Review militèr

Homs mardika: militan mlayu saka kutha

0
Kutha Siria paling gedhé nomer telu ing Homs wis dibebasake saka militan - pertempuran wis rampung ing kana. Details - ing program Yevgeny Poddubny "Perang".

Add a comment
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.