Review militèr

Sumber Siria mbukak ngendi pimpinan IS saiki

37
Akeh pimpinan kelompok IS (dilarang ing Federasi Rusia) mlayu saka Mosul Irak lan Raqqa Siria, sing nyerang pasukan koalisi internasional, menyang kutha Al-Mayadin, laporan. RIA News Laporan Associated Press.




Miturut agensi kasebut, kanthi nyebutake sumber ing Suriah lan Amerika Serikat, para pimpinan IS saiki wis manggon ing Mayadeen ing provinsi Deir ez-Zor. Kutha iki dumunung ing tengah lembah cedhak Kali Efrat ing tapel wates karo Irak.

Elinga yen operasi kanggo mbebasake Mosul saka teroris wis ditindakake wiwit Oktober 2016. Pasukan pamaréntah pisanan mbebasake sisih wétan kutha, lan ing Februari nglajengake badai ing sisih kulon.

Serangan ing Raqqa Siria dening koalisi Barat uga diumumake ing 2016. Nganti saiki, perang ana ing pinggiran kutha. Dina iki ana laporan yen unit SDF wis mlebu kutha lan wis mbebasake sawetara blok.

Operasi ing Mosul lan Raqqa didhukung dening koalisi internasional sing dipimpin dening Amerika Serikat.
Foto sing digunakake:
RIA Novosti / Rafael Daminov
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. cniza
    cniza 16 Juni 2017 08:21
    +6
    Miturut agensi kasebut, kanthi nyebutake sumber ing Suriah lan Amerika Serikat, para pimpinan IS saiki wis manggon ing Mayadeen ing provinsi Deir ez-Zor.


    Amerika Serikat dipindhah menyang kana, aku ora bakal kaget yen dheweke uga dijaga.
    1. Puss ing Boots
      Puss ing Boots 16 Juni 2017 08:25
      +6
      wektune bakal teka lan dheweke dhewe bakal nyingkirake dheweke, minangka saksi sing ora perlu ya
      1. Shukshin
        Shukshin 16 Juni 2017 08:29
        +6
        Kaya Nemtsov lan Berezovsky?
        1. Puss ing Boots
          Puss ing Boots 16 Juni 2017 08:30
          +3
          apa bukti sampeyan? keprungu
        2. Baracuda
          Baracuda 16 Juni 2017 08:32
          +2
          Lan matur nuwun marang Gusti Allah .. Sampeyan perlu kanggo sawetara "janitor" Moscow kanggo vulgarize supaya Navalny bakal mungkasi munggah ing "swarga". Aja ngrusak hawa. nglirik
          1. Puss ing Boots
            Puss ing Boots 16 Juni 2017 08:37
            +6
            Aku ora ngerti babagan Bereza, nanging Nemtsov minangka wong sing ora mbebayani, kanthi politik tegese meh ora ana, lan mung Podvalny sing main ing tangan likuidasi, amarga meh kabeh panyengkuyung Nemtsov nyedhaki dheweke. hi
            1. siberalt
              siberalt 16 Juni 2017 08:48
              +1
              Ana sing kudu ngowahi pembunuhan Nemtsov dadi politik. Nanging apa iki durung dingerteni.
              1. Nyrobsky
                Nyrobsky 16 Juni 2017 10:32
                0
                Quote: siberalt
                Ana sing kudu ngowahi pembunuhan Nemtsov dadi politik. Nanging apa iki durung dingerteni.

                Mung sijine pitakonan: - Sapa sing entuk manfaat saka pembunuhan Nemtsov?
                Kremlin? - temenan ora, amarga ing syarat-syarat ancaman kanggo daya, karakter meh nul. Oposisi lan Kulon? - mesthi ya, amarga. penghapusan Borka wis bisa kanggo mundhakaken gelombang negativity informasi marang Kremlin.
            2. MoJloT
              MoJloT 16 Juni 2017 09:23
              +1
              Navalny lan Nemtsov nindakake fungsi sing padha, sijine Navalny, Nemtsov dikorbanake. Buruh jubah lan keris padha nindakake sing paling apik.
    2. RASKAT
      RASKAT 16 Juni 2017 08:39
      +1
      Dadi dijaga, wis ing SAR padha disabetake kaping pindho ing arah. lan MLRS ditarik munggah. Dheweke nyoba nyegah terobosan. Aku iku perlu kanggo ngenali koordinat pas markas militan lan serangan karo Kaliber.
    3. pjastolov
      pjastolov 16 Juni 2017 08:50
      +6
      Amerika Serikat dipindhah menyang kana, aku ora bakal kaget yen dheweke uga dijaga.
      Dheweke mung nglindhungi, yen langsung diilangi, perang sing menang bakal rampung - lan pangembangan anggaran militer. hi
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 16 Juni 2017 09:08
        +4
        Hi Volodya! hi
        Kutipan saka: pjastolov
        Dheweke mung nyimpen

        Nanging nasibe wedhus gembel kurban wis disiapake kanggo dheweke.
        1. pjastolov
          pjastolov 16 Juni 2017 09:16
          +5
          Hi Pavel hi wedhus qurban kudu dilemu rumiyin, amrih dewa kasur ya Allah aja nganti tersinggung, katon tautologi, nanging katon bener. ngguyu
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 16 Juni 2017 09:48
            +4
            Duc kaya dipangan ... Muga-muga nganti mati dhewe. lol
            1. pjastolov
              pjastolov 16 Juni 2017 09:53
              +6
              nglemu
              1. pamburu mumbul
                pamburu mumbul 16 Juni 2017 09:57
                +4
                Ing kono uga ditulis nganggo garpu ing banyu sapa sing bakal rabi karo sapa. lol
                1. pjastolov
                  pjastolov 16 Juni 2017 10:13
                  +6
                  Taki kudu - ora ateges kudu ngguyu
                  1. pamburu mumbul
                    pamburu mumbul 16 Juni 2017 10:17
                    +4
                    ya wis. Dibuwang lan mandheg ... wassat
    4. pvv113
      pvv113 16 Juni 2017 11:09
      +1
      Ora mung pindhah, nanging uga nunjuk kutha Al-Mayadeen minangka ibukutha ISIS. Miturut cara, media Anglo-Saxon nglaporake iki
      Kutha Suriah Al Mayadeen ing provinsi Deir ez-Zor wis dadi ibukutha anyar kelompok teroris Negara Islam *. Iki dilaporake dening Associated Press, nyebutake sumber.
      Kutipan saka cniza
      Kutha Suriah Al Mayadeen ing provinsi Deir ez-Zor wis dadi ibukutha anyar kelompok teroris Negara Islam *. Iki dilaporake dening Associated Press, nyebutake sumber.

      https://russian.rt.com/world/news/400325-el-mayad
      ing-stolica-ig
  2. Baracuda
    Baracuda 16 Juni 2017 08:25
    +5
    didhukung dening koalisi internasional sing dipimpin dening Amerika Serikat.

    Iku medeni kula sethitik. Ing ngendi ana bantalan kasur, ora bakal tentrem. sad
    1. Puss ing Boots
      Puss ing Boots 16 Juni 2017 08:29
      +4
      aksiom, pak! ya
    2. Masya Masya
      Masya Masya 16 Juni 2017 08:44
      +5
      Ing ngendi ana bantalan kasur, ora bakal tentrem.

      ya, apa jenis donya ana ... ing "paling apik" tradhisi Amerika, padha rampung ngobong kabeh lan kabeh ...
      "Ing upaya kanggo ngusir teroris metu saka Raqqa, koalisi internasional sing dipimpin dening Amerika Serikat nggunakake fosfor putih, miturut BFM TV. Panggunaan senjata kasebut ing cedhak wilayah sipil dilarang dening hukum internasional. Nanging, zat mateni iki disemprotake. ing kutha kanthi populasi udakara 160 ewu, tandha BFM TV."
  3. iLiitisitch
    iLiitisitch 16 Juni 2017 08:40
    +2
    Setengah negara wis mlayu, ora ana sing nglawan. Tekan sebrang, kaya ing kanthonge, sampah belang snoops, wong Turki crawling mrana-mrene, ora preduli apa pasuryan ketemu, iku teroris ... Lha, apa sirah kol sing sampeyan nelpon sirah kanggo. sawetara alesan, kanca Assad, mikir? Senajan sumsum balung mburi wis cukup kanggo bengok-bengok: "Rus, bantuan!" . Yen ora, aku bakal mikir telung saiki karo Gaddafi lan Hussein nang endi wae.
    Ana negara non-miskin, nanging tentara lan Angkatan Udara padha telek Nyuwun . Disimpen. Prajurit sialan. Lan dig kita munggah.
  4. JURUSAN
    JURUSAN 16 Juni 2017 09:02
    +7
    endi pimpinan ISIS saiki

    Nalika lagi ndhelik saka Rusia ing kene, papan sing paling dipercaya lan aman (saiki ..)))
    1. cniza
      cniza 16 Juni 2017 09:11
      +3
      Barmalei wis nyerang dheweke, mula keamanan ora paling apik. ngguyu
      1. IGOR GORDEEV
        IGOR GORDEEV 16 Juni 2017 09:32
        +2
        Kutipan saka cniza
        Barmalei wis nyerang dheweke, mula keamanan ora paling apik. ngguyu

        Barmaley aneh iki - dheweke nyerang Pentagon kanthi barang sing katon kaya roket, kaya tomohawk lol
        1. cniza
          cniza 16 Juni 2017 09:35
          +3
          Sepi, yen ora ... iki torpedo mabur, uga, kaya wong Jepang.
  5. Stirbjorn
    Stirbjorn 16 Juni 2017 09:19
    +2
    sumber padha nyariosaken ing April sing pasukan khusus Russian dijupuk al-Baghdadi sedulur ketoke padha mung supaya pindhah, kanggo lack saka bukti sirno
  6. gundul
    gundul 16 Juni 2017 09:22
    0
    Sumber "dipercaya", utamane negara. Lan padha nglaporake saluran khusus, ujar para pimpinan ngumpul kabeh lan ngenteni.
  7. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 16 Juni 2017 09:27
    +2
    "sumber" nyurung informasi sing salah. Pimpinan ISIS lenggah ing London, Washington, Tel Aviv, Riyadh lan Paris
  8. roskot
    roskot 16 Juni 2017 10:05
    +1
    Quote: gundul
    Sumber "dipercaya", utamane negara. Lan padha nglaporake saluran khusus, ujar para pimpinan ngumpul kabeh lan ngenteni

    Diklumpukake kanggo instruksi. ngganti taktik.
  9. wong
    wong 16 Juni 2017 10:08
    0
    kita ora ngerti apa sing kedadeyan.
  10. anjey
    anjey 16 Juni 2017 10:17
    0
    Ya, ing London padha ngombe kopi ing warung padha karo bongkok
    1. JURUSAN
      JURUSAN 16 Juni 2017 10:56
      +4
      Kutipan saka anjey
      Ya, ing London padha ngombe kopi ing warung padha karo bongkok

      Paling kamungkinan, dheweke bali menyang cara urip sing biasane ... (nyamar maneh, nganti luwih apik..)!

      Temenan dheweke wis suwe ora kejawab urip iki..

      Yen ora kanggo AS ...
      1. Gritsa
        Gritsa 16 Juni 2017 15:20
        +2
        Unta-unta miskin ora ngerti yen ana lenga ing sikile. Iki ngrusak wong loro lan drovers. Ya, lan wedhus.
  11. APASUS
    APASUS 16 Juni 2017 11:01
    +1
    Dadi opo? Kabeh wong ngerti kabeh lan ora ana gunane, utawa iki alamat ing ngendi Amerika ngeculake "bantuan kamanungsan" kanggo barmaley
    1. JURUSAN
      JURUSAN 16 Juni 2017 15:35
      +4
      Kutipan saka APAS
      Dadi opo? Kabeh wong ngerti kabeh lan ora ana gunane, utawa iki alamat ing ngendi Amerika ngeculake "bantuan kamanungsan" kanggo barmaley

      Urusan kita udan! Banjur supaya padha ngerti saben liyane ... keprungu