Review militèr

Apa peluru kaliber gedhe sing mabur ing cedhak mbebayani?

8
Matt saka Wrecking Ranch mriksa salah sawijining mitos peluru kaliber dhuwur. Video kasebut bakal nuduhake yen sampeyan kudu waspada karo penembak jitu sing mabur peluru ing cedhak sampeyan.

8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Imperial
    Imperial 26 Juni 2017 15:51
    +2
    Dadi aku pengin ndeleng getih, daging, sampah ...
    Lan kene...
    Ora ana rasa seneng ing urip ...
    1. kirgiz58
      kirgiz58 26 Juni 2017 15:58
      +2
      Kutipan: ImPertz
      Dadi aku pengin ndeleng getih, daging, sampah ...

      Sampeyan banjur menyang rumah jagal. wassat ngguyu Wis numpuk ing kono.
      1. Imperial
        Imperial 26 Juni 2017 19:27
        +1
        Aku ana, ora mine.
        Aku bungah sampeyan wis terhibur ...
      2. Pavel Kupriyanov
        Pavel Kupriyanov 27 Juni 2017 09:10
        0
        menyang Suriah, lan luwih apik ing Somalia, umume ana daging langsung ing daging))
  2. nesu
    nesu 26 Juni 2017 17:47
    +1
    saiki tetep njupuk saka tank :))
  3. medvedron
    medvedron 27 Juni 2017 02:59
    +1
    Mesthi wae mbebayani, sing sabanjure bisa uga ora mabur ing cedhak. keprungu
  4. Deadushka
    Deadushka 27 Juni 2017 12:13
    +4
    Ora dijupuk iku ngguyu
  5. yrakuz
    yrakuz 28 Juni 2017 09:20
    0
    Cetha yen ing sekolah dheweke mung ndhelik saka udan. Panyebaran energi gelombang ing media diwulangake ing kelas VII. Ing Rusia. Ing tembung - wah, bodho ....