Review militèr

Foto pisanan saka pesawat UAV Rusia paling anyar "Altair"

20
Foto pisanan saka pesawat drone abot anyar Altair, sing saiki lagi diuji ing Rusia, wis katon ing jaringan.

Foto pisanan saka pesawat UAV Rusia paling anyar "Altair"

20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sampeyan Vlad
    Sampeyan Vlad 13 Mei 2017 11:07
    +1
    Oh, jaringan iki, kabeh wis ana nglirik
  2. tampilan
    tampilan 13 Mei 2017 11:22
    0
    Inggih, sing... Apik.
  3. NUR
    NUR 13 Mei 2017 11:39
    0
    Iku apik kanggo ngembangake macem-macem kelas drone luwih cepet, malah Republik Kazakhstan tuku drone serangan saka China, mesthine ora bisa nindakake dhewe.
  4. APASUS
    APASUS 13 Mei 2017 12:19
    +2
    Ana mung siji pikiran sing tansah gnaws ing kula babagan UAV kita. Kepiye ing negara ing ngendi sawetara pejuang militer paling apik diprodhuksi ora bisa nggawe UAV sing bisa digunakake ??? Sekolah penerbangan kasebut, psikologi dhewe, pengalaman desain pirang-pirang taun lan minangka asil 0
    1. tampilan
      tampilan 13 Mei 2017 12:28
      +3
      Kutipan saka APAS
      Ana mung siji pikiran sing tansah gnaws ing kula babagan UAV kita. Kepiye ing negara ing ngendi sawetara pejuang militer paling apik diprodhuksi ora bisa nggawe UAV sing bisa digunakake ??? Sekolah penerbangan kasebut, psikologi dhewe, pengalaman desain pirang-pirang taun lan minangka asil 0

      Apa Angkatan Udara kita ngganggu TTZ kasebut nganti wiwitan taun 2010-an? Secara pribadi, aku durung krungu iki. Lan nalika dheweke ora kejawab, ternyata UAV dibutuhake "wingi", mula dheweke wiwit tuku impor, lan ora ngenteni perkembangane dhewe. Saiki ana sing keling. Apik utawa ala ("bisa / ora") - tes bakal nuduhake, iki ora mung rong dina.
      Lan ing teori, mesthi, padha bisa. Dhewe, ana kabeh kanggo iki: avionik wis suwe bisa nindakake profil penerbangan lengkap ing mode otomatis. Iku tetep kanggo nggawa kabeh menyang siji LA.
    2. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 13 Mei 2017 15:06
      0
      Ora ana pengalaman kaya ngono, generasi lawas wis lunga, sing anyar wis teka, nanging nganti saiki pengalaman kasebut "ing proses rekrutmen." Ya, lan isih durung ana analisis babagan UAV apa sing dibutuhake. Contone, ayo padha njupuk Altair, jembaré karo wings dibusak kurang saka 2,280 m? Aku ora yakin, nanging kondisi iki penting banget kanggo transportasi UAV ing FEU. Utawa iku tujuane? Ditilik saka jarak / otonomi 12000km / 48h, kabeh apik, nanging ana bahan bakar minyak tanah penerbangan, lan ora ana take-off vertikal, sing ora ana gunane kanggo batalyon, brigade lan divisi SV / Airborne Forces / Ministry of Urusan Dalam Negeri / Angkatan Laut, uga ora ana gunane kanggo Kementrian Keadaan Darurat / Kementrian Dalam Negeri kanthi alasan sing padha. Wong bakal ngomong yen "dheweke ora perlu kanggo wong-wong mau!", "Dheweke dimaksudake kanggo liyane!" (ayo ngguyu bebarengan), Wong bakal ngomong yen perlu kanggo Angkatan Aerospace kanggo reconnaissance / koreksi geni, etc. banjur "ya allah" pitakonan mengkene, kok neraka padha pizdrik sethitik karo payload minimal? kanggo VKS, watesan bobot lan dimensi pesawat ora pati penting dibandhingake karo karakteristik kinerja liyane. Contone, muatan bom / roket / peralatan khusus penting, otonomi penting (luwih suwe 48 jam), kabeh iki diwatesi ing Altair, lan apa sing ora jelas. Ana sing bakal mbantah manawa Altair bisa diluncurake sanajan saka primer sing durung disiapake, nanging kenapa? VKS kerja saka beton lan mung saka beton, helikopter sing padha, nalika adhedhasar ing lapangan, ngatur basis ing patch ing ngendi Altair ora bisa njupuk. Akibaté, kita entuk pesawat kanthi karakteristik kinerja sing winates, sing mbatesi panggunaane, dene jinis pasukan ora entuk keuntungan strategis lan taktis saka UAV. Yagene ora ana sing nganakake analisis konseptual lan teknis babagan UAV iki? Lha ya, "mabur", wah, kulkas bakal mabur nganggo mesin jet, sing penting dudu kemampuan mabur, nanging keuntungan strategis lan taktik.
      ps Deleng militer, aku kelingan ukara "sampeyan ora bisa ndeleng alas kanggo wit", insinyur sing apik, buruh produksi sing apik, praktik sing apik, lan analisis TTZ sing biasa-biasa wae ...
      1. APASUS
        APASUS 13 Mei 2017 18:18
        +1
        Quote: Prokletyi Pirat
        Ora ana pengalaman kaya ngono, generasi lawas wis lunga, sing anyar wis teka, nanging nganti saiki pengalaman kasebut "ing proses rekrutmen." Ya, lan isih durung ana analisis babagan UAV apa sing dibutuhake.

        Ana pengalaman lan cukup akeh. Deleng Tu-300 Korshun-U lan saiki sampeyan ora bisa nemokake karakteristik kinerja sing tepat.
        Saiki dudu insinyur sing teka, nanging manajer sing mung ora sinau kanthi apik ing taun 90. Ing kana, kepinginan kanggo nyurung Altair menyang sektor sipil, nanging nyatane mung panjaluk sing disamarake kanggo alokasi adonan.
        Jujur, militer kita wis guilty wiwit wiwitan, iku panyusunan saka Ketentuan Referensi, kepinginan kanggo adaptasi kabeh lan kabeh kanggo tujuan dhewe, kadhangkala banget buta huruf ........ Nyatane, kabeh. yaiku babagan presentasi teknologi tempur modern, kanggo tujuan apa, pasukan apa lan tugas apa. Kita isih nggambar pertempuran tank ing peta. amarga drone sekali pakai.
        Quote: Prokletyi Pirat
        ora ana lepas landas vertikal, sing ndadekake batalyon, brigade lan divisi SV \ Angkatan Udara \ Kamentrian Dalam Negeri \ Angkatan Laut, uga ora ana gunane kanggo Kamentrian Darurat \ Kamentrian Dalam Negeri kanthi alasan sing padha.

        Sajrone operasi militer, dalan biasa digunakake kanggo lapangan udara, lan kanthi otonomi kasebut, sampeyan bisa nemokake potongan data sing gampang lan becik. Beban kasebut pancen beda.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 13 Mei 2017 19:33
          0
          1) Tu-300 "Kite-U" Iki malah luwih squalor saka Altair.
          2) Masalah ora ana ing manajer, mung nindakake tugas sing ditugasake (padha nggoleki mbah-mbah ing watesan sing diwenehake)
          3) Masalah ana ing analis sing duwe spesialisasi ing masalah konseptual lan teknis, luwih tepat ing prodhuk karyane "analisis konseptual lan teknis UAV" ing ngendi wektu kudu dianalisis ing ngendi, carane, ing jumlah apa lan ing urutan apa kanggo nyuntikake. dhuwit kanggo entuk iki UAV padha. Ing USSR lan Federasi Rusia ora ana lan ora ana organisasi sing bakal ngatasi iki. Mulane, kabeh TTZs diwiwiti karo "nindakake kaya mungsuh", "nglakoni kaya iki", "nglakoni kaya iki! Yen ora, tumit saya gatel. ". Mulane, kita mbuwang dhuwit tanpa entuk apa sing bakal nggawa keuntungan nyata.
          4) Babagan dalan, sampeyan nguripake mudhun kelangan ngguyu ngandhani pilot lan teknisi Angkatan Udara babagan iki, sawise ngirim kaping pirang-pirang kanggo ngresiki landasan pacu saka lebu, bali menyang kene lan kita bakal ngguyu bebarengan karo pernyataan iki. keprungu
          1. APASUS
            APASUS 13 Mei 2017 21:20
            +2
            Quote: Prokletyi Pirat
            4) Babagan dalan, sampeyan nolak kanthi tenang, ujare pilot lan teknisi Angkatan Udara babagan iki, sawise ngirim sampeyan ngresiki landasan pacu saka puing kaping pirang-pirang, bali menyang kene lan kita bakal ngguyu bebarengan karo pernyataan kasebut.

            TK wis metu!
            Pira umurmu kok ora ngerti SD kuwi? Belarusians isih latihan, ora kaya kita.
            Aku ora weruh alasan liyane kanggo nerusake dialog, sinau materi
            1. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 14 Mei 2017 17:41
              0
              pitakon:
              1) kepiye carane aspal sing pecah-pecah ing landasan pacu kasebut sajrone operasi para pejuang? iku apike pesawat tanah ing dalan aspal anyar, nanging apa bakal kelakon sawise N taun nggunakake dalan iki banget?
              2) kepriye tumindake pesawat nalika ana potholes? Aku ngerti bab concreting ing aspal, nanging malah ing dalan gedhe padha.
              3) KEPIYEN CARA NANDHA RUNWAY? Sampeyan mung mikir babagan banyu apa,
              3.1) Nalika pesawat ana ing udhara, mungsuh ngebom landasan pacu, kepiye carane ngresiki dalan? Nalika sampeyan ngirim peralatan, pesawat bakal duwe wektu kanggo mabur menyang lapangan udara liyane kaping satus lan malah ngisi bahan bakar ing udhara. Utawa apa sampeyan mikir mungsuh bakal ngelingake sampeyan babagan serangan supaya sampeyan nggawa peralatan menyang lapangan terbang?
              3.2) nalika pesawat ana ing bunker, dheweke ngebom landasan pacu, butuh sawetara jam kanggo ngresiki lan ndandani landasan pacu, puluhan jam kanggo pindhah menyang dalan, kenapa dalan kasebut?
              3.3) Apa sing nggawe sampeyan mikir yen mungsuh ora bakal ngebom bagean dalan iki? utawa sampeyan mikir yen mungsuh iku bodho sing ora bakal ngumpulake data bab mau?
              3.4) Autumn wis teka, godhong tiba, angin, aku ora bakal nerusake
              3.5) kenapa sampeyan butuh AUD kanthi jumlah lapangan udara lan bandara sing ora ana skala? iku luwih praktis liwat DOSAAF (utawa analog) kanggo nambah dhuwit kanggo pedagang pribadi supaya ndawakake landasan pacu, njaga landasan pacu ing kondisi apik lan upgrade peralatan, nggawa kabeh iki kanggo standar siji karo militer.
              1. APASUS
                APASUS 14 Mei 2017 20:29
                +1
                TK, dening Gusti Allah.
                Quote: Prokletyi Pirat
                1) kepiye carane aspal sing pecah-pecah ing landasan pacu kasebut sajrone operasi para pejuang?

                Panganggone dalan minangka landasan pacu mung dikarepake nalika perang, kanggo tujuan iki, bagean khusus dalan wis disiapake, bagean sing bakal digunakake minangka landasan ditemtokake ing tingkat syarat referensi kanggo tukang bangunan.
                Quote: Prokletyi Pirat
                KEPIYEN CARA NANDHA RUNWAY?

                Kita durung tau krungu manawa kebersihan jalur landasan diwenehake dening tim khusus lan ing saben bandara kerjane saben dina, kabeh taun, ing udan lan salju.
                Gear landing dirancang kanggo kebangkrutan ing lemah, sing mesthi ora kanggo kabeh pesawat.
                Kabeh pitakonan liyane ora mbutuhake jawaban, mung omong bayi.
                Aku uga takon sampeyan.
                Dadi iki minangka landasan pacu sing dipilih pilot iki:
                1 Saka lemah, apa sing ana ing video kasebut?
                2 Saka dalan, yen mesthi wae?
                1. Prokletyi Pirat
                  Prokletyi Pirat 14 Mei 2017 21:54
                  0
                  ya ampun TK
                  Kutipan saka APAS
                  Quote: Prokletyi Pirat
                  1)kepiye carane aspal sing pecah-pecah ing landasan pacu kasebut sajrone operasi pejuang?

                  Panganggone dalan minangka landasan pacu mung dikarepake nalika perang, kanggo tujuan iki, bagean khusus dalan wis disiapake, bagean sing bakal digunakake minangka landasan ditemtokake ing tingkat syarat referensi kanggo tukang bangunan.

                  aneh, Aku jenis takon pitakonan bab uwuh ing AUD lan ora bab kode bangunan.
                  kanggo sing bisu tak jelaske, montor mabur mau mendarat => ngisep sampah => montor mabur ora mabur merga mesine kudu diganti.

                  Kutipan saka APAS
                  Quote: Prokletyi Pirat
                  KEPIYEN CARA NANDHA RUNWAY?

                  Ora tau krungu manawa kebersihan landasan pacu nyedhiyakake tim khusus lan ing saben bandara Padha mbukak XNUMX jam dina, kabeh babak taun, udan utawa salju.

                  Ing endi AUD duwe peralatan iki kanggo ngresiki landasan pacu? mung maca maneh paragraf 3.1, 3.2, 3.3, 3.4
                  Kutipan saka APAS
                  Aku uga takon sampeyan.
                  Dadi iki minangka landasan pacu sing dipilih pilot iki:
                  1 Saka lemah, apa sing ana ing video kasebut?
                  2 Saka dalan, yen mesthi wae?

                  Apa pilot luwih seneng njupuk saka beton sing adhedhasar pesawat kasebut, utawa sampeyan mikir yen dheweke bakal nyeret pesawat menyang lapangan terbang liyane supaya bisa mabur? wong bodho
  5. Ustin Umarov
    Ustin Umarov 13 Mei 2017 12:22
    0
    Apa siji bisa mabur?
    1. tampilan
      tampilan 13 Mei 2017 12:28
      0
      Kutipan: Ustin Umarov
      Apa siji bisa mabur?

      Apa sing bisa ngalangi?
  6. serj.iwanow1000
    serj.iwanow1000 13 Mei 2017 15:17
    0
    Gencatan senjata karo Nazi lan wayang AS ing Kyiv mbantu mungsuh Rusia kanggo nguatake kekuwatan Bandera ing Ukraina kanggo perang antarane Ukraina lan Rusia!
    Ukraina minangka bebaya utama masa depan kabeh Rusia gedhe, anggere dikuwasani dening neo-Nazis - wayang saka Amerika Serikat lan negara NATO. Yen padha tetep kuwasa, banjur perang antarane Rusia lan Ukraina ing mangsa ngarep ora bisa dihindari, amarga mungsuh Rusia ngupayakake iki tanpa konfrontasi nuklir karo Rusia dhewe. AS lan NATO ora bisa dipercaya, padha ngapusi kabeh wektu lan nyoba ngapusi Rusia. Generasi anyar saka Rusia ing Ukraina bakal digawa munggah ing gething kanggo tanah kelairan bener - Rusia lan bakal siap kanggo perang nglawan karo wong bodho! Banjur luwih akeh getih manungsa bakal diwutahake lan bakal ana korban, amarga Rusia kudu perang ora mung karo Ukraina, nanging uga karo kabeh mungsuh Rusia sing bakal perang karo gendéra negara Ukrainia. Saka ngendi asale, Yudas bangsane, utamane wong Slavia sing ngambung bokonge Anglo-Saxon? Sapa sing bakal nglairake wong-wong Yahudi iki? Temenan ora ibu-ibu, nanging paling kamungkinan bocah-bocah wadon korupsi! Utawa, kaya sing diucapake ing paribasan Slavia: "Ibumu nglairake sampeyan, nanging n ... neraka!"

    Apa sing ditindakake para sedulur Ukrainia?
    Ing jembar negara gedhe?
    Tuku sampeyan kabeh wong manca
    Kanggo ngiyanati Rusia kita!

    Ngrusak persatuan kita
    Lan kabeh prestasi gedhe saka leluhur!
    Ngidini Nazi rampage
    Nglindhungi soundrels Panjenengan!

    Nyenyuwun marang kuburane leluhurmu
    Kanggo ilusi, goroh para spekulator
    Lan nggawe kanca karo Nazi
    Dibagi kabeh dadi kanca lan mungsuh!

    Kaya dhemit sing nesu,
    Ngluhurake mungsuh Rusia.
    Lan ing kejem nepsu toil
    Kabeh padha ndedonga marang dewa manca!

    Sampeyan wis manunggal karo fasisme,
    Ing tangan getih saka pati anak
    Lan padha kanca karo mungsuh saka Rusia,
    Mateni wong sing ora salah!

    Lan wis ilang hubungan gedhe
    Kanggo handouts wong kejam,
    Diowahi dadi suku tanpa pasuryan
    Numpes jinis mulya.

    Apa sampeyan njupuk naif kanggo mratobat
    Kanggo ngiyanati Tanah Rusia,
    Nanging sampeyan tetep ngapusi
    Nyebarake kabeh geni memungsuhan!
  7. A. Privalov
    A. Privalov 13 Mei 2017 20:10
    +2
    Barang-barang terus maju lan apik. Aja lali yen Amerika wis meh 20 taun menyang "Predator", lan luwih akeh menyang "Reaper". Proyèk kuwi tansah rumit lan larang kanggo dileksanakake.
    Samsaya Awon saka liyane, padha ngomong sing saiki bobot saka manuk iki bisa wis tambah kanggo 7 ton, kang kakehan kanggo UAV pengintaian. Mesthi, piranti sing luwih abot uga dikenal - UAV kejut, nanging ing kene kita ngomong babagan penurunan muatan sing cetha, sing kebak masalah.
    Uga, elinga yen ing kabeh artikel, emphasis ing karakteristik kinerja yaiku dimensi, mesin, wektu penerbangan teoritis, lan perkara cilik liyane, nanging ora ana tembung babagan avionik - alat lan sistem navigasi / kontrol, lan gangguan liyane sing ana gandhengane karo peralatan elektronik. . Ing kene, bisa uga cukup adil kanggo curiga manawa dheweke durung ana.
    Inggih, badhan paling gedhe kudu laporan masalah pendanaan. aku quote:
    27 April 2017. Kamentrian Pertahanan Rusia ora bisa mbiayai program drone Altair sing diprentahake lan ngusulake kanggo ngatur pembiayaan bareng proyek kasebut liwat nggawe versi sipil sing paralel. Vedomosti nyerat babagan iki kanthi referensi menyang sumber peringkat dhuwur ing perusahaan negara Rostec lan rong sumber ing departemen militer.
    Ing Rostec, publikasi kasebut ngandhani yen Kementerian Pertahanan wis ngentekake luwih saka rong milyar rubel kanggo proyek iki, nanging departemen militer ora duwe dhuwit kanggo ngrampungake karya kasebut. Mulane, idea muncul kanggo nemokake co-financing ing jumlah babagan 1,5-2 milyar rubles kanggo program tambahan kanggo pembangunan podo karo versi sipil drone.

    "Co-financing" iku tembung apik. Aku ora bisa mbayangno carane cepet bisa nemokake paman sing apik banget karo arus modal saiki. aku quote:
    Bank Rusia ngumumake kenaikan aliran modal metu saka Rusia ing Januari-April 2017. Miturut regulator, arus metu ibukutha net dening sektor swasta sajrone periode iki udakara $ 21 milyar, sing luwih saka kaping pindho angka kanggo patang wulan pisanan taun sadurunge (iku $ 9,8 milyar).

    .
    Oke, iku bisa sing wong bakal setuju kanggo ngidoni metu saperangan saka milyar, nanging pembangunan saka rong milyar pisanan njupuk 5 taun, lan kaloro - padha? Utawa bakal warga sipil "master luwih cepet"? Salajengipun, apa sing kudu ditindakake warga sipil kanthi blamba limang ton kuwi. Where kanggo nyimpen, njaga lan njaga, carane lan apa kanggo aplikasi? Ing tembung, isih akeh pitakonan lan masalah, lan liwat wektu, miturut pendapatku, bakal ana liyane ...
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 13 Mei 2017 20:40
      +1
      bobot ora pati penting dibandhingake karo karakteristik kinerja liyane. Ora ana sing ngalangi ngganti bobot lan ukuran karakteristik Altair, lan kanthi mangkono njamin karakteristik kinerja sing ora kurang kanthi bobot luwih akeh. Menapa malih, iki kudu rampung, perlu kanggo radikal malih ngganti syarat kanggo UAVs, nanging ing kasus paling awon, syarat peralatan mung kudu dioptimalake kanggo manunggalaken karo warga sipil lan ekspor.
      1. NIKNN
        NIKNN 13 Mei 2017 22:31
        +3
        Quote: Prokletyi Pirat
        Ora ana sing ngalangi ngganti bobot lan ukuran karakteristik Altair, lan kanthi mangkono njamin karakteristik kinerja sing ora kurang kanthi bobot luwih akeh.

        Kajaba iku, ora ana sing ndeleng TTZ, sanajan lagi ngrembug, aku mikir telepaths .... Nyuwun
        Miturut foto kasebut, mung glider sing dites ing kene (aku ora weruh apa-apa) ... Bakal tekan seri nalika ketemu TTZ.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 14 Mei 2017 17:55
          0
          lan kene wis cetha yen TTZ ngandika "apa kaya ing Israel", nanging apa bab analisis konsep? kenapa? iku prasaja saiki! Sawise kita duwe UAV padha kanggo wong-wong mau! Urip dolanan anyar kanggo militer! lol
          lan nyatane yen ing kahanan Federasi Rusia, UAV sing beda-beda dibutuhake ora ana kapentingan kanggo sapa wae, nanging dhuwit wis ditampa!
  8. Zipun
    Zipun 13 Mei 2017 21:39
    0
    Foto landing endi? Utawa iku nganggo, kaya "Reis"?!