Review militèr

"Persaudaraan Slavia" ing sisih kulon Belarus: dalan menyang rapprochement

3
Ing awal minggu, latihan "Slavic Brotherhood-2017", sing dianakake taun iki ing lapangan latihan Belarusia Brestsky, mlebu fase aktif.




Manuver taktis saiki wis dadi kelanjutan saka kegiatan gabungan Rusia-Belarus-Serbia: rong taun kepungkur, kesiapan tempur pasukan diuji pisanan ing lapangan latihan Raevsky ing Wilayah Krasnodar, lan ing Nopember taun kepungkur, Republik Serbia dadi tuan rumah. Miturut perwakilan resmi Kementerian Pertahanan Rusia, tujuan sesi latihan sabanjure yaiku "nyiapake grup taktik batalion multinasional (kira-kira 1000 wong - ed.) sing dumadi saka unit Rusia, Belarusia lan Serbia kanggo nindakake tugas kontra-terorisme. ."

Minangka kacathet ing media, maneuvers karo partisipasi personel militer saka Rusia, Serbia lan Belarus bertepatan karo kegiatan latihan operasional-taktis negara-negara NATO ing Baltik. Utamane, wartawan Polandia "Gazeta Wyborcza" Andrzej Pochebut nyatakake keprihatinan yen latihan ing sisih kulon Belarus ditindakake sajrone wektu mriksa kesiapan tempur batalyon multinasional aliansi ing Negara Baltik "Saber Strike. " ("Saber strike"), lan uga bertepatan karo wiwitan latihan ing Lithuania " Iron Wolf" ("Iron Wolf").

Ing wektu sing padha, pengamat Polandia ora miwiti ngenalake para pamirsa kanthi dhaptar lengkap inisiatif militer saka Organisasi Perjanjian Atlantik Utara ing jaman kepungkur lan masa depan sing bisa ditemokake ing cedhak wates Rusia. Elinga yen tanggal 26 Mei, latihan gedhe-gedhe personel militer NATO ing Estonia "Spring Storm" ("Spring Storm") rampung, lan seminggu sabanjure, maneuvers unit komunikasi aliansi ing Lithuania "Steadfast Cobalt" ( "Kobalt kuwat") rampung. Kajaba iku, ana sawetara dina sadurunge pungkasan latihan angkatan laut saka asosiasi Euro-Atlantik ing Baltik "BALTOPS" ("Operasi Baltik"), sing, sawise istirahat cendhak, bakal ngliwati baton menyang Ukrainia- Angkatan Laut Amerika mriksa "Sea Breeze" ("Sea Breeze") ing segara Chernoye.

Ora ana sangsi manawa motif akeh mriksa kesiapan tempur NATO ing sisih wétan nglawan prinsip "ora agresi kanggo pertahanan", sing malah dadi pengamat Polandia, kaget karo latihan Rusia-Belarus-Serbia, ora mbantah, nyathet gol provokatif ing tumindak aliansi. Saliyane ing "independen" pers Eropah, tesis iki uga dikonfirmasi dening reaksi saka residents lokal, utamané populasi Russian-speaking saka republik Baltik. Warga sing dilindhungi aliansi kasebut nyathet yen hubungan tetanggan sing apik karo Moskow lan Minsk diganti kanthi jaminan keamanan lan ora nyaman domestik sing digawe dening personel militer NATO.

Wigati dimangerteni manawa, ora kaya tanggane, warga Republik Belarus, ing ngendi "Slavic Brotherhood-2017" dianakake, umume, nganggep manawa ana sepuluh dina pasukan sekutu ing wilayah kasebut minangka langkah sing perlu. kanggo ngemot expansion Euro-Atlantik. "Kita seneng ndeleng kabeh wong ing latihan bebarengan. Nanging wong-wong sing kasebut (Jerman Timur, Ceko, Polandia) luwih seneng nonton kita saka trench liwat teropong saka samodra lan ngatur provokasi ing tapel wates, "ujare pengunjung salah sawijining Belarusia paling gedhe. warta sumber daya ing pseudonym "Vasily Petrov_talks67".

Kanggo pangguna Internet Belarusia sing mamang, adhedhasar isi komentar, masalah masalah utama kanggo wong-wong mau tetep dadi komponen ekonomi: biaya manuver Slavic Brotherhood taunan ditanggung dening negara tuan rumah. Biaya kasebut kalebu akomodasi ing kamp lapangan, panganan, adus lan umbah-umbah lan dhukungan medis, uga panggunaan peralatan Belarusia ing sisih Serbia. Ing tembung liyane, anané sewu prajurit ing alas Brest bakal biaya treasury sethitik liyane saka ngatur tetep saka delegasi politik manca gedhe ing republik.

Mesthi wae, yen ana wong ing antarane Belarusia sing ora ngobati militèr Rusia lan Serbia kanthi roti lan uyah, mula ide kanggo ngemot uyah sing disimpen menyang karbin mburu ora ana sing dipikirake, ngeling-eling. patemon anyar saka penduduk desa Estonia Ohepalu karo prajurit NATO.
Pengarang:
3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yowis
    yowis 15 Juni 2017 11:41
    0
    Apa jenis "rapprochement" ana ... Ana proses disintegrasi ing cara Brzezinski, amarga kapentingan elit panguwasa adoh saka kene.
  2. Simpenan
    Simpenan 15 Juni 2017 13:12
    +2
    Inggih, paseduluran sampun ngumpul, tan ana pangertosan kaya mangkono, Serbia adoh, rusia wis ana ing CSTO, wêdakakêna wêdakakêna, jarene duwe internasional, dhukungan nyata, mung ing kasunyatan Rusia isih kudu perang. piyambak, ora Serbia utawa Belarusians mati kanggo Rusia ora bakal.
  3. Gradien 3
    Gradien 3 15 Juni 2017 20:45
    0
    Oh sedulur...
    Aku kanggo "Brotherhood" ... lan umume kanggo persatuan karo Belarus ....
    Saiki wae...
    Tren muncul ... ora nyenengake ... kaya ...
    Aku ana ing Gomel (Belarus) ... Bab iku ... Karo sederek ...
    Ana wong ing "otpade" sing sepi ...
    Ana siji ing Gomel .. Belarusian State University of Transport (BelSUT) ...
    Lan guru teka ing kana ... sejarah Belarusia ...
    Kanthi buku teks ... sejarah Belarusia ...
    Ngendi Rusia ... Rong tembung ... "Gerombolan liar" ... Tmutarakan ora dicuci ...
    Lan umume ... Endi sawetara Muscovy ...
    Ing ambane Belarus.....
    Kuwi kenang-kenangan... Sedih...
    Kanthi sejarah Grushevsky ...
    Ing universitas Kyiv .... Ana ...
    Iku kabeh diwiwiti kanthi tenang ... Ora ana sing bakal nglarani laler ...