan tempur ing lapangan latihan Segara Ireng armada lagi nglakoni latihan taktik bilateral kanthi pambentukan kapal rudal Armada Laut Ireng,
Iku ngandika ing release.

Dilaporake manawa "hovercraft rudal "Samum", prau rudal "Ivanovets", "R-60" lan "R-239" beroperasi ing segara minangka bagéan saka rong klompok taktik.

Kapal lan prau tatanan kasebut "nglakokake tumindak pertempuran angkatan laut lan pertahanan udara sing bakal teka, ngalami latihan komunikasi lan kontrol karusakan," ujare layanan pers.

Sajrone latihan, kabeh unit tempur armada "nglakokake tembakan artileri ing tameng sing ditarik segara lan ing target udara."

Distrik kasebut nyathet manawa kapal pendukung lan pesawat laut melu latihan. penerbangan Armada Segara Ireng.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. biaya
    biaya 10 Mei 2017 16:23
    +1
    Distrik kasebut nyathet yen kapal tambahan lan pesawat saka penerbangan angkatan laut saka Armada Laut Ireng melu latihan.

    uga, ora minangka target Nyuwun
  2. 210okv
    210okv 10 Mei 2017 16:24
    0
    Lan iki bener, mung dikarepake kanggo nyedhaki Odessa.
    1. persei
      persei 10 Mei 2017 17:29
      0
      Sayange yen Kyiv ora ana ing pesisir Segara Ireng)))))
  3. HEATHER
    HEATHER 10 Mei 2017 16:48
    +4
    Samum lan Bora aku ora ngerti ngendi sing nomer loro iku wektu kanggo nindakake shooting kanggo mateni ing banyu ODESSA-MAMA (mantan).
    1. Veteran
      Veteran 10 Mei 2017 21:42
      +3
      "Bora" ing ndandani dawa.
  4. KIBL
    KIBL 10 Mei 2017 16:53
    0
    Lan kenapa dadi andhap asor? Lan ing ngendi "Moscow"? Inggih, supaya popok dadi kekurangan ing Ukraina!
    1. HEATHER
      HEATHER 10 Mei 2017 17:08
      +4
      Ing endi Moscow Ing slipway.
  5. VOENOBOZ
    VOENOBOZ 10 Mei 2017 18:26
    0
    Wernane aneh, sawetara jinis Arktik.
    1. HEATHER
      HEATHER 10 Mei 2017 18:31
      +4
      Ing ngisor umpluk ing gelombang badai.
      1. Svarog51
        Svarog51 10 Mei 2017 19:39
        + 10
        616th, kang ing foto ora "Ivanovets" kanggo jam?
  6. lawas26
    lawas26 10 Mei 2017 21:28
    0
    Kutipan: Svarog51
    616th, kang ing foto ora "Ivanovets" kanggo jam?

    "Simoom"