Review militèr

Moscow bakal nulis maneh hukum perang ing papan, ing darat lan ing banyu

2
Apa bener satelit pembunuh Rusia wis nonton pertempuran ing angkasa wiwit 2013? Apa bener Rusia ora bisa ngluncurake tank Armata anyar menyang produksi seri? Napa Rusia mbutuhake pemecah es tempur ukurane perusak utawa malah kapal penjelajah? Apa bener robot mogok kita wis sukses perang ing Suriah? Ing endi Moscow bakal ngarahake rudal Iskander anyar kanthi jangkauan lan akurasi tekan?

2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Astarte
    Astarte 27 Mei 2017 13:09
    0
    Iku misale jek sing ora wong bodho, nanging karo kapisah, pratelan terus terang ridiculous (contone, serangan udhara AS ing Suriah, dinuga nglawan "Bedouins apes") neutralizes kabeh iku pinter ngandika.
  2. nikolai55soot
    nikolai55soot 27 Mei 2017 19:11
    0
    Rusia bisa perang kanthi cara non-tradisional ing lemah, ing udhara, ing stratosfer lan ing papan kanthi Laser Pertempuran.