Review militèr

Saka pahlawan nganti pengkhianat. Vlasov

8
Ide ngluhurake Vlasov, Trukhin, Zhilenkov, Malyshkin, Meandrov, Maltsev lan liya-liyane dadi luwih populer. Mitos anyar lagi digawe.

8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 16 Juni 2017 17:15
    +7
    "Saka pahlawan dadi pengkhianat"
    Kabeh bener. Padha pahlawan - padha mbela Tanah Air, nanging padha pindhah menyang sisih mungsuh lan dadi TRAITOR. Lan dheweke bakal tetep dadi SELAMANYA. Sampeyan ora bisa nggawe perjanjian karo Iblis lan tetep dadi wong suci.
  2. Ragoz
    Ragoz 16 Juni 2017 17:51
    +6
    ebnovtsy lan pusate yaiku Vlasovites lan antek Hitlerisme.
  3. vasil50
    vasil50 16 Juni 2017 18:35
    +4
    Upaya kanggo whitewash Nazi ing Eropah bisa dingerteni, meh kabeh padha banget semangat panyengkuyung saka Hitler, nganti ngawula karo senjata ing tangan. Nanging ing ngriki ing RUSIA wontên tiyang ingkang kêpêksa ngawut-awutakên para pengkhianat, saupami botên sagêd anggènipun nyirnakaken RUSIA punika botên sae. Lan ora preduli sapa dheweke, tokoh gereja utawa budaya utawa pimpinan partai. Dadi kaya * pejuang ideologis *, lan pengkhianatan katon sah, kaya pengkhianatan dhewe.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 17 Juni 2017 19:17
      +2
      Dadi disertasi Alexandrov muncul taun kepungkur.
      Ing kene Goebbels nulis yen perlu kanggo nyebarake perang nglawan Bolshevisme, lan ora marang wong Rusia. Lan saiki, luwih saka 70 taun sabanjure, wong sing beda-beda nyoba ngomong babagan topik iki.
  4. kunstkammer
    kunstkammer 16 Juni 2017 21:03
    +5
    Yen sampeyan wong Rusia lan mateni wong Rusia, mula ora ana masalah ing slogan apa sing sampeyan lakoni: perang nglawan "Bolshevisme" utawa kanggo "kamardikan" Urkaina - mula sampeyan ora bakal slamet!
    Iki kudu dielingi dening saben wong sing saiki mateni wong Rusia ing Rusia Anyar!
  5. andreywlasov
    andreywlasov 17 Juni 2017 21:02
    0
    "Saka pahlawan dadi pengkhianat." Banjur, liwat upaya sawetara tokoh, dheweke dadi pahlawan maneh.
  6. strategi
    strategi 25 Juni 2017 14:34
    0
    Kutipan saka: svp67
    Kabeh bener. Padha pahlawan - padha mbela Tanah Air, nanging padha pindhah menyang sisih mungsuh lan dadi TRAITOR. Lan dheweke bakal tetep dadi SELAMANYA. Sampeyan ora bisa nggawe perjanjian karo Iblis lan tetep dadi wong suci.

    SINGLE-WAJIB! apik
  7. Evgenius
    Evgenius 30 Juni 2017 19:42
    0
    Sinonim "Vlasovites" didegake kanthi alasan. Ekspresi iki nemtokake pengkhianat saka Tentara Abang. Nanging definisi iki ing taun-taun Soviet, kaya mangkene, mung ana siji pengkhianat ing seragam umum, yaiku Jenderal Vlasov. Ing kasunyatan, iki "Vlasovs" padha cukup nomer pinunjul, yen kita njupuk menyang akun posisi lan Pundhak nyudo. Iki minangka wahyu kanggo aku nalika ngerti yen komandan Divisi Infanteri 48, Mayor Jenderal Bogdanov Pavel Vasilyevich, nyerah menyang patroli Jerman ing Juli 1941, diubengi. Pembagiane dirusak. Ya, tambahan, ing panangkaran, dheweke nuding komisaris. Nasib para jenderal iki wis ditemtokake wiwit padha ngangkat tangane ing ngarepe mungsuh.
    Sejarah negara kudu dingerteni ing kabeh perspektif, diwiwiti kanthi kamenangan, kekalahan, lan kalebu pengkhianatan. Banjur bangsa bakal luwih resik. Lan ora mung bangsa Rusia.