Review militèr

Dibukak ponton pisanan berth kanggo Borey

11
Miturut informasi saka portal Internet FlotProm, layanan pers saka United Shipbuilding Corporation ngumumake peluncuran ponton pisanan saka berth logam abot proyek 1516-SN, sing dibangun ing pabrik galangan kapal Khabarovsk kanggo kepentingan Angkatan Laut Rusia.



Secara total, 3 ponton dimaksudake kanggo dermaga logam abot, sing dirancang kanggo mesthekake tambatan kapal selam. Sawise rampung konstruksi, bakal diangkut menyang Vladivostok, ing ngendi bakal ngalami tes pungkasan.

Departemen militer Rusia tumindak minangka pelanggan umum berth, kontraktor umum yaiku Vostochnaya Verf. Secara total, rong berth direncanakake bakal dibangun ing Khabarovsk. Dheweke bakal dadi bagean saka kompleks dhasar kanggo kapal penjelajah rudal kapal selam nuklir strategis anyar. proyek 955 "Borey" ing Vilyuchinsk. Miturut syarat kontrak, Angkatan Laut ngarepake berth pisanan ora luwih saka pungkasan Oktober 2017, kaloro - setahun mengko.

11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. RASKAT
    RASKAT 24 Mei 2017 10:24
    +4
    Iku wektu dhuwur, yen ora, iku medeni kanggo katon ing lawas kabeh skewed (utamané ing mangsa). Katon kaya es beku ing sangisore wong-wong mau, ing sisih endi prau ing ngisor, sing ora ana sing luwih dhuwur. kesrakat.
    1. titsen
      titsen 24 Mei 2017 19:24
      0
      Kutipan saka RASKAT
      Secara total, rong berth direncanakake bakal dibangun ing Khabarovsk. Dheweke bakal dadi bagean saka kompleks kanggo basis proyek anyar kapal selam nuklir strategis 955 Borei ing Vilyuchinsk.


      Awale aku wedi....

      Nanging Vicki mbantu - Vilyuchinsk minangka Kamchatka!

      Lan aku wis mikir dheweke bakal narik ponton menyang Armada Lor ....
      1. anodomain
        anodomain 25 Mei 2017 07:32
        +3
        Apa padha ing SF? Ing pangertèn - ana kuwi, utawa luwih kaya, wis ana.
  2. Talgat
    Talgat 24 Mei 2017 11:12
    +1
    Iku sakabehe suci! Kaping pisanan, mesthine yaiku pasukan nuklir strategis adhedhasar lemah - nanging sing nomer loro yaiku marinir atom.
    padha nyedhiyani kita kabeh karo "donya atom" supaya agresor ora wani nyerang

    Lan kasunyatan manawa aggressor bakal nyerang sanalika kesempatan muncul minangka kasunyatan 100%. Lan mung wong sing naif banget utawa wong sing diapusi propaganda Barat sing ora percaya.

    Lan kapal kasebut (lan syas) nglindhungi ora mung Federasi Rusia, nanging uga kita kabeh - kita kabeh kudu ngerti iki. Yen dumadakan mungsuh nyerang, mula ora mung kanggo Rusia, nanging uga kanggo Belarusians lan kanggo kita 100% - amarga kita minangka sekutu sing paling cedhak lan ora pengin ninggalake potensial pemulihan.
  3. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 24 Mei 2017 12:26
    0
    3 ponton dimaksudaké kanggo berth logam abot dirancang kanggo nyedhiyani mooring kanggo kapal selam

    Aku ora ngerti, nanging ana ora cukup dhuwit kanggo berths stasioner, utawa iki laku umum? Aku panginten sing berths kuwi digunakake kanggo basis sementara kapal ... (conto pangkalan MTO ing Tartus)
    1. anodomain
      anodomain 25 Mei 2017 07:34
      +3
      Amarga bedane gedhe ing dhuwur nalika pasang, mung dermaga ngambang sing bisa digunakake. Iki minangka praktik sing dawa digunakake.
  4. ied9999
    ied9999 24 Mei 2017 12:57
    +1
    Inggih, kita duwe padha kaya biasane: pisanan padha mbangun kapal, lan banjur padha ngelingi infrastruktur.
    1. anodomain
      anodomain 25 Mei 2017 07:34
      +3
      Iki umume bener, nanging ana pangecualian. Contone, gb Nerpichya.
  5. Gradien 3
    Gradien 3 24 Mei 2017 15:05
    +1
    Aku ora ngerti.. apa masalah teknis ...
    Gawe dermaga heavy metal...
    Pancen ... pengalaman Soviet ...
    Ilang ... Lan wong ... mlayu ...
    Biyen ing Khabarovsk...
    Lan ora kaya "mukjizat" ... digawe ...
    Lan gampang!
    1. Omskgazmyas
      Omskgazmyas 25 Mei 2017 09:21
      0
      pengalaman Soviet? Oh nggih. Ing USSR, malah kapal penjelajah sing nggawa pesawat ngadeg ing teluk lan ngembangake sumber daya motor sing terkenal, amarga ora ana infrastruktur pesisir kanggo wong-wong mau. Amarga iku ora kanggo akeh kapal.
      Saiki, Gusti Allah ngalang-alangi, paling ora kanggo kapal selam nuklir padha nggawe berths. Alon-alon lan sedhih, siji saben taun.
  6. kig
    kig 25 Mei 2017 13:05
    0
    Iki apa mengkono, ana Boreas, nanging ora ana moorings kanggo wong-wong mau? Aneh wae.