Review militèr

Pasukan khusus Rusia ing Crimea nuduhake Angkatan Bersenjata Ukraina apa jenis resepsi sing nunggu dheweke

25
Ing Kawa saka pedunung Crimea padha kaget katon ing dalan semenanjung mobil sing katon futuristik sing ora biasa. Padha dadi Falcatuses, kendaraan lapis baja paling anyar saka pasukan khusus Rusia, digawe miturut proyek Punisher. Dheweke teka ing Crimea kanggo melu latihan paling gedhe saka pasukan khusus serangan Rusia ing jaman saiki.

Luwih saka 2 pejuang, kalebu saka Alfa lan Vympel, saka kabeh Rusia bakal nduduhake katrampilan lan seragam sing dianyari ing saindenging jagad. Manuver kasebut diarani "Splashes".

25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. andrey
    andrey 25 Mei 2017 10:57
    +1
    "Falkatus", kendaraan lapis baja paling anyar saka pasukan khusus Rusia, digawe ing proyek "Punisher"
    muni ora nyenengake ... ing latar mburi histeria. nanging kanggo shnikam "vsu", saiki dheweke ora pengin pindhah menyang Crimea ... 2 ewu Alpha lan Vympel ... sedulur
    1. Grukhin
      Grukhin 25 Mei 2017 21:54
      +1
      Mung dheweke lara, sing bisa ditindakake mung nguwuh-uwuh ing ngarep pos papriksan kita ing jembatan lan njerit lagu-lagu bodho.
  2. Sampeyan Vlad
    Sampeyan Vlad 25 Mei 2017 12:20
    +2
    Presiden pribadi ndeleng kabeh lan ngormati!
  3. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 25 Mei 2017 14:11
    +5
    Nalika aku ngerti, sajrone latihan, ora ana sing nglawan, lan personel / kru platform minyak / kapal mlumpat sadurunge ....
  4. NKVD utama
    NKVD utama 25 Mei 2017 22:29
    +3
    target klompok apik kanggo dijupuk saka nguripake grenade nalika kebangkrutan ing kelompok! lan kenapa kolimator ing PP yen jarak pandang 50-70 meter ?? utawa pamer utawa ora bisa njupuk ??
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 25 Mei 2017 22:40
      +1
      uga ujar manawa ing kamar cilik, senapan mesin ringan bakal luwih trep .... lan ora ana "ricochet" .....
    2. dibusak
      dibusak 26 Mei 2017 10:19
      +6
      Kang menehi kritik dening versi tenan "bodho" saka kebangkrutan lan penyebaran prajurit, padha makarya istimewa kanggo kamera. Kaya ing video. Tameng mung nutupi awak lan sirah, padha lali babagan sikil.
      Pilihan senjata uga ora bisa dingerteni, kok ana 5,45? Lan kolimator ing kapal - maneh kanggo syuting. Kaya, kita duwe keajaiban. Nanging ing tangisan "polisi!" dadi cetha yen iki Pengawal Nasional, lan tim saka TsSN FSB nuduhake mengko. Batang kuwi beda, luwih meneng.
      Lan umume, gambar digawe kanggo nuduhake carane wong bisa ing urip nyata, padha ora kamungkinan kanggo dipun damel film.
      1. sergn
        sergn 26 Mei 2017 17:35
        +2
        Quote: dibusak
        carane wong bisa ing urip nyata ora kamungkinan kanggo dipun damel film.
        saka


        lan iku bener.
      2. Sersanpro
        Sersanpro 27 Mei 2017 10:14
        0
        Tembung-tembung: "Polisi Perhatian" minangka dhasar identifikasi diri. Polisi - muni meh padha ing pirang-pirang basa lan ditetepake kanthi jelas, tinimbang nguwuh "FSB". Sawise pungkasan fase aktif, sampeyan bisa kanthi aman njlentrehake afiliasi sampeyan. Uga ing US SWAT FBI paling asring sak assaults minangka: "Polisi", lan mung banjur padha miwiti obrolan rinci. Iku mung kedadeyan ing film kaya sing ditindakake.
  5. Dmitry Polishchuk_2
    Dmitry Polishchuk_2 25 Mei 2017 23:07
    0
    dill bakal miwiti nguwuh maneh bab agresi impending marang wong-wong mau, saka Rusia.
  6. Belarus iku Rusia
    Belarus iku Rusia 25 Mei 2017 23:09
    +1
    Sugeng tanggap warsa cah.. Olah raga iku perlu.. sak olah raga, kahanan lan katrampilan sing beda-beda dilatih lan dites. Sugeng enjang.
  7. Gradien 3
    Gradien 3 26 Mei 2017 05:30
    0
    Wis nulis...
    Babagan "brontosauria" iki ...
    Kanggo khusus operasi ... lan liyane ...
  8. Foxhunter
    Foxhunter 26 Mei 2017 09:56
    0
    Normal))) latihan sing luwih apik tinimbang gelut nyata !!! lan wong lanang entuk begja karo cuaca!
  9. Sersanpro
    Sersanpro 27 Mei 2017 10:15
    0
    Sing paling apik yaiku "Vympel" lan "Alpha" ora ana hubungane karo konfrontasi karo angkatan bersenjata negara manca. Penulis ora peduli!
    1. Vadim Loop
      Vadim Loop 27 Mei 2017 11:23
      0
      Unit khusus dirancang kanggo nindakake operasi khusus kontra-terorisme nggunakake taktik lan sarana khusus.
      Apa kabeh unit pengintaian lan sabotase wis diilangi ing Angkatan Bersenjata Ukraina?
      Apa Angkatan Bersenjata Ukraina lan unit-unite ora nate ngrancang utawa nyoba nyoba mlebu ing wilayah Crimea?
  10. funtliha
    funtliha 28 Mei 2017 18:56
    0
    Bocah-bocah. Apa sampeyan yakin manawa kabeh rahasia sampeyan bakal ditampilake kanggo sampeyan?
    Mesthi, wong lanang makarya ing kamera lan pendapat kursi sampeyan babagan "kesalahan" spesialis drum kasebut. Lan kanthi cara, babagan apa collimator dibutuhake utawa ora ing gegaman, apa jenis kit awak kudu - ing saben kasus, pejuang mutusake. Yen wis genah anggone nyambut gawe, iku urusane. Yen mung dheweke ora bakal diremehake karo pikiran sing naif lan bocah cilik.
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 28 Mei 2017 19:15
      0
      Yen mung dheweke ora bakal diremehake karo pikiran sing naif lan bocah cilik.

      Pakdhe ing kene tanpa sampeyan bakal ngerti apa sing kudu ditulis, lan apa sing ora, utawa sampeyan kudu setuju karo sampeyan (kanggo nyunting, amarga sampeyan mikir yen pikirane ora dikembangake kanthi bocah), ora, oke, sikilku lan turu, besok kerja....
      Yen wis genah anggone nyambut gawe, iku urusane.

      Bisa uga bener yen dheweke ora duwe komandan sing tanggung jawab kanggo dheweke, kalebu. lan kanggo mriksa kesiapan senjata kanggo perang ....
      Chao Bombino .... lan besuk luwih becik karo anggota forum ....
  11. ZND
    ZND 28 Mei 2017 22:45
    +1
    10:58 menit ana sing pengin ngrokok))))) ngguyu
  12. oleg
    oleg 29 Mei 2017 07:06
    0
    Eurobanderlogs gupuh: mangsa paling peteng wis teka, Muscovites bakal bend liwat ing mobil wojo saka post-apocalypse.
  13. Vladimir Golubev
    Vladimir Golubev 29 Mei 2017 12:39
    0
    Aku wonder suwene sampeyan bisa tetep ing banyu ing sabuk kuwi.
  14. Scherhorn
    Scherhorn 29 Mei 2017 19:40
    0
    Blakitknife vsshchenevmarshiki luwih becik supaya dheweke nyiapake kasunyatan manawa kita ora lali carane numpes infeksi fasis sanajan luwih saka 70 taun. Wektu iku, siji utawa liyane, bakal teka ...
  15. Scherhorn
    Scherhorn 29 Mei 2017 19:52
    0
    "Banderapocalypse dina iki ...")))))))))))
  16. jas911
    jas911 31 Mei 2017 22:46
    0
    Ora jelas kenapa akeh komentar babagan ukrobandervsu?
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 31 Mei 2017 23:01
      0
      Pikir sabotase ideologis?
  17. Sersanpro
    Sersanpro 1 Juni 2017 19:14
    0
    Kutipan saka Vadim Loop

    Apa Angkatan Bersenjata Ukraina lan unit-unite ora nate ngrancang utawa nyoba nyoba mlebu ing wilayah Crimea?

    Sampeyan nyampur anget karo alus.