Review militèr

Perwira Georgia sing berjuang kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina "metu saka ndhelik"

61
Sajrone dina, pasukan keamanan Ukraina murub luwih saka 1,1 ewu amunisi ing tlatah Republik Rakyat Donetsk. Dikawruhi manawa serangan ditindakake ing Dokuchaevsk, Yasinovataya, lan telung distrik Donetsk. Iki diumumake sajrone briefing dening Kolonel Eduard Basurin:

Sajrone dina, unit Kyiv murub 1153 amunisi ing Republik. Geni paling kuat dikonsentrasi ing arah Donetsk: 218 tambang kaliber 120 lan 82 mm lan luwih saka 700 puteran tangan lan peluncur granat otomatis diluncurake ing Yasinovataya, desa-desa ing jejere, telung distrik Donetsk, Dokuchaevsk lan zona bandara. Akibat bledosan posisi kita, salah sijine prajurit TNI DPR tatu.


Kacarita pasukan keamanan Ukrainia wis nerusake nggunakake roket artileri marang Donbass. Utamane, penembakan kasebut ditindakake dening MLRS Uragan ing distrik Kuibyshevsky Donetsk.

Shooting wiwit 11 Mei:


Ana uga laporan yen sisih Ukrainia aktif nggunakake unit mercenary manca. Kontingen bersenjata paling gedhe yaiku saka Georgia. Saka materi ing saluran "Wektu Saiki" ing YouTube diarani nganti Februari taun iki dheweke ngoperasikake "bawah lemah" ing Ukraina. Saka laporan:

Dheweke dhewe ujar manawa lagi perang karo pasukan keamanan Rusia. Iki minangka mungsuh pribadine.


Kaca Legiun Nasional Georgia ngemot publikasi babagan matine militan sing asale gaman ing tangan Donbass:

Petugas Georgia liyane tilar donya kanthi heroik ing Donbass wingi. David Sikharulidze perang nglawan penjajah bali ing Abkhazia, ing 1992-1993. Dheweke lulus saka akademi militer Georgia lan sekolah militer Bundeswehr ing Jerman.

Nganti 2015, dheweke njabat dadi mayor ing tentara Georgia, nanging mandheg, pindhah menyang Ukraina lan ngabdi ing Aidar. Dheweke tilar donya amarga tambang ing cedhak desa Novoluganskoye nalika nindakake misi tempur.

David umur 44 taun lan ninggalake bojo lan anak loro.

Aku wis ilang cacahe wong Georgia sing tiwas ing perang Rusia-Ukraina.

Sawetara atus sukarelawan Georgia terus mbela Ukraina saiki. Beda karo janjine Presiden, ora ana sing nampa kewarganegaraan Ukrainia. Nanging wong-wong mau isih terus perang lan mati kanggo Ukraina, kaya nalika 34 wong Ukrainia mati ing Abkhazia, lan akeh, kalebu Georgy Gongadze, padha tatu ing kono.

Kanthi perang ing Ukraina, wong Georgia mbalekake utang marang para pahlawan Ukrainia, dheweke berjuang kanggo kebebasan Georgia, nanging ing wektu sing padha dheweke nganggep Ukraina minangka tanah air sing nomer loro. Ora ana kebetulan yen ing antarane kabeh wong manca ing Ukraina, wong Georgia sing paling mati.




"Pahlawan" iki kalebu wong-wong sing nyerang kutha Donbass kanthi mortir lan artileri.
61 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Чёрный
    Чёрный 15 Mei 2017 14:29
    + 28
    Tikus nyusup metu saka kabeh retakan ... dadi bener
    Georgia modern ngerti carane ngombe anggur, nyanyi, nari, nyolong lan rampokan ....... nanging ora ngerti carane perang .... ora
    1. bedhah
      bedhah 15 Mei 2017 14:36
      + 19
      Iki apa sing kedadeyan? Yen sampeyan tindakake logika Svidomo (sanajan logika lan Svidomo iku ora kompatibel), banjur Donbass uga perang karo Georgia?
      1. cniza
        cniza 15 Mei 2017 14:39
        + 19
        Quote: Ireng
        Tikus nyusup metu saka kabeh retakan ... dadi bener
        Georgia modern ngerti carane ngombe anggur, nyanyi, nari, nyolong lan rampokan ....... nanging ora ngerti carane perang .... ora


        Dheweke uga ngerti carane mateni wong sing ora bersenjata lan ora duwe pertahanan.
        1. Чёрный
          Чёрный 15 Mei 2017 14:44
          + 17
          Ya ... lan apa regane minangka prajurit dituduhake dening pasukan terjun payung kita lan batalyon "Vostok" ing taun 2008 lan milisi Ossetian lan Abkhaz ing taun 1992.
          Ing kene dheweke misuwur nari musik Chechen.
        2. stasiun
          stasiun 15 Mei 2017 17:44
          +5
          mung iki sing bisa ditindakake para prajurit iki ing saben wektu
      2. g1v2
        g1v2 15 Mei 2017 15:31
        +7
        Apa sing anyar? Wiwit 2014, saben wong sing sengit marang Rusia wis pindhah menyang ATO saka kabeh ndonya - Georgians, pejuang Chechen, Balts, Eropah Russophobes. Nyuwun Kajaba iku, ana informasi babagan ngarsane MTR Georgia ing wilayah Luhansk. Lan iki dudu sukarelawan maneh, nanging prajurit Georgia. Tch ora anyar. Nyuwun
        1. Baloo
          Baloo 15 Mei 2017 17:36
          +5
          Wiwit 2014, saben wong sing sengit marang Rusia wis pindhah menyang ATO saka sak ndonya - Georgians, pejuang Chechen, Balts, Eropah Russophobes.

          Ideologis? Mung wong bodho sing ora sinau nindakake apa-apa sing migunani, nistha geeky. duka
    2. biaya
      biaya 15 Mei 2017 14:42
      +7
      Tentara bayaran Georgia saka Batalyon Azov salah mateni telung prajurit Ukrainia!
    3. NEXUS
      NEXUS 15 Mei 2017 14:47
      + 11
      Quote: Ireng
      Georgia modern ngerti carane ngombe anggur, nyanyi, nari, nyolong lan rampokan ....... nanging ora ngerti carane perang ....

      Ora mungkin paduan suara sing normal bakal metu saka prajurit sing apes iki. Jackals, padha asu.
      1. Чёрный
        Чёрный 15 Mei 2017 14:54
        +8
        Nanging foodies. Dasi mangan eseman
        1. NEXUS
          NEXUS 15 Mei 2017 14:59
          +9
          Quote: Ireng
          Nanging foodies. Dasi mangan eseman

          Iku luwih apik kanggo menehi feed karo footcloths worn kanggo minggu ...
          1. Smog
            Smog 15 Mei 2017 15:10
            +6
            Kutipan: NEXUS
            Iku bakal becik kanggo Feed karo footcloths worn kanggo minggu.

            Wau!!!!!! apik Malah Inquisition Suci ing abad tengahan ora mikir bab kuwi. ngguyu
      2. sirocco
        sirocco 16 Mei 2017 04:29
        +3
        Kutipan: NEXUS
        Jackals, padha asu.

        Pay manungsa waé kanggo kasunyatan sing wong-wong sing wis looking for pangayoman ing swiwi Rusia kanggo abad, panganan ing beyo saka Rusia, saiki cokotan tangan sing feed karo kesenengan padha, Sapa sing mlebu kene? meh kabeh republik saka serikat mantan. Nanging utamané zealously cokotan sing padha tanggung ing subsidi, iki negara Baltik, Georgians, lan, uga, wakil saka Wed. republik Asia. Kesimpulane, aja tumindak becik, ora bakal ala. Mung alangan iku Rusia ora kasil nyebar piala, kang kita njaluk iku ing lengkap. Iki asale saka ora logis saka prilaku kita kanggo pedunung Barat: kadhangkala kita nglawan cara sing salah, kadhangkala kita tresna karo cara sing salah, lan kita ngajari generasi mudha nglawan standar nilai-nilai Barat.
        Saiki babagan pejuang Georgia, iki minangka ideologi utawa instruktur sing berjuang kanggo dhuwit. Mesthi, ana pejuang ing antarane wong-wong mau, nanging ngelingi taun layanan ing jajaran SA, ana siji Georgian sing dicokot wong dhewe lan ngandika bab fellow countrymen sing wong Georgian nyata, nanging padha ora. Dheweke abang, nalika aku sinau saka tembung-tembunge yen wong Georgia sing murni iku abang. (apa sing daktuku, apa sing dakdol)))))))
        Saiki bab suci, yaiku bab Gusti Allah.
        Luwih saka sepisan aku mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing, loro saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina, DPR, LPR, lan malah saiki mercenary Georgian duwe lambang Ortodoks, saben wong arep matèni saben liyane karo jeneng Gusti Allah ing. lambene. Opo iki? (Kasunyatan manawa iki mung negesake kasunyatan perang sipil ing Ukraina bisa dingerteni) Nyuwun
    4. cherkas.oe
      cherkas.oe 15 Mei 2017 15:23
      + 11
      Quote: Ireng
      Georgia modern ngerti carane ngombe anggur, nyanyi, nari, nyolong lan rampokan ....... nanging ora ngerti carane perang ....

      Bangsa iki ora tau bisa nglakoni, yen negara Rusia ora ngadeg ing mburi. Aku wis ngomong kaping pirang-pirang ing VO babagan pengalaman negatif nalika sesambungan karo wakil saka bangsa Georgia lan aku bisa mbaleni maneh, sinisme, cidra, mania kaunggulan, uga, pengecut, ostentatiousness, lan pengkhianatan sing muncul saka iku.
    5. Dart2027
      Dart2027 15 Mei 2017 15:28
      +4
      Quote: Ireng
      Georgia modern ngerti carane ngombe anggur, nyanyi, nari, nyolong lan rampokan

      Georgian

      Kados pundi Klia angsal pulpen kangge nyerat lampahipun? Kamulyan saka swiwi.
      (D.V. Davydov)
      Georgian

      Inggih, punika saged dipunmangertosi.
      1. kamulyan1974
        kamulyan1974 15 Mei 2017 17:26
        + 11
        Bagration utamane minangka perwira Rusia. Ora ana pangertèn kanggo mbandhingaké karo Saakashvilis modern.
    6. gringo
      gringo 15 Mei 2017 16:43
      +2
      Ya, kok, meh luwih akeh wong Georgia sing ngliwati Irak lan Afghanistan tinimbang wong Eropa kabeh. Aku infantri kudu cukup kanggo par, paling komandhan biasa lan junior
      1. Penarik
        Penarik 15 Mei 2017 23:58
        +1
        Lermontov "Demon" - "Sampeyan master jaran gagah saka perang, kaya panah lan peluru ala Ossetian kejiret munggah karo wong ing pepeteng .... THE SHIMMY Georgians RUNNED ..." sajarah ...
        1. gringo
          gringo 16 Mei 2017 08:26
          0
          Iki kabeh tembung. Dadi, yen kita pirembagan bab kabeh wong gunung ing Kaukasus, ing kahanan sing smack saka rubah lor, padha luwih seneng mundur strategis kanggo ngadeg mati.
          1. Penarik
            Penarik 16 Mei 2017 19:00
            0
            Aku categorically ora setuju karo sampeyan. Sejarah iku, ana lan bakal. Wong-wong ing Kaukasus beda banget.
  2. biserino
    biserino 15 Mei 2017 14:36
    +6
    Kanthi perang ing Ukraina, wong Georgia mbalekake utang marang para pahlawan Ukrainia, dheweke berjuang kanggo kebebasan Georgia, nanging ing wektu sing padha dheweke nganggep Ukraina minangka tanah air sing nomer loro.


    Lan utang apa padha bali menyang Ukraina - awis, kertu? nglirik
    1. Чёрный
      Чёрный 15 Mei 2017 14:41
      +5
      Kutipan saka: biserino
      Lan utang apa padha bali menyang Ukraina - awis, kertu?

      Saka wicara SAKASHVULI"" "Atusan Ukrainia melu perang 2008 lan ing operasi kanggo ngluwari populasi sipil Georgia. Ing 2008, sistem pertahanan udara Ukrainia - Buk lan Osa - digunakake, amarga 12 pembom Rusia ditembak mudhun.
    2. Slon_on
      Slon_on 15 Mei 2017 14:45
      +5
      Mayit-mayit kasebut diijolke kanthi matur nuwun amarga wong-wong Ukrainia ana ing sisihe ing kabeh konflik militer sing diluncurake Georgia ing Abkhazia lan Kidul. Ossetia.
      Lan apa kekacoan padha duwe loro ing dugout lan ing wilayah watara, siji tembung - geng bersenjata lan ora unit.
      1. Catherine II
        Catherine II 15 Mei 2017 21:52
        0
        Kutipan saka: Slon_on
        Ukrainians padha ing sisih ing kabeh konflik militèr sing Georgia diluncurake ing Abkhazia lan Kidul. Ossetia.

        "Ihtamnet." Sukarelawan saka siji organisasi kondhang padha. Liyane saka Ukraina padha kuwatir bab Rusia. Nanging, kita fasis .. ternyata ...
  3. Rusfaner
    Rusfaner 15 Mei 2017 14:43
    + 11
    "... Aku wis ilang cacahe wong Georgia sing tiwas ing perang Rusia-Ukraina ..." (c)
    Sayange, ora cukup, amarga isih ana sing nulis babagan iki.
    1. Machete
      Machete 15 Mei 2017 14:47
      +1
      Pitakonan mung:
      Lan umume, kenapa dheweke butuh perang iki kanggo mati ing kene "tanpa ngitung"?
      1. Krabik
        Krabik 15 Mei 2017 15:03
        +2
        Dheweke ora rampung ing 2008, saiki omong kosong mundhak.
        1. NIKNN
          NIKNN 15 Mei 2017 16:50
          +3
          Padha teka kanggo mbah ... apa omong kosong? Nanging padha mati amarga bodho. padha ora ngerti carane perang ... (uga, bisa uga sawetara) Aku mangu-mangu sing padha perang hard ana, nanging padha nandhang losses ..., sampeyan ora bisa ndeleng akeh losses saka mercenary liyane ... Rugi utamané saka Angkatan Bersenjata Ukraina (mbeta pakan meriam)
  4. biserino
    biserino 15 Mei 2017 14:46
    +5
    Kutipan saka ahli bedah
    Yen sampeyan tindakake logika Svidomo (sanajan logika lan Svidomo iku ora kompatibel), banjur Donbass uga perang karo Georgia?


    Ayo nggawe negara siji - "Dirty-Ukrian" - bakal ana sing menang-
    kaya Muscovy diubengi. ngguyu
    1. novel66
      novel66 15 Mei 2017 15:47
      +3
      gabungke loro armada kuat lan dominasi Segara Rusia
  5. Berkut24
    Berkut24 15 Mei 2017 14:49
    +6
    Dheweke dhewe ujar manawa lagi perang karo pasukan keamanan Rusia. Iki minangka mungsuh pribadine.

    Kuwi sing nggumunake, ana sing bakal kedadeyan nalika ngerti yen mungsuh pribadine wis nonton wong bodho saka mburi bukit nganti 200 kilometer.
  6. pjastolov
    pjastolov 15 Mei 2017 14:50
    +7
    Sajrone dina, unit Kyiv murub 1153 amunisi ing Republik. Geni paling kuat dikonsentrasi ing arah Donetsk: 218 tambang kaliber 120 lan 82 mm lan luwih saka 700 puteran tangan lan peluncur granat otomatis diluncurake ing Yasinovataya, desa-desa ing jejere, telung distrik Donetsk, Dokuchaevsk lan zona bandara. Akibat bledosan posisi kita, salah sijine prajurit TNI DPR tatu.
    padha mbokmenawa dijupuk ing tahap, supaya akeh nembak lan siji hit, lan banjur ora langsung
    ing 1992-1993. Dheweke lulus saka akademi militer Georgia lan sekolah militer Bundeswehr ing Jerman.
    Apa tegese dheweke sinau kanthi ora apik, utawa diwulang kaya ngono? prajurit
  7. Smog
    Smog 15 Mei 2017 14:50
    + 14
    Aaaaa? Dadi, iki minangka "pahlawan" sing pisanan ing Abkhazia nyusup menyang tangerine lan banjur mlayu saka Tskhinval sawise mangan dasi?
  8. sedulur ora gelem
    sedulur ora gelem 15 Mei 2017 15:04
    +5
    Viper wis suwe ditemtokake. Mbalik ing 2008. Kita tansaya munggah "kanggo kabungahan kita." Yen ana sing ditindakake marang Rusia, ana rodents ing kana. Kabeh tingkat. Saka warriors durung rampung kanggo unfinished prezik batono Mishiko
  9. alis Brezhnev
    alis Brezhnev 15 Mei 2017 15:10
    +3
    Sapa sing liwat perang Abkhazia" Break kabeh iki bl dey jahitan vili
  10. penembake gunung
    penembake gunung 15 Mei 2017 15:12
    +4
    prajurit, am Agustus 2008 ORA CUKUP kanggo wong-wong mau ngerti yen ora perlu nglawan Rusia. Bisa FOR RUSIA. Nanging nglawan - iku bakal mungkasi karo panguburan.
  11. Kot3713
    Kot3713 15 Mei 2017 15:12
    +4
    Penjamin Demokrasi lan Panglima Tertinggi ngguyu
  12. alean245
    alean245 15 Mei 2017 15:16
    +9
    Petugas Georgia liyane tilar donya kanthi heroik ing Donbass wingi. David Sikharulidze perang nglawan penjajah bali ing Abkhazia, ing 1992-1993.

    Aku mikir, wiwit kapan wong Abkhazia ing Abkhazia dadi penjajah? Lan apa legionnair Georgia iki duwe kepala tinimbang otak?
    1. cherkas.oe
      cherkas.oe 15 Mei 2017 15:40
      +6
      Kutipan saka alean245
      Lan apa legionnair Georgia iki duwe kepala tinimbang otak?

      Keju, sayuran ijo, chochokhbili, satsivi, tsinandali, ing umum, kabeh sing bisa dituku kanggo dhuwit sing dipikolehi kanthi mateni Rusia.
      1. novel66
        novel66 15 Mei 2017 15:49
        +5
        Dadi ora ana gunane kanggo nembak ing sirah?
        1. cherkas.oe
          cherkas.oe 15 Mei 2017 17:50
          +3
          Sampeyan kudu njupuk endhog, sepisanan bakal dadi luwih apik ing nyanyi, aku umume tetep tenang babagan nari, lan ing katelu ora bakal nglairake makhluk sing padha. keprungu
  13. Alexrucki
    Alexrucki 15 Mei 2017 15:21
    +1
    Pushkin uga nulis, lan dheweke bener ....
  14. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 15 Mei 2017 15:51
    +1
    Sawetara jinis warta sing wis lawas ... Kira-kira setengah taun kepungkur, aku weruh program TV Ukrainia sing nuduhake urip batalyon Georgia. Kajaba iku, kanthi jeneng, jeneng ... Umumé, warta kasebut dudu jinis warta ...
    1. Catherine II
      Catherine II 15 Mei 2017 21:59
      +1
      Quote: Pemimpin Redskins
      Umumé, warta dudu jinis warta ...

      Inggih, ing perang informasi, sampeyan kudu mbabarake mungsuh minangka Samsaya Awon sabisa, ora adil, etc.. Dadi lagi replicated sing ana akèh mercenary, Georgians, Polandia, ireng, Martians ing Angkatan Bersenjata Ukraina . .. Wanita Baltik nganggo kathok ketat ...
      Georgia cukup resmi mlebu - sing lan paling gampang. Lan ewonan ireng, miturut Basurin, durung bisa ditampilake. Sanadyan wis suwe dipateni.
      Alien - tentara bayaran, sukarelawan, pramuka - mata-mata asing. Kita apik, dheweke ala. Donya masyarakat manungsa ora bisa dikoreksi.
  15. KIBL
    KIBL 15 Mei 2017 15:59
    +3
    Sayange yen ing perang ing 08.08.08/XNUMX/XNUMX, pasukan Rusia mandheg ing pinggiran Tbilisi! Sampeyan kudu ngrebut kabeh wilayah Georgia, nindakake sweeps lan banjur tumindak miturut kahanan!
    1. JURUSAN
      JURUSAN 15 Mei 2017 18:29
      +4
      Kutipan saka KIBL
      Sayange yen ing perang ing 08.08.08/XNUMX/XNUMX, pasukan Rusia mandheg ing pinggiran Tbilisi! Sampeyan kudu ngrebut kabeh wilayah Georgia, nindakake sweeps lan banjur tumindak miturut kahanan!

      Pembersihan bisa ditindakake tanpa ngrebut wilayah.. Sapa sing saiki Sakashvilli? Lan sapa sing bakal dadi yen Tbilisi dijupuk ..? Analogi karo Ukraina padha.
      Kabeh mau alon-alon diremuk, liyane banjur licik lan kakumbah.. prajurit
      Kabeh wis tetep lan saben wong duwe wektu dhewe!
  16. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 15 Mei 2017 16:02
    +3
    Perwira Georgia mati ora luwih ala tinimbang Urkain
  17. behemoth
    behemoth 15 Mei 2017 16:52
    +3
    Nyuwun pangapunten, aku ora bisa nolak:
    "Georgians ... padha uga berjuang kanggo kamardikan Georgia, nanging ing wektu sing padha padha nganggep Ukraina tanah kelairan kaloro. Iku ora ketepakan sing antarane kabeh wong manca ing Ukraina, iku Georgians sing paling mati." punika, padha perang kanggo kamardikan Georgia, uga, uga.
    Lan kasunyatan sing paling saka wong-wong mau mati ana, iku relatif kanggo sapa? Inggih, tegese padha ngerti carane perang. Iku siji bab kanggo mbah-nini kanggo mencet, lan liyane kanggo milisi. Kang mine mbuktekaken.
  18. andrewkor
    andrewkor 15 Mei 2017 18:01
    0
    Kutipan saka cherkas.oe
    Quote: Ireng
    Georgia modern ngerti carane ngombe anggur, nyanyi, nari, nyolong lan rampokan ....... nanging ora ngerti carane perang ....

    Bangsa iki ora tau bisa nglakoni, yen negara Rusia ora ngadeg ing mburi. Aku wis ngomong kaping pirang-pirang ing VO babagan pengalaman negatif nalika sesambungan karo wakil saka bangsa Georgia lan aku bisa mbaleni maneh, sinisme, cidra, mania kaunggulan, uga, pengecut, ostentatiousness, lan pengkhianatan sing muncul saka iku.

    Putri, saka katresnan "gedhe", mlumpat metu kanggo Georgian. Dheweke nglairake anak wadon lan mlayu menyang Rusia telung taun sabanjure!
  19. Komentar wis dibusak.
    1. NEXUS
      NEXUS 15 Mei 2017 20:56
      +6
      Kutipan: Chervona Ruta
      Wong apik Georgia mbantu wong Ukraina ngalahake separatis lan penjajah Rusia.

      Sampeyan krungu, amfibi. Dheweke mbantu para geek kaya sampeyan njupuk ing wilayah omah lan taman kanak-kanak sing manggon wong sing tentrem. Nanging ora suwe, ora suwe, "prajurit sing wani" bakal diproses dening krematorium seluler, supaya mayat ora tetep, supaya ora ngrusak bumi kanthi sampah kaya ngono.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Aibolit64
          Aibolit64 15 Mei 2017 21:21
          +4
          Skakuas, nanging sampeyan ora nggawe kesalahan karo platform? Download Panjenengan peacemaker.
          1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. Pissarro
          Pissarro 15 Mei 2017 21:34
          +4
          katon kaya sampeyan, nari ing panguburan tingkat sampeyan
    2. Stavros
      Stavros 15 Mei 2017 21:21
      +5
      Wong Abkhazia digebugi, wong Ossetia digebugi, lan saiki arep ngalahake Donbass, badut sialan.
    3. Aibolit64
      Aibolit64 15 Mei 2017 21:23
      +1
      Dills wis plowed lavrushnikov, padha kesed utawa ora bisa nindakake apa-apa, lan paling kamungkinan iki lan iki.
  20. Aibolit64
    Aibolit64 15 Mei 2017 21:19
    0
    Ing kabeh wektu, Georgians padha apik mung minangka penyanyi (Kikabidze ora count) utawa minangka abdi kanggo Turki.
    1. cherkas.oe
      cherkas.oe 16 Mei 2017 11:01
      +2
      Kutipan: Aibolit64
      Ing kabeh wektu, Georgians padha apik mung minangka penyanyi (Kikabidze ora count) utawa minangka abdi kanggo Turki.

      Kenapa Kikabidze ora ngitung? Sing isih titah, aku krungu statements bab Rusia lan Rusia.
  21. faterdom
    faterdom 15 Mei 2017 21:25
    +2
    Banjur wong Georgia uga bakal gelo nalika perang teka ing desane. Dheweke tansah nekani wong-wong sing ngelak lan takon. Dewa perang ora tau nolak sapa wae.
  22. Vladimir Mamkin
    Vladimir Mamkin 15 Mei 2017 21:30
    +1
    Sampeyan kudu mbayar kabeh, lan kanggo mateni wong sipil, mung pati, dheweke ngerti menyang ngendi lan entuk apa sing pantes.
  23. Cilik
    Cilik 15 Mei 2017 21:58
    +3
    Larang dill ... padha ora nggawa informasi liyane saka nesu ...
    1. Komentar wis dibusak.
  24. GaMeR kab
    GaMeR kab 16 Mei 2017 02:58
    0
    Luwih padha mati, luwih apik!
  25. music
    music 16 Mei 2017 11:19
    0
    Sejarah mbaleni dhewe. 08.08 maneh?