Review militèr

Demonstrasi timbal balik: Pasukan Aerospace Rusia nuduhake kekuwatane ing Baltik

20
Pengebom strategis Tu-160 Rusia, bebarengan karo pesawat Angkatan Udara Rusia liyane, mabur ing Segara Baltik, kacarita Angkatan Udara Finlandia Kamis, nerbitake ing situs web foto pesawat Rusia sing dijupuk saka pejuang F / A-18 Finlandia. , laporan Interfax.













20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. borru74
    borru74 15 Juni 2017 19:00
    +1
    ayu! prajurit
  2. sabakina
    sabakina 15 Juni 2017 19:01
    +2
    Ing foto pungkasan kaya MIGs?
    1. berang-berang1982
      berang-berang1982 15 Juni 2017 20:07
      0
      Su-24, meh padha.
    2. HEATHER
      HEATHER 15 Juni 2017 23:03
      +7
      Ing foto pungkasan kaya MIGs? Sabakan! hi Hello! Su-24 biasa, diiringi F-18. hi
    3. HatQ
      HatQ 17 Juni 2017 11:39
      +1
      Lan ing mratelakake panemume, iki SU-24, padha duwe kontur kanopi karakteristik sing mbedakake saka liyane SU-sheks lan MiGs.
  3. wuta67
    wuta67 15 Juni 2017 22:35
    0
    Lagu! Lan ora ana siji baris tambahan ...
    1. sopir traktor
      sopir traktor 15 Juni 2017 22:40
      +1
      "Bears" ora cukup kanggo parade lengkap))
  4. HEATHER
    HEATHER 15 Juni 2017 23:01
    +7
    [b][b] nglaporake dina Kamis Angkatan Udara Finlandia, nerbitake ing situs web foto pesawat Rusia sing dijupuk saka pesawat tempur F / A-18 Finlandia. Foto sing apik banget. Matur nuwun! apikPotensi! wassat
  5. music
    music 16 Juni 2017 11:35
    +4
    Apa sampeyan ngerti pitunjuk Baltik?
  6. Kirill Petrov
    Kirill Petrov 16 Juni 2017 13:09
    +1
    Quote: VERESK
    Ing foto pungkasan kaya MIGs? Sabakan! hi Hello! Su-24 biasa, diiringi F-18. hi

    Persis Su-24, banjur F18 ing ngisor iki, mung akeh wong sing ora ngerti mungsuh "by sight".
  7. Glen-99
    Glen-99 16 Juni 2017 14:38
    +4
    Iki dudu Yugoslavia utawa Libya utawa Vietnam kanggo sampeyan.
    1. Mikhalych 70
      Mikhalych 70 16 Juni 2017 22:40
      +1
      Inggih, lan ana: "Ing kene sampeyan ora kene" !!! ombenan
  8. Shaykin Vladimir
    Shaykin Vladimir 16 Juni 2017 18:00
    0
    "Penerbangan belang" -
    "... - Padha nglangi ayu
    - WHO?
    - Ora bakal nganggo bathing werna abu-abu. WAU!..."

    - Dheweke mabur kanthi apik. (militer NATO)
    - Sapa? (Sipil EU)
    - Klompok pesawat ing kana. UHA-Ah!
  9. alexjk
    alexjk 16 Juni 2017 19:13
    +1
    Lepota! Lepota! Lepota! Lepota! Lepota! Lepota! Lepota! Lepota! Lepota! Lepota! apik prajurit ombenan
  10. mega proyek
    mega proyek 16 Juni 2017 19:35
    +3
    Inggih, serius, ora kaya "angsa" ing Baltik. Apa sing bakal ditindakake liwat genangan iki kanthi "lengan dawa"? Dheweke mung dadi target ing wilayah kasebut. Apa bisa medeni sprats lan tanggal kanthi tampilan yen ana Perang nyata, dheweke ora bakal weruh maneh !! keprungu Mung shvark lan sprats "ing jar", malih - "uga goreng". ngguyu
    1. DimerVladimer
      DimerVladimer 19 Juni 2017 13:10
      +1
      Kutipan saka megajob
      Inggih, kanthi serius, dudu ara kanggo nindakake "angsa" ing Baltik


      "Demonstrasi Bendera"
      Sampeyan kudu nuduhake tangan menyang geni yen ana kedadeyan, ora ana operasi pendaratan ing negara Baltik sing bakal ditindakake ...
      Lan bagean saka NATO sing dipasang ing wilayah Baltik bakal dipotong saka pasokan ing segara lan diblokir.
      Loro-lorone nuduhake kesempatan.
  11. serge siberian
    serge siberian 16 Juni 2017 20:30
    +3
    apik tenan! Nanging Balt wis bengok-bengok babagan ancaman saka Rusia. Ora ana sing kudu diwedeni. Pejabat sing korup kudu ditangani kanthi rapet, banjur bakal kurang "liberal" ing negara kasebut. mungsuh ing njero negara, menyang ngendi.
  12. rrrd
    rrrd 18 Juni 2017 10:25
    +1
    gaman soko ora serius kanggo pejuang.
  13. Dashout
    Dashout 18 Juni 2017 19:48
    +4
    Bangga kanggo negara!
  14. nnz226
    nnz226 10 Juli 2017 15:57
    0
    Gemeter kabeh ing NATO! pesawat mabur liwat banyu netral, lan iki wis mlebu ...