Review militèr

Kepala Staf Umum Federasi Rusia lan Amerika Serikat sarujuk "ora ngrembug sacara umum" rincian negosiasi

37
Ketua Kepala Staf Gabungan (JCS) Angkatan Bersenjata AS Joseph Dunford lan Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata RF Valery Gerasimov sarujuk ora ngumumake rincian negosiasi sing ditindakake ing antarane, laporan. RIA News pesen saka wakil saka OKNSh.



Sadurungé, Sekretaris Pertahanan AS James Mattis ujar manawa Dunford ngrembug karo Gerasimov babagan masalah nyegah kahanan konflik ing wilayah Baltik sajrone maneuver militer ing kana, sing dijadwalake ing Agustus lan September taun iki.

Jendral Dunford lan Jendral Gerasimov tansah kontak ing sawetara masalah sing dadi kapentingan bebarengan. Loro-lorone setuju ora ngrembug rincian negosiasi kasebut kanthi umum,
ngandika wakil saka sisih Amérika, mangsuli pitakonan agensi bab isi obrolan antarane pemimpin militèr.
Foto sing digunakake:
Mikhail Metzel/TASS
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Rabinovich_007
    Rabinovich_007 16 Juni 2017 12:08
    +2
    KGB vs CIA
    1. Bathhouse
      Bathhouse 16 Juni 2017 12:12
      +2
      Siji-potong marshal dipangan stalk))))
      1. Okolotochny
        Okolotochny 16 Juni 2017 17:07
        +7
        Siji-potong marshal dipangan stalk))))
        Pancen "adus". Sinau judhul lan goleki ing internet. Saiki ora ana marshal ing tentara Rusia. Gerasimov Jenderal Tentara.
        1. Bathhouse
          Bathhouse 16 Juni 2017 18:26
          +1
          Aku weruh aku durung krungu babagan sarkasme))) Tresna Marusenka electricianaaaaa nganti dheweke disetrum.
          1. Okolotochny
            Okolotochny 17 Juni 2017 00:25
            +6
            Sampeyan kudu ngombe kurang.
    2. 210okv
      210okv 16 Juni 2017 12:15
      +3
      Sayange Mossad dibuwang ing kasus iki ..
      Kutipan: Rabinovich_007
      KGB vs CIA
      1. nggrundel
        nggrundel 16 Juni 2017 12:29
        +1
        Kutipan: 210 okv
        Sayange Mossad dibuwang ing kasus iki ..

        Ora kabeh kanggo kucing Maslenitsa, oh pah, ma_tsa ngguyu
        1. Syurik70
          Syurik70 16 Juni 2017 12:52
          +1
          Apa karo Mossad?
          Apa yen aku rembugan karo pepadhamu ing subyek (rincian padha sarujuk kanggo dibeberke), banjur aku mbuwang Mossad?
          wong bodho
          1. 210okv
            210okv 16 Juni 2017 17:05
            +1
            Iki ora rembugan karo pepadhamu .. Nanging corak driji ing kuil kanggo Rabinovich kanggo komentar "KGB marang CIA" ... hi komen opo iki, komen opo iki..
            Quote: Shurik70
            Apa karo Mossad?
            Apa yen aku rembugan karo pepadhamu ing subyek (rincian padha sarujuk kanggo dibeberke), banjur aku mbuwang Mossad?
            wong bodho
    3. JURUSAN
      JURUSAN 16 Juni 2017 12:19
      +4
      Kutipan: Rabinovich_007
      KGB vs CIA

      Rusia nglawan imperialisme donya, lsp. Sampeyan wedi apa sing dijaluk Rusia..! Lha ya meneng wae nganti .. "Mitra" nanging..))) ngguyu
    4. svp67
      svp67 16 Juni 2017 12:32
      +2
      Kutipan: Rabinovich_007
      KGB vs CIA

      Inggih lajeng GRU nglawan RUMO
    5. san4es
      san4es 16 Juni 2017 12:52
      +8
      Kutipan: Rabinovich_007
      KGB vs CIA

      ... prajurit Militer vs. Politikus (AS) wassat
    6. pjastolov
      pjastolov 16 Juni 2017 13:52
      +6
      KGB vs CIA
      kasur wedi yen kabeh wong bakal ngerti yen Rusia mrentah ing Suriah ngguyu
  2. nggrundel
    nggrundel 16 Juni 2017 12:09
    +4
    Inggih, leres. Jujur, Amerika kudu dihormati kanthi tegas. Lan pungkasane, wektune kanggo rembugan. Ana rong pimpinan sing kuwat. Iki kedaden mung sapisan, nalika Stalin lan Roosevelt ngandika, sing, wis ngalahake saingan (kalebu kekaisaran Inggris), digawe kakuwasan nuklir lan papan, sayangé pati curiga Roosevelt nyegah piranti pasca perang tentrem. Gorbachev lan Reagan padha loro comedians (aktor lan operator mesin), supaya tanpa ngerti apa mengkono, menang lomba senjata nuklir-rudal, Gorby nyerah, kang matèni negara. Kapindho, banget, ora bisa njupuk kauntungan saka kamenangan ing perang informasi karo kartun SDI, etc. Saiki kita mung ngomong, lan pancen Crimea kita.
    1. catalonec2014
      catalonec2014 16 Juni 2017 12:12
      +2
      Kutipan: hrych
      Inggih, leres.

      Wangsulan: Bab ingkang utama ora kanggo konco mburi wong Siria, diwenehi pendapat, yen ora apik kanggo rustle konco mburi.
      1. nggrundel
        nggrundel 16 Juni 2017 12:21
        +2
        Kutipan saka catalonec2014
        Sing utama ora ana ing mburine wong Siria

        Sawise apa sing kita lakoni marang dheweke, ayo padha meneng ing gombal. Mesthi, Assad bakal seneng miwiti peracunan wong Kurdi karo bledug, dissolving ing asam, etc. Cetha yen Suriah ora bakal maneh ing wangun, nanging Kurdi wis menang hak kamardikan. Ayo wong Amerika nulungi wong-wong mau, luwih-luwih amarga kita kaiket karo perjanjian karo wong Turki, nanging wong Turki wis ora ngrusak kita lan kita wis njupuk Aleppo. Miturut cara, mung saiki rencana Inggris (luwih Prancis ing Suriah) kontrol ing wilayah lagi diformat, ngendi minoritas collaborationist Sunni mbantu kolonialis kanggo jiwit mayoritas Syi'ah lan Kurdi. Saiki wektu kanggo Federasi Rusia lan Amerika Serikat nggawe BV stabil.
        1. catalonec2014
          catalonec2014 16 Juni 2017 12:36
          +2
          Ya, nanging wong Kurdi, wong Kurdi uga beda, ana sing ndhukung Assad, lan bab hak kamardikan Kurdi, iku bener, nanging napsu kanggo wilayah mung fenomena, kang kalebu gas. Wilayah sing diklaim ana ing Suriah, Turki lan Irak, nanging iki mung bagean saka masalah, (umpamane, mung nganggep) dheweke entuk bagean saka habitat, nanging ora duwe akses menyang segara (nafsu tuwuh). nalika mangan) dheweke bakal miwiti "memotong" koridor menyang segara (yen ora CARA adol gas lan lenga sing padha) ... banjur bakal diantemi kabeh.
          1. nggrundel
            nggrundel 16 Juni 2017 12:45
            +1
            Kutipan saka catalonec2014
            dheweke bakal miwiti "motong" koridor menyang segara (yen ora CARA adol gas lan lenga sing padha)

            Napa Gazprom lan Lukoil? Bakal ana pipa ing pesisir, nanging ora Qatari, nanging kita (kenapa kita perang?). Amarga perjanjian kasebut rahasia ngguyu Suriah Pro-Rusia uga ora bakal gelo karo transit pipa lan terminal, amarga lapangan super ditemokake ing rak ing 2013. Volodka ora gampang banget (kita ndeleng critane lapangan Qurna Barat) wassat
            1. Syurik70
              Syurik70 16 Juni 2017 12:53
              +1
              Kepala Staf Umum Federasi Rusia lan Amerika Serikat kanthi umum nyatakake yen dheweke ora bakal ngumumake kanthi umum
              ngguyu
              Kutipan: hrych
              Gorbachev lan Reagan minangka loro pelawak.

              Ing Reagan, Amerika Serikat wis nggawe kemajuan apik ing ekonomi, lan sukses paling gedhe ing politik. Dadi Reagan minangka salah sawijining presiden sing paling sukses. Kartun babagan SDI - Reagan menehi negara tujuan sing apik banget sing ora ditindakake para pengikute.
              1. nggrundel
                nggrundel 16 Juni 2017 13:26
                0
                Quote: Shurik70
                Dadi Reagan minangka salah sawijining presiden sing paling sukses. Kartun babagan SDI

                Dikandhakake yen Reagan kanthi tulus percaya marang SDI (kurang ilmu ilmiah), nanging dheweke yakin. Masalahe para sepuh politbiro ora percaya karo ahli ilmiah kita yen iki omong kosong. Nanging Amerika nduweni bab utama - Shuttle, minangka bata pisanan saka SDI (iki sebagéyan mbecikake narrow-mindedness saka mekanika partai), sanadyan bata retak. Lan Reagan (aktor), Clinton (penjahat pissing), Bushy (utamane sing luwih enom sing mabuk) lan mesthi Obama (ngomong primata) - kabeh padha dadi kepala omongan ing Tatanan Donya Anyar, sing tumindak ngrugekake Amerika Serikat minangka sawijining negara. Ing ngisor iki, produksi ditransfer menyang RRC, ing sangisore dheweke, Detroit dadi metropolis saka telung yuta dadi slum kanthi populasi setengah yuta, lsp.
      2. alexfill
        alexfill 16 Juni 2017 12:59
        +1
        Semono uga, ing mburi Assad, ana konspirasi.
    2. 210okv
      210okv 16 Juni 2017 12:24
      +2
      Aku setuju.. Patut diajeni.. Mung dudu istilah "mitra"... Mungsuh kudu diajeni..
      Kutipan: hrych
      Inggih, leres. Jujur, Amerika kudu dihormati kanthi tegas. Lan pungkasane, wektune kanggo rembugan. Ana rong pimpinan sing kuwat. Iki kedaden mung sapisan, nalika Stalin lan Roosevelt ngandika, sing, wis ngalahake saingan (kalebu kekaisaran Inggris), digawe kakuwasan nuklir lan papan, sayangé pati curiga Roosevelt nyegah piranti pasca perang tentrem. Gorbachev lan Reagan padha loro comedians (aktor lan operator mesin), supaya tanpa ngerti apa mengkono, menang lomba senjata nuklir-rudal, Gorby nyerah, kang matèni negara. Kapindho, banget, ora bisa njupuk kauntungan saka kamenangan ing perang informasi karo kartun SDI, etc. Saiki kita mung ngomong, lan pancen Crimea kita.
    3. Okolotochny
      Okolotochny 16 Juni 2017 17:08
      +6
      Ana kamungkinan sing trite kanggo "mbuwang". Yen Rasmusen, minangka seksis pungkasan GDP, nulis kanthi meneng saka recorder swara. "Tuan-tuan" ora bisa dipercaya.
  3. diracik
    diracik 16 Juni 2017 12:10
    +1
    Amerika, mbokmenawa, maneh, kaya ing kasus negosiasi ing tingkat kepala departemen urusan luar negeri, bakal ngidini "bocor" ...
  4. svp67
    svp67 16 Juni 2017 12:10
    +2
    Kepala Staf Umum Federasi Rusia lan Amerika Serikat sarujuk "ora ngrembug sacara umum" rincian negosiasi
    Sing, IN WORDS. Maneh, ing rake padha. Inggih, Gerasimov minangka wong sing PINTER, nanging dheweke isih percaya marang kejujuran ... Kanthi wong-wong Kulon, kabeh kudu didandani ing kertas, uga, dheweke duwe filosofi urip, dheweke gampang banget nolak tembung. Inggih, pinten sampeyan bisa pracaya, banjur "cokotan sikut"
    1. vch
      vch 16 Juni 2017 12:31
      +2
      Lan apa sing ditulis ing kertas, dheweke uga ora nindakake kanthi apik. Dheweke pengin mundur saka perjanjian ABM - dheweke njupuk lan ninggalake kanthi sepihak .....
      1. svp67
        svp67 16 Juni 2017 12:33
        +1
        Kutipan saka vch
        Lan apa sing ditulis ing kertas, dheweke uga ora nindakake kanthi apik. Dheweke pengin mundur saka perjanjian ABM - dheweke njupuk lan ninggalake kanthi sepihak .....

        Inggih, paling ora sampeyan bisa "nyodok nganggo irung", nanging tembung "sampeyan ora bisa njahit kanggo kasus kasebut." Dheweke janji ora bakal nggedhekake NATO ing sisih wetan, banjur ora ngelingi apa sing dijanjekake.
        1. vch
          vch 16 Juni 2017 12:35
          +2
          Ing ngriki kula bab ingkang sami ..... Inggih, tiyang-tiyang ingkang "pilihan" tuwin ingkang nguwaosi pangandikanipun - piyambak-piyambakipun sami paring pangandikanipun piyambak-piyambak ......
  5. kirgiz58
    kirgiz58 16 Juni 2017 12:10
    +1
    Pentagon bakal langsung gabung sanalika butuh, nanging dheweke ngasuransiake awake dhewe dadi sing pertama ing saluran (lan sapa wae sing pisanan "ora ngapusi" ngguyu )
  6. LARZ
    LARZ 16 Juni 2017 12:15
    +4
    Akhire! Paling ora padha cukup pinter kanggo ngalangi kabeh iki "diare lisan". Sanajan, miturut media Amerika, isih bakal ana publikasi sing lunyu kanthi referensi "sumber kita ing Pentagon", "miturut laporan sing durung dikonfirmasi", "miturut para ahli", lsp.
    PS Lan Joseph Dunford, oh, njupuk risiko kanthi komunikasi karo Staf Umum kita. Ora suwe lan ing "batch" kanggo nyenengake dhewe, oh, njupuk risiko!
    1. svp67
      svp67 16 Juni 2017 12:25
      +2
      Kutipan saka LARZ
      Lan Joseph Dunford, oh, njupuk risiko kanthi komunikasi karo Staf Umum kita. Ora suwe lan ing "batch" kanggo nyenengake dhewe, oh, njupuk risiko!

      Aja kuwatir karo dheweke. Ing pertahanan dhewe, dheweke mesthi seneng menehi rekaman rekaman obrolan ing rapat kongres. Iku wis dadi tradisi kanggo wong-wong mau.
      1. LARZ
        LARZ 16 Juni 2017 12:36
        +2
        Kutipan saka: svp67
        Ing pertahanan dhewe, dheweke mesthi seneng menehi rekaman rekaman obrolan ing rapat kongres.

        SD, yen sampeyan pengin, lan, sejatine sifate Amérika: rekaman Dictaphone? Palsu mentah dening peretas / teknisi Rusia. Lan iki kesimpulan saka 185 "komunitas ahli". Lha kok kowe njerit-njerit ing obrolan kene? Ya, iki minangka saluran sing jelas kanggo transmisi negara rahasia. rahasia! Lan iki pancen jelas kanggo kabeh wong! Yen perlu, jenderal iki bakal njupuk wektu suwe kanggo ngumbah apa sing dibuwang dening megafan Amerika.
  7. Baracuda
    Baracuda 16 Juni 2017 12:27
    0
    Lan kupinge Zhonghua Renmin Gongheguo Zhuxi-Xi Jianping ora tuwuh ing kana sajrone sejam?
  8. sgazeev
    sgazeev 16 Juni 2017 12:37
    0
    Bakal isih pour rereget
  9. mojohed2012
    mojohed2012 16 Juni 2017 12:39
    0
    Nuwun sewu. Apa sing arep dirembug? Yen ing Suriah kita "nindakake kerjasama", lan ing Eropah lan saka kidul kita mbangun eselon nyerang marang Federasi Rusia? Tujuane yaiku karusakan lengkap negara Slavia, Rusia lan bangsa Federasi Rusia, minangka inti saka Slav.
  10. Masya Masya
    Masya Masya 16 Juni 2017 12:42
    +4
    oh well ... CNN, ngrujuk menyang sumber anonim, bakal ngandhani kabeh ...
  11. lawas26
    lawas26 16 Juni 2017 12:52
    0
    Kutipan saka: svp67
    Sing, IN WORDS. Maneh, ing rake padha. Inggih, Gerasimov minangka wong sing PINTER, nanging dheweke isih percaya marang kejujuran ... Kanthi wong-wong Kulon, kabeh kudu didandani ing kertas, uga, dheweke duwe filosofi urip, dheweke gampang banget nolak tembung. Inggih, pinten sampeyan bisa pracaya, banjur "cokotan sikut"

    Kamrad. Iku ora bab pracaya tembung. Pitakonan rada beda. Ing kene kita rembugan, ngrembug rincian tartamtu. lan kita setuju ora kanggo mbukak rincian kanggo wong liya. Dadi dheweke duwe persetujuan supaya ora ngrembug babagan rincian kasebut kanthi umum, supaya ora "ngopeni" troll ing gambar media. Mung lan kabeh.

    Kutipan saka vch
    Lan apa sing ditulis ing kertas, dheweke uga ora nindakake kanthi apik. Dheweke pengin mundur saka perjanjian ABM - dheweke njupuk lan ninggalake kanthi sepihak .....

    Aja mbaleni omong kosong sing biasa ditiru media kita. Kabeh perjanjian senjata strategis ditindakake dening loro-lorone. Mesthi wae, kadhangkala ana tumindak ing ambang kesalahan, kadhangkala ana pelanggaran. Nanging kabeh iki dianggep dening loro pihak "ing kasepen". Nanging media kadhangkala wiwit ngeculake histeria. Minangka kanggo perjanjian ABM. Amerika mundur saka perjanjian kasebut kanthi alasan sing BENAR-BENAR HUKUM. Saben kontrak duwe artikel babagan mundur saka kontrak nalika salah sawijining pihak mandheg nguntungake. Kanggo nindakake iki, perlu kanggo nggawe statement menyang pihak liyane mung 6 sasi ing advance, substantiating alesan kanggo mundur total.
    Kanthi cara sing padha, saiki kita bisa mundur saka perjanjian apa wae, contone, ing Prajanjian INF, utawa START-3. Dadi, bakal bisa ngomong babagan kita yen kita ora nepaki kontrak kasebut adhedhasar kasunyatan manawa kita mundur?

    Kutipan saka LARZ
    Akhire! Paling ora padha cukup pinter kanggo ngalangi kabeh iki "diare lisan". Sanajan, miturut media Amerika, isih bakal ana publikasi sing lunyu kanthi referensi "sumber kita ing Pentagon", "miturut laporan sing durung dikonfirmasi", "miturut para ahli", lsp.
    PS Lan Joseph Dunford, oh, njupuk risiko kanthi komunikasi karo Staf Umum kita. Ora suwe lan ing "batch" kanggo nyenengake dhewe, oh, njupuk risiko!

    Media bakal tansah nggoleki "fakta goreng". Yen ora ketemu, dheweke bakal nggawe. Delov banjur. Lan kita ora luwih apik tinimbang wong-wong mau. Kadhangkala dheweke nggawa badai salju - kuping garing
    Minangka kanggo kontak. Apa sampeyan mikir yen kontak tingkat iki ditindakake tanpa sanksi saka ndhuwur?