Review militèr

Kepentingan Nasional: Su-35 bakal kelangan "Typhoon" ing "perang udara kanggo Eropa"

122
Kolumnis Kepentingan Nasional Dave Majumdar mutusake kanggo nganalisa apa sing bakal kedadeyan yen Su-35 lan Eurofighter Typhoon fighter, sing ana ing layanan karo negara kayata Inggris Raya, Jerman, Italia, lan Spanyol, gabung ing "perang udara kanggo Eropa" .



"Ora ana siji utawa pesawat liyane sing dilengkapi sistem radar onboard kanthi antena array fase aktif, nanging loro-lorone nduweni kemampuan sing apik kanggo operate ing njaba garis pandang. Kaloro pesawat kasebut dirancang kanggo pertempuran kanthi kecepatan dhuwur lan dhuwur tanpa kontak visual karo mungsuh. Nanging, durung dingerteni kepiye efektif sistem identifikasi target Rusia ing kahanan pertempuran, "ujare artikel kasebut RT.

Kajaba iku, penulis nyathet, Eurofighter Typhoon nduweni cara interaksi sing apik antarane pilot lan pesawat, sing "luwih unggul tinimbang para pejuang Su."

Eurofighter Typhoon, nyerat Majumdar, duwe kaluwihan liyane: "Ing taun-taun sing bakal teka, RAF bakal miwiti nyebarake misil sing dipandu jarak jauh Meteor. Kemungkinan iki minangka rudal udara-ke-udara sing paling apik kanggo nggayuh target non-line-of-sight saiki.

Rudal kasebut nduweni kinerja sing unggul lan bisa dadi "kertu truf kanggo pilot Eurofighter Typhoon paling ora nganti Rusia ngembangake sing padha," ujare publikasi kasebut.

Ora ana sangsi manawa jet tempur Rusia wis maju banget babagan teknologi wiwit pungkasan Perang Dingin. Su-30, lan utamane Su-35, minangka pejuang sing apik banget, lan yen ana perang, dheweke bakal dadi pusing kanggo pejuang Barat generasi kaping papat. Nanging, pungkasane, kendaraan Rusia isih kalah karo (Eropa) ing babagan piranti deteksi lan ing babagan cara interaksi "pilot - pesawat". Dadi wong sing ngerti babagan Topan,
pungkas pamawas.
Foto sing digunakake:
https://www.eurofighter.com
122 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. WUA 518
    WUA 518 5 Juni 2017 10:01
    + 13
    Inggih, iku wiwit saiki! ngguyu
    1. Azim77
      Azim77 5 Juni 2017 10:06
      + 12
      Dave Majumdar kolumnis kanggo The National Interest mutusake kanggo nganalisa

      mboseni. Ana unen-unen: saben-saben wedhi memuji rawa.
      1. Dadi utawa ora
        Dadi utawa ora 5 Juni 2017 12:23
        +1
        Iklan barat biasa!
    2. supermacan21
      supermacan21 5 Juni 2017 10:15
      + 36
      Mesthi, aku ora penggemar topi, nanging kene ...
      Kepentingan Nasional: Su-35 bakal kelangan "Typhoon" ing "perang udara kanggo Eropa"

      "Ing taun-taun sing bakal teka, RAF bakal miwiti nyebarake misil sing dipandu Meteor jarak jauh. Kemungkinan iki minangka rudal udara-ke-udara sing paling apik kanggo nggayuh target non-line-of-sight saiki.
      Rudal kasebut nduweni kinerja sing apik banget lan bisa dadi "kertu truf kanggo pilot Eurofighter Typhoon paling ora nganti Rusia ngembangake sing padha"


      ...aku mung mati) ngguyu "Ing taun-taun sing bakal teka, Inggris bakal miwiti", "nanging Rusia durung miwiti" ... Omong kosong apa?! wong bodho Mung Meteor padha bakal ditampa mengko saka kabeh. Analoge: AIM-120C-7 Amerika lan R-77 Rusia wis suwe dadi tentara, lan loro-lorone luwih unggul tinimbang Meteor.
      PS Cukup lucu maca ... Artikel liyane sing sifate politik lan iklan ... negatif
      1. KELAS
        KELAS 5 Juni 2017 12:33
        +6
        Cukup lucu maca ... Artikel liyane sing sifate politik lan iklan ...

        Lah, sapa penulise? Panguwasa sing kondhang ing kabeh masalah Majumdur ... Rega panemune wis dikenal (ya, dhuwur banget!)
        1. Pirogov
          Pirogov 5 Juni 2017 13:06
          +1
          Kutipan saka AUL
          Lah, sapa penulise? Panguwasa sing kondhang ing kabeh masalah Majumdur ... Rega panemune wis dikenal (ya, dhuwur banget!)

          Ya Majumur anglakoni dhawuh, iya iku, aja nggatekake kalawarti iki, yen padha seneng, muga-muga kabeh ala ing Rusia, luwih becik tumrap kita.
        2. nyembur24
          nyembur24 5 Juni 2017 15:11
          +1
          nglirik kabeh iku pi-sami ing banyu nglirik
    3. JURUSAN
      JURUSAN 5 Juni 2017 10:29
      + 15
      Kutipan: WUA 518
      Inggih, iku wiwit saiki! ngguyu

      Iku ora muspra yen bedhil kita padha diinstal, kita bakal udan ing baris langsung saka ngarsane lan, Gusti Allah ngalang-alangi, sing nemu ing cara kita! Amerika Serikat kabeh ngarep-arep kanggo elektronik lan satelit navigasi ..? Naif .. Yen kneading diwiwiti, bakal kaya ing Suvorov "Peluru iku wong bodho, bayonet wis rampung ..!" Dheweke bakal mateni kabeh lan drone sampeyan bakal tiba .. Aku yakin iki, amarga sampeyan wedi karo Rusia!
      1. dik-nsk
        dik-nsk 5 Juni 2017 11:23
        + 11
        Aja mbaleni tembung Alexander Vasilievich dijupuk metu saka konteks kanggo buta huruf, ana makna temen beda, kang disebut kanggo nyimpen amunisi:
        "Jaga peluru telung dina, lan kadhangkala kanggo kampanye kabeh, amarga ora ana panggonan kanggo njupuk. Tembak arang, nanging akurat; yen kuwat karo bayonet. Peluru bakal ilang, bayonet ora bakal ilang. peluru iku bodho, bayonet wis rampung " hi
        1. JURUSAN
          JURUSAN 5 Juni 2017 13:07
          +5
          Kutipan saka: dik-nsk
          Aja mbaleni tembung Alexander Vasilievich dijupuk metu saka konteks kanggo buta huruf, ana makna temen beda, kang disebut kanggo nyimpen amunisi:
          "Jaga peluru telung dina, lan kadhangkala kanggo kampanye kabeh, amarga ora ana panggonan kanggo njupuk. Tembak arang, nanging akurat; yen kuwat karo bayonet. Peluru bakal ilang, bayonet ora bakal ilang. peluru iku bodho, bayonet wis rampung " hi

          Sampeyan uga, aja mbaleni sawise media liberal, tembung Suvorov iki!
          dheweke njaluk nylametake amunisi
          Ha ha ha.. Ya ampun, kabeh bakal dadi..
          teka!
          Kanggo sampeyan lan wong kaya sampeyan nerangake! Duak wae bisa nembak saka kadohan.
          Sampeyan ora bakal ngerti iki! prajurit
          1. dik-nsk
            dik-nsk 6 Juni 2017 04:57
            0
            Sampeyan uga, aja mbaleni sawise media liberal, tembung Suvorov iki!
            Nah, yen kanggo sampeyan "Ilmu kanggo menang" Suvorov minangka media liberal, mula iki wis dadi diagnosis
          2. dik-nsk
            dik-nsk 6 Juni 2017 06:31
            0
            Sampeyan ora bakal ngerti iki!
            Ya, mesthi, iki mung jelas kanggo sampeyan minangka pejuang kursi - slogan-slogan kasebut ana ing kasus kasebut lan (biasane) dudu papan kanggo ngukir, mesthine, pejabat pejabat-staf politik pensiunan langsung dirasakake))
        2. Bert
          Bert 6 Juni 2017 04:47
          0
          Babagan bayonet. Bapakku weruh 45 samurai saka China. Ing dalan, kamikaze asring teka. Dadi padha ora bodho karo bedhil mesin, padha nyopir meriem lan palu nganti rata titik tembak karo lemah. Utawa sampeyan mikir kanggo pindhah menyang bayonet? Ya, kok padha mabur, gouged lan terus. Sing padha bakal ditrapake kanggo kita yen ora ana jawaban. Supaya...
        3. marmer7
          marmer7 7 Juni 2017 10:39
          0
          tiron iki nuduhake sistem smoothbore muzzle-loading karo peluru alus babak.
          luwih cendhek banget oblique, lan kanthi ngisi daya alon. dibandhingake peluru iki, bayonet mesthi apik!
    4. aran
      aran 5 Juni 2017 12:36
      +1
      Kutipan: WUA 518
      Inggih, iku wiwit saiki! ngguyu

      Ya, ngomong, aja muter tas!
    5. Tusv
      Tusv 5 Juni 2017 13:37
      +1
      Wong Eropa saiki bisa turu kanthi tentrem. Eurofighter bakal menang, Lan kita ora bakal teka perang maneh
    6. Nick
      Nick 6 Juni 2017 18:20
      0
      Kutipan: WUA 518
      Inggih, iku wiwit saiki! ngguyu

      Apa sing bakal diwiwiti? Ora ana bandhingan. Sawetara phrases umum lan statements unsubstantiated tanpa referensi kanggo sumber. Ora ana sing kudu dibantah ... Artikel saka lapangan "blah blah blah ..."
      1. Abel
        Abel 6 Juni 2017 23:18
        +1
        Kutipan saka Nick
        Sawetara phrases umum lan statements unsubstantiated

        Inggih, mesthi, lan bukti paling penting "lan kita duwe luwih"
        1. Nick
          Nick 8 Juni 2017 08:49
          0
          Quote: Abel
          Kutipan saka Nick
          Sawetara phrases umum lan statements unsubstantiated

          Inggih, mesthi, lan bukti paling penting "lan kita duwe luwih"

          Iki sing dakkandhakake ...
  2. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 5 Juni 2017 10:02
    +5
    gemerlap omong kosong
    1. 210okv
      210okv 5 Juni 2017 10:20
      +6
      Siji-sijine sing dakkarepake .. Aja kedutan omong kosong iki marang kita, sanajan, mesthine, avionik dheweke paling apik.
      Kutipan: Tolstoevsky
      gemerlap omong kosong
      1. AnpeL
        AnpeL 5 Juni 2017 12:32
        +1
        Ya, umume, ohr ... et. Kayane mesthi ana sing paling apik ing penerbangan militer, paling ora ing Eropa, lan ing kene sawetara Majumdar (Dave) nganalisa sampeyan lan kita wis entuk.
  3. HEATHER
    HEATHER 5 Juni 2017 10:05
    + 10
    Majumdar. Sampeyan wis mutusake apa wae. Salah siji Pak, utawa juru tulis mlaku liwat. Bumi, banyu lan udhara rada beda. Sampeyan khusus ing sesuatu. Mbok menawa ing trilogi India. Nanging kepiye sampeyan ngerti yen sanajan kita ora ngerti. ngerti? Utawa jeneng mburi - Sivkov?
    1. Donskoy
      Donskoy 5 Juni 2017 10:10
      +6
      Quote: VERESK
      Nanging kepiye sampeyan ngerti manawa kita ora ngerti, utawa jeneng mburi sampeyan Sivkov?

      Lan sampeyan, kaya Sivkov, uga lulus saka Akademi Staf Umum? Dheweke sinau kanggo nganalisa lan ngetung kemungkinan asil iki utawa kasebut, lan ora mbuwang topi ing mungsuh, kaya sawetara individu saka situs iki. Mung gurune sing bisa ngadili benere petungan, amarga. akeh sing ora ngerti babagan metodologi iki.
      1. HEATHER
        HEATHER 5 Juni 2017 10:50
        +9
        Aku lulus saka Akademi, luwih adhem tinimbang Staf Umum. Minangka asil saka lulus saka akademiku, Tu-22M3s mabur sethithik, Tu-160s ora ngadeg ing parkiran. Ya, Mi-171s kerep gemuruh. "Cukup saran. . Numpak ing saindhenging negara. Sampeyan bakal weruh akeh. Ora nyenengake. Nanging kabeh wis rapi. Jendral Sivkov iku wong sing apik. Dheweke ngerti kabeh lan ngerti kabeh. Nanging aku ora bakal ngukum wong sing pantes lan jenderal. Wong sing pinter, nanging mikir jaman biyen. Iki kekirangane. Ora mungkin wong taun 70-an dadi wong 2017 maneh.
        1. Imperial
          Imperial 5 Juni 2017 12:22
          +3
          Quote: VERESK
          Jendral Sivkov iku wong apik, ngerti kabeh lan ngerti kabeh, nanging ora ana sing nyepelekake wong sing diajeni lan jenderal.

          Lan nalika Sivkov dadi jenderal? Utawa iku ora bab Sivkov K.V.?
          1. HEATHER
            HEATHER 5 Juni 2017 12:53
            +4
            nalika Sivkov dadi jenderal?Dina iki. aran Aku sengaja diutus. nangis Aku mangertos kabeh, aku lunga kanggo bir. hi
            1. Imperial
              Imperial 5 Juni 2017 12:54
              0
              ombenan
              Nanging sawise, sawise hi
      2. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 5 Juni 2017 12:32
        +2
        Kutipan: Don
        Mung gurune sing bisa ngadili benere petungan, amarga. akeh sing ora ngerti babagan metodologi iki.
        Ora mung guru, nanging uga wong-wong sing, nggunakake cara sing padha, ngetung MO target hit (contone) ... keprungu Nanging ana, sampeyan bener, ana sawetara sing ana ing situs kasebut ...
        Quote: VERESK
        .Lan, kabeh iku supaya.Jendral Sivkov-uga rampung.
        Inggih, pisanan, dheweke dadi kapten pangkat 1, lan dudu "umum" - mon ami!
        Lan, sareh, dheweke "uga rampung", amarga. isih wong lanang!
        Quote: VERESK
        Aku lulus saka Akademi, luwih cepet tinimbang Staf Umum.
        Luwih adhem tinimbang AGSH - mung lintang ing tali bahu NGSH Angkatan Bersenjata Federasi Rusia !!! Iku sing biasa kita ngomong ...
        Malah Akademi Layanan Sipil ing Presiden Federasi Rusia ngajak para profesor saka Sekolah Penerbangan Sipil kanggo menehi ceramah babagan perencanaan strategis kanggo bisu siswa sing wis munggah ing tangga layanan sipil tanpa pendidikan.
        Apa sampeyan mikir? Kanthi cara liya --- nizzzzyayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ngguyu
        1. HEATHER
          HEATHER 5 Juni 2017 12:46
          +5
          Boa constrictor KAA Ayo. Thanks kanggo "Akademi" kita lan pesawat lan ventrofoils mabur. Senadyan pracaya sing luwih dhuwur Kharkovskoe mlumpat liwat ing wektu, Loro situs. Meh 80 jinis mobil. Saka Su-17 kanggo Tu-22M3. Achinsk isih kemudi ing Angkatan Udara. Mung teknisi. Halo kanggo kabeh pilot!
      3. Abel
        Abel 6 Juni 2017 23:20
        0
        Kutipan: Don
        Dheweke sinau kanggo nganalisa lan ngetung kemungkinan asil iki utawa kasebut,

        Ngapunten teknisi, nanging apa sing dianalisis lan ngitung kemungkinan yen "kita duwe informasi"
  4. Machete
    Machete 5 Juni 2017 10:06
    +1
    Iku aneh sing padha ora mbandhingaké karo biplanes kayu.

    Apa amers mutusake kanggo njupuk conto?
    1. Pemotong
      Pemotong 5 Juni 2017 10:42
      +9
      Aku dudu pilot dhewe, nanging aku katon ing artikel sing gelar saka latihan pilot ora dijupuk menyang akun, uga, ayo ngomong, kualitas moral lan volitional! Cukup, yen sampeyan pengecut, raket bisa uga ora mbantu!
      1. Machete
        Machete 5 Juni 2017 11:06
        +2
        Padha ora tau njupuk menyang akun. Pilot lan prajurite sing paling apik miturut definisi.
        1. art030765
          art030765 5 Juni 2017 11:56
          +1
          ing obrolan karo pilot pensiunan, aku krungu informasi kuwi ing syarat-syarat airframe lan karakteristik pesawat, pesawat kita sing paling apik ing donya, kita nang ing iki amarga electronics banget lan avionics ing model Western, ing nalisir, avionics lan electronics. luwih apik tinimbang kita ing jarak sing adoh, iki mbantu pilot banget lan ing kene ing pilot Barat duwe keuntungan sing ora bisa dipungkiri ing pertempuran sing cedhak, kita ora ninggalake kesempatan kasebut, mula akeh sing gumantung ing latihan pilot
          1. Hammerlock
            Hammerlock 5 Juni 2017 12:13
            +8
            Aku bakal menehi sawetara titik lan koma, yen ora angel banget kanggo nangkep makna
            .............. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
            1. Boa constrictor KAA
              Boa constrictor KAA 5 Juni 2017 12:40
              +2
              Kutipan saka Hammerlock
              Aku bakal menehi sawetara titik lan koma, yen ora angel banget kanggo nangkep makna
              Lan kenapa, ing huruf kapital lan garis / titik stinted ing soko !? Inggih, ing wektu sing padha, tembung "SDOROVO" mesthi diwulang nulis kanthi bener .... Yen ora, mesthine ora comme il faut ... Senajan, layang penulis ora kena disepelekake: dheweke mikir. nalika dheweke nulis!
              IMHO.
              1. sedoj
                sedoj 5 Juni 2017 13:12
                +4
                Ojo nyinggung wong "celaka", mbok menawa iki "korban PENGGUNAAN".
      2. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 5 Juni 2017 11:08
        +6
        Hello Sasha! hi Yen Su-35 diwutahake karo telek ing artikel kasebut, tegese mesin kasebut pancen nggegirisi. nglirik
        1. Pemotong
          Pemotong 5 Juni 2017 11:11
          +8
          Sugeng rawuh, Pasha! Lan kita (kaya wong Rusia) nggunakake cara desa lawas! Kita disiram nganggo PUBU, lan kita mung tuwuh lan tuwuh kuwat, lan menehi woh-wohan sing SEHAT!!! apik
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 5 Juni 2017 11:14
            +6
            Artikel iki kudu diwenehake marang barmaley Siria kanggo diwaca - dheweke bakal kaget yen eroplane sing ora apik iki nggoreng ... belay
        2. Solomon Kane
          Solomon Kane 5 Juni 2017 12:31
          + 12
          Ora ana komentar:

          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 5 Juni 2017 12:32
            +3
            Tembung-tembung ing kene ora perlu - apik ombenan
      3. venik
        venik 5 Juni 2017 11:20
        +4
        Quote: Cutter
        Aku dudu pilot dhewe, nanging aku katon ing artikel sing gelar saka latihan pilot ora dijupuk menyang akun, uga, ayo ngomong, kualitas moral lan volitional!

        =======
        Lan ora mung iku!!!! Iki "tokoh" babagan "pangatusan" kaping 35 ora ngerti apa-apa ..... Kang, kanthi cara, katon ing artikel kasebut ..... Kabeh mung "penalaran umum" ing topik "Jenderal Rusia kemunduran" ... Lan kepiye dheweke bisa ngerti ??? Ekspor "pengering" duwe avionik "sederhana" sing beda banget ...
        1. Solomon Kane
          Solomon Kane 5 Juni 2017 13:06
          +6
          Bluff lan badai salju, badai salju lan nggetak!
          1. Pengalaman nindakake perang udara ing Eropah "ditutupi karo cekungan tembaga" bebarengan karo Luftwaffe Goering. Pengalaman liyane saka "aces" Eropa saka NATO diwatesi karo skema "Padha mabur, dibom lan mabur tanpa ndeleng."
          Soviet, lan banjur sekolah Rusia kanggo latihan pilot militèr unik lan dibangun ora mung ing demagogy sejatine sifate teoritis, nanging uga ing pengalaman pertempuran pilot kita ing post-perang lan post-Soviet periode, iki Korea, lan Sinai. , lan Vietnam, lan Afghanistan, lan Chechnya, saiki Suriah.
          "Kita kudu perang ora kanthi nomer, nanging kanthi skill." Kualitas moral lan kemauan saka prajurit Rusia, Rusia, pilot utawa pelaut minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang mitra Kulon. Sampeyan ora butuh conto - miturut acara paling anyar ing Suriah, kabeh wis jelas.
          Banjur ayo elinga sing nindakake ram udara pisanan - Pyotr Nesterov.
      4. Abel
        Abel 6 Juni 2017 23:22
        0
        Apa latihan pilot? Senajan iku penting. Nanging apa bantahane? Roket Meteor bakal teka. Lan apa, ana data ing roket serial?
  5. LARZ
    LARZ 5 Juni 2017 10:09
    +4
    Yen ya, yen mung, ya, jamur bakal tuwuh ing cangkeme, mesthi apik banget ...
    1. Svarog51
      Svarog51 5 Juni 2017 10:53
      + 10
      Victor, salam hi Sugeng Rawuh! ombenan
      Babagan artikel - wah, Pakdhe kerja keras, nulis pesen. nglirik
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 5 Juni 2017 11:05
        +5
        Hello wong lanang! hi Vitya, kanthi ekstrak saka adus. nglirik Artikel iku omong kosong, klub balet ing pabrik pasta. wong bodho
        1. Svarog51
          Svarog51 5 Juni 2017 11:22
          + 11
          Lan sampeyan, Pash, aja lara!
          bunder ballet ing pabrik pasta.

          Iku gumantung carane sampeyan mangan pasta, yen bebarengan, banjur duwe hak kanggo ana. Nanging yen ngliwati - kedadeyan kaya iki. apik
  6. BerBer
    BerBer 5 Juni 2017 10:13
    +2
    Dave ora duwe apa-apa kanggo nulis. Dadi dheweke nulis kabeh omong kosong.
  7. Kolonel Ireng
    Kolonel Ireng 5 Juni 2017 10:14
    +1
    Ya wis, nah...! belay Dadi langsung "Typhoons" lan sing paling apik!
  8. zivXP
    zivXP 5 Juni 2017 10:14
    +4
    Aku durung maca, nanging aku maca.
  9. barclay
    barclay 5 Juni 2017 10:16
    +2
    Majumdar ngethok adonan kanggo artikel.
  10. HMR333
    HMR333 5 Juni 2017 10:18
    +1
    ngguyu ngguyu ngguyu Pitrosyan katon luwih kaya nyoba mbenerake awake dhewe tinimbang artikel! dheweke mutusake manawa amarga artikel iki pesawate bakal tuku)))
    1. JURUSAN
      JURUSAN 5 Juni 2017 10:40
      +4
      Kutipan: HMR333
      ngguyu ngguyu ngguyu Pitrosyan katon luwih kaya nyoba mbenerake awake dhewe tinimbang artikel! dheweke mutusake manawa amarga artikel iki pesawate bakal tuku)))

      Dipeksa bebarengan karo Israel! Wong Arab wis munggah pangkat lan liyane bakal diwajibake (Montenegro mesthi tuku siji..)))
  11. serpihan
    serpihan 5 Juni 2017 10:19
    +7
    Rudal udara-ke-udara anyar uga digawe ing Rusia, lan para pejuang NATO sing sombong ora bisa menang perang latihan nglawan Su-30 India, mula aja nyuwek urat wong Inggris, yen ora, pusar bakal dibongkar, kaya Hitler. ...
  12. menang.
    menang. 5 Juni 2017 10:21
    +7
    Lan kenapa dheweke mutusake yen DRY bakal berjuang kanggo geyropa? belay
  13. eugraphus
    eugraphus 5 Juni 2017 10:22
    +4
    Nanging, durung dingerteni carane efektif sistem identifikasi target Rusia ing kahanan pertempuran.
    Ora dikawruhi, nanging kesimpulan kasebut digawe kanggo dheweke. Minangka satirist ngandika - "Inggih, bakal ana surprise!"
  14. anjey
    anjey 5 Juni 2017 10:24
    +2
    kauntungan saka teknologi tansah apik, nanging kabeh lali bab faktor manungsa lan motivasi
    1. anjey
      anjey 5 Juni 2017 10:25
      +1
      lan kauntungan saka teknologi kene bisa debatable
  15. bankirchik34
    bankirchik34 5 Juni 2017 10:29
    +2
    pengamat liyane, nalika ana apa-apa kanggo ngisi kolom ing majalah, sesat kuwi katon nglirik
  16. wuh wuh
    wuh wuh 5 Juni 2017 10:39
    0
    Miturut pendapatku, kira-kira pesawat sing padha, saka generasi sing padha.
    Loro-lorone tanpa AFAR. Loro-lorone ora siluman. Loro-lorone alon-alon dadi lungse.
    1. Zaurbek
      Zaurbek 5 Juni 2017 11:03
      +2
      Yen dheweke ngomong babagan Rafal, dheweke bakal luwih percaya ... Nanging kanthi modernisasi, pejuang sing abot nduweni kemampuan luwih akeh tinimbang rata-rata.
    2. supermacan21
      supermacan21 5 Juni 2017 12:29
      +3
      Kutipan saka: voyaka uh
      Miturut pendapatku, kira-kira pesawat sing padha, saka generasi sing padha.
      Loro-lorone tanpa AFAR. Loro-lorone ora siluman. Loro-lorone alon-alon dadi lungse.


      Ya, aku setuju babagan kekurangan radar AFAR ing loro, nanging ora babagan "meh sepi". Kaya utawa ora, ora sijine pinten +, Eurofighter punika fighter cahya, iku ora bisa tekan radius pertempuran lan sawetara saka radar saka Su-35S abot. Mulane, sembarang comparison saka fighter cahya generasi 4th karo pangatusan kita kalah ing advance, liyane iku padha, kaunggulan tansah ing sisih 35 kita. Lan iki ditrapake ora mung kanggo kita, nanging uga kanggo Amerika. Kanggo pesawat platform abot F-15C lan F-15E, amarga ukuran lan jangkauan sing gedhe, mesthi luwih apik tinimbang mitra "cilik" kaya F-16, MiG-29, Rafaley, Typhoons, Gripenov, lsp. ora ketompo carane akeh avionik lan gaman saka terakhir ora nambah.
      1. g1 wisuhntwn
        g1 wisuhntwn 5 Juni 2017 13:59
        +1
        Nanging Eropa mung butuh paru-paru, ing ngendi dheweke mabur? Saben setengah jam ana wates udhara ing udhara, kajaba mbok menawa liwat Baltik ... Nalika padha guyon babagan chukhonia: "Sampeyan kesel nyekel, sampeyan mung nyepetake ... bah, Berlin maneh!" :)
      2. Abel
        Abel 6 Juni 2017 23:28
        0
        Tujuane beda: pejuang garis ngarep lan pejuang keunggulan udara. Twig lan whisk
    3. Abel
      Abel 6 Juni 2017 23:27
      0
      Nganti saiki tanpa AFAR
  17. Govorun
    Govorun 5 Juni 2017 10:39
    +2
    Kepentingan Nasional: Su-35 bakal kelangan "Typhoon" ing "perang udara kanggo Eropa"
    Nah, amarga Kepentingan Nasional mutusake ... mula iki ora bisa dirundingake ... mung dheweke lali yen kabeh perang ora ditindakake ing kertas, nanging iki dudu perkara utama ...
  18. Sersan Pecker
    Sersan Pecker 5 Juni 2017 10:40
    +2
    Topan wis ketinggalan jaman sadurunge bisa lepas landas, kaya sing dikandhakake almarhum Simonov.
    Euroshit iki luwih apik dibandhingake karo Me-109 utawa FW-190))))))))
  19. Antiprogressor
    Antiprogressor 5 Juni 2017 10:42
    +2
    "Ing taun-taun sing bakal teka, RAF bakal miwiti nyebarake misil sing dipandu Meteor jarak jauh. Kemungkinan iki minangka rudal udara-ke-udara sing paling apik kanggo nggayuh target non-line-of-sight saiki.
    Lan kita bisa nggambar roket kanthi jarak telung ewu kilometer, sing diakibatake dening radar, satelit, A-50 (100), ngetutake kabeh trek target lan liya-liyane, ora katon ... wayahe iki minangka udara rudal udara-ke-udara sing paling apik ... ".
    Apa sampeyan ngomong babagan? Wis ana rudal ing Su-35, lan ana - "ing taun-taun sing bakal teka."
  20. PelautChF
    PelautChF 5 Juni 2017 10:51
    +2
    Mung operasi tempur nyata sing bisa mbukak pejuang sing luwih apik, mesthi, kanthi pilot sing padha, lan ora kaya Israel lan Mesir.
  21. roskot
    roskot 5 Juni 2017 10:52
    0
    Saben Vanyushka duwe rattles dhewe. Dibayar nulis. Kepengin mangan.
  22. pvv113
    pvv113 5 Juni 2017 10:56
    +3
    Kepentingan Nasional: Su-35 bakal kelangan "Typhoon" ing "perang udara kanggo Eropa"

    Anglo-Saxon melu puas. Ora ngerti kabisan Su-35, dheweke nyoba ngremehake.
  23. rotmistr60
    rotmistr60 5 Juni 2017 10:58
    +1
    Dadi wong sing ngerti nggawe taruhan ing Topan,

    Apa ora banget awal kanggo "wong pinter" kanggo miwiti totoan? Ing Rusia padha ngomong: "Aja ngomong gop nganti sampeyan mlumpat liwat." Lan paribasan lan paribasan ora lair saka awal - wis kabukten nganti pirang-pirang abad.
  24. biaya
    biaya 5 Juni 2017 11:00
    + 10
    Dave Majumdar: Su-35 bakal kelangan "Typhoon" ing "perang udara kanggo Eropa"

    Lelucon saka kahanan iku ahli misuwur iki uga nulis kanggo situs Ukrainia 112.ua Inggih, piyambakipun nyerat lan nyerat - iki bisnis dhewe. Nanging! Dina iki ing situs iki dheweke nulis artikel: - Pesawat tempur F-35 Amerika paling anyar ora bakal bisa nelukake wilayah udara ing pertempuran karo Su-35 Rusia.

    https://112.ua/profiles/deyv-madzhumdar-1734.html
  25. saturnus.mmm
    saturnus.mmm 5 Juni 2017 11:01
    0
    Artikel kasebut ngelingake lelucon
  26. tombok
    tombok 5 Juni 2017 11:04
    +4
    Ketoke, spesialis kursi sing dihormati Dave ora bisa ndeleng asil latihan Su-30 lan Typhoon, utawa mungkin inti politik lan toleransi ora ngidini dheweke nulis kanthi skor apa sing ditendhang dening wong-wong India ing Eropa. Utawa bisa uga wedi karo gaji, amarga ora dingerteni ing kursi penerbitan endi sing bakal sampeyan ndharat, lan apa sampeyan bakal ndharat. Banjur bakal tetep dadi blogger pribadi.
  27. venik
    venik 5 Juni 2017 11:07
    +2
    ".... Su-35 bakal kalah karo Typhoon ing "perang udara kanggo Eropa" ....."
    =======
    Ya, mungkin dheweke bakal kelangan "perang udara kanggo Eropa" (Rusia duwe kebiasaan ora melu perang kaya ngono!), nanging mesthi bakal menang "perang udara kanggo Rusia" !!!
  28. Victor_B
    Victor_B 5 Juni 2017 11:13
    +2
    Rudal kasebut nduweni kinerja sing unggul lan bisa dadi "kertu truf kanggo pilot Eurofighter Typhoon paling ora nganti Rusia ngembangake sing padha," ujare publikasi kasebut.

    Ing unit apa keunggulan bakal diukur?
    ing "kaunggulan"
    Lajeng kados pundi kaluwihanipun "litak" ingkang langkung sae?
  29. Zulu_S
    Zulu_S 5 Juni 2017 11:28
    0
    Majumdar isih ahli. Iki dudu sepisanan dheweke nggawe kesimpulan lan analisis kanthi milih asil sing dibutuhake saka irunge.
  30. Altona
    Altona 5 Juni 2017 11:31
    +1
    Aku malah ora bakal menehi komentar babagan analytics Pakistan. Dheweke duwe sawetara jinis logika dhewe, sing pancen ora bisa dikontrol.
    1. sgazeev
      sgazeev 5 Juni 2017 11:43
      0
      Kutipan saka Altona
      Aku malah ora bakal menehi komentar babagan analytics Pakistan. Dheweke duwe sawetara jinis logika dhewe, sing pancen ora bisa dikontrol.

      Sayuran ijo wis entek, sampeyan kudu ngempet soko dhewe.
  31. sgazeev
    sgazeev 5 Juni 2017 11:41
    0
    Su-35 wis kalah karo kabeh wong, para ahli majalah jamban iki nyatakake awake dhewe dadi glitches. basa
  32. Pu239
    Pu239 5 Juni 2017 11:43
    +2
    Perbandingan IRBIS (PFAR) karo AFAR F-22:
    "Kauntungan utama AFAR yaiku radar kasebut meh ora bisa gagal. Kajaba, mesthi, kanggo kena langsung saka proyektil. Ing PFAR, amplifier siji nyedhiyakake array antena sing nyebarake, sing nyebarake daya kanggo kabeh radiator. Ing AFAR, saben radiator wis amplifier dhewe.Lan Gagal siji utawa luwih saka wong-wong mau (ana luwih saka sewu) ora mimpin kanggo Gagal kabeh radar. Uga, akurasi radar karo AFAR Luwih luwih, lan iku bisa nglacak target liyane.

    Nanging iki kabeh teori. Spesialis NIIP mau. VV Tikhomirova nggawe kabeh upaya kanggo nyuda kekurangan saka array pasif. Radar H035 Irbis sing rada cendhek tinimbang radar AN / APG-77 Amerika sing dipasang ing F-22, nanging menang ing sawetara cara. Iku menang dening kritéria utama - kisaran deteksi target. Target karo RCS padha karo 1 sq.m., Su-35S nyekel ing kadohan saka 300 km. Kajaba iku, jarak iki ora gumantung saka sudut target. Radar Amerika ana ing jarak 225 km, ing mode hopping frekuensi - ing 190 km.

    Ing cilik saka pesawat karo RCS witjaksono kanggo 0,01 sq.m., ing Irbis ndeteksi ing kadohan saka 90 km. Amerika ora nyedhiyakake data kasebut. Nanging, mesthi, jarak iki kurang yen kita extrapolate Nilai saka parameter ing RCS 1 sq.m.

    Sudut pandang "Irbis" - +/- 120 derajat. AN / APG-77 wis +/-60 derajat. Yaiku, "Amerika" bisa dianggo kanthi apik karo target sing ana ing sadawane dalan. Ana tambahan liyane - saliyane defleksi sinar elektronik, Irbis uga duwe rotasi matriks mekanik. Amarga iki, dheweke bisa ngirim balok kanthi tepat menyang target. AN / APG-77 ndeleng target sing ora ana ing gerakan, "penglihatan perifer". Iki ndadékaké kanggo nyuda ing sawetara deteksi.

    "Amerika" bisa nglacak 100 target lan murub ing 20 ing wektu sing padha (sanajan ora duwe pluru sing akeh). Su-35S nduweni paramèter sing luwih andhap: 30 lan 8.

    Su-35S nggunakake sistem lokasi optik OLS-50M, sing kalebu matriks QWIP, unik saka segi resolusi lan jangkauan, sing beroperasi ing jarak sing katon lan inframerah. Iki ngidini sampeyan nglacak target kanthi jarak nganti 80 km. Iku, ora kaya radar, ora bisa dideteksi, amarga ora ngetokake apa-apa. OLS ngidini pilot mateni radar ing jarak tartamtu. Ora ana stasiun kaya ngono ing F-22."
    1. wuh wuh
      wuh wuh 5 Juni 2017 11:55
      +4
      "Target karo RCS padha karo 1 sq.m., Su-35S nyekel ing jarak 300 km" ///

      Ing wektu sing padha, EPR saka Su-35 yaiku 5 sq.m. , lan EPR F-22 - 0.001 sq.m
      Dadi nimbang wong sing bakal nyekel ... nglirik
      1. Imperial
        Imperial 5 Juni 2017 12:33
        0
        Kutipan saka: voyaka uh
        Ing wektu sing padha, EPR saka Su-35 yaiku 5 sq.m. , lan EPR F-22 - 0.001 sq.m

        F-22 miber menyang Aviamax, Aku sing RCS dikenal lan tembung sing RCS saka F-22 kira-kira padha karo T-50 duwe hak kanggo ana. Lan EPR saka T-50 diarani kira-kira 0,05.
        1. wuh wuh
          wuh wuh 5 Juni 2017 12:42
          +1
          "F-22 mabur menyang Aviamax" ///

          Kanggo kabeh jinis pertunjukan, lan nalika dheweke nggawe penerbangan antar benua
          lensa khusus ditempelake ing F-22, kang dramatically nambah EPR.

          T-50 nduweni EPR kurang ing bidang frontal, nanging kurang saka ngisor, kanggo pertahanan udara.
  33. nyegat58
    nyegat58 5 Juni 2017 11:53
    +1
    Mbandhingake pesawat, nanging nyatane senjata. Misil sing apik kanthi sistem panuntun sing apik bisa diluncurake saka MiG-21 lan bakal tekan target. Utamane nalika kerja ngluwihi cakrawala.
  34. opus
    opus 5 Juni 2017 12:30
    +3
    Kepentingan Nasional: Su-35 bakal kelangan "Typhoon" ing "perang udara kanggo Eropa"

    Oh wow Dave Majumdar lan NI.
    Padha ngelingake aku saka wong

    lan wartawan, sho musoolyat sing.
    Affftor! siji pitakonan saka tanggal / taun artikel iki?

    ????
    September 28, 2015



    David wis
    Rusia Su-35 vs Eurofighter: sing bakal menang?

    tanggal 1 Juni 2017
    Perang Udhara kanggo Eropa: Apa Yen Su-35 Agawe Rusia Nglawan Topan Eurofighter?



    badut
  35. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 5 Juni 2017 12:52
    +1
    aku quote:"Kolumnis Kepentingan Nasional Dave Majumdar mutusake kanggo nganalisa ". Dideleng dening Linkendin, wong India iki ora duwe pendidikan militer. Nganti 2004, dheweke kerja ing Kongres AS. Wiwit 2004, dheweke wis akeh banget ing analisis masalah militer ing Kepentingan Nasional. Aku seneng menehi rekomendasi kanggo mungkasi nindakake tes miturut spesialis, amarga saben spesialis, pisanan, iku siji-sisi, lan kapindho, "muji rawa dhewe." Supaya bisa nguwasani seni analisis, ayo dheweke nguwasani pakaryan nggawe analisis urin lan feces.
  36. yowis
    yowis 5 Juni 2017 12:54
    0
    USSR lan Departemen Internal uga bisa manggoni "Eropa". Federasi Rusia ora duwe kesempatan kasebut. Ora bakal ana "Perang kanggo Eropa" sanajan Su-35 ora kalah karo Typhoon.
  37. Komentar wis dibusak.
  38. iki
    iki 5 Juni 2017 13:44
    +4
    Kaya apa artikel kasebut ing taun 1965? Dadi. MiG-21 bakal kalah karo Phantom ing perang udara ing Vietnam. Kolumnis Kepentingan Nasional Dave Majumdar mutusake kanggo nganalisa apa sing bakal kedadeyan yen pesawat tempur MiG-21 lan F-4 Phantom-2, sing ana ing layanan karo negara kayata Amerika Serikat, Inggris, Jerman, lan Turki, gabung ing " perang udara kanggo Vietnam". F-4 dilengkapi radar sing unggul kanggo ndeteksi MiG suwene sadurunge mungsuh ndeteksi Phantom, loro pesawat kasebut dirancang kanggo perang kanthi kecepatan dhuwur lan ing papan sing dhuwur tanpa kontak visual karo mungsuh. Nanging, durung dingerteni kepiye efektifitas sistem identifikasi target Soviet ing kahanan pertempuran. Kajaba iku, penulis nyathet, F-4 nduweni sarana interaksi sing apik banget antarane pilot lan pesawat, sing "nyata ngluwihi cara sing padha karo pejuang MiG. Kajaba iku, anane operator ing komposisi kru Phantom menehi Phantom kauntungan sing ora bisa dipungkiri ing perang karo MiG. Phantom nduweni kaluwihan liyane sing ora bisa dipungkiri. Iki anane rudal Sparrow homing. Jangkoan peluncuran rudal kasebut kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang rudal Miga. Mulane, ing jarak sing adoh, Phantom ora ana tandhingane, nanging saiki iki minangka rudal udara-ke-udara sing paling apik kanggo nggayuh target sing ngluwihi garis pandang.

    Rudal kasebut nduweni kinerja sing unggul lan bisa dadi "kertu truf kanggo pilot Phantom, paling ora nganti Rusia ngembangake sing padha." Ora diragukan manawa MiG-21 minangka pejuang Soviet kanthi teknologi maju, lan utamane pejuang sing apik banget, lan yen ana perang, dheweke bakal dadi pusing kanggo pejuang Barat. Nanging, wekasanipun, kendaraan Russian isih rodok olo kanggo Amérika loro ing syarat-syarat piranti deteksi lan ing syarat-syarat interaksi "pilot - pesawat". Mangkono, wong pinter nang ing Phantom. PS Skor ing perang udara ing Vietnam antarane MiG-21 lan F-4 Phantom 2 2 kanggo 1 ing sih saka MiG. Terus nulis kanggo Dave.
    1. supermacan21
      supermacan21 5 Juni 2017 14:23
      +1
      Quote: iki
      Kaya apa artikel kasebut ing taun 1965? Dadi. MiG-21 bakal kalah karo Phantom ing perang udara ing Vietnam. Kolumnis Kepentingan Nasional Dave Majumdar mutusake kanggo nganalisa apa sing bakal kedadeyan yen pesawat tempur MiG-21 lan F-4 Phantom-2, sing ana ing layanan karo negara kayata Amerika Serikat, Inggris, Jerman, lan Turki, gabung ing " perang udara kanggo Vietnam". F-4 dilengkapi radar sing unggul kanggo ndeteksi MiG suwene sadurunge mungsuh ndeteksi Phantom, loro pesawat kasebut dirancang kanggo perang kanthi kecepatan dhuwur lan ing papan sing dhuwur tanpa kontak visual karo mungsuh. Nanging, durung dingerteni kepiye efektifitas sistem identifikasi target Soviet ing kahanan pertempuran. Kajaba iku, penulis nyathet, F-4 nduweni sarana interaksi sing apik banget antarane pilot lan pesawat, sing "nyata ngluwihi cara sing padha karo pejuang MiG. Kajaba iku, anane operator ing komposisi kru Phantom menehi Phantom kauntungan sing ora bisa dipungkiri ing perang karo MiG. Phantom nduweni kaluwihan liyane sing ora bisa dipungkiri. Iki anane rudal Sparrow homing. Jangkoan peluncuran rudal kasebut kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang rudal Miga. Mulane, ing jarak sing adoh, Phantom ora ana tandhingane, nanging saiki iki minangka rudal udara-ke-udara sing paling apik kanggo nggayuh target sing ngluwihi garis pandang.
      Rudal kasebut nduweni kinerja sing unggul lan bisa dadi "kertu truf kanggo pilot Phantom, paling ora nganti Rusia ngembangake sing padha." Ora diragukan manawa MiG-21 minangka pejuang Soviet kanthi teknologi maju, lan utamane pejuang sing apik banget, lan yen ana perang, dheweke bakal dadi pusing kanggo pejuang Barat. Nanging, wekasanipun, kendaraan Russian isih rodok olo kanggo Amérika loro ing syarat-syarat piranti deteksi lan ing syarat-syarat interaksi "pilot - pesawat". Mangkono, wong pinter nang ing Phantom. PS Skor ing perang udara ing Vietnam antarane MiG-21 lan F-4 Phantom 2 2 kanggo 1 ing sih saka MiG. Terus nulis kanggo Dave.


      Plus... apik Lucu ing wektu sing padha ngguyu nanging uga kanggo titik! nglirik Phantom, paling teoritis, wis sawetara kaluwihan liwat 21, lan Typhoon wis prakteke ora ana sing liwat Sushka ... Kisaran saka radar, sistem optik, maneuverability, radius pertempuran, nomer suspensions gegaman, etc. .- kabeh kertu tromp ana ing sisih pinggir Su-35S. keprungu
  39. Nikolai Fedorov
    Nikolai Fedorov 5 Juni 2017 14:10
    +3
    Jerman pracaya, ora tanpa alesan, sing Macan anyar lan Panthers luwih unggul tinimbang tank T-34 kita. Ya, padha nindakake. Dadi apa? Punapa mawon, telung puluh papat menang perang.
  40. Alexey-74
    Alexey-74 5 Juni 2017 15:15
    +1
    Iklan kaya "Eurofighter Typhoon" bisa larang regane kanggo wong Eropa ...
  41. staryivoin
    staryivoin 5 Juni 2017 15:28
    0
    Eurofighter Typhoon, nyerat Majumdar, duwe kaluwihan liyane: "Ing taun-taun sing bakal teka, RAF bakal miwiti nyebarake rudal jarak jauh Meteor!.
    Apa Pak Majumdar ngerti yen Topan Eurofighter bakal nandhang Meteorisme ...? Iku mbebayani banget utamané ing udhara.
  42. Komentar wis dibusak.
  43. SOLO52rus
    SOLO52rus 5 Juni 2017 17:51
    0
    Lan iki "analis", yen aku bisa ngomong, sadurunge sculpting scribble kuwi, ora takon pitakonan logis prasaja - kok Rusia kudu nelukake Eropah?
  44. music
    music 5 Juni 2017 18:28
    +1
    Ya, ora ana sing ngerti apa lan kepiye ing perang nyata. Pertempuran udara para pejuang cepet Argentina lan pesawat alon saka GDP Inggris rampung ing ambruk lengkap Argentina. Lan sethithik sing dingerteni babagan Su-35. Ya, sanajan ing kahanan perang elektronik sing terus-terusan .....
  45. A57
    A57 5 Juni 2017 19:02
    0
    "Mungkin saiki iki minangka rudal udara-ke-udara sing paling apik kanggo nggayuh target non-line-of-sight." Ya, iki ditampilake ing film, ing Star Wars. Dheweke rendhem Su-35S lan T-50 ing kana. Nah, sampeyan ora weruh, ta?
  46. Emery
    Emery 5 Juni 2017 20:16
    0
    Typhoon pancen pesawat sing apik, nanging ana siji minus gedhe, iki regane.
  47. Katresnan iku
    Katresnan iku 5 Juni 2017 21:28
    +1
    Temokake lan waca data saka Penasihat Pakar iki lan majalah iki. Hiburan mirah padha situs ing. Dheweke nulis macem-macem omong kosong supaya gerombolan mabur ijo sing pinter marani Pak lan nyatakake pikirane sing bingung.
    1. behemoth
      behemoth 10 Juni 2017 04:17
      0
      nafig wong wicaksana, sing utama yaiku nyopot iklan kasebut. Kanggo situs sing luwih gedhe biasane ora dibutuhake
      1. Katresnan iku
        Katresnan iku 10 Juni 2017 20:01
        +1
        Ana sing kudu ngeklik iklan. Banjur situs bakal netes. Iki diarani lalu lintas. nglirik
  48. Vladimir Mamkin
    Vladimir Mamkin 5 Juni 2017 21:37
    0
    Penulis, apa sing wis ana perang udara? saka ngendi rating iki?
  49. Komentar wis dibusak.
  50. Dima Ivanov
    Dima Ivanov 5 Juni 2017 22:40
    +1
    Iku menarik, nanging "ahli" sing maca tikar. bagean senjata kita???
    Rudal jarak jauh R-33
    Dirancang kanggo nyegat pejuang-interceptor pertahanan udara teritorial kanthi infrastruktur lemah sing durung berkembang. Ing buku referensi NATO ditetepake minangka AA-9 "Amos". Ing kombinasi karo MiG-31-33, iki dilebokake ing layanan ing awal 80s lan dadi salah sawijining unsur sistem interception multi-saluran Zaslon. Komplek ngijini sampeyan kanggo nggunakake bebarengan kabeh amunisi link 4 pesawat. Ing wektu sing padha, peralatan radar pesawat lan misil pencari semi-aktif nyedhiyakake kemampuan kanggo mencet papat target kanthi papat misil bebarengan. R-33 dirancang kanggo numpes pesawat lan rudal jelajah sing mabur kurang ing kabeh kondisi cuaca, ing latar mburi lemah ing kabeh kisaran dhuwur lan kecepatan, lan nduweni data teknis ing ngisor iki:
    Bobot - 490 kg.
    Dawane - 4,15 m.
    Massa saka hulu ledak fragmentasi mbledhos dhuwur yaiku 47 kg.
    Jarak peluncuran - 120 km, kanthi katerangan target tambahan - nganti 300 km.

    "Lengen dawa" R-37
    Ing basis saka R-33, rudal jarak jauh R-31 wis dikembangake kanggo nyengkuyung sistem intersepsi paling anyar adhedhasar MiG-37BM. Sawetara sumber nuduhake RVV-BD lan K-37. Miturut klasifikasi NATO AA-13 "Panah". Tes sampel paling anyar rampung ing 2012. Nalika digawe, mesin bahan bakar solid dual-mode anyar lan peralatan kontrol lan panuntun dhumateng paling anyar digunakake. Sajrone tes kasebut, tekan target kanthi rekor jarak 307 km, dilengkapi kepala bimbingan semi-aktif / aktif 9B-1388. Bisa digunakake saka pencegat tempur MiG-31BM, lan saka pesawat tempur Su-27 lan Su-35 kanthi modifikasi piranti lunak sing cocog.
    Bobot wiwitan saka macem-macem modifikasi yaiku saka 510 nganti 600 kg.
    Dawane roket - 4,2 m.
    Warhead - fragmentasi dhuwur-mbledhos, bobot - 60 kg.
    Jangkoan rudal udara-ke-udara R-37 yaiku 300 km, ing versi ekspor - 200 km.

    Superioritas bakal tetep karo kita:
    Entri menyang layanan tentara Rusia produk teknologi dhuwur ing taun anyar wis Ngartekno outstripped kakuwasan Western. Rudal udara-ke-udara sing dikembangake bakal dilengkapi sistem komputer on-board sing luwih kuat lan pemroses sinyal kacepetan dhuwur. Rudal generasi anyar ora mung bisa nglacak target ing kahanan radar sing kuwat lan penanggulangan infra merah, nanging uga kanggo nindakake pelacakan rahasia obyek udara sing diserang.

    KS-172 minangka rudal dipandu udara-ke-udara jarak jauh ultra-jauh Rusia sing dikembangake dening NPO Novator. Ing sisih kulon, ditetepake AAM-L ("Misil Udara-ke-Udara - Jarak Jauh" - misil udara-ke-udara jarak jauh). Dianggep manawa misil iki bakal efektif nangani pengebom strategis, pesawat AWACS, pos komando udara, pengintaian dhuwur lan target liyane sing ana ing jarak sing adoh saka garis ngarep lan ditutupi pesawat tempur musuh.
    Kapentingan kanggo tuku rudal kasebut, uga ngatur produksi lisensi serial ing wilayah kasebut, dituduhake dening India, sing saiki nyedhiyakake bagean pembiayaan proyek kasebut. Miturut publikasi Janes, Angkatan Udara Rusia isih luwih milih rudal R-37, sing nduweni jangkauan sing bisa dibandhingake, nanging wis didebug kanthi lengkap lan dilebokake ing produksi massal.
    Saiki minangka proyek rudal udara-ke-udara sing dipandu paling dawa.
    Senajan, supaya padha turu tentrem, pluru iki (sawetara isih diprodhuksi ing 80s saka USSR) bakal surprise kanggo wong-wong mau)))