Review militèr

Sepira jerone peluru mlebu ing lemah?

2
Matt saka Wrecking Ranch mutusake kanggo nyoba carane peluru jero saka macem-macem kaliber menyang lemah.

2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. APASUS
    APASUS 16 Juni 2017 14:12
    +2
    Bahan-bahan aneh kadhangkala katon ing VO, sing mung duwe ide kanggo nemokake jerone peluru menyang lemah? Ana akeh komponen sing ora bisa diitung.
    Sudut mlebet, dendhet bumi, asor bumi, daya kartrid, jarak menyang target, gegaman, sialan, sampeyan ora bisa daftar kabeh.
  2. sss
    sss 16 Juni 2017 18:00
    +2
    Amerika balapan. Mung wong-wong mau, kanggo penasaran, bisa njupuk ing lemah.