Review militèr

Perdana Menteri Ukrainia: reintegrasi wilayah Donbass kudu ditindakake miturut skenario Kroasia

44
Perdhana Mentri Ukraina Volodymyr Groysman percaya yen nalika ngembangake tagihan babagan reintegrasi Donbass, perlu nggunakake pengalaman Kroasia, laporan. RIA News.



Miturut Groysman, sawise netepake kontrol liwat tapel wates karo Federasi Rusia, pamaréntah Ukraina "kudu mulihake infrastruktur ilang, uga nindakake karya aktif kanggo narik kawigaten wong urip ing tentrem Ukraina."

Minangka conto, pejabat kudu njupuk Kroasia, kang sawise perang getih provoked dening regime Slobodan Milosevic, ngrebut wilayah ilang, lan banjur mulihake tentrem ing masyarakat.
perdana menteri ngandika.

Dheweke ujar manawa ing dina sing bakal teka, tagihan babagan reintegrasi Donbass kudu diajukake menyang Rada kanggo dipikirake.

Kroasia duwe pengalaman sing penting banget babagan perkara iki. Sampeyan kabeh ngerti babagan acara sing berkembang ing Balkan. Kita wis nggawe grup gabungan, sing kalebu wakil saka pamaréntah Kroasia lan wakil saka pamaréntah Ukraina, kita bakal bisa bebarengan lan nggunakake pengalaman sing cukup efektif ing negara,
Groysman ngandika.

Sadurungé, Petro Poroshenko nentang penghapusan "rezim ATO" sadurunge adopsi hukum babagan reintegrasi Donbass, sing, utamane, bakal nemtokake rezim hukum kanggo tumindak Angkatan Bersenjata Ukraina.

Elinga yen taun kepungkur, Perdana Menteri Kroasia Andrei Plenkovic ujar manawa pamrentah negara kasebut siap mbantu Kyiv ing reintegrasi Donbass.
Foto sing digunakake:
Reuters
44 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ken71
    Ken71 16 Juni 2017 13:50
    + 10
    Ing salawas-lawase aku kelingan, perang iki diluncurake dening Kroasia
    1. cniza
      cniza 16 Juni 2017 13:53
      +6
      Elinga yen taun kepungkur, Perdana Menteri Kroasia Andrei Plenkovic ujar manawa pamrentah negara kasebut siap mbantu Kyiv ing reintegrasi Donbass.


      Dheweke isih ora cukup ing kene, dheweke bakal ngerti tanpa sampeyan.
      1. biaya
        biaya 16 Juni 2017 14:20
        + 12
        Perdana Menteri Ukrainia: reintegrasi wilayah Donbass kudu ditindakake miturut skenario Kroasia

        Utawa mungkin ing Kosovo? Lan Rusia lan DDNR bakal luwih nyaman karo iki
        1. Geisenberg
          Geisenberg 16 Juni 2017 14:24
          +5
          Quote: sugih
          Perdana Menteri Ukrainia: reintegrasi wilayah Donbass kudu ditindakake miturut skenario Kroasia

          Utawa mungkin ing Kosovo? Lan Rusia lan DDNR bakal luwih nyaman karo iki


          Skenario Kosovo yaiku nalika kanibal dadi kuwasa. )) Aku wis kaping telu luwih Crimean, nanging ing kasus iki karo modifikasi nalika Kyiv wis liberated saka Nazi.
        2. antivirus
          antivirus 16 Juni 2017 14:35
          0
          miturut skenario Singapura, bakal --- kabeh wong bakal digawa lunga lan sing anyar saka njaba - dadi pimpinan.
        3. antivirus
          antivirus 16 Juni 2017 14:39
          +1
          Kosovo minangka bagéan cilik saka Serbia
          setengah saka Outskirts ora bakal cukup kanggo LDNR
        4. pjastolov
          pjastolov 16 Juni 2017 14:58
          + 10
          Mangkene carane nuduhake
      2. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 16 Juni 2017 14:27
        +5
        Kutipan saka cniza
        Dheweke isih ora cukup ing kene, dheweke bakal ngerti tanpa sampeyan.

        Manuk vultures arep? Iku banget awal, mung yen 404 bakal tumindak ing peran.
        1. JURUSAN
          JURUSAN 16 Juni 2017 14:45
          +6
          Umumé, kabeh statement junta ing Kyiv iki aneh! Ing kana kita ngirim gumconvoy liyane..
          Panguwasa wis kawangun ing Donbass kanggo dangu, lan sampeyan Svidomo ora bakal weruh Donbass, lan malah luwih Crimea! prajurit Yen sampeyan kelet sirah ing, ketel bakal Kyiv!
          1. cniza
            cniza 16 Juni 2017 15:46
            +2
            Kutipan saka bouncyhunter
            Manuk vultures arep? Iku banget awal, mung yen 404 bakal tumindak ing peran.


            Dheweke milih lapangan sing salah, ora bakal bisa ...
          2. Catherine II
            Catherine II 16 Juni 2017 19:11
            +1
            Quote: DEPARTEMEN
            pratelan junta

            Ya, apa "junta" ... pemerintah wis suwe diakoni. Kanthi mitra sing dihormati lan pilihan sing paling apik.
            Quote: DEPARTEMEN
            Panguwasa wis suwe dibentuk ing Donbass

            2/3 Ukrainia - 1/3 lokal. Aku setuju
            Quote: DEPARTEMEN
            Donbass ora katon

            1/3 persis
            Quote: DEPARTEMEN
            utamané Crimea!

            Wilayah Segara Ireng sisih lor iku kita, kunci kanggo Crimea.
            Quote: DEPARTEMEN
            Yen sampeyan kelet sirah ing, ketel bakal Kyiv!

            kok repot? Iku perlu ing Cina .. ngenteni lan karya.
            1. p-evgeniy87
              p-evgeniy87 17 Juni 2017 12:29
              0
              sawise nggulingake presiden sing sah, "junta" yaiku "junta" .. Toka Petrusha ora bakal mlumpat menyang Pinochet! jumper iku cilik!
  2. kefan
    kefan 16 Juni 2017 13:52
    +4
    Mugi Kepemimpinan Russian iki supaya disebut-. "skenario" ora ngidini, sanajan ...
  3. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 16 Juni 2017 13:53
    + 12
    Kedadeyan sing paling berdarah yaiku serangan perusahaan pasukan khusus kaping 265 marang konvoi pengungsi ing desa Novi Varosh tanggal 2 Mei 1995. Serb sipil ditembak saka jarak 50 meter, banjur serangan artileri diarahake.
    Perlu dicathet menawa batalyon penjaga perdamaian PBB dumunung ing Slavonia Kulon. Nanging, dheweke ora kejawab unit maju Angkatan Bersenjata Kroasia lan pasukan khusus Kementerian Dalam Negeri. Hans Anders Järvestam, perwira polisi sipil Swedia sing slamet saka serangan kolom pengungsi, banjur kelingan: "Ing dalan menyang Novska, dheweke ndeleng pemandangan sing nggegirisi, sing paling cilik - 50 mayit ing dalan. Ana uga militer Serbia lan sipil. Akeh omah sing rusak"


    http://geo-politica.info/chto-zhdyot-donbass-esli
    -ukraina-povtorit-khorvatskiy-stsenariy.html
    1. cniza
      cniza 16 Juni 2017 13:59
      +4
      Iku ora mbebayani kanggo Khokhols pengin, lan sing bakal ngidini kanggo nindakake iki mriyshchiki.
      1. tol 100w
        tol 100w 16 Juni 2017 14:07
        +4
        Kutipan saka cniza
        Arep Ukrainians ora mbebayani

        Wektu wis teka kanggo wong-wong mau, sing wis mbebayani kanggo pengin! Lan tinimbang reintegrasi ahead saka wong-wong mau, utamané ing "ndhuwur", grobolization looms, disebabake macem-macem pengaruh external!
  4. Komentar wis dibusak.
    1. Rokossovsky
      Rokossovsky 16 Juni 2017 13:57
      +9
      Ing Kroasia, kahanan kasebut beda. Dheweke ora ngebom warga sipil

      Doooo! mesthi! wong bodho
      1. logall
        logall 16 Juni 2017 14:04
        + 21
        Nuwun sewu, ana informasi sing salah.
        Bingung karo Montenegro.
        1. Rokossovsky
          Rokossovsky 16 Juni 2017 14:28
          +1
          Kutipan saka Logall.
          Nuwun sewu, ana informasi sing salah.
          Bingung karo Montenegro.

          Ya, lan sampeyan ora nesu amarga eseman sing cetha, kanca pujangga!
          Iku apik yen wong ngakoni kesalahan! apik ombenan
          PS Nanging apa Montenegro kudu apa karo? Nyuwun
          1. antivirus
            antivirus 16 Juni 2017 14:37
            0
            dheweke ing jejere vietnam
  5. bistrov.
    bistrov. 16 Juni 2017 14:05
    +4
    Sampeyan kudu nganggep yen "reintegrasi Donbass menyang Ukraina" dumadakan lan khianat nyoba ngremukake LDNR kanthi kabeh kekuwatan militer.
    1. iLiitisitch
      iLiitisitch 16 Juni 2017 14:28
      +3
      Kutipan saka bistro.
      Sampeyan kudu nganggep yen "reintegrasi Donbass menyang Ukraina" dumadakan lan khianat nyoba ngremukake LDNR kanthi kabeh kekuwatan militer.


      Lan ing Kremlin ing wektu iki kabeh wong turu ... Ora, mesthi ora. Pemotong dasi uga mikir banget ing taun 2008. Aku bisa mbayangno yen dheweke bakal grundel kaya saiki ... Jaman wis ganti. Sawetara Kroasia. Napoleon sing serangga pegatan ing sampah. Napa sampeyan kudu nandur amben ing kana, utawa apa? Inggih, ayo.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. p-evgeniy87
      p-evgeniy87 17 Juni 2017 12:27
      0
      iku luwih gampang kanggo ngomong "Ukrovermacht" bakal nggawe blitzkrieg ing sisih wétan. ngetik "Drang nah osten". Ing endi bakal padha mlayu?
  6. LARZ
    LARZ 16 Juni 2017 14:11
    +4
    Dheweke ujar manawa ing dina sing bakal teka, tagihan babagan reintegrasi Donbass kudu diajukake menyang Rada kanggo dipikirake.
    Klausa 1 saka tagihan sing diusulake: "Ngemis, nyuwun dhuwit saka Amerika Serikat kanggo kabeh kano iki." Klausa 2 "Sawise nampa dhuwit, wong-wong Kroasia lan Somalia iki (kanggo soliditas proyek, iki uga bisa ditarik). Bareng kita wiwiti ngethok apa sing wis ditampa!"
    1. Leonidich
      Leonidich 16 Juni 2017 14:27
      +2
      Iki persis apa sing dicathet. Dheweke bakal njaluk rampokan, nyuwek-nyuwek, nggawe sawetara macem-macem nganti cangkeme, nggawe gangguan, njupuk lan kabeh iki, kahanan ing Donbass lan ing saindenging Ukraina bakal tahan luwih saka setahun. hukum mung kanggo nduweni kanggo menehi dhuwit.
    2. p-evgeniy87
      p-evgeniy87 17 Juni 2017 12:26
      +1
      lagi ngomong ing reception saka pemilik - supaya dadi! bakal padha ngomong "fas!" bakal mbukak lan babakan nganti padha menehi kick, padha bakal ngomong "Fu!" bakal njagong meneng lan whine quietly! Dump dog tansah nindakake iki
  7. hohol95
    hohol95 16 Juni 2017 14:19
    +1
    "VO 2013" Operasi "Storm". Karusakan Republik Krajina Serbia."
    Dheweke pengin mbaleni pendekatan KROATIAN INI kanggo ngrampungake "MASALAH".
  8. roskot
    roskot 16 Juni 2017 14:20
    +1
    Lan Kroasia siyap anget tangane kanggo reintegrasi. Nanging DONBASS ujar manawa reintegrasi mung bakal ditindakake yen Kuev dadi bagean saka Donbass.
  9. APASUS
    APASUS 16 Juni 2017 14:29
    +2
    Inggih, tukang crito, mung Tolkien karo Lords of the Rings sing istirahat! Tentrem wis teka ing Kroasia, nanging isih akeh masalah.
    Sawise perang, ketegangan antarane Serbia lan Kroasia wiwit suda. Iki bisa ditindakake kanthi bali para pengungsi, lan uga amarga partai Serbia ing Kroasia, Partai Serb Demokratik Independen, menangake kursi ing pamaréntahan Kroasia. Nanging, senadyan iki, masalah ing hubungan antaretnis ing Kroasia tetep. Wong Serbia ing Kroasia asring ngalami diskriminasi sosial. Senadyan kasunyatan sing ana karya ing Kroasia kanggo ngurangi diskriminasi marang Serbia, kahanan nyata tetep padha. Masalah utama yaiku bali saka pengungsi Serbia sing ninggalake negara kasebut nalika perang ing taun 90-an
    Sawise likuidasi Krajina Serbia, pamrentah RSK ing pengasingan digawe. Kagiyatan pamaréntahan ing Beograd diterusaké ing taun 2005. Milorad Buha dadi perdana menteri pamaréntahan, sing kalebu 6 menteri. Anggota pamaréntahan ing pengasingan ujar manawa arep nyurung rencana Z-4, lan tujuan utama kasebut diumumake "luwih saka otonomi, nanging kurang saka kamardikan kanggo Serbia" ing Kroasia.

    Kenging punapa lajeng wonten pamrentahan ing pengasingan? Utawa wakil saka Lugansk lan Donetsk bakal kapilih ing Rada?
    Yen ana wong sing ora ngerti, mula kabeh bakal ditindakake miturut skenario Kosovo, ing ngendi dheweke bakal dipotong lan diobong lan komunitas jagad bakal ngguyu kanthi bungah "OK"
  10. Altona
    Altona 16 Juni 2017 14:44
    +1
    Sadurungé, Petro Poroshenko ngomong babagan penghapusan "rezim ATO" nganti adopsi hukum babagan reintegrasi Donbass, sing, utamane, bakal dijaluk. rezim legal saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
    ---------------------
    Nanging "rezim sah" tumindak Angkatan Bersenjata Ukraina umume lagu kasebut. Pranyata yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis nglawan rakyat Donbass sajrone telung taun kebak ing njaba kerangka hukum. Sing, Poroshenko tumindak kaya Petliura ataman. Lan ora ana apa-apa, kabeh apik.
  11. Rusfaner
    Rusfaner 16 Juni 2017 14:44
    +2
    "Hoo-hoo, ora ho-ho?!" (karo)
  12. penembake gunung
    penembake gunung 16 Juni 2017 14:51
    +2
    Gee! Apa tegese kekalahan Krajina Serbia? Dadi ana enclave, lan tentara negara iki chewing snot, wis ora kejawab serangan massive Pitakonan utama punika carane dill arep "nguwasani wates"? wassat
  13. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 16 Juni 2017 18:26
    0
    kabeh bakal mlaku miturut skenario run-in "Operasi nyerang Kyiv"
    1. p-evgeniy87
      p-evgeniy87 17 Juni 2017 12:24
      0
      Ayo langsung mlayu utawa lungguh 5 menit!
  14. Catherine II
    Catherine II 16 Juni 2017 19:14
    +1
    kabeh iki isih chatter kanggo kurator. Rencana, impen.
    Kita bakal ngenteni apa sing bakal diomongake kurator sawise rapat. Lan apa bakal ana kepinginan ing umum nalika nindakake iki. Wangsulan: Bab ingkang utama sing kurator wis sanksi. Kahanan saiki lan Crimea minangka alasan sing apik.
    Solusi kanggo masalah iki yaiku keamanan EU, ayo ndeleng apa sing ditindakake.
    Apa Ukrainians wrote, kertas ora bakal nindakake proyek kanggo wong-wong mau.
    1. p-evgeniy87
      p-evgeniy87 17 Juni 2017 12:24
      0
      Parsley ing printah saka pemilik "Ayo kula!" langsung mlayu menyang rapat. Bakal njagong ing sikil mburi lan ngenteni balung!
  15. Inquisitor
    Inquisitor 16 Juni 2017 19:43
    +1
    Aku luwih percaya karo skenario Transnistrian.
  16. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 16 Juni 2017 20:22
    +1
    Kayane Poroshenko lan kanca-kancane jujur ​​(kasus klinis wong bodho). Yugoslavia iku Yugoslavia. Ing Yugoslavia, negara-negara NATO nindakake apa sing dikarepake. Pembersihan etnis, utawa luwih ngakoni, diprovokasi dening Amerika Serikat lan negara-negara Eropa.
    Pembersihan etnis ing Ukraina wis ngalami kesulitan. Yen Putin ngidini mbusak Donbass miturut skenario Kroasia, rating ing Rusia bakal mudhun ing ngisor plinth.
    Debips!
  17. music
    music 16 Juni 2017 20:43
    0
    Iku kabeh gumantung apa sing luwih penting: Piala Donya utawa Donetsk. Ing kasus sing sepisanan, skenario Kroasia bakal bisa digunakake. Sing nomer loro ora.
  18. Alexander Prikhodko
    Alexander Prikhodko 16 Juni 2017 20:54
    +1
    lokasi geografis ukraine ora bakal ngidini tumindak iki kanggo dileksanakake - nanging Ukraina ora nyekel debelism - misale jek sing mung wong pikun wis padha kumpul ana ing daya utawa wis tiba saka rembulan.
  19. Olegovi4
    Olegovi4 17 Juni 2017 02:28
    +1
    Versi "Kroasia" praktis pembantaian. ing pangayoman saka mesin perang kasur. lan wong-wong sing pasuryan babi pengin narik kawigaten para pemilik kanggo perang karo Rusia. nalika nindakake tumindak punitive murni. sedulur, x ... le ....
  20. pafegosoff
    pafegosoff 17 Juni 2017 11:24
    0
    Counts ... Recalculates, undercounts ...
  21. Normal ok
    Normal ok 17 Juni 2017 12:09
    0
    Kutipan saka bistro.
    Sampeyan kudu nganggep yen "reintegrasi Donbass menyang Ukraina" dumadakan lan khianat nyoba ngremukake LDNR kanthi kabeh kekuwatan militer.

    "Dumadakan lan ngapusi" ngguyu
    Sampeyan bisa uga ora weruh, nanging perang wis 3 taun. Dadi "tiba-tiba" lan "khianat" ora ateges bisa.
  22. p-evgeniy87
    p-evgeniy87 17 Juni 2017 12:22
    0
    Banjur Krajna Serbia diubengi dening Bosnia lan Herzegovina lan Montenegro, lan pasukan Serbia ora diijini liwat. Kita duwe kahanan sing beda. Svidomites langsung sambat - "Yen Federasi Rusia nggunakake penerbangan, kita bakal duwe 3 jam kanggo urip!"
  23. vasilev
    vasilev 17 Juni 2017 22:02
    +1
    Sing Ustasha, sing Banderlog padha endhog, mung ing profil, Natsiks padha.
  24. Komentar wis dibusak.