Review militèr

Penyelidikan Assange ditutup ing Swedia

19
Kabar teka yen kantor jaksa Swedia wis nutup penyelidikan awal babagan kasus Julian Assange, pangadeg situs web WikiLeaks. RIA News ngutip pernyataan pers Swedia:
Jaksa penuntut Marianne Niu dina iki mutusake kanggo nutup investigasi awal babagan kasus Julian Assange, sing diduga rudo pekso.




Elinga yen ing Swedia marang Assange dituntut kanggo pelecehan seksual lan rudo pekso. Alesan kanggo miwiti kasus kasebut yaiku pernyataan saka rong wanita sing ngaku yen Julian Assange wis nindakake kejahatan seksual marang dheweke ing wektu sing beda. Assange ora nolak yen ana kontak seksual, nanging dheweke nyathet yen kedadeyan kasebut kanthi persetujuan bebarengan.

Wigati dicathet yen wanita ngelingi "kekerasan" seksual mung sawise Assange dikenal minangka asil saka karya situs web, nerbitake denunciations saka kejahatan. Situs web Wikileaks sadurunge diterbitake, contone, materi sing menehi kesaksian babagan kejahatan perang AS ing Irak. Salah sawijining informan situs kasebut yaiku prajurit tentara Amerika, Bradley Manning, sing ngirim file video kanthi rekaman warga sipil sing ditembak saka udara ing Irak.

Bubar, Manning, sing bisa ngowahi saka Bradley menyang Chelsea, dibebasake awal saka pakunjaran Amerika. Barack Obama njupuk keputusan babagan rilis awal mung sawetara dina sadurunge pungkasane kepresidenan.

Lan Julian Assange saiki ana ing bangunan kedutaan Ekuador ing London.
Foto sing digunakake:
AnoNews.com
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gerilya ala
    gerilya ala 19 Mei 2017 13:20
    +3
    Nanging ing Inggris, kasus marang dheweke ora dibubarake. Lan ora mungkin apa-apa ing babagan iki bakal owah ing mangsa ngarep. Kanggo Amerika Serikat, panangkepan Assange wis dadi masalah prinsip lan prestise. Dadi dheweke bakal manggon ing kedutaan Ekuador nganti suwe.
    1. Zibelew
      Zibelew 19 Mei 2017 13:43
      +5
      Ya, Assange ora kudu mlebu ing pakunjaran Amerika. Apa pakunjaran Amérika nindakake kanggo wong? belay
      Bubar, Manning, sing bisa ngowahi saka Bradley menyang Chelsea, dibebasake awal saka pakunjaran Amerika.

      1. Paranoid50
        Paranoid50 19 Mei 2017 15:04
        +3
        Kutipan saka Zibelew
        Apa pakunjaran american nindakake kanggo wong belay

        Ya, kasunyatane, dudu penjara Amerika sing nyoba, nanging ... tentara. ya
  2. pamburu mumbul
    pamburu mumbul 19 Mei 2017 13:24
    +8
    Iki minangka gerakan licik CIA. Saiki Assange bakal santai, metu kanggo mlaku-mlaku saka kedutaan, banjur - tas ing sirahe, lan - hello, USA! wassat
    Nanging kanthi serius, Assange saiki kudu tikel kaping pindho. Supaya "udara kamardikan" ora main guyon kejam karo dheweke ...
    1. NIKNN
      NIKNN 19 Mei 2017 13:34
      +6
      Kutipan saka bouncyhunter
      Assange saiki kudu nggandake waspada. Kanggo "hawa kebebasan"

      "Stop", saka sudut pandang hukum, iki ora ateges "ditutup" utawa "dibenerake" ... iki minangka dolanan tembung ... Nyuwun
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 19 Mei 2017 13:35
        +5
        Kutipan saka NIKNN
        "Mandheg", saka sudut pandang hukum, iki ora ateges "ditutup" utawa "dibenerake"

        Kajaba iku, sampeyan ora kudu santai.
  3. vch
    vch 19 Mei 2017 13:25
    +3
    Operasi CIA liyane wis diwiwiti. Katon kaya wong-wong mau nyoba nggodho Assange metu saka kedutaan kanthi cara apa wae, supaya bisa langsung nyolong lan nggawa menyang negara-negara ..... Yen ora, kanthi bungah apa wong Swedia pengin ngeculake biaya kasebut lan, kanthi mangkono , mbusak syarat kanggo ekstradisi ...... Kaya Assange tenang, ninggalake kedutaan kene ...
  4. Operator
    Operator 19 Mei 2017 13:41
    +4
    Wong Swedia arep nyekel Assange mung adhedhasar tuduhan lisan saka rong "korban" tanpa saksi, lan statement saka wong-wong mau teka pirang-pirang dina sawise "perkosaan", nalika ora bisa konfirmasi maneh kasunyatan "kejahatan" karo. bantuan saka ujian medical.

    Ing Februari 2016, Komisi Khusus PBB babagan Penangkapan Sewenang-wenang mutusake yen kasus Assange digawe dening jaksa Swedia.

    Wong Swedia minangka palu - dheweke ngetutake dalan Vyshinsky sing bener, tuduhan sabanjure bakal ditindakake marang Assange nalika ngeduk trowongan saka London menyang Stockholm ngguyu
    1. Damir
      Damir 19 Mei 2017 13:58
      0
      kok menyang Stockholm? menyang Moskow ... kanggo ibune Moskow ... mung ana, ing perusahaan karo Snowden, bisa uga luwih aman ...
      1. sancho
        sancho 19 Mei 2017 14:47
        +1
        ing situs sing padha?
        1. Damir
          Damir 19 Mei 2017 14:50
          0
          iya...tapi opo iku?!??! Sing utama ora lali Monson lan Seagal dadi tanggane ...
          1. biaya
            biaya 19 Mei 2017 15:07
            +3
            Saiki Assange kudu nuntut Swedia Themis lan njaluk ganti rugi moral
            1. Damir
              Damir 19 Mei 2017 15:09
              0
              ya wis!!!!! ora kanggo sing, ing Swedia, padha ngajokake tuntutan hukum marang dheweke supaya mengko bakal nulis banding ... nanging kanggo nyerahke kanggo nduweni ing Washington ... supaya padha ora nampa panjaluk ganti rugi moral saka wong . .
  5. Altona
    Altona 19 Mei 2017 13:55
    +2
    Ing kubu globalis, ana rong panemu babagan "deklasifikasi". Utawa nggawe kabeh jagad transparan kanggo kabeh wong kajaba panguwasa ora resmi ing jagad iki. Pamilik perusahaan transnasional netepi versi iki, dheweke bakal ngerti kabeh lan kabeh wong. Mratelakake panemume kapindho yaiku, ing nalisir, iku perlu kanggo klasifikasi kabeh lan nggawe media kasunyatan virtual kanggo liyane. Mulane, salah siji bagéan saka panyiapan perlu Assange lan liya-liyane.
  6. yuriy55
    yuriy55 19 Mei 2017 14:02
    +1
    Penjahat liyane ... Ya ... belay
    Breivik punika bayi ing comparison. Lan siji iki ... Wah, iku mungsuh !!!
    Saga Norwegia iki babagan para penjahat lan pelecehan seksual sawise bledosan, pembantaian ing Juli 2011 lan pelecehan para tahanan nyebabake rasa jijik kanggo keadilan Eropa ...
  7. APASUS
    APASUS 19 Mei 2017 17:00
    +1
    Saiki, yen Assange tekan Amerika Serikat amarga Swedia utawa Inggris, dheweke bakal duwe kursi listrik 100%, kanggo mbukak rahasia negara. , nanging ana akèh pitakonan Nanging contone, Breivik kanggo serangan teroris pindho , pati 77 wong lan bundhas 151 nampa total 21 taun ing pakunjaran.
    Iki sejatine hak asasi manungsa
  8. shumanit
    shumanit 19 Mei 2017 17:30
    +2
    Kutipan saka Zibelew
    Ya, Assange ora kudu mlebu ing pakunjaran Amerika. Apa pakunjaran Amérika nindakake kanggo wong? belay
    Bubar, Manning, sing bisa ngowahi saka Bradley menyang Chelsea, dibebasake awal saka pakunjaran Amerika.


    Aku mlebu seragam, kaya-kaya ana ing celonone. Al, aku dadi underdress, umume, timah ... Dheweke ngalahake pikiranku nalika interogasi, aku lara ...
  9. APASUS
    APASUS 19 Mei 2017 21:51
    0
    Kanggo janji ora nikah!
    Mangkono uga Assange, mungsuhe yaiku Amerika Serikat lan durung ana sing diputusake.
  10. Gradien 3
    Gradien 3 20 Mei 2017 02:45
    0
    wong iki. Tindak mudhun ing sajarah.
    Kita maca akeh babagan tokoh-tokoh penting ing jaman kepungkur.
    Punika piyambakipun. Pahlawan modern jaman kita.
    Ora ketompo. Apa hubungane karo wanita.
    Dheweke nindakake tugas sing penting. Bisnis tentrem. Penyebab perang donya.
    Dianggo ing kahanan angel isolasi parsial.
    Pahlawan prasaja.