Review militèr

Kompetisi artileri wiwit cedhak Saratov minangka bagéan saka Game Tentara

8
Kompetisi artileri ing kerangka game tentara internasional diwiwiti ing wilayah Saratov, laporan RIA News pesen saka layanan pers Distrik Militer Tengah.

Kompetisi artileri wiwit cedhak Saratov minangka bagéan saka Game Tentara


Tahap katelu saka kompetisi "Masters of Artillery Fire", sing ditindakake minangka bagéan saka International Army Games-2017, wis diwiwiti ing papan latihan Shiroky Karamysh ing wilayah Saratov,
ngandika ing release.

Wigati dicathet yen "sajrone tahap kualifikasi, tentara meriem bakal saingan nembak saka mortir Sani 120 mm, peluncur granat anti-tank RPG-7V, senapan mesin PKT lan AK-74 lan senapan serbu Kalashnikov, uga ing netepi standar kanggo latihan khusus lan teknis. Peserta kompetisi kudu nggayuh target kanthi jarak nganti 1,5 ewu meter ing wayah awan lan wengi.

Miturut informasi kasebut, "unit mortir paling apik saka wilayah Siberia lan Urals, uga 201 pangkalan militer Rusia (Republik Tajikistan), sing menangake tahapan kompetisi, melu kompetisi."

Pemenang kompetisi distrik bakal makili Distrik Militer Tengah ing tahap All-Army, sing bakal dianakake ing papan latihan sing padha ing paruh kapindho Juni.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimirets
    Vladimirets 16 Mei 2017 15:06
    +1
    "Master of Artileri Fire"

    Lan saka tentara meriem ing program, mung mortir, nanging ngendi liyane? opo
  2. 210okv
    210okv 16 Mei 2017 15:08
    +1
    Lan saka ngendi foto kasebut? Saka kompetisi? Ora kaya wilayah Saratov ..
    1. Machete
      Machete 16 Mei 2017 16:17
      0
      Nanging kok. Kita duwe bukit. Lan ora cilik.
      Mung foto sing bener, sing jelas dudu saka TPA. Kita duwe sawetara artileri ing dhataran.
      1. serega.fedotov
        serega.fedotov 16 Mei 2017 20:10
        0
        Kutipan saka Machete
        Mung foto sing bener, sing jelas dudu saka TPA. Kita duwe sawetara artileri ing dhataran.

        Ing 98%, iki minangka foto saka papan latihan ing sangisore Sokol, ana kabeh kahanan kanggo "bumps", kutha kasebut cedhak, nanging kepenak!
  3. biaya
    biaya 16 Mei 2017 15:18
    +1
    Temokake sapa sing "Best ing Profesi." Iki apik, ing Uni Soviet sadurunge perang, kompetisi kuwi dianakaké ajeg. Pemenang nampa gelar "Juara USSR". Mangkono, putra angkat Stalin Artem Sergeev dadi juara USSR ing shooting saka posisi tertutup saka 152-mm howitzer-gun ML-20. Kajaba iku penting - ora mung Letnan Sergeev juara USSR, nanging uga saben anggota kru bedhil.
  4. serega.fedotov
    serega.fedotov 16 Mei 2017 15:40
    0
    Mesthi wae, kompetisi kasebut keren - mung papan latihan 6 km adoh saka aku .... Minangka pengalaman nuduhake, mesthi bakal ana shooting lan shooting wengi.
    Miturut cara, udakara 8-9 taun kepungkur, penembak jitu mortir bisa "mbuwang" tambang ing ndhuwur kita lan langsung menyang pipa gas utama, pipa 1500 ing ambane 2 meter! Dibakar kanthi apik ....
    1. seregatara1969
      seregatara1969 16 Mei 2017 16:49
      +1
      uga, sampeyan uga kudu ngatur kanggo njaluk menyang pipo
  5. Olegovi4
    Olegovi4 16 Mei 2017 23:23
    0
    eh. paling mung rong minggu kanggo kekacoan karo "pipa" ing camp latihan. elinga carane bisa.