Review militèr

Penerbangan pisanan saka prototipe Gripen E

49
Dina Kamis, prototipe pisanan saka pesawat tempur JAS-39E Gripen (Gripen E), sing dikembangake miturut program pesawat "generasi anyar" Gripen NG, ditindakake ing lapangan udara kantor pusat grup Saab AB ing Linköping (Swedia). bmpd kanthi referensi kanggo layanan pers perusahaan.



Prototipe sing ditemtokake dibangun ing Mei 2016, lan penerbangan pisanan kasebut mesthine ing pungkasan taun sing padha. Nanging, iki ditundha meh nem sasi. Sajrone tes, conto pisanan bakal digunakake utamane kanggo nguji karakteristik aerodinamis lan penerbangan lan manuver.

"Saiki, pambangunan prototipe penerbangan Gripen E kapindho, sing dimaksudake kanggo nguji sistem senjata, lagi rampung ing pabrik Linköping. Prototipe penerbangan katelu kudu dadi mesin ing konfigurasi pra-produksi ing 2018, "ujare laporan kasebut.



Dikenal yen nganti saiki, Angkatan Udara Swedia wis mrentahake 60 kursi siji JAS-39E (lan 10 unit ing pilihan). Pejuang kudu dikirim saka 2019 nganti 2024. Perusahaan kasebut uga duwe pesenan saka Angkatan Udara Brasil - 28 JAS-39E tunggal lan wolung JAS-39F ganda. Kajaba iku, pangiriman pesawat menyang Swiss bisa uga.

Prototipe pisanan saka pesawat tempur Saab JAS-39E Gripen (nomor buntut Gripen E 39-08) ing penerbangan pisanan. 15.06.2017/XNUMX/XNUMX
Foto sing digunakake:
Saab AB
49 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. APASUS
    APASUS 16 Juni 2017 15:24
    +7
    Aku katon ing Swedia, ing asas, padha ora tiba kanggo kabeh omong kosong iki karo siluman, luwih seneng karakteristik kinerja
    1. Solomon Kane
      Solomon Kane 16 Juni 2017 16:33
      +8
      Kaya ing industri otomotif, kabeh wis jelas, ditahan, dipercaya lan ora ana embel-embel, supaya bisa ngomong, ing kerangka genre klasik.
      1. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 16 Juni 2017 18:27
        +4
        Quote: Solomon Kane
        Kaya ing industri otomotif, kabeh wis jelas, ditahan, dipercaya lan ora ana embel-embel, supaya bisa ngomong, ing kerangka genre klasik.

        Lan ing kokpit kabeh apik gayane.
      2. xetai9977
        xetai9977 16 Juni 2017 18:45
        +3
        Wong Swedia bener kanggo awake dhewe - kualitas lan fungsi ana ing ndhuwur!
    2. Vlad.dening
      Vlad.dening 16 Juni 2017 18:15
      +2
      Ya, kombinasi saka Tiger F5E sing pantes, Mirage 2000 lan F15 ing ngarep. Prasaja lan kuwat.
      Kanthi sukses sing padha, sampeyan bisa masang mesin saka Su-21 ing MiG-35, nggawa metu intakes online ing sisih kanggo nyeleh lampu ing fairing irung, lan manawa kanggo masang OVT ing mburi. Wong Tionghoa nindakake iku lan entuk piranti sing apik. Mig bakal luwih apik, nanging kita ora butuh ...
    3. Orionvit
      Orionvit 16 Juni 2017 18:18
      +1
      Kutipan saka APAS
      Aku katon ing Swedes, ing asas, padha ora tiba kanggo kabeh omong kosong iki karo siluman

      Labuda, iki ora katon (apa sing diuwuhake wong Amerika), lan siluman pancen nyata. Wong Swedia mung ora narik apa wae, kanthi ekonomi lan ilmiah. Paling ora jujur, ora kaya wong Turki, sing, kanthi aplikasi kanggo ngembangake "pesawat siluman", nggawe ngguyu kabeh jagad.
    4. wuh wuh
      wuh wuh 16 Juni 2017 22:06
      +3
      Ora apa-apa, nanging mung mbanting kuping. Saiki kita butuh kabeh desain saka awal,
      lan padha ora duwe gaweyan.
      1. APASUS
        APASUS 16 Juni 2017 22:30
        0
        Kutipan saka: voyaka uh
        Ora apa-apa, nanging mung mbanting kuping. Saiki kita butuh kabeh desain saka awal,
        lan padha ora duwe gaweyan.

        Nanging aku maca kabeh materi sing tugas kasebut kanthi jelas disetel supaya ora melu balapan siluman. Iki minangka pilihan sing sadar.
    5. Bathhouse
      Bathhouse 18 Juni 2017 14:29
      0
      Chotky pepelats nggantheng Swedia
  2. HEATHER
    HEATHER 16 Juni 2017 15:51
    +8
    Saab tansah nggawe mobil sing apik banget, mung katon ing awake dhewe lan ora fokus ing kahuripan lan kacepetan super. Wong Swedia nggawe skema pesawat udara sing ora biasa kanggo kita. Mobil kasebut pancen apik banget. Saingan sing pantes kanggo MiG-35 kita.
    1. LARZ
      LARZ 16 Juni 2017 16:11
      +6
      Quote: VERESK
      Saingan sing pantes kanggo MiG-35. Mbok menawa bisa ngluwihi ing sawetara cara.

      Punika babagan pesawat iki
      JAS 39E Gripen bisa kasebut pesawat tempur generasi kaping enem, iku ora paling cepet utawa pesawat paling inconspicuous, iku dibedakake dening pendekatan khusus kanggo "software". Iki minangka pejuang cilik kanthi muatan sing relatif gedhe, ngidini sampeyan nginstal nganyari piranti lunak kanggo ngontrol pesawat kanggo saben modifikasi anyar. Kajaba iku, Swedia bakal nyedhiyakake sistem identifikasi kanca-musuh elektronik sing luwih apik menyang JAS 39E Gripen, sing bakal ngidini pilot ngerti kanthi jelas target netral, musuhan lan sekutu ing kahanan pertempuran udara. Nalika nggawe sensor optik, mbok menawa kanggo pisanan ing nggawe sistem pertempuran, teknologi gallium nitride eksperimen digunakake.

      Miturut Sweetman, wong Swedia wis sinau kanggo mbangun pejuang negara kanthi nggunakake teknologi dhewe lan manca sing imbang. Mangkono, mesin JAS 39E Gripen Amerika, peralatan radar Inggris, sistem panuntun infra merah saka Italia, lan sawetara unsur awak digawe ing Brazil. Pesawat Swedia kalebu kelas entheng, bobot penerbangan maksimal 12 ton, yaiku inkarnasi Eropa modern saka apa sing nate kita duwe MiG-21.
      1. HEATHER
        HEATHER 16 Juni 2017 16:14
        +9
        Generasi enem? wong Swedia? Dadi, sampeyan kudu ngombe. Ana sing luwih kuwat tinimbang teh. Kryndets kanggo kita.
        1. LARZ
          LARZ 16 Juni 2017 16:24
          +3
          Quote: VERESK
          Generasi enem? wong Swedia? Dadi, sampeyan kudu ngombe. Ana sing luwih kuwat tinimbang teh. Kryndets kanggo kita.

          Nanging mung tanpa fanatisme ngguyu Ya, kanthi cara, aku menehi kutipan saka artikel kasebut, lengkap ing kene: http://army-news.ru/2014/05/gripen/ Lan kabeh divisi iki dadi-disebut. "generasi" ora luwih saka konvensi.
          1. HEATHER
            HEATHER 16 Juni 2017 16:29
            +4
            hi Ya aku ngerti, mung komentar sampeyan sing nggawe aku ngguyu!
          2. Vlad.dening
            Vlad.dening 16 Juni 2017 18:07
            0
            dadi iki Swedia generasi enem.
            Ana uga Saab 9.3 lan 9.5 minangka nomer loro utawa katelu ...
      2. tombok
        tombok 17 Juni 2017 10:06
        +1
        Kutipan saka LARZ
        JAS 39E Gripen bisa diarani pesawat tempur generasi kaping enem, iku ora paling cepet utawa paling inconspicuous pesawat, iku dibedakake dening pendekatan khusus kanggo "software".

        Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo ngomong iku banter)))) "Grippen F", Aku iku bakal generasi kapitu, kang manungsa waé khusus bakal mbayar, contone, kanggo spinner kanggo pilot, supaya ora bosen. ing pesawat)))
        1. LARZ
          LARZ 17 Juni 2017 10:17
          +3
          Kutipan saka tomket
          "Grippen F", aku mikir, bakal dadi generasi kapitu, sing bakal diwenehi perhatian khusus, umpamane, spinner kanggo pilot, supaya ora bosen ing pesawat.

          Bolts lan sekrup kanthi benang vertikal bakal digunakake ing perakitan lan ing kene - pejuang generasi kaping sanga! Ing kene, ing pangerten lan klasifikasi kanthi turun-temurun, lapangan kanggo kegiatan ilmiah sing kuat lan pamikiran kreatif sing ora bisa dikendhaleni mung Ageng!
    2. Tusv
      Tusv 16 Juni 2017 18:01
      +1
      Quote: VERESK
      Saab tansah nggawe mobil sing apik banget mung katon ing awake dhewe lan ora fokus ing kahuripan lan kacepetan super. Wong Swedia wis nggawe skema pesawat udara sing ora biasa kanggo kita.

      Ya, ora bisa ngomong apa-apa, mung ndeleng dhewe. Sayap baling-baling kanggo Draken dicolong saka desainer pesawat Soviet Bartini. PGO kanggo Wiggen ngurus Tu-144,
      1. HEATHER
        HEATHER 16 Juni 2017 18:46
        +5
        Nanging, padha nindakake, nanging kita ora, lan padha lali Bartini.
        1. Tusv
          Tusv 16 Juni 2017 21:17
          +2
          Quote: VERESK
          Nanging, padha nindakake, nanging kita ora, lan padha lali Bartini.

          Kok lali? Ing MiGs 1.44 lan MiG 21I (Analog 1 lan 2), kabeh padha makarya metu iki lan teka menyang rencana klasik, Lan sing ing Eurofighters, Rafales lan Gripens terus nggunakake rencana sing kita nilar.
          1. HEATHER
            HEATHER 16 Juni 2017 22:10
            +4
            Yen proyek Bartini bakal dadi produksi, saiki kita bakal duwe ahli strategi kanthi jangkauan luwih saka 20 ewu, kanthi beban luwih saka 60 ton lan kacepetan ing ngisor Mach 3. Kabeh sing ana gandhengane karo Bartini wis rusak, lan saiki ora ana sing ngerti. dheweke.
            1. Tusv
              Tusv 16 Juni 2017 22:38
              +2
              Quote: VERESK
              Yen proyek Bartini bakal dadi produksi, saiki kita bakal duwe ahli strategi kanthi jangkauan luwih saka 20 ewu, kanthi beban luwih saka 60 ton lan kacepetan ing ngisor Mach 3. Kabeh sing ana gandhengane karo Bartini wis rusak, lan saiki ora ana sing ngerti. dheweke.

              Maneh, kuwalik. Ana wektu, ana pesawat saka nomenclature beda. Ngendi pertahanan udara Yankee diwiwiti? Bakal bisa digunakake kanthi efektif, maksimal sewu mil saka pesisir kita (luwih akeh nganti diusir), apa sing dilengkapi?
              Apa sing ahli strategi kanthi kisaran luwih saka 20 ton? Dheweke bakal ngisi. Utawa apa sampeyan mikir yen perwira pertahanan udara luwih apik tinimbang kita?
              1. HEATHER
                HEATHER 16 Juni 2017 22:44
                +4
                Apa perwira pertahanan udara luwih apik tinimbang kita? Aku ora mikir babagan iki. Awake dhewe durung tabrakan.ana pesawat saka nomenclature beda Matur nuwun pencerahanipun, kula mboten ngertos. hi
                1. Tusv
                  Tusv 16 Juni 2017 22:55
                  0
                  Quote: VERESK
                  ora mikir, durung ketemu.

                  Halo priyani. Apa sampeyan spesialis pertahanan udara, miturut reaksi, lan sampeyan durung nate ndeleng target kontrol?
                  1. HEATHER
                    HEATHER 16 Juni 2017 22:59
                    +4
                    Ora. Aku teknisi prasaja ing pesawat lan helikopter. Yaiku, ing gaman winged. Aku ing lemah. Guys fly.
                    1. Tusv
                      Tusv 16 Juni 2017 23:34
                      0
                      [quote-= VERESK] Ora, aku mung teknisi pesawat lan helikopter. [/ kutipan]
                      Oalah, aku uga.. Nanging mung sing ora mangsuli panyuwune
    3. Orionvit
      Orionvit 16 Juni 2017 18:27
      +1
      Nggawe liyane "eurofighter", ngendi sukses ageng? Dadi-dadi, liyane, ora larang workhorse kanggo ekspor, kanggo negara donya katelu lan domestik ..
      1. HEATHER
        HEATHER 16 Juni 2017 20:45
        +5
        Nggawe liyane "eurofighter", ngendi sukses ageng? Iki ora babagan "sukses ageng". Wong-wong iki pancene nggawe peralatan sing apik banget. Kajaba iku, kanggo awake dhewe lan kanggo awake dhewe. Ya, iki minangka workhorse sing murah. "Eurofighter" minangka pepelats sing rada beda.
        1. Orionvit
          Orionvit 16 Juni 2017 21:58
          +2
          Quote: VERESK
          Nanging dheweke bakal bisa nindakake MIG-29 lan saingan karo gaya Su-27

          Apa maneh sing bisa ditindakake? ngguyu
          1. HEATHER
            HEATHER 16 Juni 2017 22:13
            +6
            Apa maneh sing bisa ditindakake? sampeyan ing kursi. hi
            1. HEATHER
              HEATHER 16 Juni 2017 22:28
              +5
              Lan iku serius.
            2. Lesorub
              Lesorub 17 Juni 2017 00:14
              +1
              Nanging-dheweke bakal bisa njupuk MIG-29

              Wis dipriksa????? utawa pengin mbandhingake karo model penerbangan militer liyane)))), sampeyan langsung ngremehake MiG 29! (Mungkin Special)!!! )
        2. tombok
          tombok 17 Juni 2017 10:10
          +1
          Quote: VERESK
          perang ing gaya karo Su-27

          Stylish, carane iku? Apa dheweke bakal nari ing ngarep pilot kita?))))) Ngapunten, nanging kepiye carane ngatur MiG?))))
  3. Farid05
    Farid05 16 Juni 2017 15:56
    +2
    uga rampung Swedia, sawise perang donya katelu (yen kita ora kabeh mati mesthi) - ana mung superpower, amarga wis industri pertahanan dhewe lan netral) lan Karl 112 bakal teka maneh.
    1. biaya
      biaya 16 Juni 2017 16:00
      +9
      Kanthi sukses kaya Swedia ing industri pesawat, ora bakal Karl 112, nanging Karl karo PBB. ya
      1. Farid05
        Farid05 16 Juni 2017 16:03
        +1
        ngguyu plus)))))))
      2. poquello
        poquello 17 Juni 2017 00:36
        +1
        Quote: sugih
        Kanthi sukses kaya Swedia ing industri pesawat, ora bakal Karl 112, nanging Karl karo PBB. ya

        ora, miturut saiki - Sheikh Karl utawa Shah Karl
    2. Orionvit
      Orionvit 16 Juni 2017 18:23
      +1
      Puluhan ewu migran liyane bakal dijupuk saka Afrika, lan bakal duwe Sultan Karl 112, saliyane, dheweke uga ireng. Swedia lokal bakal entek, lan wong anyar, ing asas, ora bisa invent lan gawé apa-apa.
  4. Gradien 3
    Gradien 3 16 Juni 2017 16:10
    +1
    Desainer pesawat Swedia seneng ketenaran sing pantes ...
    Perusahaan Saab nggawe pesawat apik lan ... mobil ...
    "Ayo ndeleng" ...
    Apa...JAS-39E Gripen...
  5. Altona
    Altona 16 Juni 2017 16:46
    +1
    Kutipan: Gradien 3
    Perusahaan Saab nggawe pesawat apik lan ... mobil ...

    ---------------------------
    Mobil koyone wis hooting kanggo 8-9 taun, sampeyan isih elinga SAAB 9000?
    1. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 16 Juni 2017 18:40
      +2
      Kutipan saka Altona
      Mobil koyone wis hooting kanggo 8-9 taun

      Dheweke ngumumake niat bali, bisa uga taun iki.
      1. HEATHER
        HEATHER 16 Juni 2017 18:49
        +5
        Wah! Aku pengin sing padha. (Miturut Vysotsky.).
        1. poquello
          poquello 17 Juni 2017 00:44
          +1
          Quote: VERESK
          Wah! Aku pengin sing padha. (Miturut Vysotsky.).

          "Boots" ngrungokake (miturut lelucon)
  6. Altona
    Altona 16 Juni 2017 16:49
    +1
    Quote: VERESK
    Saab tansah nggawe mobil sing apik banget mung katon ing awake dhewe lan ora fokus ing kahuripan lan kacepetan super. Wong Swedia wis nggawe skema pesawat udara sing ora biasa kanggo kita.

    ------------------------
    Soko sing duwe glider ing wektu saiki cukup konservatif, meh padha karo Topan. Ketoke luwih apik kanggo nggarap solusi sing wis kabukten tinimbang karo penguinity "ora jelas".
    1. HEATHER
      HEATHER 16 Juni 2017 18:51
      +4
      Aku setuju kanggo sawetara ombone. Nanging irung katon luwih kaya Jaguar.
    2. wuh wuh
      wuh wuh 17 Juni 2017 01:33
      +2
      "Ketoke luwih apik kanggo nggarap solusi sing wis bukti," ////

      Nalika ora ana dhuwit kanggo ngrancang sing anyar - ya.
  7. Altona
    Altona 16 Juni 2017 16:50
    0
    Kutipan saka Farid05
    bakal teka maneh Karl 112

    -----------------
    Kanggo apa? Kita ora seneng sodomites.
  8. wong liyo1985
    wong liyo1985 16 Juni 2017 17:26
    +2
    Nang endi wae uga rampung (Gripen fighter, Karl Gustav grenade nguripake, FH77 howitzer karo APU, Visby-jinis corvettes), nang endi wae ora supaya apik (SAU "Archer", SAO AMOS).
  9. Lind
    Lind 17 Juni 2017 23:07
    0
    Pesawat kasebut ora ala, mesthine tugas utamane yaiku pertahanan luwih akeh tinimbang serangan kejutan; desain aerodinamis dirancang khusus kanggo nindakake perang udara sing bisa maneuver dawa. Mulane ora fokus ing teknologi siluman.
    Lan para panuku kaya Swiss (netralitas) nduduhake iki kanthi jelas