Review militèr

Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia lan supaya dheweke ngrampok negara!

68
Ana panemu yen Pak Trump kepengin "menehi syarat" karo Rusia. Strategi iki bakal konsisten karo agenda geopolitik: perang nglawan terorisme Islam. Yen kita ora kerjo bareng karo Rusia, paling ora netralake gesekan sing ana - diduga iki posisi Presiden Trump. Bener, perang kadhemen anyar ngalangi dheweke saka nyadari plans.




Ing situs kasebut Jaringan Warta Nyata nerbitake wawancara sing ditindakake dening host Paul Jay saka wartawan sing manggon ing Moskow - Jeffrey Tyler (Jeffrey Tayler). Topik wawancara: "Apa Rusia minangka 'mungsuh' Amerika Serikat?" (Tandha kutipan ana ing asline.) Wawancara lan sing diwawancarai nyoba nantang tesis para politisi Washington yen Rusia minangka "mungsuhe wong Amerika."

Situs kasebut nuduhake manawa Jeffrey Tyler minangka editor ing The Atlantic, penulis pitung buku, wong sing lelungan ing saindenging Rusia minangka koresponden lan minangka wartawan ngempalaken materi kanggo buku-buku sing bakal teka. Telu saka buku iki gegayutan karo Rusia. Wartawan wis manggon ing Moskow wiwit taun 1993.

Minangka Paul Jay nyathet ing wiwitan wawancara, hype sing kedadeyan ing Amerika Serikat amarga "kasus Comi", "kasus Rusia" lan liya-liyane nduweni tema dhasar: "Rusia minangka mungsuh Amerika." Amerika krungu tembung "mungsuh" bola-bali. Pernyataan iki teka saka saben TV. Amerika dikandhani manawa Rusia dadi mungsuh Amerika amarga rong sebab. Kaping pisanan, Rusia dipimpin dening tiran, Putin sing otoriter. Alasan kapindho yaiku internasional: Putin ndhukung Assad ing Suriah. Kajaba iku, Putin minangka mungsuh AS ing Ukraina. Inggih, lan sanes-sanesipun.

Dadi kenapa Rusia isih ditunjuk minangka mungsuh Amerika Serikat? Pancen, sanajan apa sing diomongake babagan Putin (autokrat, ora ngidini pemilihan gratis, nyuda wartawan, lan liya-liyane) pancen bener (lan iki ora perlu), mula nalika ana sing kaya ngono nyegah Amerika Serikat nelpon sapa wae. sekutu lan liya-liyane, diwiwiti karo diktator karakter Saudi utawa Latino? Tuan rumah percaya manawa akeh sing nahan hak asasi manungsa luwih serius tinimbang Putin ing Rusia.

Miturut Geoffrey Theiler, "bagean saka karakterisasi kahanan" ana hubungane karo "kecenderungan bawaan Rusia sing apes kanggo ngupaya otokrasi kanthi cara siji utawa liyane." Rusia "biasane ngajeni panguwasa sing kuwat." Pakar kasebut nunjuk marang tsars lan sekretaris jenderal Soviet. Nanging, ora cocog kanggo mbandhingake Putin karo Stalin. Ana cukup kebebasan ing Internet. Kurang kebebasan ngomong ing radio. Ora ana kritik gratis umum marang Putin. Iki senadyan kasunyatan sing rating popularitas tetep luar biasa dhuwur - luwih saka 80%. Wartawan percaya yen Putin pancen populer ing Rusia. Ya, ana masalah: korupsi lan liya-liyane, nanging titik umum yaiku Putin, utamane sawise Crimea, wis dadi populer banget.

Luwih, ahli nyathet yen "Rusia rata-rata kaya analis geopolitik." Amerika beda-beda; kapentingan kuwi biasane asing kanggo wong-wong mau. Kajaba iku, Rusia "banget bangga sejarah", utamané, kamenangan marang Hitler. Dheweke ngomong babagan invasi bola-bali saka kamenangan Kulon lan Rusia. "Ide Rusia iki minangka negara ... Gagasan negara sing ngliwati 11 zona wektu iki pancen cukup kuwat. Iki minangka unsur pemersatu utama ing Rusia, unsur politik sing nggabungake. Dheweke mesthi fokus ing siji wong, "pitados sing diwawancarai. Malah Boris Yeltsin dumadakan nemokake yen dheweke kudu gabung karo tradhisi Rusia lan ngremukake oposisi: dheweke kudu "nyebul parlemen dhewe kanggo ngrusak ancaman kasebut ing taun 1993."

Ekspansi NATO diwiwiti ing Presiden Clinton, wartawan ngelingake, nanging George W. Bush duwe janji saka James Baker supaya ora ngembangake NATO sawise reunifikasi Jerman. Iki minangka "tatu nasional taun Yeltsin", sing ngidini Putin munggah. Taun-taun Yeltsin umume taun "paceklik, demonstrasi massal", uga "kabebasan, sing durung dingerteni wong Rusia sadurunge." Sawise runtuh Uni Soviet, standar urip "mudhun banget." Ing Putin, ing taun-taun awal, standar urip "munggah kanthi cepet lan dhuwur" amarga rega minyak sing dhuwur. Wong nggandhengake stabilitas umume karo Putin lan ngarep-arep manawa stabilitas bakal terus ana ing sangisore dheweke. Iki minangka salah sawijining alasan kanggo popularitas Putin.

Paul Jay nyathet yen ana akeh hipokrit ing Amerika Serikat nalika nerangake hak asasi manungsa lan pemilihan sing bebas lan adil. Nanging, ana malah kurang demokrasi ing pemilu Rusia. Apa bener?

Geoffrey Tyler mangsuli: "Ya. Wong ngerti iki." "Pendekatan Rusia" mbatesi calon. Bakal ana papat utawa lima ing pemilihan sabanjure. Lan kabeh mau ateges bakal "disetujoni dening negara."

Paul Jay ora nganggep Rusia minangka saingan geopolitik. Rusia duwe "akeh bom nuklir", mula ana "ancaman eksistensial teoretis". Ya, ana bedo ing Suriah lan Ukraina. Ana prabédan ing kompetisi kanggo pengaruh lan daya ing umum. Nanging Rusia "dudu saingan geopolitik." Rusia adoh saka tingkat ekonomi China. Ing kene China mesthi "saingan nyata kanggo Amerika Serikat." Dadi apa Rusia iki kanggo AS?

Jeffrey Tyler ujar: "Aku rumangsa yen Amerika golek mungsuh ing Rusia kanthi standar. Kanggo iku, kompleks industri militer digawe. Eisenhower ngelingake babagan iki nalika dheweke ninggalake Gedung Putih, lan Kennedy ora bisa ngatasi. Wiwit iku, sentimen anti-Rusia mung tuwuh. Operator pesawat ora dibutuhake dening Amerika Serikat kanggo nglawan ISIS (dilarang ing Federasi Rusia) utawa ancaman teroris liyane. Kabeh iki perlu kanggo konfrontasi potensial karo Rusia.

Paul Jay: "Mungkin aku naif, nanging aku mikir yen Rusia, umpamane, kepiye - apa? Njupuk alih Eropa, mungkasi pengaruh Amerika ing Eropa?..” Materi sing menarik banget ana ing WikiLeaks nalika iku, sing nerangake sebabe ana perang ing Libya. Ing Roma, Gazprom nggunakake perusahaan minyak Italia. WikiLeaks, sing entuk informasi diplomatik, nglaporake yen Gazprom nggunakake Italia minangka perantara kanggo "nggawe loop energi ing saindhenging Eropah." Lan ing kene Rusia pancen katon minangka kekuwatan sing agresif.

Jeffrey Tyler mangsuli: "Minangka aku ngelingi, nalika keputusan kanggo campur tangan ing Libya digawe, Hillary Clinton nyaranake Obama supaya Amerika Serikat nggawe zona larangan mabur, yen sampeyan ngelingi, sing dheweke dhewe disebut langsung sawise ketemu. karo pimpinan industri minyak. Bisa uga bocor kasebut, sing ora dingerteni ing taun 2011, sejatine… meksa dheweke ujar manawa kita kudu mlebu ing kana [Libya] lan ngalang-alangi rencana Rusia kanggo ngembangake menyang Libya.

Paul Jay mikir iki paradoxical, amarga "ing pungkasan" Obama "duwe kesepakatan karo Rusia" lan Sejatine marang wong-wong mau: "Yen sampeyan mbantu kita njaluk nyisihaken saka Gaddafi, sampeyan bisa tetep bisnis." Iki persis apa sing kedadeyan: "Wong Rusia pancen ngganti posisi lan ujar, 'Wis wektune Gaddafi lunga.' "Pungkasane," ujare Jay, "Gazprom, yen aku ngerti kanthi bener, entuk kesepakatan iki lan entuk akses menyang akeh minyak lan gas Libya."

Jeffrey Theiler nambahake: "Ya, sejatine Putin lagi narik senar nalika iku ..."

Paul Jay: Ya, pancen sing dakkarepake. Ya wis".

Nanging, Geoffrey Theiler kandha, ”Bener. Putin ora nyetujoni nggulingake Gaddafi lan ora marem karo presiden ing wektu iku "[Medvedev]. Aneh! Sawise kabeh, saiki Putin ngupaya njaga tatanan negara, kayata, contone, ing Suriah karo Assad, lan obyek kanggo kekacauan sing saiki kedadeyan ing Libya.

Paul Jay nyathet ing kene yen wong sugih Amerika "wis nandur modal ing Russophobia sajrone pirang-pirang dekade kanggo mbenerake produksi kasebut. gaman". Uga, "dheweke kepengin bali menyang jaman biyen." Iki minangka wektu Yeltsin, nalika kekacauan mung kedadeyan, nalika ora ana negara terpusat sing kuwat, nalika oligarki Barat duwe akses menyang kasugihan Rusia, utamane minyak. Destabilisasi Rusia migunani kanggo wong-wong mau. Dheweke ora pengin ngatasi negara sing bisa nglawan dheweke.

Kanthi mangkono, Tyler setuju: "Ya. Aku iki bener. Rusia ora butuh jaminan keamanan AS kaya sing diduweni Saudi lan negara Teluk. Rusia minangka pesaing, lan minangka negara sing ora bakal nandhang tekanan saka Amerika Serikat. Aku mikir iki pancen wis nyebabake permusuhan, paling ora ing antarane pejabat tinggi ing Amerika Serikat. Anggere Rusia duwe arsenal nuklir lan anggere nguwasani wilayahe dhewe, kayane ora ana cara kanggo meksa supaya tundhuk karo perjanjian sing dipeksa Amerika Serikat marang Rusia nalika jaman Yeltsin.

Paul Jay ngakoni yen, "saliyane politik partisan biasa," Trump siap main "game energi" lan ing wektu sing padha kerja sama karo Rusia. Mungkin iki cocog karo strategi geopolitik, sing nyatakake "perang global" nglawan terorisme Islam. Paling ora Trump bisa "netralake utawa nyuda ketegangan" karo Rusia. Mesthi, Rusia kepengin melu perang nglawan ISIS. Nyatane, malah luwih siap kanggo perang nglawan terorisme tinimbang Amerika, Jay percaya. Ana akeh persamaan ing kene karo kapentingan sing sadurunge wis diterangake Trump. Ing sisih liya, kanggo elit Amerika, misale jek luwih penting yaiku pelestarian Perang Dingin utawa sing padha, sing bakal nyebabake destabilisasi Rusia.

Jeffrey Tyler percaya yen strategi elit iki cacat "amarga sawetara alasan." Kaping pisanan, nalika Amerika Serikat lan Rusia kerjo bareng sawise runtuh USSR, ana "akeh niat apik ing bagean Rusia." Kapindho, ekspansi pungkasan NATO ing taun 1990-an lan 2000-an "ngganti kahanan." Saiki Rusia, ora mung mungsuh Amerika dhewe, ndeleng Amerika Serikat minangka saingan. Iki katon ing Obama, lan sadurunge Bush lan Cheney. Simpenan goodwill wis garing. "Sampeyan ora bisa nyelehake Yeltsin anyar ing Rusia lan supaya dheweke ngrampok negara kaya elit ing taun 90an," ujare Tyler.

Wong Rusia bali menyang posisi "standar": wong ngadeg "ing mburi pimpinan sing kuwat." Swara sing ora cocog karo posisi iki bakal "ora dirungokake utawa ditindhes."

Temenan, ayo nambah, loro sing diwawancarai lan sing diwawancarai mangu-mangu bab utama: yen "elit" bakal ngidini Pak Trump paling ora ana hubungane karo Rusia. Ana akeh alasan kanggo iki: komplek militèr-industri ngidam balapan senjata anyar, lan Trump dhewe, minangka pengusaha kanthi alam, ora bisa lan ora pengin nolak para kapitalis; meh kabeh Kongres Amerika kebak gambar Perang Dingin; NATO mbutuhake saingan militer, yen ora NATO kelangan raison d'être; ing Suriah, tokoh Presiden Assad, kang koalisi beda duwe views beda, ngalangi Amerika Serikat lan Federasi Rusia saka bebarengan nglawan ISIS. Intine, ora ana sing bisa nyedhaki Moskow lan Washington ing bidang geopolitik. Dadi saka ngendi strategi anyar teka ing Gedung Putih?

Dideleng lan dikomentari dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
68 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 26 Mei 2017 06:47
    + 15
    "Aku mikir Amerika nggoleki mungsuh ing Rusia" minangka standar ".

    Inggih lan bener ditetepake sikap Amerika Serikat kanggo Rusia. Bener - kita minangka mungsuh standar lan bakal kaya ngono sajrone Amerika saiki ana. Mulane, iku wektu kanggo mbuang khayalan sing bisa kanggo nggawe apik, hubungan bebarengan ono gunane karo Amerika Serikat ing syarat sing padha. "liberal" Rusia supaya padha ngedol tesis iki kanggo saben liyane.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 26 Mei 2017 07:00
      + 17
      Kutipan: rotmistr60
      "liberal" supaya padha push
      Apa sing ditindakake kanthi semangat. Kita ora tau duwe hubungan ramah karo AS. Ana sekutu nalika padha migunani kanggo Amerika Serikat.
      1. rotmistr60
        rotmistr60 26 Mei 2017 07:03
        +4
        Persis
        nalika padha migunani kanggo AS.
        Aku ndhukung kanthi lengkap.
      2. Kasym
        Kasym 26 Mei 2017 07:41
        +5
        Ana, kanca, lan pola. Ing sawetara cara, posisi Amerika Serikat lan Rusia padha. Trump bakal nangkep ing kompleks industri militer kaya ing jerami, amarga akeh perusahaan wis dipindhah ing luar negeri lan ana masalah kanggo bali. Lan utang umum saya akeh. Ing Federasi Rusia, Putin pengin ngencengi sektor ekonomi sipil liwat kompleks industri militer lan Ordo Pertahanan Negara. Nanging ana bedane, lan sing penting. Operator energi dhewe lan, minangka asil, energi murah; sumber daya, tenaga kerja murah lan sekolah ilmiah (engineering). Iku kaya magnet narik investor lan pengusaha. Amerika Serikat wedi yen saliyane China, dheweke bakal nampa monster ekonomi lan independen sing kapindho - Rusia. Kajaba iku, dheweke bakal tumindak bebarengan ing arena internasional. Mulane para elit AS bakal nindakake kabeh kanggo nyegah perkembangan Federasi Rusia liwat Russophobia, sanksi, lan liya-liyane. Sanajan iki ora bakal bisa digunakake kanggo wektu sing suwe - malah TNC Amerika pengin kerja ing Rusia; EU weruh yen tanpa iku, ekonomi uga ora apik banget (Federasi Rusia malah bisa numpes EU yen wiwit digunakake ing bab iki); Asia bisa geser menyang periode crah lan perang (conto BV lan hubungan karo macan Asia; donya Muslim - Federasi Rusia sebagian nuduhake iku). hi
        PDB perlu, miturut pendapatku, kanggo ngyakinake Trump supaya ora ngganggu urusan internal negara liya - iki bakal cukup saka pimpinan AS saiki.
        Kabar menarik metu bubar. Wilayah sing paling cepet berkembang ing Federasi Rusia yaiku ... Dagestan. Saka 262 perusahaan sing rusak ing Federasi Rusia wiwit taun 90-an (biasane pertahanan), 187 wis dipulihake. Bakal ana asil liyane.
        1. Okolotochny
          Okolotochny 26 Mei 2017 11:02
          + 12
          PDB perlu, miturut pendapatku, ngyakinake Trump supaya ora campur tangan ing urusan internal negara liya - iki bakal cukup saka tangan saiki saka Amerika Serikat.
          .
          Siji pitakonan - CARA? Maksude ngyakinake? Meh kabeh abad kaping 20 lan jaman kepungkur ing abad kaping 21, Amerika Serikat nindakake perkara kasebut. Amarga iki mung dheweke dadi SUPERPOWER. Iki ora bakal kedadeyan, Amerika Serikat ora bakal duwe status lan pilihan kaya ngono. Padha ngerti. A jenis "Vertical Racing", mandheg utawa kalem mudhun lan sampeyan wis mati.
          1. Kasym
            Kasym 26 Mei 2017 21:37
            +4
            Iku kanggo negosiasi lan rapat-rapat. Ing Clinton, utang umum minimal lan padha pracaya dollar - banjur padha flooded ing cara abot lan utang nganti 20 triliun. mundhak. Aku mabur menyang Afghanistan ing sangisore triliun - lan apa sing diperkosa dening perbendaharaan !?
            Nanging iku bisa lan DUBINO. Siji voli Axes ing Suriah nyabrang akeh perjanjian. Dudu urusanku arep mangsuli endi, nanging sing jelas bisa. Kanggo NATO, lonceng iku serius - padha bisa muter metu luwih lan kanggo WMD. Kanggo nuduhake yen Federasi Rusia ora bakal mundur maneh. Apa sampeyan mikir sing bakal "trample" luwih - Aku mangu iku, Aku malah 99% yakin sing padha bakal takon kanggo rembugan ?! Bakal tekan Yalta-2 utawa Helsinki-2. Nanging skenario kasebut, yen Trump ora bisa negosiasi.
            Ayo negara adidaya mbuktekake kanthi ekonomi yen dheweke ora bisa diganti. Amerika Serikat minangka master tekanan ekonomi, nanging saber-rattling dadi angel. Miturut "intervensi" tegese perang lan revolusi, mesthi.
            Nanging nang endi wae aku setuju karo sampeyan. Komplek industri militer minangka salah sawijining lokomotif ekonomi. Trump SA squeezed metu, sekutu NATO teka EU kanggo remet metu. Aku yakin yen F-35 malah bakal ngisi Jerman, bakal nuntut pembatalan utang nasional (yen Yankees duwe utang marang sekutu). Mbalekake produksi sing ilang menyang Trump bakal dadi masalah. hi
    2. siberalt
      siberalt 26 Mei 2017 08:00
      + 14
      Yen AS nganggep Rusia minangka mungsuh, mula kenapa kita terus-terusan nandur modal ing ekonomi mungsuh, lan ora ing awake dhewe? belay
      1. Stirbjorn
        Stirbjorn 26 Mei 2017 08:56
        + 11
        Quote: siberalt
        Yen AS nganggep Rusia minangka mungsuh, mula kenapa kita terus-terusan nandur modal ing ekonomi mungsuh, lan ora ing awake dhewe? belay

        Kabeh iku logis, padha nganggep iku mungsuh, lan pamaréntah saiki ing Rusia ora nganggep Amerika Serikat mungsuh, kanggo wong-wong mau iku "dear partners Western"
        1. DiKoff
          DiKoff 26 Mei 2017 14:01
          +2
          Mesthine, "mitra" - kabeh dhuwit oligarki ana ing AS + dana cadangan kita uga ana, banjur sampeyan bisa mbujuk.
      2. sds87
        sds87 26 Mei 2017 09:15
        +5
        Quote: siberalt
        Yen AS nganggep Rusia minangka mungsuh, mula kenapa kita terus-terusan nandur modal ing ekonomi mungsuh, lan ora ing awake dhewe? belay

        Amarga Rusia minangka negara koloni sing saben taun mbayar ganti rugi sawise kalah ing Perang Dingin kanthi kedok investasi saham. Bank Sentral kita dudu duweke.
        Uga, miturut Artikel 22, digawe dening B.N. Yeltsin, Bank Sentral Rusia, minangka organisasi perbankan pribadi, mung ana minangka cabang saka Sistem Cadangan Federal AS, maneh minangka organisasi perbankan pribadi Rothschilds lan Rockefellers.
      3. Akuzenka
        Akuzenka 26 Mei 2017 10:40
        +4
        Maksude kenapa? We mbayar upeti.
      4. DPN
        DPN 30 Mei 2017 15:04
        0
        Sawise mbubarake CMEA, negara kasebut ilang rubel sing bisa ditransfer, dhuwit kertas perdagangan eksternal sing disebar ing saindhenging kamp sosialis lan Afrika, rubel kita ora perlu maneh dening sapa wae. tegese Rusia uga dadi ora perlu WITH RUBLES.
    3. finch
      finch 26 Mei 2017 09:30
      +3
      Sing lucu yaiku yen sampeyan ndeleng hubungan resmi sing sah liwat prisma sejarah - kita dadi sekutu luwih asring tinimbang mungsuh ... Paradoks!
      1. Dadi utawa ora
        Dadi utawa ora 26 Mei 2017 09:53
        +4
        Wong-wong mau teka ing wektu nalika perlu kanggo dibagi donya menyang wilayah pengaruh, padha nggantung setengah saka Eropah rusak menyang Uni Soviet, lan arrogantly dicocogake paling saka Kamenangan.
      2. Okolotochny
        Okolotochny 26 Mei 2017 11:06
        + 10
        Evgeniy, apik .
        Kanggo ndhukung tembung sampeyan, kutipan saka salah sawijining bapak pendiri Amerika Serikat:
        Я yakin iku Rusia (salawasé raja saiki isih urip) minangka negara sing paling tulus ramah marang kita saka kabeh negara ing donya; layanan dheweke bakal migunani kanggo kita ing mangsa ngarep, lan kita kudu ngupaya luwih dhisik sih dheweke ... Iku seng di pengeni sing raos kuwi kanggo bareng karo kabeh bangsa..
        - Thomas Jefferson.
      3. Akuzenka
        Akuzenka 26 Mei 2017 13:07
        +4
        Oh mesthi. Napa Barat butuh Rusia minangka sekutu?! Kanggo ngiyanati dheweke ing wayahe sing paling apik kanggo awake dhewe. Mung kanggo iki.
    4. gladcu2
      gladcu2 27 Mei 2017 01:25
      +1
      Kapten

      Waca artikel kasebut kanthi teliti. Mungkin sampeyan maca sepisan?
      Artikel punika luar biasa menarik. Kabeh politik lan bebener urip. Amerika, minangka wong, ora duwe apa-apa marang Rusia. Lan para kapitalis, iku crita sing beda.
      Oalah, kapitalis sampeyan uga ora apik.

      Inggih
      1. JURUSAN
        JURUSAN 27 Mei 2017 09:50
        +4
        Wong Rusia bali menyang posisi standar:

        Kita kudu udan borjuis ...! Yen ora, dheweke bakal ngedol Ibu Rusia.
        Dheweke nyoba kanthi cara sing beda-beda (80-90s), ora bisa, dheweke tanpa isin ngrampok lan ngapusi kita ..
        Wayahe nyanyi maneh...

        Lan ngasah pitchfork ... Ngerti!
      2. 97110
        97110 28 Mei 2017 18:33
        0
        Kutipan saka gladcu2
        Amerika, minangka wong, ora duwe apa-apa marang Rusia.

        Durung duwe? Dheweke ora ngerti kita! Aku ngadili kanthi rapat sing relatif anyar karo mantan karyawan sing saiki manggon ing Amerika Serikat. Carane sampeyan bisa ora duwe apa-apa marang incomprehensible, ageng, bersenjata kanggo untu, bab kang pamaréntah, elit saka negara, Hollywood ora bosen marang crita medeni. Mesthi, sampeyan bakal duwe. Yen ora, bank ora bakal menehi silihan, utawa bakal, nanging ing tingkat beda.
  2. Astarte
    Astarte 26 Mei 2017 06:51
    + 13
    "Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia"
    Ngapa ora? Katon, kita bakal nandur, ing KUHP ana artikel kasebut
    1. liwat
      liwat 26 Mei 2017 07:15
      + 14
      Quote: Astarte
      "Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia"
      Ngapa ora? Katon, kita bakal nandur, ing KUHP ana artikel kasebut

      Ya, ora mungkin, kita luwih seneng mbangun pusat Yeltsin liyane
    2. Alikos
      Alikos 26 Mei 2017 10:04
      +8
      Quote: Astarte
      "Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia"
      Ngapa ora? Katon, kita bakal nandur, ing KUHP ana artikel kasebut


      Aku ragu yen dheweke bakal dipenjara ... Serdyukovs, Vasilyevs, Skrynniki, bukti iki
      tinimbang, kanggo tas kentang, utawa saperangan geese, sawetara wong miskin luwe bakal mimpin menyang zona
  3. sa-ag
    sa-ag 26 Mei 2017 07:17
    + 12
    "Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia lan supaya dheweke ngrampok negara!"

    Kayane dheweke wis nindakake apa sing ditindakake, aneh yen para pemilih ora ngerti babagan iki.
    1. andrey
      andrey 26 Mei 2017 07:26
      + 11
      Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia lan ngidini dheweke ngrampok negara kasebut
      ! sapa sing arep ngrampok? oligarki? wong wis dirampok, ing saran saka Yeltsin.
      1. analgin
        analgin 26 Mei 2017 07:32
        + 15
        Kutipan: Andrey Yurievich
        wong wis dirampok, ing saran saka Yeltsin.

        Sing. Rusia, Yeltsin, ngenalaken "Platon", loro pajak excise ing bensin, cukai ing alkohol lan rokok, saben taun mundhakaken tariffs omah lan layanan komunal, nutup klinik lan rumah sakit, etc.? Apa bajingan!
        1. andrey
          andrey 26 Mei 2017 08:07
          +4
          Kutipan saka analgin
          Kutipan: Andrey Yurievich
          wong wis dirampok, ing saran saka Yeltsin.

          Sing. Rusia, Yeltsin, ngenalaken "Platon", loro pajak excise ing bensin, cukai ing alkohol lan rokok, saben taun mundhakaken tariffs omah lan layanan komunal, nutup klinik lan rumah sakit, etc.?
          Apa bajingan!

          sejatine bajingan iku ora bisa dipungkiri.. lan liyane ing ndhuwur iku woh saka "karya" utawa ora mbagekke kabeh? apa dheweke ora menehi go-ahead: rob!?
          1. analgin
            analgin 26 Mei 2017 09:02
            +8
            Kutipan: Andrey Yurievich

            sejatine bajingan iku ora bisa dipungkiri.. lan liyane ing ndhuwur iku woh saka "karya" utawa ora mbagekke kabeh? apa dheweke ora menehi go-ahead: rob!?

            Tegese, dheweke saiki ngrampok Yeltsin? Lan kok ana penjamin ing Rusia, kok nuduhake inflexibility ing arena internasional?
        2. Okolotochny
          Okolotochny 26 Mei 2017 11:07
          + 11
          Lan sampeyan njupuk lan COUNT losses banjur ("EBN jaman"), lan pinten padha "nyolong" saiki. Ya, aja lali ngetung kerugian manungsa ing Rusia.
      2. siberalt
        siberalt 26 Mei 2017 08:03
        +3
        Ana tansah soko kanggo njupuk adoh saka wong. Cara paling gampang kanggo nyusut celengan ing simpenan. Ana master gedhe babagan iki ing pamrentahan kita. ngguyu
    2. karladkin
      karladkin 27 Mei 2017 11:44
      +1
      ngendi sampeyan bakal sijine wong? panggonan iku rame. malih, manager luwih efektif kanggo oligarki.
  4. midshipman
    midshipman 26 Mei 2017 07:37
    + 15
    Dear Aleksey, kenapa pitakonan ora tau muncul ing Amerika Serikat kanggo nyelehake Pemimpin ing RRC. Aku bakal mangsuli. Konstitusi RRC ditulis dening spesialis saka RRC, lan dudu saka Amerika Serikat kaya kita. Apa paling ora ana siji menteri saka China manggon ing luar negeri sawise mundur? Lan kita, mangga. Ing China, ana hukum: pidana iku paukuman pati. Lan kita duwe transfer menyang posisi liyane lan penghargaan negara kanggo nyolong ing ukuran utamané gedhe saka budget negara. Aku duwe pakurmatan.
    1. Akuzenka
      Akuzenka 26 Mei 2017 10:43
      +5
      Menapa malih, miturut angger-anggering Toret, iku mokal kanggo deprive ANYONE saka kewarganegaraan saka Federasi Rusia. Ora ana artikel, ora ana prosedur. Sing. carane sampeyan bakal su.. i.e. dudu mungsuh lan pengkhianat, kewarganegaraan ora bakal dicabut.
  5. Altona
    Altona 26 Mei 2017 07:47
    + 15
    Rusia dadi mungsuh AS amarga isih gedhe banget. Ana godaan kanggo mbubrah luwih-luwih supaya ora bisa dadi kekaisaran maneh. Kanggo Putin, Putin njaga tatanan Yeltsin, dheweke dhewe ngakoni yen dheweke liberal, demokrat, pemasar. Mula, ora ana nasionalisasi, yen ora perlu goyangake kanca sing sugih. Ora ana pajak progresif kanggo sampeyan, ora ana seni rakyat kajaba bisnis pertunjukan kanthi dhuwit anggaran, uga olahraga. Wong-wong padha ngidoni lan ora peduli, ana gunane kanggo panguwasa nggawe wong rumangsa ora ana gunane. Dheweke bakal medeni kita karo "revolusi Angkatan Laut" lan kasihan karo "miskin" Alisher Usmanov karo kabeh jagad. Malah tentara dibutuhake nganti saiki supaya trumps lan obamas ora mangan oligarki kita. Umumé, "d.u.r.a.ki kaya ngono."
    1. Alex66
      Alex66 26 Mei 2017 08:04
      + 10
      Aku ndhukung, Putin kudu ndandani status oligarki kita, hak kanggo Rusia, kanggo iki siap kanggo apa wae, mbusak pensiun, ngrusak pendidikan, medicine. Nanging dinasti abad-lawas ing Kulon sing menang Perang Dingin ora ngakoni hak kuwi. Ing oposisi kanggo Putin, dhukungan saka wong dibutuhake, mula Crimea, banjur padha ngandika Sha!
    2. sds87
      sds87 26 Mei 2017 14:19
      +2
      Kutipan saka Altona
      Putin njaga tatanan Yeltsin

      Sampeyan luwih apik ora ngomong! Iku ora kanggo apa-apa sing disebut guarantor. Penjamin kekebalan saka privatisasi Yeltsin.
    3. andrew42
      andrew42 30 Mei 2017 16:48
      0
      Altona, Aku bakal langganan saben tembung! Lan ing saben koma. Sampeyan ora bisa ngomong.
  6. den pelindung
    den pelindung 26 Mei 2017 08:52
    + 20
    Judhul artikel: "Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia lan supaya dheweke ngrampok negara!"
    Negara iki ora dirampok dening Yeltsin, nanging dening kanca-kanca huckster. EBN langsung lan ora langsung mbantu wong-wong mau kanggo nindakake iki, legalized rampokan kabeh-Rusia. Banjur, amarga umur tuwa, EBN dadi mung print populer, jenis parsley capricious (frasa: "Dheweke ora njagong mudhun kaya sing!"), Konco kang mburi siji bisa nguripake urusane uga. Swara wektu, hucksters iki temen maujud sing Western "mitra" lan "kolega" ora bakal nampa wong-wong mau menyang elit elit neo-budhak-dhuweni clubhouse lan, ing wusana, bisa njupuk adoh dhuwit hard-entuk. Mulane, hucksters dipeksa kanggo muter kertu patriotisme lan ancaman external, ngganti EBN tuwa (Aku kesel, aku lunga) kanggo "statist" Guarantor, matesi wong karo sawetara kondisi. Penjamin saiki dudu tokoh independen. Dheweke mung manajer tingkat dhuwur. kaya D. Trump ing AS. Garant lan iPhone, main peran beda ing téater domestik saka absurdity politik, iku anggota saka tim oligarki liberal padha sing terus manggon ing remnants saka warisan Soviet. Kajaba iku, negara iki dirampok dening mantan ndhuwur CPSU lan Komsomol. Lan saiki dheweke dadi politisi sukses, perdagangan lan pseudo-creative under-intelektual. Ing endi pesta lan tiket Komsomol? Yen perlu, dheweke bakal cepet mulihake lan ngganti sepatu ing udhara. Sing ancaman njaba nyata bisa dingerteni. Nanging luwih nyata kanggo negara minangka kabèh lan kanggo wong umum, lan ora kanggo hucksters sing tenan ngontrol negara liwat Guarantor lan iPhone. Nganti negara bali menyang dalan sosialisme, njupuk menyang akun kesalahane USSR, Rusia ora bakal duwe modernisasi nyata lan prospek nyata. Ing kapitalisme, Rusia mung duwe siji prospek - Wektu Masalah.
    1. Akuzenka
      Akuzenka 26 Mei 2017 10:51
      +7
      Sampeyan kelalen yen iku oligarki sing padha lan mbatalake PALING dhuwit saka negara. Banjur lan saiki. Lan dhuwit iki menyang kulon lan sga, i.e. kanggo nglawan kita. Apik banget "bisnis"! Kulon nindakake iki - "tim" sing nyekel kekuwatan kanthi biaya kita ngrusak negara. Lan masyarakat liberal mung mbantu, amarga bisa, tumindak ing otak kita, nyepetake proses kasebut. Kepentingan egois isih bakal ngalahake pendapate rakyat. Lha nek ana perang (ora larang-larang), wong-wong bakal mlayu menyang dhuwit, lan wong-wong bakal perang mung kanggo kulawarga lan negarane. Militer kita dudu pasukan, bakal didhawuhi nyerahake negara, kaya sing ditindakake ing taun 1991. Kepiye carane kita isih tetep dadi misteri kanggo aku.
    2. Alikos
      Alikos 26 Mei 2017 12:36
      +4
      Kutipan saka den-protector
      Judhul artikel: "Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia lan supaya dheweke ngrampok negara!"
      Negara iki ora dirampok dening Yeltsin, nanging dening kanca-kanca huckster. EBN langsung lan ora langsung mbantu wong-wong mau kanggo nindakake iki, legalized rampokan kabeh-Rusia. Banjur, amarga umur tuwa, EBN dadi mung print populer, jenis parsley capricious (frasa: "Dheweke ora njagong mudhun kaya sing!"), Konco kang mburi siji bisa nguripake urusane uga. Swara wektu, hucksters iki temen maujud sing Western "mitra" lan "kolega" ora bakal nampa wong-wong mau menyang elit elit neo-budhak-dhuweni clubhouse lan, ing wusana, bisa njupuk adoh dhuwit hard-entuk. Mulane, hucksters dipeksa kanggo muter kertu patriotisme lan ancaman external, ngganti EBN tuwa (Aku kesel, aku lunga) kanggo "statist" Guarantor, matesi wong karo sawetara kondisi. Penjamin saiki dudu tokoh independen. Dheweke mung manajer tingkat dhuwur. kaya D. Trump ing AS. Garant lan iPhone, main peran beda ing téater domestik saka absurdity politik, iku anggota saka tim oligarki liberal padha sing terus manggon ing remnants saka warisan Soviet. Kajaba iku, negara iki dirampok dening mantan ndhuwur CPSU lan Komsomol. Lan saiki dheweke dadi politisi sukses, perdagangan lan pseudo-creative under-intelektual. Ing endi pesta lan tiket Komsomol? Yen perlu, dheweke bakal cepet mulihake lan ngganti sepatu ing udhara. Sing ancaman njaba nyata bisa dingerteni. Nanging luwih nyata kanggo negara minangka kabèh lan kanggo wong umum, lan ora kanggo hucksters sing tenan ngontrol negara liwat Guarantor lan iPhone. Nganti negara bali menyang dalan sosialisme, njupuk menyang akun kesalahane USSR, Rusia ora bakal duwe modernisasi nyata lan prospek nyata. Ing kapitalisme, Rusia mung duwe siji prospek - Wektu Masalah.

      Cukup wajar! Ora bisa ora setuju karo sampeyan
    3. sa-ag
      sa-ag 26 Mei 2017 13:10
      +2
      Kutipan saka den-protector
      Endi sing pesta lan tiket Komsomol?

      Wong sing jenenge ora bisa dijenengi ing rapat karo mekanik wilayah Stavropol piye wae nyebutake yen kertu pesta ana ing omahe :-)
  7. Altona
    Altona 26 Mei 2017 09:26
    + 12
    Kutipan saka den-protector
    Nanging luwih nyata kanggo negara minangka kabèh lan kanggo wong umum, lan ora kanggo hucksters sing tenan ngontrol negara liwat Guarantor lan iPhone. Nganti negara bali menyang dalan sosialisme, njupuk menyang akun kesalahane USSR, Rusia ora bakal duwe modernisasi nyata lan prospek nyata. Ing kapitalisme, Rusia mung duwe siji prospek - Wektu Masalah.

    -------------------------------
    Putin bubar dianugerahi artis Yevgeny Mironov penghargaan pemerintah dhuwur, lan Zhenya Mironov presenting Putin karo petisi kanggo "ngerti, ngapura" nyolong ing Pusat Gogol lan Pak Serebrennikov, sing nempatno ing pagelaran paling njijiki karo orientasi anti-Rusia. lan propaganda saka non-tradisional padha-jinis sesambetan, malih, ing mesthine produksi anak adhedhasar Pushkin "The Golden Cockerel". Sawise iku, apa sing dihormati kanggo Putin? Utawa bohemia nyeret dheweke kanggo nonton film "Viking" adhedhasar sing mesthine "Tale of Bygone Years", ing ngendi eksentrik kanthi huruf M saka dash "Pangeran Vladimir" sing ditindakake dening Danila Kozlovsky ditekuk dening sawetara landsknecht sing disewa. . Sawise iki, ora ana ilusi babagan Putin maneh. Kanca-kanca cedhake Kudrin lan Medvedev, sing tembunge "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus."
  8. Neputin
    Neputin 26 Mei 2017 09:36
    +8
    Judhul artikel: "Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia lan supaya dheweke ngrampok negara!"
    Iki luwih saka mréntahaké nekat, nanging ora statement kasunyatan. Ora mungkin, mesthi, kabeh wong katon setuju. Nanging pitakonan muncul, sapa sing bakal nindakake? Apa ora wong-wong sing, ing macem-macem forum, nyuwek crotch kanggo Putin lan perusahaan? Dheweke bakal ujar manawa penerus Putin bakal langsung mlayu kanggo menehi rating 146%. Mesthine dudu wong-wong sing isih golek dhuwit lan iki bisa kanthi bangga diarani "kelas menengah"? Lan sing 80% sing ora nggawe ends ketemu mung prihatin karo kahanan ekonomi pribadi, lan yen padha protes, banjur mung kanggo "roti lan sirkus." Kanggo ngowahi kahanan kanthi radikal, perlu yen tuntutan ekonomi mayoritas rakyat berkembang dadi politik sing tujuane ngganti basis, yaiku. hubungane karo sarana produksi. Yen ora, mung tandha kanthi jeneng sing beda-beda bakal diganti dadi tangisan babagan carane kabeh demokratis karo kita. Nanging supaya rakyat duwe tuntutan politik, kudu nindakake karya kolosal kanggo ngilangi buta huruf politik umum (saiki). Elinga apa sing ditindakake dening Bolshevik saka 1905 nganti 1917. Bener - agitasi lan propaganda. Lan padha ngatur ing wektu sing tepat kanggo ngarahake rasa ora seneng (biasane ekonomi) massa menyang arah politik sing dibutuhake. Sayange, ing wayahe, aku ora weruh ing cakrawala politik foreseeable pasukan kuwi sing bisa duwe wani, sarana lan kepinginan kanggo nindakake iki. Panguwasa kanthi kompeten milih oposisi lan bener-bener jinak. Dadi "... eseman lan gelombang, eseman lan gelombang!"
    1. Alex66
      Alex66 26 Mei 2017 10:39
      +4
      Sing bener, nganti kelas katon sing ora ana apa-apa kajaba ranté, ora ana sing ngancam Putin. Salah siji pengaruh njaba dibutuhake, kaya ing Ukraina.
      1. fif21
        fif21 26 Mei 2017 12:03
        +3
        Kutipan: Alex66
        Sing bener, nganti kelas katon sing ora ana apa-apa kajaba ranté, ora ana sing ngancam Putin.
        Ya, 60% saka populasi ana ing sangisore garis kemiskinan, lan ora ana sing bakal kelangan kanggo dangu wassat Ana sawetara kekerasan nyata, mula ora ana pimpinan - V.S. Vysotsky. Lan Zyuganovs iki ...... seniman, pemain figuran, kaya oposisi. Inggih, fun ing situs ngguyu
      2. Akuzenka
        Akuzenka 26 Mei 2017 12:59
        +1
        Wis suwe, wiwit taun 1991. Bener, tanpa pengaruh njaba, dheweke bakal sibuk (lan saiki nindakake iki) karo kaslametane kulawargane dhewe. Lan para liberal mung nyoba meksa dheweke (yaiku, meksa dheweke) tumindak ora kanggo kepentingan kulawargane (negara), nanging kanggo kepentingan bendarane.
    2. fif21
      fif21 26 Mei 2017 11:57
      +5
      Kutipan saka Neputin
      Judhul artikel: "Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia lan supaya dheweke ngrampok negara!"
      Yagene ora saiki dheweke ngrampok? ngguyu Perampokan, lan carane! Lan kasugihane lan rakyate. Putin padu karo pemilik, lan saiki dheweke golek cara kanggo rukun. Media zombi mung ngomong babagan pentinge kekancan karo Amerika Serikat, nanging apa bener? Aku ora! hi
    3. karladkin
      karladkin 27 Mei 2017 11:48
      0
      ngendi sampeyan bakal sijine wong? panggonan iku rame. malih, manager luwih efektif kanggo oligarki.
    4. Vadmir
      Vadmir 28 Mei 2017 03:28
      0
      Judhul artikel: "Sampeyan ora bisa nandur Yeltsin anyar ing Rusia lan supaya dheweke ngrampok negara!"

      Ana alesan sing luwih pinunjul ing sambungan karo Yeltsin anyar ora bisa diijini kanggo daya. Ing idea saka Kulon babagan perlu kanggo dibagi Rusia dadi akeh banget, cilik lan gampang kontrol panguwasa tartamtu.
      Ing Yeltsin, Kulon ngira yen Rusia wis ora kuwat lan ora ana kabutuhan khusus, saiki dheweke mikir kanthi beda.
      Mulane, pimpinan sing ringkih kudu ora diidini kuwasa - miturut dheweke, Rusia bisa mandheg dadi negara siji.
      Masalahe aku ora weruh pimpinan sing kuat ing rombongan Putin kanggo peran penerus.
  9. silver_roman
    silver_roman 26 Mei 2017 11:17
    +4
    Sawise maca kabeh saka A nganti Z, kesimpulane yaiku:
    AS minangka peninggalan jaman biyen lan ancaman utama kanggo jagad saiki. Iku padha sing manggon ing asas: sing padha iku mungsuh. Malah diterusake saka logika wong - wong Saxon sing wis manggon ing Rusia watara 25 taun.
    Rusia "dudu saingan geopolitik." Rusia adoh saka tingkat ekonomi China. Ing kene China mesthi dadi "saingan nyata kanggo Amerika Serikat"
    lan iku.
    Sanalika wong-wong sing dadi pimpinan manungsa mikir ing kategori kasebut, kita ora bakal weruh Mars, koloni ing njaba Bumi, lsp.
    Anggere masalah overpopulation wis ditanggulangi dening karusakan saka bagéan saka populasi iki, kita ora bakal weruh mangsa. dening "AS" Maksudku kabeh manungsa.
    Manungsa kudu ngatasi tahap evolusi sabanjure, nanging iki mbutuhake katalis. Biasane iku sawetara jenis bilai utawa mungsuh umum. Nanging iki pitakonan liyane.
    1. Akuzenka
      Akuzenka 26 Mei 2017 13:02
      0
      Sampeyan bener, nanging kabeh manungsa butuh mungsuh njaba. Apa sampeyan kalebu sga ing kategori iki (kemanusiaan)? Lan yen mungsuh njaba liyane teka (alien, contone), banjur kita (manungsa sakabèhé) ora bakal bisa (teknis) kanggo nglawan apa-apa marang dheweke. Bentenipun ing teknologi bakal banget gedhe.
      1. silver_roman
        silver_roman 26 Mei 2017 14:14
        +2
        mesthi aku nguripake, amarga Nanging, apa wae sing bisa dikandhakake, dheweke ana ing ngarep manungsa ing babagan geopolitik, militer lan teknologi.
        ing beyo saka alien, Aku ora bakal fantasize, amarga. Nanging, iki minangka asil sing ora mungkin.
        Aku luwih cenderung menyang sawetara watu Kuning utawa asteroid. Bruce Vylez isih urip ing negara bagian))). Tanpa iku, panah karo asteroid ora saluran))).
        Nanging kanthi serius, aku yakin manawa manungsa kudu nimbang maneh papan ing jagad iki lan ngluwihi paradigma biasa sing diatur dening keuangan, intrik lan konspirasi. Iki kabeh buntu.
  10. Andrey Lukyanov
    Andrey Lukyanov 26 Mei 2017 11:46
    0
    Miturut pendapatku, Eropa dhewe kepengin nyingkirake Amerika, nanging ora ngerti carane nindakake iki ... nanging iki mung bisa ditindakake kanthi bantuan Rusia, nanging dheweke ora pengin ana ing pengaruh kita ... kaya UKRAINE
  11. wong apik
    wong apik 26 Mei 2017 11:48
    +3
    Lan saiki dheweke ora ngrampog dheweke kaya ngono?))) Judhul ora bener !! Iku kudu ditulis "rampok liyane". Iku bakal adil.)
  12. fif21
    fif21 26 Mei 2017 11:52
    +1
    Kulon ngapusi Federasi Rusia, lan padha ngalahake sampeyan kanggo ngapusi ing Rusia. Fastington kudu dirusak, Eropa uga. hi
  13. uskrabut
    uskrabut 26 Mei 2017 12:12
    +7
    Mungkasi nggoleki "kanca" lan "sedulur" ing saindenging jagad! Wektu kanggo Rusia kanggo urip dhewe! Ora usah mikir lan peduli karo sedulur sing douzy, nanging kudu mikir bangsane dhewe. Lan ora perlu nindakake apa-apa yen iki ora nggawe urip luwih apik kanggo warga Rusia!
    1. Akuzenka
      Akuzenka 26 Mei 2017 13:05
      +5
      Negara kudu MBANGUN, banjur maling bakal suda lan uripe rakyate gampang. Iki wis suwe dibuktekake ing praktik. Negara duwe kabeh kanggo nindakake iki, tanpa badai lan ekonomi mobilisasi.
  14. Altona
    Altona 26 Mei 2017 14:00
    +5
    Kutipan saka AKuzenka
    Sampeyan kelalen yen iku oligarki sing padha lan mbatalake PALING dhuwit saka negara. Banjur lan saiki.

    ----------------------------
    Kok lali? Aku terus-terusan pirembagan bab iki, iku bakal bisa kanggo ngatur pembangunan gedhe-ukuran ing negara, lan ora siklus saka "kertas toilet" ing wangun dolar.
  15. max51423
    max51423 26 Mei 2017 14:03
    +5
    Artikel kasebut muddled. Yen Yeltsin "dipenjara" kanggo kita, mula pitakonane yaiku sapa Putin, yen dheweke minangka penerus hukum "langsung" lan anak didik Yeltsin. Perdhana Mentri Putin dadi ing Yeltsin, lan nyatane Yeltsin "nyingkirake" kanggo Putin. Ing negara kita, amarga ibukutha ditarik saka negara, mung rencana kasebut dadi luwih licik. Apa ana allusion lunyu kanggo Navalny ing judhul artikel?
  16. avg-mgn
    avg-mgn 26 Mei 2017 14:47
    +1
    Babagan pemilihan presiden sing bakal teka ing Federasi Rusia: Geoffrey Tyler mangsuli: "Ya. Wong ngerti iki." "Pendekatan Rusia" mbatesi calon. Bakal ana papat utawa lima ing pemilihan sabanjure. Lan kabeh mau ateges bakal "disetujoni dening negara."
    Jujur, aku ora keberatan pribadine sing disetujoni negara, (yen iki pancen PRIBADI sing dibuktekake ing karya kanggo kabecikan Tanah Air). Lan kanggo mulangake karsane mesthi ora ana ing Amerika, ing ngendi Presiden, ora duwe wektu kanggo mlebu ing Gedhung Putih, wis diidak-idak dening kanca-kancane.
  17. Altona
    Altona 26 Mei 2017 15:25
    +3

    V.I. Lenin babagan republik borjuis.
  18. HEATHER
    HEATHER 27 Mei 2017 09:16
    +5
    Yen sejarah dibalekake. Kabeh bakal jelas. Amerika ora butuh Rusia karo warisan kita. Dheweke kaya bocah-bocah ing taman kanak-kanak.
  19. jackcomb
    jackcomb 27 Mei 2017 10:05
    0
    Bener kanggo Amerika Serikat, Rusia minangka mungsuh No. Miturut cara, ana pendapat yen Putin ngupaya kanggo njupuk panggonan prediktor global (GP) lan numpes kapitalisme minangka tatanan sosial-ekonomi.
  20. karladkin
    karladkin 27 Mei 2017 11:42
    0
    ngendi sampeyan bakal sijine wong? panggonan iku rame. malih, manager luwih efektif kanggo oligarki.
  21. Glen-99
    Glen-99 27 Mei 2017 11:54
    +1
    Kabeh sing dicet kene, ing Rusia kanggo dangu everyone lan malah landak mangertos. Siji-sijine sing dibutuhake Rusia yaiku sinau kanggo urip tanpa ndeleng maneh ing Kulon lan ,,$,, Putin kayane ngerti apa sing kudu ditindakake, nanging dheweke, kaya Trump, dihalang dening para elit, ora ana sing bisa ngilangi. sewengi, malah Stalin, wis teka menyang kuwasa, kang wis kanggo ngetung karo spesialis saka latihan kraton, ora ana liyane, sanadyan karo bantuan saka commissars saka antarane karyawan dipercaya saka NKVD, proses nyiapake elit anyar - a proses dawa, sampeyan kudu miwiti saka sekolah, Putin perlu, Gusti Allah ngalang-alangi, dadi ing daya dadi luwih sing kanggo nyiapake elit anyar lan panggantos pantes kanggo awake dhewe, digunakake Gorbachev anyar utawa Yeltsin utawa Paroshenko karo Yatsinyuk bakal langsung katon lan kabeh. bakal bali menyang normal.
    1. sa-ag
      sa-ag 28 Mei 2017 09:18
      0
      Kutipan: Glen-99
      Putin kayane ngerti apa sing kudu ditindakake

      Iki bener
      Kutipan: Glen-99
      nanging dheweke, kaya Trump, dihalang dening elit, durung ana sing bisa nyingkirake sewengi.

      Nanging iki ora cukup, amarga ing kene padha ngupayakake siji tujuan - kanggo mbusak sanksi pribadi saka Kulon
  22. snshch1960
    snshch1960 27 Mei 2017 22:09
    0
    Bener! 64% wong Amerika nganggep Rusia (sing dadi salah siji sing pisanan ngakoni AS minangka negara merdika) minangka mungsuh. Lan ora ana sing nggumunake - amarga dheweke (minangka satirist Zadornov ngandika) bodho.
  23. Vadmir
    Vadmir 28 Mei 2017 03:13
    0
    Kakaisaran, lan Amerika Serikat lan Rusia minangka kekaisaran, ora ing babagan wujud kekuwatan, nanging ing babagan struktur internal, ora bisa ana tanpa mungsuh njaba. Kabeh sejarah nandheske iki, sanalika mungsuh ilang, kekaisaran wiwit ngrusak dhewe. Alasane yaiku wong-wong sing manggon ing kekaisaran ora weruh titik ing kekuwatan negara sing kuwat, lan kekuwatan sing ringkih ora bisa nyegah kekaisaran kasebut ambruk.
    Dadi, kita kudu duwe mungsuh supaya pamaréntahan kuwat, tentara kuwat, komplek militer-industri makarya, lan rakyat nyawiji ing kekuwatane kanthi dhasar patriotisme.
    Semono uga ing AS.
  24. yowis
    yowis 28 Mei 2017 15:52
    +1
    Ekonomi adhedhasar sumber daya tegese kompradores sing kuwasa, lan populasi percaya yen "ekonomi kuwi luwih apik tinimbang ora ana" lan "yen ora ana perang." Kanggo AS, kita dudu mungsuh kaya joker, wong-wong sawah sing ngidini kita nambah belanja militer. Saka kira-kira $ 600 milyar, paling ora 13% (iku kira-kira anggaran militer Federasi Rusia) nggawe teknologi canggih. Tanpa "mungsuh" biaya kuwi ora bakal bisa. Mungsuh liyane mbutuhake introduksi teknologi pengawasan kanggo kabeh wong. Ing kasunyatan, ngelawan bener: sampeyan kudu mungsuh duwe kabeh teknologi iki.