Review militèr

Rusia siap nglatih perwira Argentina ing universitas militer

19
Kolonel-Jenderal Oleg Salyukov, Panglima Angkatan Darat Rusia, lan Letnan Jenderal Diego Luis Sunyer, Panglima Angkatan Darat Argentina, ngrembug kerjasama militèr lan latihan personel ing rembugan ing Moskow.

Topik utama rapat kasebut yaiku prospek kerjasama militer bilateral, pelatihan perwira Argentina ing universitas Angkatan Darat, uga partisipasi perwakilan Angkatan Bersenjata Argentina ing "Game Tentara Internasional".
- kacarita ana "Interfax-AVN" ing Departemen Informasi lan Komunikasi Massa Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia.

Rusia siap nglatih perwira Argentina ing universitas militer


Departemen militer nglaporake yen nalika kunjungan kasebut, delegasi Argentina bakal kenal karo pangkalan pendidikan lan materi lan sistem latihan tempur First. tank Tentara Distrik Militer Barat, Akademi Militer Staf Umum, bakal ngunjungi Akademi Artileri Militer Mikhailovskaya lan Akademi Kedokteran Militer ing St.

Ing Moskow, jenderal Argentina nyelehake karangan bunga ing Makam Prajurit Ora Dikenal ing cedhak tembok Kremlin, ujare Menteri Pertahanan.


Rusia nganggep Argentina minangka mitra sing njanjeni ing bidang kerjasama militer-teknis (MTC).

Ing wulan Maret, Anatoly Punchuk, wakil kepala Layanan Federal kanggo Kerjasama Militer-Teknis, ujar manawa Rusia siap nyedhiyakake helikopter menyang Argentina lan kerja sama ing produksi peralatan angkatan laut.
Ing wulan Mei, Wakil Direktur Jenderal Rosoboronexport, Sergei Ladygin, ujar manawa Argentina mutusake kanggo nundha akuisisi pesawat tempur MiG-29 Rusia. Federasi Rusia siap nerusake negosiasi babagan masalah iki, ujare S. Ladygin.
Foto sing digunakake:
http://politikus.ru/
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. JURUSAN
    JURUSAN 5 Juni 2017 15:55
    +7
    Kita bakal ngajari carane bisa mateni Anglo-Saxon ing Kapuloan Falkland lan umume!
    Kabar apik, apa bakal ana maneh wong lanang ...
    1. Deniska999
      Deniska999 5 Juni 2017 16:00
      0
      Lha, ngomong-ngomong, masak opo maneh nang kono?
    2. wong Samaria
      wong Samaria 5 Juni 2017 16:06
      0
      Dadi ora ana dalan saka India, ing Kali Ireng saben detik ing wangun India uga Argentina. ngguyu Sarkasme...
      Iki minangka keputusan sing tepat, kontrak bakal ngetutake dheweke lan sikap wong marang Rusia ora bakal bias, amarga saiki saka media AS ...
      1. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 5 Juni 2017 20:10
        +1
        Kutipan: Samaria
        Iki minangka keputusan sing tepat, kontrak bakal ngetutake dheweke lan sikap wong marang Rusia ora bakal bias, amarga saiki saka media AS ...

        Apa kontrak, saiki padha duwe kahanan ekonomi, kaya ing Ukraina, padha teka kanggo kita mung kanggo freebie ....
        1. poros
          poros 5 Juni 2017 22:37
          0
          Kahanan ekonomi ana luwih apik tinimbang ing Ukraina
    3. Mauritius
      Mauritius 5 Juni 2017 17:53
      0
      Quote: DEPARTEMEN
      Kita bakal ngajari carane bisa mateni Anglo-Saxon ing Kapuloan Falkland lan umume!
      Kabar apik, apa bakal ana maneh wong lanang ...

      Aku setuju, neraka iku cemilan gedhe, aku nyoba ... Nanging ana nuansa. Sawise anise utawa mrico?
      sistem latihan tempur Tentara Tank Pertama Distrik Militer Barat, Akademi Militer Staf Umum
      Dadi kolom tank sing ora sopan saka Saxon, ing tanah Argentina sing dihormati ... Aku ora ngelingi ...
      Luwih, helikopter, kapal selam, pesawat maneh. Utawa padha duwe gelaran karo tanggi? Banjur kita kudu kalkulator ngendi + lan ngendi -. Lan ayo kang nunjuk nemen, ing gisik. Rusak NKRI (rubel, moralitas, politik .... Iki blok lan kapak). Lan saiki menyang pena.
      1. Basarev
        Basarev 6 Juni 2017 21:59
        0
        Negara liyane sing rame. Yagene Rusia ngadhepi wong kaya ngono? Lingkungan sing ora dihormati.
  2. Pirogov
    Pirogov 5 Juni 2017 15:58
    +2
    Ya, ora bakal ala kanggo njaluk Argentina, yen ora dadi sekutu, banjur dadi mitra sing apik ora kaya wong-wong Kulon kanthi standar ganda lan dhukungan ing PBB ora superfluous.
    1. pjastolov
      pjastolov 5 Juni 2017 16:04
      +5
      Ya, lan Venezuela ora bakal ngrusak dhukungan keprungu
      1. Burbon
        Burbon 5 Juni 2017 17:11
        0
        Kutipan saka: pjastolov
        Ya, lan Venezuela ora bakal ngrusak dhukungan

        temtu perlu, mung sedhela bakal ana cabal kuwasa .... lan bantuan ing pipa .... gerakan Brownian untwisted ana kanggo kebekan .....
    2. Burbon
      Burbon 5 Juni 2017 17:10
      0
      Kutipan saka Pirogov
      Ya, ora bakal ala kanggo njaluk Argentina yen ora dadi sekutu

      supaya padha ora ngidini kanggo pindhah menyang kerjasama cedhak .... SaShA ora bakal ngidini ....
  3. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 5 Juni 2017 16:19
    +2
    USSR bisa mulang meh kabeh jagad, kenapa Rusia ora bisa sinau sawetara militer Argentina?
    1. Paranoid50
      Paranoid50 5 Juni 2017 17:00
      +3
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      kenapa Rusia ora bisa mulang sawetara wong militèr Argentina?

      Ya, ora perlu ngomong. Mangkene wayahe liyane: sawise budhal Kirchner ing Argentina, katon ana owah-owahan prioritas, kanthi giliran menyang kasur ... Nanging, ayo, kerjasama terus.
    2. ALLxANDr
      ALLxANDr 5 Juni 2017 18:08
      +1
      Kanggo dhuwit, kok ora mulang? Lan kanggo bantuan gratis ... iki wis rampung, ora perlu.
  4. APASUS
    APASUS 5 Juni 2017 18:47
    0
    Saiki, mesthine, kahanan finansial Argentina ora paling apik, nanging ing 5 taun China bakal ngrebut kabeh ceruk ing kana lan bakal kasep.
  5. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 5 Juni 2017 20:06
    +1
    Wiwit taun 2005, negara kasebut bali menyang jalur inflasi dhuwur, kanthi tingkat 40-50% saben taun. Rega ing Argentina saya mundhak. Mangkono, wong Argentina kepeksa urip siji dina.

    http://www.argentinagid.com/argentinskaya-ekonomi
    ka/
    Yagene mung wong nakal sing menyang Federasi Rusia utawa nalika kabeh ora becik?
  6. Vlad5307
    Vlad5307 5 Juni 2017 20:48
    0
    Kutipan saka DOKTOR ZLO
    Wiwit taun 2005, negara kasebut bali menyang jalur inflasi dhuwur, kanthi tingkat 40-50% saben taun. Rega ing Argentina saya mundhak. Mangkono, wong Argentina kepeksa urip siji dina.

    http://www.argentinagid.com/argentinskaya-ekonomi
    ka/
    Yagene mung wong nakal sing menyang Federasi Rusia utawa nalika kabeh ora becik?

    Kanggo sinau kanggo mbela kapentingan lan nggawe negara luwih sugih! hi
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 5 Juni 2017 23:27
      +1
      Ya, Argentina bakal dadi sugih kanthi biaya kita, nanging apa sebabe kita ....
  7. Tamu171-Maneh
    Tamu171-Maneh 6 Juni 2017 00:51
    0
    ....Profesi? Pujangga, - ... oh, apes banget aku ... Lan sampeyan, uga, apa sampeyan ora seneng karo puisiku? Ora seneng banget, nanging apa sing sampeyan maca? Ora ana! Nanging kepiye sampeyan ngomong? Ya, kaya apa aku durung maca wong liya? Nanging ... apa mukjizat? (M. Bulgakov)