Review militèr

Tangki ringan Rikstanken (Norwegia)

6
Pangembangan lan pambangunan kendaraan tempur lapis baja saka macem-macem kelas ora mung bisa nglengkapi tentara maneh, nanging uga ngunggahake prestise nasional. Ing ngarsane proyèk dhewe lan nomer pinunjul saka kendaraan wojo cetha nuduhake anane industri pertahanan maju lan sekolah desain. Mesthi wae pertimbangan kasebut ditindakake ing Norwegia sawetara dekade kepungkur. Kepinginan kanggo nglengkapi tentara nganggo kendaraan lapis baja modern lan ngunggahake prestise negara kasebut nyebabake munculé pisanan. crita negesake tank disebut Rikstanken.


Wigati dimangerteni yen ing pertengahan telung puluhan, tentara Kerajaan Norwegia katon sedhih banget. Basis pasukan darat yaiku pirang-pirang formasi infantri, utamane nganggo sistem bedhil gaya lawas. Ana uga tentara meriem lan kavaleri sing relatif maju. Kendaraan tempur apa wae, kayata mobil lapis baja utawa tank, ora ana. Marang latar mburi wadya-bala Eropah liyane, kang ing wektu iku padha mbangun potensial kanggo nunggu perang bisa, siji Norwegia ora katon apik banget, kanggo sijine iku entheng.

Tangki ringan Rikstanken (Norwegia)
Rikstanken lan prajurit


Ing tengah dasawarsa, ndeleng pangolahan negatif ing arena internasional, printah dhawuh kanggo urgent kanggo miwiti pembangunan proyèk kendaraan wojo anyar. Kaping pisanan, direncanakake kanggo nguatake tentara kanthi jumlah tank tartamtu. Ing mangsa ngarep, kemungkinan nggawe peralatan saka kelas liyane ora dikecualekake. Nanging, kekurangan pengalaman ing wilayah iki kanthi cepet nyebabake masalah sing katon.

Kapasitas produksi industri lan pengalaman perancang domestik ora ngidini nggawe tank kanthi karakteristik sing bisa ditampa. Mulane, diputusake kanggo pindhah menyang negara manca sing wis pengalaman ngrancang lan mbangun tank. Nanging, prentah ora rencana tuku kendaraan tempur lengkap ing luar negeri. Iki mestine mung tuku sasis siap-digawe, lan Norwegia dimaksudaké kanggo Pabrik unsur struktural liyane. Alesan utama kanggo keputusan iki yaiku tabungan banal babagan belanja militer.

Sawise nimbang usulan-usulan sing kasedhiya saka tukang tank manca, komando Norwegia milih tank sing paling menarik, miturut pendapate. Kendaraan tempur Landsverk L-120 sing dirancang Swedia dadi pilihan sing paling apik. tank cahya iki digawe ing agêng-thirties, lan ing 1937 kendaraan wojo eksperimen diajukake kanggo testing. Kaping pisanan, L-120 dimaksudaké kanggo tentara Swedia, nanging sawise mriksa tank ngajokaken, dheweke ora gelem nampa kanggo layanan lan tumbas sakteruse.

Sakcepete sadurunge wiwitan tes kanggo kepentingan tentara Swedia, Norwegia dadi kasengsem ing tank L-120. Rauh kontrak muncul kanggo construction lan transfer sasis saka kendaraan tempur kuwi, ora dilengkapi piranti tambahan. Sesuai karo perjanjian sing ditandatangani, Norwegia mbayar Swedia 30 kronor Swedia, utawa udakara 20 kroner Norwegia (kira-kira 3 dolar AS). Ora ana lambung waja, gaman, lsp. iku amarga kepinginan kanggo nyimpen ing tuku. Kasunyatane yaiku supaya tank sing dilengkapi bakal mbutuhake tambahan 50 ewu NOK, lan biaya kasebut dianggep ora adil.

Kanggo sawetara alesan, construction lan pangiriman saka sasis kanggo Norwegia iki noticeably telat. Sesuai karo persetujuan asli, sasis kudu wis dipasrahake menyang customer ing spring saka 1937, nanging nyatane iki kedaden mung sawetara sasi mengko. Tank durung rampung ing wangun chassis karo sawetara unsur tambahan tindak menyang salah siji saka pabrik Norwegia, ngendi iki ngrancang kanggo nglengkapi awak anyar, senjata, kru, etc. Kaya sing dingerteni, ngrampungake sasis kasebut kudu ditindakake miturut proyek dhewe saka perancang Norwegia. Iku njupuk menyang akun fitur tartamtu saka tank basa L-120, nanging ana uga beda paling serius.


Mesin ing nyoba


Tank pisanan kanggo tentara Norwegia dijenengi Rikstanken - secara harfiah "Tank Nasional". Jeneng Norgestanken ("tank Norwegia") lan Kongstaken ("tank kerajaan") uga muncul. Wigati dimangerteni yen tembung "tank" ing basa Norwegia tegese "pikir" utawa "mikir", lan iki nyebabake puns menarik. Contone, jeneng Norgestanken ing kasus iki bisa uga diterjemahake minangka "pemikiran Norwegia" - iki minangka konsep pemisahan Norwegia lan pambentukan negara merdika sadurunge diarani. Ing ngarsane telung jeneng kanggo siji tank bebarengan provoke munculé asumsi sing ana sawetara kendaraan saka jinis padha. Nanging, versi iki ora duwe konfirmasi sing cocog.

Tank basa Landsverk L-120 sing dirancang Swedia minangka kendaraan tempur sing apik kanggo jamane. Nanging, kepinginan saka printah Norwegian kanggo nyimpen dhuwit ing project janjeni mimpin kanggo jalaran karakteristik lan ora mung mimpin kanggo abang ing ciri utama, nanging uga bener sangsoro "modernisasi" tank Rikstanken saka kesempatan kanggo melu ing sembarang clashes nyata. karo mungsuh.

Masalah utama "Tank Nasional" yaiku kekurangan perlindungan. Ora pengin mbayar waja relatif larang, tentara dhawuh construction saka lambung saka baja struktural biasa. Akibaté, kru ora dilindhungi saka peluru senjata cilik. gaman utawa pecahan cangkang artileri. Ing wektu sing padha, kontur awak ora persis mbaleni desain sing wis ana. Kasus anyar desain Norwegia minangka versi sing diowahi saka produk sing wis ana.

tank Rikstanken nampa awak saka wangun rada Komplek, dumadi saka sawetara sheets logam gedhe. Sambungan bagean kasebut ditindakake kanthi bantuan rivet lan welding. Bagian ngarep awak dumadi saka telung bagean. Sisih ndhuwur minangka "proteksi" kanggo pembalap lan dumunung ing sudut gedhe menyang vertikal. Saka ngisor iki disambungake menyang lembaran sempit, ing pinggiran panggangan ventilasi diwenehake kanggo cooling unit transmisi. Lembar ngisor cenderung nyambungake bagean ndhuwur menyang ngisor. Kabin sopir sing protruding diselehake ing sisih ngarep ndhuwur.


Priksa mobilitas ing terrain salju


Sisih ngisor sisih, dilengkapi karo mounts kanggo unsur undercarriage, ana sheet vertikal cukup dhuwur. Ndhuwur trek ana relung kanthi volume sing akeh, dibentuk dening rak lan piring waja sing cenderung. Ing sisih tengah awak, relung fender duwe ambane gedhe lan sempit menyang buritan. Kompartemen mburi awak, ing sisih mburi, ora metu ing rak, nanging kothak kanggo properti diselehake ing sisih pinggir. Ing buritan awak dibentuk dening rong lembar: sing ndhuwur condong maju, sing ngisor condong maneh.

Militer Norwegia ora puas karo menara meriam-mesin-gun, mulane versi anyar unit iki digawe, sing misuwur amarga kesederhanaan. Bathuk, pinggir lan menara digawe ing wangun unit tubular tunggal kanthi dhuwur sing cukup. Ing sisih ngarep menara kuwi ana embrasure kanggo senjata. Gendheng bunder kasebut duwe lawang sing gedhe, tutupe condong maju. Ana sawetara slot ndeleng ing sisih menara.

Dianyari miturut proyek Norwegia, tank Swedia nahan tata letak kendaraan lapis baja. Ing ngarep awak diselehake sawetara Unit transmisi gadhah gembong drive. Ing mburine ana departemen manajemen kanthi papan sopir. Kompartemen tengah diwenehi ing ngisor kompartemen pertempuran, lan mesin kasebut ana ing buritan. Kompartemen mesin lan transmisi disambungake nggunakake poros cardan sing ngliwati kompartemen pertempuran.

Umume volume kompartemen mburi dikuwasani dening mesin bensin Volvo 85 hp. Ana tank bahan bakar internal kanthi kapasitas 120 liter. Sajrone pambangunan awak anyar, tanduran daya tank L-120 ngalami sawetara owah-owahan, sanajan tetep unit lan fitur utama. Kanthi bantuan saka poros cardan, torsi ditularaké menyang gearbox manual limang-kacepetan ing ngarep. Kanthi bantuan, daya dikirim menyang gembong drive. Minangka bagéan saka restrukturisasi ing proyek Norwegia, sistem kontrol anyar dipasang. Dasar L-120 dikontrol dening tuas, nalika Rikstanken nampa setir gaya otomotif. Rem saham uga wis diganti.

Sasis digawe Swedia wis papat rodha dalan dual ing saben sisih. Suspensi bar torsi progresif digunakake kanggo wektu kasebut. Undercarriage duwe roda drive ngarep gedhe lan panuntun buritan, ukurane padha karo rodha dalan. Cabang ndhuwur uler ana ing rong rol pendukung.


Tank ing bagean


Proyèk Swedia nglibatake panggunaan senapan mesin gabungan lan persenjataan meriam, sing nyedhiyakake daya tembak sing signifikan. Parentah Norwegia nganggep manawa bisa ninggalake bedhil kasebut. Saiki, mung senapan mesin Colt M / 29 - versi Norwegia saka American M1917 sing dipasang ing kartrid 7,92x57 mm Mauser utawa 7,92x61 mm - kudu diselehake ing embrasure turret. Fitur khas saka senapan mesin yaiku anané casing gedhe kanggo pour banyu kanggo kelangan tong minyak. Amunisi ditindakake kanthi nggunakake kaset ing kothak. Amunisi dumunung ing rak-rak kompartemen pertempuran.

Mobil kasebut kudu digerakake dening kru loro. Sopir ana ing kompartemen ngarep awak. Dheweke kudu mlebu ing panggonane kanthi bantuan lawang ing gerbong. Observasi ditindakake liwat pirang-pirang lawang inspeksi cilik. Ing kompartemen gelut ana komandan-penembake. Kanggo dheweke, hatch ndhuwur gendheng dimaksudaké. Observasi ditindakake kanthi bantuan slot ing menara silinder utawa ndeleng senjata.

Senadyan kabeh dandan sing diusulake dening insinyur Norwegia, tank Rikstanken / Norgestanken ora beda karo ukuran Landsverk L-120. Dawane rada ngluwihi 4 m, jembaré - 1,75 m, dhuwur - kurang saka 1,7 m Bobot curb prototipe digawe saka baja struktural ngluwihi 4 ton. saben ton, kang ndadekake iku bisa kanggo entuk kacepetan maksimum ing dalan nganti 21 km / h. Nanging, ing laku, parameter iki luwih murah.

Déwan tank pisanan ing Norwegia, sebagian digawe dening pasukan industri, rampung ing awal 1938. Ora let suwe, mobil kasebut dites, sawise iku kudu ditransfer menyang salah sawijining unit tempur. Tes ing situs test digawe iku bisa kanggo netepake yen gagasan asli saka specialists Norwegian, dipun ginakaken ing Course saka finalizing project ana, ora mimpin kanggo asil paling apik.

Dadi, ternyata ing laku tank bisa tekan kacepetan ora luwih saka 25 km / h. Ing wektu sing padha, mesin lan transmisi kerep rusak lan kudu didandani. Ana uga masalah karo rem. Sawise, amarga rem ora bisa digunakake kanthi bener, tank ora bisa mandheg ing wektu lan nabrak wit. Tabrakan kuwi nyebabake sawetara karusakan ing awak. Masalah tank liyane digandhengake karo keputusan desainer sing ora sukses utawa ora dadi syarat sing paling cocog kanggo pelanggan.


Tank nasional lan bisa uga kru


Senadyan akèh shortcomings, loro mboko sithik ngilangi lan dhasar unremovable, tank Rikstanken anyar dadi pahlawan saka akeh laporan penet lan peserta ing parade ing kutha-kutha beda. Tank Norwegia mung dikenal lan malah dadi, ing sawetara cara, alesan kanggo bangga. Cetha yen kekurangan mesin kasebut mung ora diiklanake ing propaganda.

Kanggo masalah sing sifate teknis ditambahake sikap keren saka akeh pimpinan militer. A nomer pinunjul saka komandan dhuwur-pangkat ora nganggep tank lan kendaraan waja liyane perlu. Ing mratelakake panemume, angkatan bersenjata bisa nindakake tanpa kuwi "exotics", kang, antarane liyane, disimpen akèh dhuwit. Conto apik saka negara manca aktif nyiapake kanggo perang bisa lan nggawe akèh kendaraan tempur anyar ora gawe uwong yakin printah. Ing wektu sing padha, para pemimpin militèr padha siyap kanggo nampa eksistensi "National Tank" siji, utamané diwenehi kasunyatan sing shortcomings kanggo sawetara ombone dikonfirmasi mratelakake panemume babagan kendaraan lapis baja ing umum.

Nanging, sawetara perwira lan jenderal duwe pandangan sing luwih maju. Wiwit awal taun 1938, sadurunge uji coba Rikstanken eksperimen diwiwiti, tesis sing atos wiwit katon ing laporan kasebut. Para ahli ngandika ing teks kosong sing mung siji tank dhawuh ora bakal nggawe iku bisa kanggo nyiapake tentara kanggo perang mangsa, kang kendaraan wojo bakal digunakake massively. Menapa malih, yen tren kasebut terus, tank pisanan sing bakal dideleng dening para prajurit Norwegia bakal dadi kendaraan lapis baja mungsuh, nanging dudu kendaraan dhewe.

Sampeyan kudu nyatet sing lack of pasukan wojo lan kepinginan kanggo mbangun wong-wong mau ora mung masalah tentara saka Kratoning Norwegia. Ing taun 1938, siji-sijine tank Rikstanken melu ing macem-macem maneuvers kaping pirang-pirang, lan saben tentara nuduhake adoh saka kualitas paling apik. Memoar pejabat Robert Johnsen, sing nonton salah sawijining acara kasebut, dikenal. Miturut dheweke, peralatan tentara "ing tingkat Zaman Batu." Ora ana sistem komunikasi lan teknik modern, lan kabeh mekanisasi pasukan diwakili dening tank siji. Sing terakhir uga tampil banget. Miturut pakar, personel sing dilatih kanthi apik layak kanggo bagean materi sing luwih anyar lan luwih maju.

Keengganan wong sing tanggung jawab kanggo ngembangake pasukan lapis baja nyebabake kasunyatan manawa Rikstanken / Norgestanken sing berpengalaman, ora dilengkapi waja, tetep dadi tank siji-sijine. Sajrone taun 1938-40, mesin iki bola-bali melu latihan, nyedhiyakake dhukungan geni kanggo infanteri utawa kavaleri. Sajrone acara kasebut, interaksi tank karo cabang angkatan bersenjata liyane ditindakake, nanging amarga kekurangan kendaraan lapis baja liyane, kabeh iki ora ana gunane.


Prajurit Jerman dipotret minangka komandan kendaraan lapis baja. Nanging, tank kasebut wis rusak lan meh ora bisa digunakake.


Mung ing pungkasan taun 1939, printah, sinau perang anyar saka wabah Perang Donya II, pungkasanipun temen maujud keuntungan lengkap saka kendaraan tempur wojo. Akibaté, pesenan muncul kanggo pambangunan kendaraan lapis baja anyar kanthi proteksi antipeluru lan persenjataan senapan mesin. Ing mangsa ngarep, sampeyan bisa bali menyang masalah tuku utawa ngembangake tangki. Nanging, ing April 1940, dibangun mung sawetara mobil wojo, lan Tank Norwegian tetep piyambak. Armada kendaraan kasebut, miturut definisi, ora bisa nahan pasukan Jerman sing maju.

Nalika serangan dening Nazi Jerman, siji-sijine tank Rikstanken lan telung mobil lapis baja dadi bagéan saka Resimen Dragoon 1. Ing wayah wengi 10 April 1940, resimen ninggalake lokasi ing Oslo lan tindak menyang ngarep. Ing wektu sing padha, kanggo alasan sing ora dingerteni, kabeh telung mobil lapis baja lan tank ditinggalake. Secara harfiah sawetara jam sawise budhal saka prajurit, ibukutha dijupuk dening mungsuh. Kendaraan tempur sing isih ana ing kono dadi piala Jerman. Amarga karakteristik lan kabisan sing luwih winates, peralatan Norwegia sing dijupuk ora ditransfer menyang tentara Jerman. Ing wektu sing padha, prajurit Jerman nganggep perlu kanggo njupuk gambar karo mobil sing dijupuk minangka kenang-kenangan.

Sing terakhir nyebutake siji-sijine tank Rikstanken Norwegia wiwit pungkasan musim semi taun 1940. Nasib luwih saka mesin iki ora dingerteni. Paling kamungkinan, tank sing ora perlu maneh dikirim kanggo disassembly lan remelting. Nasib padha, ketoke, befell liyane saka kendaraan wojo tentara Norwegia. Mesin anyar saka siji kelas utawa liyane ora dibangun ing mangsa ngarep. Menapa malih, sanajan sawise mardika saka penjajah, Norwegia adoh saka langsung bisa kanggo nyoba anyar kanggo nggawe kendaraan waja dhewe.

Proyèk "tank nasional" Rikstanken ora mimpin kanggo asil nyata, lan uga ora ngidini tentara Norwegia dilengkapi maneh ing wektu pas wektune lan menehi kemampuan perlu. Nanging, iki dudu kesalahane kendaraan lapis baja kasebut. Kabeh masalah proyek, kanggo siji utawa liyane, padha digandhengake karo unwillingness saka pimpinan militèr kanggo modernisasi pasukan lemah, uga kanggo Master produksi lan operasi saka kendaraan tempur wojo. Konsekuensi saka panemu kasebut babagan masa depan tentara wis dingerteni. Mung siji tank karo senapan mesin lan tanpa waja ora bisa bantuan negara nglawan mungsuh.


Miturut situs web:
https://aviarmor.net/
https://onwar.com/
http://landskronakultur.se/
http://forum.valka.cz/
http://shushpanzer-ru.livejournal.com/
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Aviarmor.net, Forum.valka.cz
6 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kugelblitz
    kugelblitz 15 Juni 2017 16:11
    0
    Masalah utama yaiku kemiskinan sing nggegirisi ing Norwegia nalika iku. Dheweke ora duwe industri, ora ana dhuwit kanggo tuku. Saiki lemu ing lenga.
    1. wah
      wah 15 Juni 2017 20:00
      0
      senajan negarane mung sawetara taun, dheweke banjur entuk dhuwit sing apik banget kanggo transportasi maritim ing Perang Dunia I, lan malah kanggo iki lan kanggo kerugian sing dialami dening armada dagang, negara-negara Kulon nampilake Svalbard Rusia ing umum.
  2. Ketik 63
    Ketik 63 15 Juni 2017 17:17
    +1
    Matur nuwun, artikel sing menarik.
  3. Moscow
    Moscow 15 Juni 2017 17:18
    0
    Inggih, menarik banget ... Usaha negara kanggo nggawe kendaraan tempur sing ora duwe apa-apa kanggo iki! Iku banget dipuji, nanging kabeh rampung ing asil bilai ... Ora ana bahan mentah utawa basis mesin-bangunan kanggo iki ... Ana mung semangat "wuda" ... Pengalaman apa wae, malah negatif, uga. pengalaman....
  4. Alexander Rusian
    Alexander Rusian 15 Juni 2017 22:31
    0
    Tank ing jaman semana mbokmenawa isih stabil
  5. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 16 Juni 2017 09:18
    +2
    Matur nuwun! Ora tau krungu mobil iki. Aku tansah bungah kanggo maca bab anyar, lan interpretasi ora mboseni ing topik lawas.