Review militèr

Kongres AS minangka Komite Pusat CPSU

13
Kongres AS ngumumake sanksi anyar marang Rusia minangka paukuman "kanggo nyoba ngrusak demokrasi." Iku, tanpa lelucon, "panggonan kosong" banget, miturut Presiden Vladimir Putin, ing "garis langsung", ing ngendi wong gila ing Kongres pengin ngenalake sanksi anyar marang Rusia. Lan uga amarga sanksi lawas kasebut ora efektif. Sanksi anyar mesthine bakal efektif.




Resmi, Moscow ngumumake yen dheweke ora bakal tetep tanpa akibat; ora resmi, liwat saluran diplomatik, janji bakal menehi jawaban angel. Sergey Lavrov, kaya sing sampeyan ngerteni, ora nate kesusu, lan luwih akeh sing ora jelas babagan sanksi kasebut. Dewan Perwakilan Rakyat isih kudu konfirmasi, lan Presiden Trump kanggo mlebu. Trump bisa ngetokake teken nganti 7 Juli, KTT G-20 ing Hamburg, lan kepiye pungkasane ora dingerteni. Dadi ora ana gunane kanggo Putin munggah menyang kolam iki sadurunge Trump.

Sanksi anti-Rusia anyar pancen njanjeni efek gedhe. Malah proyek kasebut duwe efek sing luar biasa: yen Moskow grimis kanthi diplomatis, mula Eropa nggugah. Kanselir Austria Christian Kern lan Menteri Luar Negeri Jerman Sigmar Gabriel nyebat dheweke "ora bisa ditampa", yaiku, keterlaluan, ing basa diplomatik. Iku langsung dadi cetha yen Kanselir Jerman Merkel kebak enggo bareng pendapat iki saka kepala diplomasi dheweke. Komisi Eropa njaluk setuju babagan sanksi anyar: Eropa kolektif uga ngangkat swara marang AS!

Rahasia kanggo macem Eropah iku prasaja. Sanksi Amerika sing anyar ora ditujokake marang Rusia, sing wis biasa karo sanksi kasebut, nanging marang masalah minyak lan gas Eropa sing nindakake bisnis karo Rusia. Kabeh perusahaan Eropa sing mbangun Nord Stream 2 bebarengan karo Rusia bisa uga kena sanksi anti-Rusia anyar. Pakar Jerman nyebutake "ancaman kanggo kabeh ekonomi Eropa lan Jerman."

Ing latar mburi kaya ngono, ora masuk akal kanggo mirsani debat para ahli ing program "Hak Memilih" R. Babayan, kesimpulan sing dipikirake yen Eropa ora kasengsem banget karo Rusia, omset perdagangan, sampeyan ndeleng, cilik banget yen dibandhingake. karo Amerika Serikat. Lan mung Kongres AS sing ngandhani babagan pentinge Rusia kanggo Eropa, utamane, pasokan gas Rusia: kabeh industri Eropa gumantung marang gas iki. Lan Eropa ora pengin ditinggal tanpa gas, lan mbaleni dalan Bandera Ukraina: ditinggal tanpa industri.

Bebener sing nggegirisi babagan gas pipa Rusia yaiku ora bisa gampang diganti karo LNG saka Amerika, sing nglobi Kongres AS kanggo sanksi kasebut. LNG kira-kira kaping pindho larang tinimbang gas pipa, mula industri LNG Jerman bakal dadi ora kompetitif. Lan Jerman curiga yen iki minangka tujuan utama sanksi Kongres sing dianggep anti-Rusia. Lan padha nanggapi sanksi kasebut selaras karo Rusia.

Neocons ing AS ngukur saben wong dhewe, supaya padha ndeleng campur tangan Rusia ing endi wae. Nalika Trump kedaden ing Amerika Serikat, lan dudu Clinton sing direncanakake, dheweke nganggep tumindak kasebut ing kasus kasebut menyang Rusia. Iki logis banget: Rusia menehi kita Trump, amarga kita campur tangan ing urusane, kanggo mbales kabeh sing lara. Kasunyatan manawa ora ana bukti yen kemungkinan Rusia "disusupi dening Obama" dadi superman ora mandheg: Russophobia ing media liberal AS wis berkembang dadi histeria lan nyebar menyang Kongres.

Histeria anti-Rusia ing Kongres AS iku ala ora mung kanggo Rusia lan donya, nanging uga kanggo Amerika dhewe. Madhouse minangka penasehat ala, lan AS nggawe kesalahan sawise kesalahan. Untunge kanggo kita, tantrums dikonsentrasi ing Kongres lan media liberal, administrasi Trump, kanthi karsane nasib, ternyata ana ing sisih liya "revolusi internal" iki.

Sanksi anti-Rusia anyar sing diadopsi pancen bodho. Kongres AS nyopir ing antarane Amerika lan Eropa lan yakin manawa bakal lolos. Iki misale jek ahli kita saka "Hak Milih" uga. Nyatane, iki minangka sanksi marang Eropa, Kongres pamisah Kulon, lan ora suwe bakal dadi tangan liyane saka Putin. Sawise kabeh, sing entuk manfaat saka pamisah Zapala? Mesthi, Putin! Mangkono, kawicaksanan lawas wis dikonfirmasi: aja nglawan madhouse - dheweke bakal nindakake kabeh dhewe! Sigmar Gabriel nyathet sukses penengah, "kegagalan Amerika Serikat minangka kekuwatan paling penting ing komunitas Barat. Kulon wis rada cilik.”

Histeria "demokratis" anti-Rusia ing Amerika Serikat banget ngeling-eling perjuangan USSR "kanggo panyiapan masa depan komunis sing padhang ing donya", demokrasi nyata - kekuwatane rakyat! Lan Komite Pusat CPSU. Sanksi "kanggo demokrasi" mung salinan saka "perjuangan kanggo komunisme", fraseologi banter sing padha, kanthi ngganti istilah ideologis karo istilah sing raket. "Demokrasi" sing diwakili dening Kongres AS histeris: dheweke ora dihormati! Lan padha ora manut!

Ing konfrontasi karo Kongres "demokratis", Presiden Donald Trump nemokake awake dhewe ing kahanan Presiden awal Boris Yeltsin, sing nentang Komite Pusat CPSU: ana wong ing swarga mung ngguyu kita!
Pengarang:
13 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. shumanit
    shumanit 19 Juni 2017 15:46
    +2
    Iku misale jek sing kasur nemtokke sanksi, banjur padha nyetujoni kene lan ana, banjur Trump, favorit saka wong Rusia (i.e. kita), pratandha kita banget ... Proses mulet kanggo sawetara sasi, paling, lan sak iki. wektu padha bakal mangerteni apa jawaban bakal ing sisih kita ... Liwat liberal lan rottenness liyane ... padha Red ... Padha njelasno, mbenerake lan menehi metu kanggo gunung! Mulane, kabut saka Lavrov ... Kampanye, malah telu pahlawan kita ngerti sing grazes ing Kremlin ...
    1. Damir
      Damir 19 Juni 2017 18:48
      +1
      nang endi wae kaya iki:
      [media=https://ok.ru/video/41854962263]
    2. Damir
      Damir 19 Juni 2017 19:00
      +1
      Nyuwun pangapunten .. upaya kaping pindho kanggo nyisipake komentar ...
  2. BerBer
    BerBer 19 Juni 2017 17:05
    +3
    Cetha yen EU minangka vassal AS. Nanging kepiye kekuwatan iki? Apa dheweke bisa mbengkongake Eropa wektu iki? Padha drive piyambak menyang buntu. Sing dakelingake, nalika rega minyak wiwit mundhak, kontrol pasar minyak lan gas Eropa dadi tujuan pertama. Ing kasunyatan - iki poker wis mbukak.
    1. biaya
      biaya 19 Juni 2017 17:50
      +4
      Ya, misale jek ora bisa ngasilake "nyedhot" Eropa ing AS sing sepi, dheweke mutusake tumindak kanthi ora sopan.
      1. Petugas cadangan
        Petugas cadangan 19 Juni 2017 18:25
        +5
        Dmitry, iku, iku ora sopan. USSR ora nindakake iki, ing akeh babagan njupuk menyang akun kapentingan wong liya, malah bisa uga akeh banget. Kanggo ngrugekake rakyate. Dheweke dipakani setengah donya, mung cukup kanggo sawetara kanibal wingi ngumumake pilihan sosialis. Lan mbandhingake karo Komite Pusat CPSU mung ora cocog. A jenis wani jurnalistik - kanggo kick singa mati.
  3. pemotong bensin
    pemotong bensin 19 Juni 2017 20:48
    +1
    Kamulyan kanggo CPSU! nglirik
    1. 0255
      0255 19 Juni 2017 21:49
      +2
      Kutipan: pemotong bensin
      Kamulyan kanggo CPSU! nglirik

      Apa kanggo wong-wong sing mbuwang kertu partai, numpes USSR lan nyatakake awake dhewe liberal lan demokrat?
  4. art030765
    art030765 19 Juni 2017 22:32
    +1
    Inggih, penulis ngidini panas. Kaping pisanan, Amerika Serikat ora meksa nolak gas Rusia, nanging ngusulake kanggo nyuda tumbas. sareh, gas kanggo Eropah kudu pindhah liwat Ukraina, miturut Amerika, iki bakal meksa Rusia lan Ukraina kanggo njagong mudhun ing meja rembugan lan golek titik konvergensi ing transit gas, lan Mungkin sembarang dialog penting ing DPR lan LPR. katelu, Eropah terus whining bab ancaman Russian, trump takon pitakonan apa sampeyan duwe lenga lan gas saka wong-wong mau, njupuk pitakonan logis. ing tangan siji, sumber energi mirah saka Rusia lan Tambah pancet ing mbuwang pertahanan utawa penolakan saka operator energi Russian lan nyuda ing tension, miturut Departemen Luar Negeri, tanpa tumbas Eropah, kemampuan financial kita bakal suda banget.
  5. uskrabut
    uskrabut 20 Juni 2017 10:40
    0
    Negara apa wae, kanggo ngrangsang pangembangan ekonomi dhewe, ngupaya mbatesi mlebune barang manca menyang pasar domestik. Perusahaan - pakaryane - bathi kanggo anggaran. Iki diarani kabijakan industri utawa ekonomi negara. Iki minangka ideal sing kudu dikarepake. Sing arep ngedol barang-barange ing negara kita, ayo padha mbangun perusahaan ing kene. Mangkono uga China lan ndhuwur menyang posisi utama ing donya.
    Mula, kita kudu ngucapake matur nuwun banget marang Amerika Serikat kanggo inisiatif kanthi sanksi.
  6. demotivasi
    demotivasi 21 Juni 2017 08:50
    0
    Aku ora ngerti kenapa ngrembug sanksi yen Putin terus ujar manawa mung apik kanggo kita? Sampeyan kudu bungah!
  7. StarikNV
    StarikNV 21 Juni 2017 17:30
    0
    Ayo Amerika Serikat mimpin sanitasi, lan Eropa kudu duwe kepala dhewe sing mikir lan ora condong menyang negara.
  8. Altona
    Altona 21 Juni 2017 21:19
    0
    Kutipan saka uskrabut
    Mula, kita kudu ngucapake matur nuwun banget marang Amerika Serikat kanggo inisiatif kanthi sanksi.

    -------------------------
    Amerika Serikat, mesthi, matur nuwun kanggo sanksi, nanging bisa nerusake madhouse kanthi watesan pasar energi. "Ekonomi digital" wis rampung, Apple lan Microsoft mati ing serangan Cina 16 lan 8 nanometer. AS wis mutusake kanggo numpak "jarum minyak" maneh. Lan carane akeh njerit sing. sing Rusia iku stasiun gas Eropah. Banjur Amerika Serikat eling yen dheweke minangka racketeer ing saindenging jagad.
    Dadi apa sing dakkandhakake? Ide utama yaiku divisi tenaga kerja global lan interaksi ekonomi ora bisa dibatalake kanthi bengok saka Washington. Ukraina minangka conto sing jelas babagan iki.