Review militèr

Perusahaan Swedia Saab ngenalake kapal selam sing bersenjata rudal Tomahawk

21
Rudal jelajah Tomahawk bakal "ndhaptar" kanthi lengkap ing kapal selam diesel. Ing pameran IMDEX Asia 2017, sing saiki ditindakake ing Singapura, perusahaan Swedia Saab nuduhake model kapal selam diesel-listrik A26 modern sing dilengkapi peluncur vertikal kanggo rudal Tomahawk. Warspot kanthi pranala menyang defensenews.com

Saiki, peluncur vertikal kanggo rudal Tomahawk mung ana ing kapal selam nuklir sing ana ing angkatan laut Inggris lan AS. Kajaba iku, sawetara model kapal selam diesel-listrik dilengkapi teluk torpedo sing diowahi kanggo miwiti Tomahawks.

Perusahaan Swedia Saab ngenalake kapal selam sing bersenjata rudal Tomahawk

Model skala kapal selam Saab A26 kanthi gunung vertikal kanggo rudal jelajah


Yen modifikasi anyar saka kapal selam Saab A26 diwujudake ing logam, bakal dadi kapal selam diesel-listrik pisanan sing bisa nggawa rudal jelajah ing peluncur vertikal. Saab nuduhake manawa sawetara negara wis kasengsem ing proyek anyar kasebut.


Peluncur vertikal kanggo rudal jelajah Tomahawk


Ing versi standar, A26 minangka kapal selam modular kanthi pamindahan ton 1900. Tujuan utama yaiku kanggo nindakake operasi ing perairan pesisir. Dawane kapal selam yaiku 63 m, ukuran awak saka 17 nganti 26 wong. Kapal selam buatan Swedia bakal nampa mesin Stirling sing mandiri, sing bakal ngidini kanggo nindakake misi tempur tanpa permukaan nganti 20 dina. Modul kanthi instalasi kanggo rudal jelajah bakal nambah 10 meter menyang kapal selam lan udakara 400-500 ton massa. Ing versi sing ditampilake ing IMDEX Asia 2017, modul kasebut dilengkapi telung peluncur kanthi kapasitas 6 rudal saben.

Pembeli pisanan kapal selam A26 yaiku Angkatan Bersenjata Swedia, sing mrentahake mbangun rong unit. Sing pertama kudu siap ing taun 2022. Thanks kanggo desain modular, instalasi modul kanthi peluncur vertikal kanggo rudal Tomahawk bisa uga ing kapal selam anyar lan sing wis dibangun.
Foto sing digunakake:
defensenews.com
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vadim237
    Vadim237 19 Mei 2017 11:40
    +4
    Oops, kapal selam kanthong kanggo Tomahawks.
    1. Pelaut77
      Pelaut77 19 Mei 2017 15:10
      +5
      Pembeli pisanan kapal selam A26 yaiku Angkatan Bersenjata Swedia, sing mrentahake mbangun rong unit.


      "Respon asimetris" Swedia kanggo RTO karo Kaliber lan Iskander ing Kaliningrad. Armada Baltik bakal luwih ngelu ....
  2. pamburu mumbul
    pamburu mumbul 19 Mei 2017 11:55
    +6
    Duh para penyihir Swedia...
  3. Holuai
    Holuai 19 Mei 2017 11:55
    +1
    Swedia menehi!
  4. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 19 Mei 2017 11:56
    +3
    UVP sing akrab ... tenan saka "Virginia Block III"?
    1. Wedmak
      Wedmak 19 Mei 2017 12:34
      +3
      Paling kamungkinan, ya, dheweke mlebu blok standar sing wis diuji. Umumé, bener, kok reinvent setir?
  5. rotmistr60
    rotmistr60 19 Mei 2017 12:02
    +1
    Iku katon apik ing tata letak, lan uga pengin lengen Tomahawks. Nanging apa wektu bakal ngomong, kita bakal weruh. Lan kanggo nglawan kapal selam nuklir Rusia sing "darting" ing perairan Swedia, uga dibutuhake ram ing busur.
  6. kote119
    kote119 19 Mei 2017 12:11
    0
    katon apik, Swedia kaya sing, padha bisa eseman
  7. psek
    psek 19 Mei 2017 12:18
    0
    Ing versi sing ditampilake ing IMDEX Asia 2017, modul kasebut dilengkapi telung peluncur kanthi kapasitas 6 rudal saben.

    Aku weruh 7 kepala roket ana.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 19 Mei 2017 16:12
      +1
      Kutipan saka pshek
      Aku weruh 7 kepala roket ana.

      Launcher karo 7 "tomahawks" padha ing diowahi "Ohio".
      Ing Virginias, peluncur diowahi kanthi ngilangi CR tengah - dadi isih ana 6 tomahawks ing bunder.
      Wong Swedia, kaya aku ngerti, njupuk peluncur saka Virginia.
  8. Normal ok
    Normal ok 19 Mei 2017 12:22
    0
    Wong Swedia ngerti carane nggawe senjata.
  9. Zaurbek
    Zaurbek 19 Mei 2017 14:26
    0
    Kabeh apik, mung US Tomogawks dhewe sing bakal didol marang sapa? Swedia uga bisa ngganti prau kanggo Kaliber.
  10. Kekahanan
    Kekahanan 19 Mei 2017 14:35
    +2
    Dadi saben wong bisa nggambar gambar lan model

  11. lawas26
    lawas26 19 Mei 2017 18:03
    0
    Kutipan saka Zaurbek
    Kabeh apik, mung US Tomogawks dhewe sing bakal didol marang sapa? .

    Ya kanggo Swedia padha
  12. RealTor
    RealTor 19 Mei 2017 21:15
    +1
    Swedia liyane "Vase".
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%B7%
    D0%B0_(%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%8C
    )
    1. ser-pov
      ser-pov 19 Mei 2017 21:57
      0
      Dheweke ora bakal nguwuh "Uryayaya", nanging kita bakal mudhun alon-alon lan nindakake tugas kita ...
  13. Komentar wis dibusak.
  14. venik
    venik 20 Mei 2017 08:15
    0
    "... Sing tuku pisanan saka kapal selam A26 yaiku Angkatan Bersenjata Swedia, sing mrentahake pambangunan rong unit. Sing pertama kudu siap ing taun 2022. Amarga desain modular, instalasi modul kanthi peluncur vertikal kanggo Rudal Tomahawk bisa uga ana ing kapal selam anyar lan wis dibangun ... "
    ========
    Apa aku ilang soko?? Lan apa? "Perjanjian Non-Proliferasi Teknologi Rudal" wis diganti? Pancen "tidur" acara kuwi? Ing kana, sawise kabeh, misale jek dilarang nransfer teknologi lan ngekspor rudal sing wis digawe kanthi jarak tembak luwih saka 300 km ?? Malah "ekspor" Iskander "rentang" "dipotong" .... Utawa apa, ing umum, COMPLIANCE karo Prajanjian Internasional minangka prerogative lan tugas EKSKLUSIF Rusia lan iki ora ditrapake kanggo negara ??? Utawa aku tenanan ora ngerti soko????
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 21 Mei 2017 02:58
      0
      venik

      Ketoke, wong Swedia ora mlebu persetujuan iki, mula dheweke ora peduli babagan kabeh sing sampeyan tulis ing kene (uga Israel lan negara liya).
  15. Gradien 3
    Gradien 3 21 Mei 2017 02:44
    0
    Sing paling penting ing kene ...
    Ora kapal selam diesel ... karo Tomahawks ...
    Lan karo sapa ... Swedia?
    Yen karo NATO ... Lan yen "netralitas Swedia" dilanggar ...
    Iki ... bakal dadi unsur bebaya tambahan kanggo Rusia ...
  16. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 21 Mei 2017 02:56
    0
    Eunmi nggak bakalan sakitin...