Review militèr

Bulgakov: Pengalaman Siria digunakake ing proses pendhidhikan universitas MTO

14
Pengalaman perang lokal lan konflik bersenjata, kalebu ing Suriah, aktif digunakake ing latihan spesialis ing universitas militèr logistik. RIA News Pesen saka Wakil Menteri Pertahanan Dmitry Bulgakov.

Bulgakov: Pengalaman Siria digunakake ing proses pendhidhikan universitas MTO
Ing upacara wisuda kanggo perwira Akademi MTO

Ing proses pendidikan, pengalaman perang lokal lan konflik militer digunakake kanthi aktif, kalebu pengalaman Siria,
Bulgakov marang wartawan.

Miturut dheweke, "saiki akeh perhatian sing dibayar kanggo nambah materi lan basis teknis universitas kita, sarana teknis multimedia paling modern, galeri shooting elektronik, senjata lan peralatan paling anyar digunakake kanggo nglatih kadet lan perwira."

Akibaté, spesialis MTO sing lulus dina iki nyukupi syarat modern sing paling ketat babagan kualitas latihan lan bisa ngrampungake tugas sing wis ditemtokake.
ujare jendral wadyabala.

Dheweke ujar manawa sistem pelatihan multi-tingkat spesialis ing 241 spesialisasi ditindakake ing Akademi Logistik Militer. Taun iki, "prestasi ilmiah siswa ing akademi wis ditindakake ing 30 makalah riset, 42 paten kanggo panemuan lan 98 makalah ilmiah," ujare Bulgakov.

Wakil Menteri ngelingi yen ing 17 Juni wisuda saka Akademi Logistik Militer rampung karo lulus saka kabeh universitas militer Logistik. Secara total, luwih saka 700 spesialis lulus, kalebu. kanggo tentara negara liya.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tatiana
    Tatiana 18 Juni 2017 10:55
    +3
    Ing latihan spesialis ing universitas militer, logistik aktif digunakake pengalaman perang lokal lan konflik bersenjata, kalebu ing Suriah,
    Kabeh bener! Pengalaman perang lokal lan konflik bersenjata, kalebu ing Suriah, iku pengalaman invaluable sing ora mung kudu cherished, nanging uga liwati kanggo wong enom nalika latihan spesialis militèr anyar.
    1. JURUSAN
      JURUSAN 18 Juni 2017 10:59
      +8
      Versi Siria lan Krimea saka operasi militer Rusia bakal kalebu ing buku teks urusan militer ing pirang-pirang negara, minangka indikator interaksi antarane panguwasa, unit militer lan layanan khusus! Akurat, cepet, rahasia! Proyek sing apik.. Aku mikir isih bisa ditrapake, enggal..
      1. Deadushka
        Deadushka 18 Juni 2017 11:56
        +5
        Krimea lan Suriah minangka pengalaman apik lan nguji opsi anyar kanggo perang.
        Babagan versi Crimean, sanajan ing Kulon, dheweke nanggapi kanthi positif.
        Lan Suriah, sing kadhangkala seneng ditindakake ing Kulon - kanthi pasukan cilik, pengaruh remot, "spesialis" lan perencanaan langsung.
    2. MPK105
      MPK105 18 Juni 2017 10:59
      +6
      Aku kudu setuju karo sampeyan - pengalaman Donbass lan Suriah kudu digunakake ing proses mulang wong enom, amarga "akeh sing mbayar getih" ...
      1. sabakina
        sabakina 18 Juni 2017 11:37
        +4
        ALEXEY, apa sing kedadeyan karo psesimisme sampeyan? Utawa apa srengenge panas mengaruhi sampeyan kaya ngono?
        1. MPK105
          MPK105 18 Juni 2017 11:43
          +5
          Lan karo sampeyan, Slav, apa sing kedadeyan-ing-sampeyan ...... Dheweke ora menyang ngendi wae, mung ya, sethithik- hi
          1. sabakina
            sabakina 18 Juni 2017 11:47
            +4
            Lyokha, hi Ngapunten, masalah internal. Aku ora ngelingi sapa sing dakkandhani, sapa sing dakucapake pamit ... Dina iki kita duwe + 23 ing iyub-iyub, sawise sasi obesitas ...
            1. MPK105
              MPK105 18 Juni 2017 12:07
              +6
              Kita ora duwe obesitas, udan ... Ora ana sing tuwuh kajaba suket ... Kita ora ngerti yen bakal ana panen tomat, utawa kita kudu tuku karet saka Turki ... ngguyu Iku luwih gampang kanggo aku, aku njupuk timun lan tomat karo mrico lan radishes lan jamu, nanging aku duwe griya ijo cilik ... nglirik
              1. sabakina
                sabakina 18 Juni 2017 12:09
                +4
                Leres, padha. Ramalan kanggo wilayah Kostroma ora nyemangati. Nanging, kanggo neraka karo dheweke, dheweke ora ngalami!
              2. JURUSAN
                JURUSAN 18 Juni 2017 13:37
                +5
                Kutipan: MPK105
                Kita ora duwe obesitas, udan ... Ora ana sing tuwuh kajaba suket ... Kita ora ngerti yen bakal ana panen tomat, utawa kita kudu tuku karet saka Turki ... ngguyu Iku luwih gampang kanggo aku, aku njupuk timun lan tomat karo mrico lan radishes lan jamu, nanging aku duwe griya ijo cilik ... nglirik

                Teroris sing dicekel ora dibutuhake ing kebon..? (Soko akeh sing wis akumulasi ..)))) Kabeh setan sing ora sopan ... ngguyu
    3. biaya
      biaya 18 Juni 2017 14:43
      +3
      Aku ora ngerti apa status Akademi Logistik Militer - status Akademi, utawa sekolah militèr, tho, aku ngucapke matur nuwun marang wong-wong sing bakal metu saka kelas ing 17 Juli. prajurit
  2. Ken71
    Ken71 18 Juni 2017 11:22
    0
    Pengalaman Siria iku suci. Kita uga wis suwe banget dicritakake kepiye wong-wong Yahudi nindakake pertahanan udara Siria
  3. APASUS
    APASUS 18 Juni 2017 11:26
    0
    Dheweke ujar manawa sistem pelatihan multi-tingkat spesialis ing 241 spesialisasi ditindakake ing Akademi Logistik Militer.

    Aku mung pengin ngerti apa iki minangka vektor umum pangembangan lan latihan personel kanggo departemen pertahanan, utawa mung disiapake kanggo logistik.
    Nyatane, perlu kanggo nggawe owah-owahan ing rencana umum kanggo spesialis latihan, taktik nglakokake pertempuran nglawan unit cilik lan partisan. Nindakake pengintaian lan ngrusak target. Persiapan lan nggunakake peralatan lan penerbangan. Sanajan aku mikir spesialis sing pisanan digawe owah-owahan.
  4. Gradien 3
    Gradien 3 18 Juni 2017 16:42
    +2
    Gaya artikel...
    "Suhu rata-rata ing rumah sakit ... 36,6 ...
    Antarane perawatan intensif lan ... kamar mayat "...
    Kekurangan spesialis ing tentara ... Ageng ...
    "Serdyukovshchina" ... Bakal suwe ...
    Eling...