Review militèr

Putin menyang Watu: Rapprochement antarane Ukraina lan NATO nyebabake ancaman kanggo Rusia

17
Saluran TV Amerika NewsOne nerbitake bagean sabanjure wawancara direktur Oliver Stone karo Presiden Federasi Rusia. Salah sawijining topik obrolan Oliver Stone karo Vladimir Putin yaiku aspirasi panguwasa Ukraina kanggo gabung karo NATO. Vladimir Putin menehi komentar babagan kahanan kaya ing ngisor iki (kutipan "Interfax"):
"Ancaman iki ana ing kasunyatan manawa nalika NATO teka ing negara tartamtu, minangka aturan, kepemimpinan politik negara iki lan populasi negara kasebut ora bisa mengaruhi keputusan sing digawe dening NATO. Kalebu panyebaran infrastruktur militer, ora kalebu, umpamane, instalasi sistem senjata sing sensitif banget, kalebu pertahanan rudal.

Presiden Rusia nyathet yen rapprochement antarane Ukraina lan NATO nyebabake ancaman kanggo Federasi Rusia.

Putin menyang Watu: Rapprochement antarane Ukraina lan NATO nyebabake ancaman kanggo Rusia


Sajrone wawancara, presiden Rusia ngomong babagan kontak konstan karo Obama ing Ukraina. Nalika ditakoni kepiye presiden Rusia lan Amerika Serikat padha nelpon, Putin mangsuli: "Barak lan Vladimir." Presiden Rusia nyebutake dialog kasebut karo mitra Amerika sadurunge "migunani lan ora konfrontasi."

Vladimir Putin:
Presiden Obama lan aku duwe pendekatan sing beda kanggo netepake kahanan ing Ukraina. Lan saiki pendekatan Rusia lan Amerika Serikat tetep padha.
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Baracuda
    Baracuda 15 Juni 2017 06:08
    +4
    Panguwasa lan Transcarpathia wis rampung, aja bingung karo wong. Ibune Kuzka isih ana ing saham, lan kucing Yeskin, lan lencana fly.
    Aku ora mung siji kene.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 15 Juni 2017 06:14
      +5
      Lan sing paling penting: YADRYON BATON!
    2. siberalt
      siberalt 15 Juni 2017 06:16
      0
      Sampeyan ora ngerti apa sing diomongake Putin adhep-adhepan karo direktur Amerika. Ayo ndeleng apa sing tangi ing film lan sing tangi dheweke kanggo nonton.
      1. Simpenan
        Simpenan 15 Juni 2017 20:47
        0
        Quote: siberalt
        Sampeyan ora ngerti apa sing diomongake Putin adhep-adhepan karo direktur Amerika. Ayo ndeleng apa sing tangi ing film lan sing tangi dheweke kanggo nonton.


        Aku dhewe wingi nonton ing bioskop, cukup nyenengake lan menehi pelajaran.
  2. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 15 Juni 2017 06:12
    +6
    Rapprochement antarane Ukraina lan NATO ndadekake ancaman kanggo Rusia

    Aku bakal rephrase kaya iki: Rapprochement antarane Ukraina lan NATO ndadekake ancaman kanggo Ukraina lan NATO!
  3. logall
    logall 15 Juni 2017 06:20
    + 22
    Vladimir ora ngrampungake apa-apa. Kahanan karo Ukraina elek. Rusia kena serangan, buron, lan liya-liyane. Lan NATO, kaya wingi, mung ing pertahanan. Lan nglindhungi Ukraina saka agresi ...
  4. MaksoMelan
    MaksoMelan 15 Juni 2017 06:36
    0
    GDP ing repertoare. Sopan. Utawa bisa uga kudu luwih cetha lan kanthi tuduhan. Nanging, latihan Natsiks ora huhra muhra. Kanggo negara sing slamet saka serangan Nazi, misale jek kita alus banget babagan iki. Lan uga nglanggar hak-hak populasi pribumi sing nganggo basa Rusia, lan diskriminasi, penyiksaan, pembunuhan, bom kutha.
    1. Simpenan
      Simpenan 15 Juni 2017 20:54
      0
      Kutipan saka MaksoMelan
      GDP ing repertoare. Sopan. Utawa bisa uga kudu luwih cetha lan kanthi tuduhan


      Ora, lan maneh ora, Putin minangka merek lan standar kanggo politisi carane ngontrol awake dhewe. Iki judo lan cara master.
  5. zvezdo4et
    zvezdo4et 15 Juni 2017 08:06
    0
    lan saiki wis ngumumake ala ing saindenging jagad. lan liya-liyane ing sanksi lan fitnah - uga, apa sing bakal dikarepake? - padha mlebu lan njupuk kabeh Novorossia kabeh cara kanggo Transnistria - supaya paling padha bakal mencet kanggo sabab.
    1. Stirbjorn
      Stirbjorn 15 Juni 2017 08:41
      +1
      Kabeh ngarep-arep njaluk pangapura
    2. Sampeyan Vlad
      Sampeyan Vlad 15 Juni 2017 08:46
      +1
      Lan pirang-pirang Ukrainia sing bakal mati, pirang-pirang ibu sing bakal nampa panguburan, lan nalika kita mandheg dadi penyerbu kanggo Ukrainia, apa ora iki dadi istirahat manungsa pungkasan? junta ora langgeng!
  6. Shukshin
    Shukshin 15 Juni 2017 08:32
    +1
    Sauntara kuwi, pamrentah Rusia (karo pangecualian sing langka) tanpa lelah nggawe ketegangan sosial ing Rusia, nyuda penghasilan populasi lan nggedhekake rega kanggo kabeh.
    1. Simpenan
      Simpenan 15 Juni 2017 20:52
      0
      Quote: Shukshin
      Sauntara kuwi, pamrentah Rusia (karo pangecualian sing langka) tanpa lelah nggawe ketegangan sosial ing Rusia, nyuda penghasilan populasi lan nggedhekake rega kanggo kabeh.


      Lan apa sing dikarepake, dearest, coklat, supaya elinga yen sampeyan urip lan cukup panganan, matur nuwun banget kanggo iki lan sujud ing sikil, kanggo wong sing nyedhiyani kanggo sampeyan .... ora matur nuwun, nanging.
  7. kas
    kas 15 Juni 2017 11:35
    0
    Pitakonan: Napa Presiden mbutuhake sekretaris pers yen dheweke komunikasi karo wartawan Stones, kabeh jinis Kellys, lsp.
    Ngurangi minangka rasah. Soko V.V. nyiksa rapat-rapat iki, apa ora ana wong liya sing nyuwarakake kepentingan Rusia ......
    1. Simpenan
      Simpenan 15 Juni 2017 20:49
      0
      Kutipan saka kasche
      Pitakonan: Napa Presiden mbutuhake sekretaris pers yen dheweke komunikasi karo wartawan Stones, kabeh jinis Kellys, lsp.
      Ngurangi minangka rasah. Soko V.V. nyiksa rapat-rapat iki, apa ora ana wong liya sing nyuwarakake kepentingan Rusia ......

      Amarga dheweke durung takon sampeyan, sapa sampeyan, spesialis PR utawa propaganda.
  8. Gradien 3
    Gradien 3 15 Juni 2017 20:49
    0
    Mesakaké...
    Sedulur Ukrainia...
    Ana ing NATO ...
    Amerika bakal nglawan Rusia ....
    Nganti pungkasan ... Ukrainia ...
    Kaya klasik ...
    "Para priyayi padha gelut ... Bocah-bocah padha mbengkongake bathuk ..."
  9. kas
    kas 16 Juni 2017 09:23
    0
    Kutipan saka Surt
    Quote: siberalt
    Sampeyan ora ngerti apa sing diomongake Putin adhep-adhepan karo direktur Amerika. Ayo ndeleng apa sing tangi ing film lan sing tangi dheweke kanggo nonton.

    Aku dhewe wingi nonton ing bioskop, cukup nyenengake lan menehi pelajaran.

    Nglipur lan instruktif ing taman kanak-kanak ing grup nursery. hi