Review militèr

Korea Utara ngluncurake rudal balistik jarak cendhak

45
Miturut kantor berita, "Interfax-AVN", Komando Pasifik AS ngonfirmasi peluncuran rudal balistik jarak cendhak Korea Lor, sing saiki durung dingerteni. Kaya sing dikandhakake, peluncuran kasebut ditindakake saka lapangan terbang ing Wonsan, pungkasan penerbangan 6 menit kanthi jarak udakara 450 km dumadi ing perairan Segara Jepang.



Miturut Yoshihide Sugi, Sekretaris Jenderal Pamaréntah Jepang, roket kasebut tiba 500 km saka Pulo Sado ing Prefektur Niigata lan 300 km saka Kapuloan Oki ing Prefektur Shimane. Kacarita alun-alun iki kalebu zona ekonomi maritim eksklusif Jepang.

Primhydromet laporan sing latar mburi radiation ing Primorye (wilayah mung Rusia wewatesan Korea Utara) ora ngluwihi tingkat biasanipun, gunggungipun 11-12 microR / h. Spesialis nindakake pangukuran saben jam.
45 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. xetai9977
    xetai9977 29 Mei 2017 08:42
    +3
    Eun akan main!
    1. Чёрный
      Чёрный 29 Mei 2017 08:44
      +1
      Aku lungguh, maca koran, ana sing ngluncurake roket ... ngguyu
    2. maksimal947
      maksimal947 29 Mei 2017 08:45
      +7
      Dheweke ora bakal ngrampungake game, ora ana sing bakal ndemek dheweke, Amerika butuh dheweke kanggo wong-wong sawah.
      Aku malah wiwit ngormati dheweke))
      1. Nol setengah kalima
        Nol setengah kalima 29 Mei 2017 18:09
        +1
        Napa ngajeni? Kanggo wong luwe. Yen, saliyane rudal, banyu bakal ngeculake kendali, mula ya, nanging saiki dheweke dadi pimpinan nanas kanggo kabeh wong.
        1. maksimal947
          maksimal947 29 Mei 2017 18:25
          0
          Susah karo humor? kedadeyan...
    3. vovanpain
      vovanpain 29 Mei 2017 09:11
      + 10
      Kutipan saka xetai9977
      Eun akan main!

      Ya, wis suwe dimainake, paus minke bakal njerit maneh lan ngirim kapal induk kaping papat menyang pesisir Korea lan kumis. opo
      1. n0 iki
        n0 iki 29 Mei 2017 10:04
        +3
        dadi operator pesawat bakal mungkasi ...
      2. Cool_SnipeR
        Cool_SnipeR 29 Mei 2017 21:05
        0
        Aku rumangsa duwe pluru luwih akeh tinimbang negara operator pesawat, mula statistik kasebut bakal ilang - kepiye carane dijawab ngguyu
    4. Geisenberg
      Geisenberg 29 Mei 2017 15:32
      +1
      Kutipan saka xetai9977
      Eun akan main!


      Nganti apa? Kim mung main peran dolanan ing kene. Wong-wong sing ngganggu dheweke bakal muter.
  2. mitrich
    mitrich 29 Mei 2017 08:43
    +3
    Sampeyan ora bakal wedi kasur karo sawetara kuwi, nanging padha, umume, duwe tentara nglawan allies. Punika roket sing bakal tekan kutha mencorong ing gunung bakal kesengsem wong. Kajaba iku, minangka Pushkov rightly lan wittily ngandika ing talk show, "Kim piyambak mirsani karo kapentingan ing ngendi roket bakal mabur."
  3. Astarte
    Astarte 29 Mei 2017 08:45
    +1
    Panguwasa Jepang ujar manawa wilayah sing tiba roket yaiku wilayah sing "tambah intensitas pengiriman" Lan sakperangan alesan kabeh media meneng ....
    1. Чёрный
      Чёрный 29 Mei 2017 09:03
      +1
      Trump bakal ngirim operator pesawat liyane 2. Aku wonder apa Amerika bakal ngomong nalika padha ngirim kabeh ana kaya iki? Padha mbokmenawa bakal ngomong sing iki ora cukup, lan kita urgently kudu mbangun saperangan liyane, lan banjur soko bakal rampung. Apa sing apik banget sing wis dingerteni yen Amerika dadi presiden !!! ngguyu
  4. Altona
    Altona 29 Mei 2017 08:50
    +2
    Kutipan saka mitrich
    Sampeyan ora bakal wedi karo kasur karo sawetara kuwi

    ----------------------------
    Gumantung ing ngendi kasur bakal ngadeg. Yen cedhak pesisir, banjur kasur bisa diwedeni dening prau patroli biasa karo bedhil mesin, kaya ing Iran.
    1. pesta
      pesta 29 Mei 2017 08:56
      +9
      Jangkoan kasebut bakal tekan ing ngendi wae ing Korea Selatan, mula cukup kanggo dheweke ngetung kapal pelaut. hi
  5. Altona
    Altona 29 Mei 2017 08:51
    +9
    Kutipan saka xetai9977
    Eun akan main!

    ----------------------------
    Dheweke ora pengin mbaleni nasib Gaddafi, sing kesah sadurunge nggulingaké lan urusan karo kabeh iki "politisi", nanging nyatane pembunuh.
  6. Komentar wis dibusak.
    1. paman Murzik
      paman Murzik 29 Mei 2017 09:42
      +2
      RussKamikadZE sampeyan ora bakal ngenteni pangkalan Amerika langsung ing wates wilayah kita ing Timur Jauh! ngguyu PS Kanggo wong kaya sampeyan, American chupa chups tansah tastier! lol
      1. Komentar wis dibusak.
        1. paman Murzik
          paman Murzik 29 Mei 2017 12:08
          0
          RussKamikadZE apa sing kita duwe yaiku apa sing kita duwe, yaiku, DPRK! Ora kaya AS, DPRK ora nate ngancam RUSIA! belay Komunis sing kuwasa lan ing RRC, apa ora ngganggu sampeyan? lol Ngomong-ngomong, RRC uga duwe senjata nuklir! Lan uga bisa digunakake yen Amerika Serikat ngganggu wong-wong mau! Kasunyatane, ing postingan sampeyan, tembung utama BISA HIT, lan Amerika mesthi bakal kenek, lan sakperangan alesan sampeyan ora peduli! wassat
          1. Komentar wis dibusak.
            1. paman Murzik
              paman Murzik 29 Mei 2017 14:20
              +1
              Apa Korea Lor nggegirisi Rusia? belay Rusia diancam utamane dening Amerika Serikat lan NATO!Amerika Serikat nggawe perlombaan senjata anyar, mula Rusia kepeksa nanggapi ancaman potensial. Iki diumumake dina iki, 2 Maret, dening Viktor Poznikhir, Wakil Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata RF, ngandika ing Konferensi Perlucutan Senjata ing Jenewa.
              "ABM minangka simbol kanggo mbangun potensial misil ing donya lan kanthi mangkono nyebabake balapan senjata anyar," ujare Poznihir.
              Waca liyane: https://eadaily.com/ru/news/2017/03/28/genshtab-s
              istema-pro-ssha-ugrozhaet-rossii-my-vynuzhdeny-ot
              wegah
    2. 72jora72
      72jora72 29 Mei 2017 09:58
      +4
      Hei, jumper, sampeyan wis ngenteni daur ulang ing ATO ...... lan sampeyan mbuwang wektu ing situs kasebut.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. ALLxANDr
          ALLxANDr 29 Mei 2017 10:58
          +1
          Mungkin mayoritas bener? Iku ora babagan "urya-patsreotisme"))
          1. RussKamikadZE
            RussKamikadZE 29 Mei 2017 11:24
            0
            Lan apa gunane?
            1. paman Murzik
              paman Murzik 29 Mei 2017 12:13
              0
              RussKamikadZE sampeyan bisa kanggo Departemen Negara mung chupo chups! nglirik murah sanadyan! ngguyu
              1. RussKamikadZE
                RussKamikadZE 29 Mei 2017 12:46
                0
                Inggih, ing tangan liyane, iku éca, Massad umume mbayar karo matzo!
                1. faridg7
                  faridg7 29 Mei 2017 16:37
                  +1
                  Kanggo nelpon sesuk kanggo kanca kelas ing unit, nuduhake tulisan kanggo pejabat khusus, aku wis nulis kanggo istilah. Wong lanang serius kerja ing kana lan ora ngerti lelucon kaya ngono.
                  1. RussKamikadZE
                    RussKamikadZE 29 Mei 2017 18:15
                    0
                    Kocak. Aku ngenteni petugas khusus "Korea Utara" (??) kanggo blenggu aku;) wong bodho
  7. Aron Zaavi
    Aron Zaavi 29 Mei 2017 10:02
    +1
    Kita uga, dina iki mutusake kanggo goyangake jaman biyen. aran

    Israel nganakake tes mesin roket ing esuk 29 Mei, layanan pers Kementerian Pertahanan nglaporake. Peluncuran kasebut ditindakake ing salah sawijining pangkalan militer ing tengah negara kasebut. Asil tes kasebut durung dilaporake.
    Miturut sumber manca, sistem sing bisa ngluncurake satelit menyang ruang angkasa lan nglakokake misil balistik, uga rudal permukaan-ke-lemah lan permukaan-ke-udara, kalebu Hetz lan Yerikho, diuji. Media asing uga nulis manawa misil kasebut bisa nggawa hulu ledak nuklir. 
     Tes sing padha ditindakake rong taun kepungkur lan banjur diarani sukses. Dheweke narik kawigaten saka media asing, sing ngaku yen peluncuran saka pangkalan Palmachim ditindakake minangka bagéan saka refinement roket telung tahap Yerikho-3, sing bisa nutupi jarak 4000 nganti 10.000 km.


    1. ALLxANDr
      ALLxANDr 29 Mei 2017 11:01
      +1
      Saiki kampanye kabeh bakal "goyangake jaman biyen" lan nyebul bledug para ahli strategi.. Saiki wis teka..
    2. Pertapa
      Pertapa 29 Mei 2017 11:53
      +4
      Quote: Aron Zaavi
      Yerikho-3", sing bisa nutupi jarak 4000 nganti 10.000 km.

      I-3 isih dadi IRBM nganti 5000 km, luwih tepate karo KVO -4800. Apa sing ditulis pers nganti 10000 km ora bener, utamane amarga Israel ora butuh ICBM saka kisaran kasebut, kajaba mesthine. ora bakal ngancam China utawa Amerika Serikat, contone. Ana Shavit kanggo peluncuran satelit, nyatane iki I-3 tanpa tahap breeding BB. Mesin kanggo iku wis sawed kanggo sepuluh taun wis, nyoba kanggo ngurangi wektu OUT lan kamungkinan kanggo miwiti miturut kang disebut. lintasan kuasi-balistik. Ing asas, Shavit bisa diowahi dadi ICBMs, nanging ing syarat-syarat nggunakake pertempuran saka meja lemah, preparation dawa saka operasi Bukak ... game ora worth lilin.
      1. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 29 Mei 2017 11:58
        0
        Kutipan: Ascetic
        Mesin kanggo iku wis sawed kanggo sepuluh taun wis, nyoba kanggo ngurangi wektu OUT lan kamungkinan kanggo miwiti miturut kang disebut. lintasan kuasi-balistik. Ing asas, Shavit bisa diowahi dadi ICBMs, nanging ing syarat-syarat nggunakake pertempuran saka meja lemah, preparation dawa saka operasi Bukak ... game ora worth lilin.

        Kaya padha rampung.
        1. Pertapa
          Pertapa 29 Mei 2017 18:52
          +2
          Quote: Aron Zaavi
          Kaya padha rampung.

          Kaping pisanan, ana mesin Prancis, banjur Rafael lan IAI ngembangake sing asli ing taun 2008. Apa rampung utawa ora pitakonan kapindho, cepet utawa mengko bakal dieling-eling. Ing kene, Amerika uga ngawasi kanthi teliti supaya mitra ora sengaja nggawe operator sing bisa tekan wilayahe.
    3. faridg7
      faridg7 29 Mei 2017 12:04
      0
      Lan sing menarik yaiku ora ana sing nesu babagan iki! Apa Enu bisa nggambar lintang David ing roket lan bakal mandheg ngganggu Amerika lan antek-antekne?
      1. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 29 Mei 2017 12:25
        +1
        Kutipan saka faridg7
        Lan sing menarik yaiku ora ana sing nesu babagan iki! Apa Enu bisa nggambar lintang David ing roket lan bakal mandheg ngganggu Amerika lan antek-antekne?

        Ora a. Iku mung worth tumindak paling ora kaya Pakistan.
        1. faridg7
          faridg7 29 Mei 2017 12:31
          +1
          Yaiku, kanggo wong-wong Saxon sing ora sopan, kanggo ngrusak China, kaya Pakistan menyang India? Banjur pangenalan kewarasan ora sumunar kanggo Eun
  8. yuriy55
    yuriy55 29 Mei 2017 10:09
    0
    Komando Pasifik AS ngonfirmasi peluncuran rudal balistik jarak cendhak Korea Utara, sing saiki ora dingerteni

    Ayo!!! belay Lan padha janji bakal nembak, ta? Malah prajurit kasebut ... Dheweke bisa uga ngirim kiriman:
    "Kim Chen In!
    Kita konfirmasi peluncuran roket saka semenanjung sampeyan. Kita ngelingake sampeyan. am
    Donald Trump."
  9. 72jora72
    72jora72 29 Mei 2017 10:13
    0
    Kutipan: RussKamikadZE
    Dhuh Gusti, aku dicap maneh! Ora ana apa-apa, aku saka Rusia? Apa kita saiki duwe wong sing sengit karo "urya-patsreotisme" - pendukung Alun-alun? Mikir kanthi sirah sadurunge nindakake apa-apa. Kowe siji-siji kaya Maidan.. Jaket bordir = jas rajutan. Kanggo sawetara, Putin kudu disalahake, kanggo "kasur, Anglo-Saxon lan Yahudi" kaloro.

    Ing endi sampeyan ndeleng cheers-patriotism ing kula ???, supaya nuduhake kula ngendi. Lan yen sampeyan ora pengin diwenehi label, pilih tembung sampeyan (nyaring pasar). Aku duwe pakurmatan.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. ALLxANDr
        ALLxANDr 29 Mei 2017 11:06
        +2
        Kutipan: RussKamikadZE
        Vatnik iku "urya-patsreot"
        - miturut pratelan sampeyan - sampeyan dudu patriot, apa wae negara sampeyan manggon, lan titik ing kene ora ana ing Rusia) ngguyu
        1. RussKamikadZE
          RussKamikadZE 29 Mei 2017 11:25
          0
          Sampeyan sebagian bener, nanging ora sakabehe;)
          1. paman Murzik
            paman Murzik 29 Mei 2017 14:35
            0
            RussKamikadZE sampeyan liberal liyane? lol
            1. RussKamikadZE
              RussKamikadZE 29 Mei 2017 15:36
              0
              Aku nasionalis sipil otoriter ;)
  10. Altona
    Altona 29 Mei 2017 14:01
    +1
    Kutipan: RussKamikadZE
    Apa luwih apik yen ana commie sing nyedhiyakake senjata nuklir, sing bisa nyerang kita, China, Korea Selatan, Jepang lan nyebabake konflik ing wilayah ekonomi sing paling penting ing donya?

    ---------------------------
    A demokrat waving cookie luwih mbebayani. ngguyu
    1. RussKamikadZE
      RussKamikadZE 29 Mei 2017 15:54
      0
      Iki dudu babagan demokrasi sing bau, nanging babagan gelembung. Contone, contone, yen DPRK ngancam Korea Selatan lan Jepang, nalika ing negara kita duwe peralatan rumah tangga, telpon lan mobil sing diprodhuksi dening dheweke. Mulane, bodho banget kanggo mbela mungsuh saka perdagangan sing saling migunani iki. IMHO.
  11. Altona
    Altona 29 Mei 2017 16:23
    0
    Kutipan: RussKamikadZE
    PS Kanggo jaket quilted sing idolize ing "kuwat lan sawijining" Korea Utara, kang "bakal menehi nyedhot kanggo bodho am", Aku maringi pitutur sampeyan mikir bab ngendi Korea Utara "V-1" bisa fly wektu sabanjuré? Apa ora ing Timur Jauh kita?

    -------------------------------
    Eun nggawe analog saka S-300, kanthi cara, kanthi cara "celaka".
    1. RussKamikadZE
      RussKamikadZE 29 Mei 2017 16:30
      0
      EMNIP, S-300 dikembangake ing pertengahan taun tujuh puluhan. Nyalin versi sadurungé. Ing abad kaping 21. Iki kemajuan.
      1. paman Murzik
        paman Murzik 29 Mei 2017 16:53
        +1
        RussKamikadZE nanging cukup kanggo Amerika nulis nganggo banyu sing nggodhok! ngguyu
        1. Komentar wis dibusak.
  12. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 30 Mei 2017 19:20
    +1
    Kerja sedulur!
  13. den pelindung
    den pelindung 30 Mei 2017 19:41
    0
    Kim nindakake perkara sing bener kanthi ngembangake program senjata, kalebu. senjata pemusnah massal. Wis suwe diomongake dening wong Rum sing wicaksana: yen sampeyan pengin tentrem, nyiapake perang. Apa bisa kanggo serigala Amerika menyang Israel lan Pakistan, nanging ora kanggo Korea Lor? Minangka miturut omongane uwong pailan ing negara, uga crita medeni babagan eksekusi pribadi dening Kim sawetara birokrat disgraced meh saka bedhil anti-pesawat, banjur, sampeyan dhewe ngerti, iki kabeh unsur perang informasi. Inggih, padha manggon modestly, ora overdo iku, ora ana kultus konsumerisme ing negara, kaya ing Rusia. Lan apa, segara barang konsumen Turki lan Cina, uga atusan jinis pseudo-sosis lan gauno, sing ditibakake saben dina saka zombie, iki pancene utama. Ideologi sing bener ing negara kasebut yaiku mandhiri, lan dudu pendhudhukan ekonomi kanthi bentuk "investasi manca." Babagan Rusia, uga ing sawijining wektu babagan USSR, dheweke uga ngobrol lan ngobrol akeh. Rungokake luwih akeh kasur lan media sing diwenehake, lan nyatane sampeyan bakal percaya kabeh omong kosong.