Review militèr

Kapal Armada Pasifik nindakake tembakan anti-kapal selam

3
Ing wilayah segara ing Pasifik armada (Armada Pasifik) kru kapal anti-kapal selam cilik nindakake tugas kanggo ndeteksi lan ngrusak kapal selam mungsuh, lapor kantor pers Kab. Timur.

Kapal Armada Pasifik nindakake tembakan anti-kapal selam


Klompok serangan anti-kapal selam Angkatan Laut saka Armada Pasifik nganakake latihan nalika kru kapal anti-kapal selam cilik MPK-107 lan MPK-82 nindakake serangkaian tugas kanggo nggoleki lan ngrusak kapal selam mungsuh sing dipoyoki nggunakake senjata torpedo. . Peran mungsuh mock dimainake dening kapal selam Angkatan Kapal Selam Armada Pasifik,
ngandika ing release.

Dilaporake manawa "sajrone pangembangan misi anti-kapal selam, kru kapal nindakake serangkaian langkah kanggo ngelas lan nglacak kapal selam saka mungsuh sing dipoyoki. Sawise iku, kapal nembakake torpedo ing prau sing ditemokake lan nggunakake peluncur roket.

Layanan pers nyathet yen tembak kasebut ditindakake kanthi amunisi praktis (tanpa unit tempur) kanthi syarat safety maksimal.

Kajaba iku, sajrone maneuver, kru MPC "dilaksanakake peletakan ranjau, tembakan artileri saka sistem artileri ing target segara lan udhara, tugas kanggo maneuver bebarengan lan navigasi ing sempit wis ditindakake," tambah distrik kasebut.

(Narrownesses wilayah winates ing istilah navigasi dening macem-macem beboyo, kalebu karang, shoals, bank, watu, etc., lying ing jarak cedhak fairways lan kursus dianjurake - VO).
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ferdinan
    Ferdinan 16 Mei 2017 13:38
    +1
    Ronald Reagan, mulane, tangi ing advance kanggo ndandani?
  2. Serg65
    Serg65 16 Mei 2017 14:23
    +3
    opo Foto saka RTOs khusus kanggo mbingungake ver.enemy ??
    1. MPK105
      MPK105 16 Mei 2017 14:37
      +5
      Uh-huh ... prau mungsuh bakal isin adoh saka wong-wong mau, lan kita bakal kanthi tenang mbuwang bom menyang wong-wong mau saka pojok - dheweke ora bakal weruh ancaman saka kita ... ngguyu