Review militèr

Tim BBO menang ing Suvorov Onslaught

3
Tim Distrik Militer Wétan njupuk Panggonan pisanan ing tataran kabeh-tentara kompetisi Suvorov Onslaught, laporan. kantor pers VVO.



Tim saka Sekolah Komando Senjata Tinggi Timur Jauh (DVOKU) njupuk Panggonan pisanan ing antarane kru BMP-2 ing acara tim ing tataran kabeh tentara kompetisi Suvorov Onslaught. Kajaba iku, kru kadet nuduhake asil paling apik ing lomba individu antarane platoons bedhil motorized. Timur Jauh luwih dhisik tinimbang tim Distrik Militer Kidul lan Sekolah Komando Senjata Gabungan Tinggi Moskow,
ngandika ing release.

Saiki para kadet DVOKU bakal makili Rusia ing tataran internasional kompetisi, sing bakal dianakake ing China ing akhir Juli.

Kajaba iku, "ing perjuangan sing angel lan tegang, para kru tank T-72B3 saka Distrik Militer Wétan njupuk perak ing tataran kabeh tentara kompetisi "Tank Biathlon", rada kalah karo tuan rumah kompetisi, tim Distrik Militer Kidul, "ujare layanan pers.

Distrik kasebut ngelingake yen ing papan latihan Prudboy ing wilayah Volgograd, "wakil paling kuat saka distrik militer Timur, Tengah, Kulon lan Kidul, uga Lor. armada, Pasukan Airborne, cabang saka Pusat Pendidikan lan Ilmiah Militer ing Kazan.
Foto sing digunakake:
http://vlg-media.ru
3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. JURUSAN
    JURUSAN 15 Juni 2017 10:38
    +4
    Romanov ngucapake salam marang aku! Mantap guys..
  2. 1vlad19
    1vlad19 15 Juni 2017 13:58
    +1
    Blaga (DVOKU), kaya biasane, nyiapake sing paling apik. Lan aku ngerti papan latihan, padha mlayu ana, ana game olahraga "mburu rubah".
  3. serafimamurian
    serafimamurian 16 Juni 2017 09:13
    0
    Sugeng DVOKOVTSEV - rampung!