Review militèr

Torpedo roket P. Cunningham (AS)

3
Ing suwidakan abad XIX ing arsenals saka armada anjog ing donya, anyar gaman - torpedo utawa tambang self-propelled. Versi asli persenjataan kapal lan fasilitas pesisir kanthi cepet narik kawigaten para militer lan perancang. Konsekuensi langsung saka iki ana munculé akeh proyek anyar saka macem-macem senjata torpedo dikembangaké ing sawetara negara ing donya. Mbok versi paling wani lan mboten umum saka torpedo kanggo wektu iki ngajokaken dening desainer Amérika Patrick Cunningham. Gagasan utama proyek iki ngidini kita negesake manawa wis luwih dhisik tinimbang pirang-pirang dekade.


Penemu lan pengusaha Patrick Cunningham tau urip ing Irlandia lan kerja dadi tukang sepatu. Mengko, kepinginan kanggo panemuan lan urip sing luwih apik nggawa dheweke menyang Amerika Serikat. Ing taun sabanjuré, P. Cunningham kasil ngganti sawetara proyek lan entuk pengalaman ing macem-macem lapangan. Ing pungkasan taun pitung puluhan abad XIX, dheweke ngedegake ing New Bedford (Massachusetts) perusahaan dhewe, Iron Cunningham & Cogan, sing banjur ngenalake alat harpoon kanggo perburuan paus. armada. Sawisé iku, perusahaan nguwasani produksi produk liyane, kalebu bahan peledak. Mbok menawa ana produksi kimia sing ndadékaké munculé proyek sing paling menarik, kandel lan misuwur.

Duwe nuduhake kapentingan ing persenjataan kanggo pasukan angkatan laut, panemu mutusaké kanggo nggawe versi dhewe saka torpedo janjeni karo kinerja apik. Kanggo entuk ciri teknis lan pertempuran maksimal, diusulake kanggo ninggalake ide lan solusi sing wis dingerteni. Torpedo anyar mesthine beda karo analog sing ana ing arsitektur lan desain, prinsip operasi lan kemampuan ing konteks aplikasi praktis.

Torpedo roket P. Cunningham (AS)
Siji-sijine foto torpedo Cunningham sing dikenal. Sabanjure kanggo produk - penemu dhewe


Ing wektu iku, torpedo sing dikembangake dening desainer Robert Whitehead dianggep minangka standar ing antarane tambang sing digerakake dhewe. produk kuwi padha dilengkapi engine nggunakake online teken, hydrostat, uga warhead cukup abot lan kuat. Torpedo Whitehead mbuktekaken efektif ing laku, kang mimpin kanggo akeh kontrak kanggo sumber senjata rampung lan Advertisement saka sawetara lisensi produksi. Kajaba iku, gagasan R. Whitehead digunakake kanthi cara siji utawa liyane ing kabeh proyek asing anyar.

P. Cunningham mutusake kanggo ninggalake kabeh pembangunan utama pimpinan donya lan mung nggunakake gagasan dhewe. Ing mratelakake panemume, kanggo entuk kinerja paling dhuwur lan potensial meningkat, torpedo, karo leladen tartamtu, wis meh podo karo peluru bedhil. Asil kasebut luwih saka konsep asli. Desainer ngajokaken kanggo nggedhekake kacepetan torpedo, kang iku perlu kanggo ninggalake baling-baling lan nggunakake mesin jet. Torpedo Whitehead rampung karo stabilisator buntut lan rudders. Torpedo Cunningham, ing siji, kudu stabil dening rotasi.

Pangembangan senjata anyar kanggo armada diwiwiti ing taun 1892. Penampilan torpedo sing diusulake bisa nyederhanakake karya desain nganti sawetara. Utamane, stabilisasi rotasi bisa nglirwakake panggunaan hidrostat sing angel digawe lan kontrol "tradisional" liyane. Nanging ing wektu sing padha, para perancang kudu ngadhepi masalah liyane sing angel banget ing wangun kabutuhan nggawe mesin jet. Nanging, kabeh tugas alam desain wis kasil ditanggulangi.

Desain torpedo Cunningham, ing umum, prasaja. Unsur utama senjata iki yaiku awak sing elongasi gedhe. Disaranake digawe saka lembaran wesi kanthi ketebalan ¼ inci (6,35 mm). Badan kasebut dumadi saka patang bagean sing kapisah, sing disambungake sajrone rapat pungkasan. Bagian sirah awak ana fairing. Setengah ngarepe wujud ogif kanthi sirah runcing. Ing mburi kompartemen iki ana silinder karo transisi Gamelan kanggo narrowing. Loro bagean tengah digawe silinder. Bagian buntut mboko sithik tapered, mburi mburi dadi muncung mesin jet.

Fitur menarik saka torpedo jet yaiku cara stabilisasi ing lintasan. Minangka disusun dening P. Cunningham, senjata kasebut ora mbutuhake stabilisator tradisional utawa sistem kontrol otomatis. Torpedo kasebut mesthine tetep ing rute sing dibutuhake kanthi muter ngubengi sumbu longitudinal. Tugas iki kudu ditanggulangi kanthi nggunakake pesawat tambahan. Ing kabeh bagean awak, kajaba sirah, diusulake kanggo nginstal ridges khusus kanthi dhuwur cilik, diselehake ing sudut menyang aliran sing bakal teka. Sakabèhé "span" saka crests kuwi ora owah ing sadawane kabeh dawa telung bagean, pramila pesawat segitiga kudu digunakake ing bagean buntut conical awak.

Tata letak volume internal kasus kasebut ora rumit banget. Kompartemen sirah kasus kasebut ngemot kompartemen pangisi daya. Ing volume sing kasedhiya, sampeyan bisa nyelehake 125 kilogram (56,75 kg) bahan peledak, uga sekring perkusi kontak. Kabeh volume awak liyane diwenehi kanggo instalasi mesin jet saka desain asli.

P. Cunningham ngembangake mesin jet kanthi rancangan dhewe, ketoke nggunakake bahan bakar sing diprodhuksi dening perusahaane. Prodhuk iki kasusun saka omah digawe ing wangun papat chambers daya interconnected. Omah mesin digawe saka tembaga. Bubuk mesiu dipencet menyang kamar tembaga kanthi tekanan dhuwur kanthi tingkat pembakaran sing sithik. Ing volume sing kasedhiya, sampeyan bisa nyelehake 242 pon (110 kg) bahan bakar padat. Nalika ignited, mesiu kudu mboko sithik diobong metu, nggawe tikaman perlu lan akselerasi torpedo kanggo kacepetan relatif dhuwur.

Torpedo jet jinis anyar sing wis rampung dawane 17 kaki (5,18 m) lan bobote kira-kira 230-250 kg. Miturut petungan, gegaman bisa akselerasi kanggo kacepetan saka urutan 50 kaki per detik (luwih saka 15 m / s) lan nyerang target ing kadohan saka sawetara kabel. Kanthi karakteristik kasebut, torpedo Cunningham bisa uga saingan karo produk serial sing dirancang dening R. Whitehead, lan ing sawetara kasus malah ngluwihi.

Ing taun 1893, P. Cunningham Iron Cunningham & Cogan mbangun sawetara torpedo eksperimen sing direncanakake bakal digunakake ing tes sabanjure. Ora let suwe, gegaman saka batch pisanan dipasrahake menyang pasukan laut kanggo diuji ing salah sawijining garis segara. Tes ditindakake ing wulan Juli taun sing padha. Jumlah cilik saka torpedo presented lan fitur karakteristik saka desain sing ngidini militèr kanggo cepet ngrampungake test lan tarik kabeh Serat perlu.

Wis tes tes pisanan nuduhake yen torpedo sing janjeni ora nduweni kinerja sing dhuwur banget. Siji-sijine kauntungan saka produk liyane ing jamane yaiku kacepetan dhuwur. Kekuwatan saka hulu ledak bisa dibandhingake, lan meh ora ana keuntungan ekonomi. Ing wektu sing padha, ana sawetara masalah serius sing langsung ana hubungane karo gagasan asli saka penulis proyek kasebut.

Mesin jet diijini torpedo kanggo akselerasi kanggo kacepetan relatif dhuwur, nanging ing kabèh ora mbenerake dhewe. Paramèter tikaman ora mesin paling kuat diganti akeh gumantung ing ambane lan meksa banyu lingkungan. Akibaté, kacepetan torpedo diganti, lan sawetara uga suda. Kurang otomatisasi sing ngawasi arah gerakan lan ambane uga dadi kekurangan sing serius. Rotasi torpedo ngubengi sumbu longitudinal ora menehi stabilisasi sing dibutuhake, amarga produk kasebut bisa mlaku, uga maneuver kanthi jero. Ing kasus terakhir, kahanan iki luwih worsened dening owah-owahan ing karakteristik nyata saka engine.

Miturut asil tes singkat, ditemokake yen torpedo roket sing dirancang dening P. Cunningham ora ana kapentingan kanggo Angkatan Laut Amerika Serikat. Engine insufficiently kuat karo daya relatif cilik saka mesiu menehi kacepetan dhuwur sanalika sawise wiwitan, nanging ora bisa nyedhiyani sawetara ditrima. Kajaba iku, kekurangan stabilisasi normal ora ngidini kita ngetung kanggo entuk kemungkinan sing bisa ditampa kanggo nggayuh target. Torpedo ing wangun saiki ora dibutuhake dening armada, lan entuk karakteristik sing dikarepake mbutuhake revisi proyek sing paling serius.

Kaya sing dingerteni, sawise tes sing gagal, Iron Cunningham & Cogan ora mandheg nggarap topik torpedo jet. Ketoke, P. Cunningham ngrancang nambah senjata kasebut lan menehi maneh menyang Angkatan Laut AS utawa nggawa pangembangane menyang pasar senjata internasional. Nanging, sajrone karya kasebut, ora ana sukses sing nyata. Dadi, ing Desember 1894, test torpedo liyane njupuk Panggonan ing Coddington Bay (Rhode Island). Sajrone tes iki, prototipe mung ambruk sadurunge tekan target kondisional.

Kanggo sawetara wektu, perusahaan P. Cunningham ilang saka tampilan, nanging mbokmenawa terus bisa kanggo nambah desain asli. Penemu maneh dadi pahlawan laporan pers mung ing musim gugur 1896. Alesan kanggo hype kasebut, kanthi gampang, tumindak sing ora wajar saka pengusaha.

Ing musim gugur taun 1896, Amerika Serikat lagi nyiapake pemilihan presiden liyane. Sawetara minggu sadurunge voting ing New Bedford, ngendi P. Cunningham urip lan makarya, calon Partai Republik William McKinley teka minangka bagéan saka demo Pemilu. Para panyengkuyung disambut karo parade lan acara perayaan liyane. Cunningham dhewe ndhukung calon Demokrat William Jennings Bryan lan mulane ora seneng karo kunjungan McKinley. Pengusaha kasebut mutusake kanggo ngatur kampanye pemilihan dadakan kanggo ndhukung calone. Miturut sawetara lapuran, ing wektu iki dheweke durung rampung sober, sing nerangake akeh.

P. Cunningham nggawa troli transportasi kanthi torpedo jet saka rancangane dhewe saka bengkel menyang dalan. Lungguh ing torpedo, dheweke, nggunakake koran lan cocog, nyoba kanggo miwiti mesin. Penemu wanted kanggo numpak torpedo liwat lurung-lurung ing kutha lan kanthi mangkono ndhukung W.J. Brian, ora ketompo carane aneh kampanye kuwi bisa katon. Untunge, putrane Cunningham bisa ngerteni ana sing salah lan ngilangi bapake sing mabuk saka torpedo. Nanging, ing wayahe pungkasan, dheweke isih bisa ngobong daya bubuk mesin.

Nggawe swara liar lan mbuwang geni, torpedo mlayu mudhun ing dalan. Wong-wong sing liwat lan peserta ing acara Partai Republik mlayu menyang pinggir, nanging sawetara kreta sing ditarik jaran tetep ana ing jeblugan jet lan diobong. Gerobak karo torpedo nyopir pirang-pirang blok, kenek tunggul lan ganti dalan. Sawise iku, salah sawijining toko lokal ana ing dalan senjata kasebut. Nalika nggebug bangunan, sekring mati, lan 125 kilogram hulu ledak nindakake trick.

Limang omah nandhang macem-macem karusakan amarga bledosan; toko jagal sing dadi sasaran utama, meh rusak. Jeblugan kasebut keprungu sawetara mil saka kutha, lan potongan torpedo 75 kilogram ditemokake ing dalan sing cedhak, dibuwang dening bledosan ing omah-omah. Untunge, ora ana warga sing tatu parah. Peserta acara pra-pemilihan sing ana ing dalan, uwal saka torpedo, biasane ngalami ciloko cilik. Nalika bledosan bledosan, ana wong papat ing toko jagal. Gelombang kejut mbuwang wong-wong mau, nanging untunge, ora ana sing tatu parah. Ora tanpa penasaran. Salah sawijining wong sing ana ing kono dipotong kanthi potongan kumis sing apik banget, nanging ora ana tatu.

Polisi kanthi cepet nanggapi kedadeyan kasebut lan nangkep P. Cunningham. Pengusaha kasebut ditudhuh kanthi sengaja ngrusak barang-barange wong liya. Pengadilan ngukum dheweke kanggo denda, lan uga mutusake kanggo mbayar ganti rugi marang para korban. Konsekuensi liya saka kedadeyan kasebut yaiku julukan anyar. Saiki Cunningham dikenal sacara lokal minangka Wild Irish ("Irlandia Liar") lan Flying Devil ("Flying Devil").

Putusan pengadilan kasebut nyebabake keuangan penemu, nanging ora bisa nyuda kepinginan kanggo terus nggarap senjata kanggo armada. Pangembangan proyek sing wis ana terus. Saiki mesthine kanggo narik kawigaten para panuku potensial ora mung karo materi iklan, nanging uga kanthi demonstrasi senjata praktis. Kanggo nindakake iki, ing taun pungkasan abad kaping XNUMX, Iron Cunningham & Cogan entuk schooner Freeman lawas.

Kapal kasebut ngalami modernisasi cilik, sajrone nampa tabung torpedo kanthi desain sing relatif prasaja. Ora suwe dheweke digawa menyang segara kanggo tes anyar. Ketoke, Coddington Bay wis maneh dadi platform kanggo tes biasa. Ing papan schooner ana sawetara torpedo, sing direncanakake bakal ditembakake ing target kondisional.

Tembakan pisanan saka torpedo jet saka papan kapal eksperimen Freeman ora kasil. Produk kasebut metu saka tabung torpedo, nanging 40 kaki (luwih saka 12 m) saka schooner tekan ngisor lan macet ing silt. Diputusake kanggo miwiti torpedo kapindho. Akibat saka keputusan iki fatal. Kanggo sawetara alasan, sanajan sadurunge ninggalake tabung torpedo, sekring bisa digunakake, lan hulu ledak mbledhos ing kapal operator. Asilé ana bolongan gedhe ing ngisor, amarga kapal kasebut cepet tenggelam ing ngisor. Para kru lan penguji bisa lolos kanthi ciloko cilik, nanging schooner, bebarengan karo stok torpedo sing berpengalaman, bagean saka dokumentasi lan macem-macem barang sing dibutuhake, ilang.

Pati kapal eksperimen kasebut minangka pukulan serius kanggo Iron Cunningham & Cogan lan nyebabake karya torpedo mandheg. Sawise pirang-pirang tes sing ora sukses, sing ditindakake dening armada lan kanthi mandiri, Patrick Cunningham ilang kabeh semangat lan mutusake kanggo nglirwakake pangembangan proyek senjata angkatan laut anyar. Ing mangsa ngarep, perusahaan terus nggawe lan mrodhuksi produk anyar kanggo macem-macem tujuan, nanging pangembangan senjata torpedo lan sistem angkatan laut liyane saiki wis digawa metu tanpa partisipasi.

Proyèk torpedo jet P. Cunningham narik kawigaten saka sudut pandang crita lan teknologi. Kanggo pisanan ing laku donya bisa ora mung kanggo berkembang, nanging uga kanggo nggawa menyang test senjata torpedo nggunakake prinsip mboten umum anyar saka gerakan lan stabil. Padha digawe iku bisa kanggo entuk kacepetan tambah, kang digawe iku bisa kanggo teori nambah potensial pertempuran nyata.

Тем не менее, проект столкнулся с серьезными проблемами. В конце XIX века даже в развитых в промышленном отношении странах отсутствовали технологии и материалы, необходимые для полноценной реализации идей П. Каннингема. Для получения высоких характеристик торпеда нуждалась в корпусе иной конструкции и более мощном твердотопливном двигателе. Еще одной специфической проблемой проекта стало применение стабилизации вращением. Малая площадь наклонных гребней и нестабильная работа двигателей не позволяли получить требуемую скорость вращения и правильным образом удерживать торпеду на траектории.

Masalah awak bisa ditanggulangi kanthi nggunakake bahan sing kasedhiya, nalika nggawe pembangkit listrik sing dikarepake kanggo wektu tartamtu ora mungkin. Stabilisasi bisa ditugasake menyang hydrostat tradisional, nanging iki mbutuhake revisi proyek sing paling serius lan komplikasi desain sing ana.

Akibaté, senadyan kabeh efforts , P. Cunningham ora bisa nggawe gegaman karo ciri paling bisa lan efficiency praktis ditrima. Watesan teknologi nyebabake akeh masalah, sing pungkasane meksa nutup proyek sing menarik. Gagasan torpedo roket wis dilalekake nganti pirang-pirang taun. Akeh mengko, konsep iki maneh digunakake ing proyèk anyar, lan wektu iki, thanks kanggo bahan modern lan pembangunan, iku bisa kanggo menehi asil sing puas karo armada.


Miturut situs web:
http://whalingcity.net/
http://query.nytimes.com/
http://historynewsnetwork.org/
http://torp.esrc.unimelb.edu.au/
http://strangernn.livejournal.com/
Pengarang:
Foto sing digunakake:
whalingcity.net
3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. igordok
    igordok 16 Mei 2017 17:57
    +3
    Sorry, nanging nalika aku krungu bab torpedo Amérika, Aku elinga.
    1. Pak X
      Pak X 18 Mei 2017 00:53
      +2
      Wong Irlandia kita seneng-seneng lan gelisah: nganti dheweke ngebom kabeh distrik lan nglelebke kapal, dheweke ora mapan. nglirik Nanging kita kudu menehi hak, ora tanpa streak inventif. hi
  2. Vadim Zhivov
    Vadim Zhivov 18 Mei 2017 19:03
    0
    Artikel lan video sing keren ++ hi