Review militèr

Cuplikan saka operasi kanggo deblockade Deir ez-Zor

3
Elit "Legiun 5" tentara Siria ngliwati koridor menyang Deir ez-Zor, dikepung dening teroris. Wiwitan operasi sing cocog wis dikonfirmasi kanthi resmi ing Damaskus.

3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Spud
    Spud 19 Mei 2017 14:01
    0
    Peluncur granat kadaluwarsa apa sing diduweni
    1. mega proyek
      mega proyek 19 Mei 2017 16:00
      0
      duka
      Iki minangka "ekstensi tong minyak", tabung "retractable" sing nambah pancake "laras" nalika roket diluncurake.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. Belarus iku Rusia
    Belarus iku Rusia 21 Mei 2017 01:17
    +1
    Kamenangan kanggo Legiun Kalima ing perang nglawan teroris.