Review militèr

Artefak sing ora trep saka Perang Patriotik 1812

34
Perang 1812 ninggalake akeh artefak lan monumen, sing ditliti kanthi tliti bisa nyritakake versi perang sing beda. Medali lan monumen perang 1812 sing bisa gawe kaget.

34 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Deadushka
    Deadushka 16 Juni 2017 12:34
    +9
    Oh tyzh ... kok nuduhake iki? Nyuwun
    Kanggo iki, ana situs khusus LAI lan REN TV.
    Py-Sy: Moscow ing 12, nyatane, alien burned karo laser.
    1. svp67
      svp67 16 Juni 2017 12:42
      +3
      Quote: Mati
      Py-Sy: Moscow ing 12, nyatane, alien burned karo laser.

      Apa sampeyan wis diamati kanthi pribadi?
      Lan umume, Napoleon, iki dudu wong ... nanging kue.
      1. Deadushka
        Deadushka 16 Juni 2017 13:05
        +6
        Aku ngerti aku duwe pakurmatan kanggo ngomong luwih saka sepisan. apik
        Ing asas, aku seneng, nanging iku seng di pengeni kanggo nggunakake seger (Aku ngomong bab jajan ... yen ana) ngguyu
        Kutipan saka: svp67
        Apa sampeyan wis diamati kanthi pribadi?

        Matur nuwun Gusti ora, padha nuduhake ing Ren TV ya
      2. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 16 Juni 2017 18:49
        +3
        svp67 hi
        Lan umume, Napoleon, iki dudu wong ... nanging kue.
        Inggih, kanggo pakurmatan saka jajan, padha dijenengi wong ngguyu


        Lan iki bisa uga ing 50 taun, dheweke bakal ujar manawa Rusia lan Jerman nindakake tur ing Moskow. wassat ngguyu
        1. Julio Jurenito
          Julio Jurenito 16 Juni 2017 19:23
          +2
          Iki minangka invasi Moskow dening buruh migran Aryan sawise introduksi rezim visa karo Ukraina.
        2. svp67
          svp67 16 Juni 2017 19:35
          +2
          Kutipan: Observer2014
          Lan iki bisa uga ing 50 taun, dheweke bakal ujar manawa Rusia lan Jerman nindakake tur ing Moskow.

          Mlaku-mlaku, wisata...
      3. Bulat
        Bulat 17 Juni 2017 18:29
        +1
        Lan sing paling penting yaiku pancake cognac
        1. svp67
          svp67 18 Juni 2017 06:32
          +1
          Quote: Bulat
          Lan sing paling penting yaiku pancake cognac

          ... reged ...
    2. kig
      kig 16 Juni 2017 14:18
      +1
      lan kene ora! Ana bledosan nuklir udhara. Banjur teknologi iki didhelikake dening Mason Yahudi. Utawa mung Mason.
    3. Vladimirets
      Vladimirets 16 Juni 2017 17:07
      +8
      Quote: Mati
      Napa nuduhake iki ing kene?

      Omong kosong lengkap karo pratelan sensasi kanggo umur sekolah dasar.
      Kaping pisanan, iki dudu medali, nanging token peringatan lan digambarake, kaya-kaya, loro pasuryan sing nentang. Mesthine, Napoleon diajeni minangka mungsuh, sing luwih manis yaiku kamenangan, utamane ing cahya saka Damai Tilsit lan apa sing sadurunge. Miturut cara, dheweke nggawe akeh wong ing kana, lan para pengusaha biasa uga menehi cap. Babagan charter umume ora masuk akal, fashion kaya ngono muncul kanggo kabeh basa Prancis, sadurunge iku kanggo Prusia, malah sadurunge kanggo Walanda. wong bodho Konspirasi nang endi wae!! belay Dene manuk garudha, kabeh wis cetha, ing jaman semana (abad ka-19) ing Eropah ana kepinginan banget kanggo mitologi Romawi kuna, supaya ing pretentious sampeyan bisa kerep ndeleng manuk garudha (Romawi, ora Prancis), prajurit ing waja kuna (dening). cara, plot saka medali diterangake ing pakurmatan saka kamardikan Moscow uga saka ing kono), kabeh limo Mars, Jupiters, Aurora, etc. Monumen kanggo Prancis ing pungkasan abad kaping 19 ana hubungane? Ing satus taun, alternatif liyane bakal takon: kenapa ana salib kanggo prajurit Jerman ing Rusia yen USSR perang karo ing WWII? eseman Aku malah ora ndeleng omong kosong iki ... recourse
  2. 32363
    32363 16 Juni 2017 13:03
    +3
    Aku nonton video iki dina liyane, banget informatif.
    wingi aku maca versi "kuk Tatar-Mongol" iku dudu kuk, nanging perang kanggo mbebasake saka penjajah.
    Miturut cara, babagan kasunyatan sing Peter 1 diganti ing lelungan menyang Eropah, INFA wis slipping luwih saka sapisan.
    Nalika Batyrkhan, Genghis Khan mbebasake Tartaria saka kekhalifahan lan saka kuk Romawi, supaya wong-wong bakal urip maneh; - padha menehi dhawuh; - padha ngukir salib lan rembulan bebarengan, kanggo saben wong ing ndhuwur salib gereja, padha miwiti. kanggo sculpt rembulan lan salib bebarengan supaya; - loro Muslim lan Kristen pasamuwan lan mesjid bebarengan. Ing Ivan the Terrible, kabeh wong Tartarite isih urip kanthi tentrem. Nalika Kristen lan Muslim wiwit pindhah menyang gréja, Tartaria maneh dadi kuwat lan iki wedi Eropah. Banjur disusun rencana, mbagi wong dadi kelompok etnis sing beda-beda. Lan kanggo mbagi wong dadi kelompok ètnis sing béda-béda, perlu kanggo ngganti iman sing lawas, (kelompok ètnis ditemtokake dening iman sing lawas). Padha ngomong yen biksu teka saka Roma, kang ngundang Ivan Terrible kanggo ninggalake Ortodoks lan diadopsi dening Katulik, nyatane, ing wektu iku ora ana gosip babagan Ortodoks, amarga Peter Agung mimpin Ortodoks (Slavisme). Ivan the Terrible ana ing shamanisme. Banjur para bhikkhu teka karo rencana carane mbusak Ivan the Terrible, lan wiwit ngracun anak-anak Ivan the Terrible, lan pungkasane Ivan the Terrible dadi edan lan turun tahta. Roma kudu ngembangake rencana kapindho, dheweke ngundang raja-raja Tartary menyang Eropa. Sadurunge Peter Agung, ora ana sing menyang Eropah, nanging wong bodho iki bisa nindakake. Ing kana dheweke diganti lan Tartary bali kanthi jeneng Tsar Peter the Jewish Masonic setup; - bapak Swedia, ibu Yahudi Peter the Great. Mulane, dheweke pisanan mbangun benteng ing Petrepavlovsk ing wangun bintang enem terminal; - iku, minangka simbol Yahudi, ana jimat lan, minangka bèntèng, iki mestine kanggo nglindhungi saka Rusia. Banjur kedaden; - ora suwe wong-wong padha ngerti yen Petrus iku palsu. Saperangan pengawal Cossack wungu kanggo depose Peter, padha ambushed dening 3000 Cossack sing digantung dina sabanjuré. Kasunyatan bilih para sejarawan nulis yen wong Swedia diduga nyerang Rusia lan Peter ngidak-idak jarane; - nyatane, kabeh iku sebaliknya. Peter palsu mbusak jeneng Tartar saka kabeh peta lan dokumen, supaya jeneng Tartar tetep ing sumber Eropah. Ing wektu sing padha, naskah Mythodius digawa saka Atena lan Peter palsu (pisanan) mimpin Ortodoks, (Slavisme), banjur sing nglawan utawa mati utawa ngiwa utawa ndhelik ing taiga ing alas. Dina iki padha wiwit eling ing pseudonym "Old pracaya", nanging nyatane wong Katulik Russian. Peter dhewe ora ngerti layar palsu, mula dheweke nyewa telung wong Jerman kanggo nulis crita palsu kanggo Rusia. Dadi, kanthi pesenan Peter palsu, telung Jerman; - Mayer, Byron, Schrader wiwit nyipta pirang-pirang mitos, babagan crita Ruhr lan jeneng "Slavs" dijupuk saka wektu kasebut nalika wektu baptis ditakoni apa dheweke "ngluhurake" Gusti Allah Yahudi Yesus utawa ora, yen ya padha sijine segel, supaya padha mlebu, yen ora, dikirim coliseum Romawi, diterbitake liwat, banjur matèni iku; - Mulane, tembung "Slavs" ing terjemahan sinode tegese Aku ngawula wong Yahudi. Sawise Petrus palsu, (pisanan) dibagi wong Tartari dadi kelompok etnis sing beda-beda, jeneng anyar muncul ing peta - minangka warga negara; - Turki, Mongol, pribumi, Chukchi lan liya-liyane. . Bagian Kristen saka wong nulis ing polytheism, kanggo dewa Yunani lan Hindu. lan dudu bagean Kristen saka wong - kanggo pagan liyane (nyembah geni. iman ing pedhèt emas lsp) agama. Dadi oyod-oyod bangsa Tartari padha pisah-pisah supaya ora bisa manunggal maneh.
    1. Deadushka
      Deadushka 16 Juni 2017 13:16
      + 13
      Liyane "alternatif" ngguyu
      Aja ngandel babagan Peter, dheweke ora ana. Dinasti Romanov dheweke nemokke kanggo mbenerake aksesi ilegal menyang tahta. ya
      Lan ora ana Tatar ... ora ana apa-apa ... kabeh "Keritsky" lan "Kautsky" teka karo.
      1. 32363
        32363 16 Juni 2017 13:32
        +1
        Quote: Mati
        Liyane "alternatif"

        Lan apa salah karo?
        sampeyan ora kudu adoh, Biara Vysoko-Petrovsky ing Moskow, video banget informatif, saka menit kaping 7, apa jenis sarcophagi iki?

        1. Deadushka
          Deadushka 16 Juni 2017 13:47
          +7
          Kutipan: 32363
          Lan apa salah karo?

          Ora ana sing ala yen nyata. Lan 99% sing padha yaiku "disedot saka driji" utawa "ditulis nganggo garpu ing banyu."
          Lan akeh sing katon "ora dingerteni" wis suwe diterangake lan diterangake. Sampeyan mung kudu nggoleki sumber normal lan umume katon, yen ora, akeh sing bakal nggoleki utawa maca babagan "ora dingerteni" lan malah ora golek sumber utama utawa riset.
      2. antivirus
        antivirus 16 Juni 2017 17:35
        +1
        dhokter kepala Morgulis teka karo kabeh. Nanging sampeyan ora ngerti?
    2. Monarchist
      Monarchist 16 Juni 2017 14:10
      +4
      З2363 (nomer tinimbang jeneng, soko ora gaib) aja ngomong ngendi sampeyan njaluk omong kosong kuwi?
      1, Petropavlovsk (kutha) dibangun sawise pati Peter1 lan ora ana beteng ing kono. Benteng Peter lan Paul dibangun ing St. Petersburg, lan wangun enem-nuding ora ana hubungane karo Yudaisme.
      2. Streltsy mbalela marang Peter lan padha dieksekusi akèh ing Moscow.
      3. Wiwit kapan Byron dadi wong Jerman ing Rusia? Utawa padha ngganti sajarah Inggris uga, utawa USE ing kasus sampeyan "muter"?
    3. Nagaybak
      Nagaybak 16 Juni 2017 19:52
      +1
      32363 "Ngomong-ngomong, babagan kasunyatan manawa Peter 1 diganti nalika lelungan menyang Eropa, luwih saka sepisan infa mlebu."
      Kajaba iku, panguwasa kita kudu luwih aktif nangani perokok rempah-rempah. Iku malah ora lucu maneh.))) Iku tambah elek lan luwih elek.))) Patients (pasien ora salah) dadi luwih lan liyane nguciwakake lan nguciwakake.))) Ora suwe sawetara wong edan bakal tetep warta palsu kanggo nuduhake karo saben. liyane.)))
  3. igorserg
    igorserg 16 Juni 2017 16:32
    +2
    Monumen kanggo pahlawan Rusia dibongkar ing endi wae ... monumen Perang Patriotik Agung, sing saiki dirusak, dadi pyrimer, mula mbok menawa ora ana monumen kanggo prajurit Rusia ing Eropa ... kajaba Suvorov, muga-muga ana. ora mangu sing Suvorov perang nglawan tentara Napoleon, lan ora bebarengan karo dheweke.

    Kanthi peta, kabeh uga kurang cetha, Eropa ora bakal bisa ngakoni darbeke Rusia ngluwihi Urals, kok ngenali wilayah sing wiyar lan sugih, yen Yermak historis kudu direvisi.

    Pitakonan liyane muncul - marang kang Napoleon lan Alexander bisa perang, sakperangan alesan topik iki ora dibeberke ing film

    Lan pungkasane, ana uga arsip lan dokumen Eropa. Malah ana memoar, buku harian, cathetan lan memoar peserta langsung. Contone, nang endi wae ana artikel khusus kanggo tawanan perang Rusia ing 1812 ... carane wong Polandia (sekutu Napoleon) brutal dianggep - miturut memoar saka pimpinan militer Prancis. Aku suggest penulis kanggo sinau materi manca ing topik iki.

    Inggih, jumlah "curtsies" - banjur ana puncak etiket militèr ing tentara Eropah lan Rusia, supaya Rusia bisa ngujo ketegasan Napoleon. Malah Suvorov ngandika - "Bocah iki bakal adoh."
    1. 32363
      32363 16 Juni 2017 16:37
      +2
      Kutipan saka igorserg
      Monumen kanggo pahlawan Rusia dibongkar ing ngendi wae ... monumen Perang Patriotik Agung, sing saiki dirusak, dadi pyrimer, mula mbok menawa ora ana monumen prajurit Rusia sing isih ana ing Eropa.

      kabeh desa ing Jerman ngadeg dibangun dening prajurit Rusia apik
      https://www.yaplakal.com/forum2/topic218623.html



  4. Komentar wis dibusak.
    1. Deadushka
      Deadushka 16 Juni 2017 17:45
      +6
      Mesthi wae, kabeh wis kaya ngono, mung ora ana.
  5. akendram
    akendram 16 Juni 2017 17:14
    +1
    Aku wis nonton kabeh video saka Ignatenko kanggo dangu, Aku bungah sing video wis dikirim ing situs iki dibukak.
  6. av58
    av58 16 Juni 2017 17:57
    0
    Penulis video kasebut kaget, lan dheweke tetep ana ing kono ngguyu
  7. zevs1269
    zevs1269 16 Juni 2017 19:19
    0
    Sampeyan bajingan ing ngendi sampeyan ndudhuk. Medali kasebut diterbitake ing Prancis.
  8. Sergey Kiryushin
    Sergey Kiryushin 16 Juni 2017 20:00
    0
    Sawetara jinis lengkap x-nya kanthi pratelan sensasi. Aku malah ora rampung nonton, amarga ngrembug medali tanpa nuduhake statuse wis "ora ana".
  9. forcecom
    forcecom 16 Juni 2017 21:24
    +3
    Affftor opus iki bakal nindakake uga kanggo nggedhekake cakrawala, yen ora warga Shuvalov nampa pedhang saka Napoleon (count paling misuwur mbokmenawa bakal nguripake ing kuburan yen durung bosok wis), banjur Barclay de Toli (kanthi emphasis ing "I"), ing umum, iku cetha sing sajarah kanggo 200 taun wis diowahi ing arah sing bener, nanging ing endi wae sampeyan kudu ngerti ukurane
  10. Serg Saper
    Serg Saper 16 Juni 2017 22:46
    0
    Omong kosong apa, kanthi tujuan sensasi?
  11. Adolf saka Nassau
    Adolf saka Nassau 17 Juni 2017 00:37
    0
    Elok banget tumindakmu, dhuh Gusti!
  12. Canecat
    Canecat 17 Juni 2017 02:13
    0
    Apa aku mung siji sing entuk kesan yen dokumen sing ditampilake anyar dicithak, lan gaya presentasi modern, nanging nganggo aksara lawas? opo
    1. Nikas
      Nikas 17 Juni 2017 17:27
      0
      Iki minangka liberal anyar, dheweke mbantu Histri Eropa nglawan kita kanggo ndandani!
  13. Vladimir Volkov
    Vladimir Volkov 17 Juni 2017 07:42
    +2
    Iki carane padha molak sejarah. Perpustakaan Yeltsin ..., iki serigala ... Kita ndeleng carane dheweke wis nggawe pahlawan saka Hitler .....
  14. Nikas
    Nikas 17 Juni 2017 17:25
    0
    Komentar apa? Dheweke ora mlebu sekolah menengah? Apa sing ana ing sirahe wong? Kabeh wis jelas, wong Prancis dadi aggressor! Yen ora, apa sing ditindakake ing Paris?
  15. kunstkammer
    kunstkammer 18 Juni 2017 03:06
    0
    Kutipan: 32363
    Mayer, Byron, Schrader

    Schroeder? Aku ngerti kanca iki - wong kita! :-)
  16. kunstkammer
    kunstkammer 18 Juni 2017 03:13
    0
    Kutipan saka dalarya
    Lan kasunyatan yen dheweke nikah karo pelacur ora ngganggu sampeyan?

    lan apa sing kudu isin? Ing endi sampeyan bisa nemokake sing prayoga? Prayoga sawise ambruk USSR, padha dikembangke. Sawetara gubug tetep. Sampeyan ora bisa lolos nasib ... :-(
  17. Nicholas Prancis
    Nicholas Prancis 19 Juni 2017 13:11
    0
    Sampeyan takon kenapa ora ana monumen kanggo prajurit Rusia kanggo ngurmati kamenangan Napoleon ing Eropah? Malah sedulur Slavic ngrusak monumen sing dikhususake kanggo prajurit Rusia, lan Anglo-Saxon umume ora ngidini pitenah kasebut !!! Iki minangka counts, para pangeran mandeng karo tenderness ing kodhok, ya, lan padha ngomong basa Rusia karo logat maca Tolstoy Perang lan Damai. Ya, lan scoop saiki nandhang strabismus ing arah homoseksual.