Review militèr

1,5 ewu prajurit NATO "nylametake" koridor Suwalki saka "invasi Rusia-Belarus"

57
Ing tapel wates Polandia lan Lithuania, latihan NATO rampung kanggo nglawan "invasi Rusia-Belarusia". Miturut legenda latihan, kontingen NATO gabungan mesthine kanggo mbela koridor Suwalki, sing saiki wis dadi modis ing Eropa kanggo nyebut tapel wates Polandia-Lithuania - saka Republik Belarus menyang wilayah Kaliningrad.

Badan Informasi Reuters ngutip pernyataan dening Jenderal Amerika Ben Hodges (komandan pasukan pendudukan AS ing Eropa):
Mesthi, ora kudu serangan. Nanging kita siyaga nglawan pamblokiran koridor Suwalki, amarga yen kedadeyan, sekutu kita telu bakal langsung diisolasi saka aliansi.


1,5 ewu prajurit NATO "nylametake" koridor Suwalki saka "invasi Rusia-Belarus"


Miturut Hodges, latihan kasebut ditindakake amarga "Rusia ora bisa dipercaya sawise invasi Georgia lan Crimea." Latihan NATO diduga ana hubungane karo manuver Rusia-Belarus ing Belarus.

Hodges:
Rusia nyerang negara liya ing tengah-tengah latihan militer ing cedhak tapel watese. Nanging NATO duwe profesional. Lan kita siyap kanggo skenario kasebut.


Ing wektu sing padha, Pak Hodges ora nemtokake manawa sadurunge Rusia njupuk tindakan apa wae, ing Ukraina lan Georgia, kanthi saran saka Amerika Serikat, salah siji kudeta ditindakake kanthi ancaman marang urip Rusia. -speaking populasi, utawa, kaya ing kasus Saakashvili, militèr invasi sing smacks pembantaian.

Kira-kira 1,5 personel militer NATO, kalebu prajurit lan perwira Polandia lan Lithuania, melu latihan "pertahanan" sing diarani koridor Suwalki.
Foto sing digunakake:
Твиттер
57 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pinter bokong
    pinter bokong 19 Juni 2017 06:42
    +3
    Aku kelingan lemparan paratroopers menyang Yugoslavia ing lapangan udara Pristina. Banjur personel militèr saka Federasi Rusia ndamel liwat setengah saka Eropah ing kendaraan wojo, nanging NATO tangi mung nalika pasukan payung terjun ing airfield. Mangkono, teleretically, tentara Federasi Rusia bisa nyekel poleuropes ing siji wengi
    1. finch
      finch 19 Juni 2017 06:51
      +6
      NATO lan jenderal-jenderal ora duwe pilihan liyane kajaba mbaleni manawa Rusia kepengin tekan Selat Inggris!Yen ora, kabeh bakal dipecat, lan Hodges ora ngerti kepiye maneh, mula dheweke kudu nglumpukake botol kanggo mangan awake dhewe. .. ..Kaya ing guyonan tentara lawas:"Petugas surat perintah senior ing ngarep pangilon. Nutup tali bahu nganggo tangane: - Dadi bodho kanggo sing bodho ... Mbukak tali bahu: - Lan - pejabat senior surat ..." ngguyu
      1. Tersky
        Tersky 19 Juni 2017 07:06
        +4
        Kutipan: Zyablitsev
        dadi kudu ngumpulake botol kanggo pakan dhewe ....

        Lan ora mung kanggo dheweke, - Lithuania kudu mbayar kanggo Russophobia
    2. JURUSAN
      JURUSAN 19 Juni 2017 07:04
      +6
      Ya, yen kita nyerbu karo Belarusians, seminggu mengko ing Samudra Atlantik kita wisuh boots lan trek tank, ngombe anggur Spanyol lan mangan sosis Jerman ..))) Ora, serius, wong lanang, paling sepuluh wis tekan. ! prajurit
    3. Spartanez300
      Spartanez300 19 Juni 2017 07:24
      +1
      Padha ora isin maneh ngomong marang sapa piwulang diarahake, asu ajag.
  2. Alexander 3
    Alexander 3 19 Juni 2017 06:45
    +3
    Aja ngganggu kita lan kita ora bakal nggatekake sampeyan. Ayo NATO njaga koridor kaya sing dikarepake, iki keributan sampeyan ing tapel wates.
  3. HEATHER
    HEATHER 19 Juni 2017 06:45
    +5
    amarga yen kedadeyanBanjur sampeyan ora duwe wektu kanggo ngerteni babagan iki, mula, kita lunga menyang omah.
  4. pakar sofa
    pakar sofa 19 Juni 2017 06:49
    +2
    Kok ngono???? Kita uga nyerang Georgia ???? Oh.. dipanku... 5 dipan ganti... kobong...
    1. logall
      logall 19 Juni 2017 07:02
      + 23
      Untunge media wis nutupi. Paling aku ngerti apa kita wong elek. Lan NATO nylametake kabeh wong saka kita:
  5. inkass_98
    inkass_98 19 Juni 2017 06:56
    +3
    Aku propose sing kabeh peserta ing pertahanan urgently dianugerahi Order "Kanggo kamenangan ing perang tanpa ngarsane mungsuh." Munggah pangkat kabeh sing duwe pesenan lan ngirim menyang pensiun dini kanggo nambani saraf.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 19 Juni 2017 07:00
      +5
      Kutipan saka: inkass_98
      kanggo nambani syaraf.

      Lan menehi susu "kanggo gawe piala"
      1. inkass_98
        inkass_98 19 Juni 2017 07:02
        +1
        Ora, liter vodka saben pasuryan (wiski kanggo pickiest).
        1. Pakdhe Lee
          Pakdhe Lee 19 Juni 2017 07:05
          +4
          Kutipan saka: inkass_98
          liter vodka saben pasuryan

          Saka dosis iki, dheweke bakal koma, lan sing paling terus-terusan bakal menyang Moskow lan Minsk!
          1. inkass_98
            inkass_98 19 Juni 2017 07:12
            +2
            Babagan "go" minangka tembung sing kuwat. Paling apik, dheweke bakal nyusup. Ana, aku elinga, sawetara taun kepungkur laporan babagan loro infantri Amerika ing Jerman: padha manggon ing hotel, tuku gelembung (siji!) Brandy lan gelar brawl kanggo rong dina. Iku meh ora bisa menyang ngendi wae ing negara kuwi. Sampeyan mesthi ora bakal bisa perang.
            1. Pakdhe Lee
              Pakdhe Lee 19 Juni 2017 07:16
              +4
              Kutipan saka: inkass_98
              Babagan "go"

              Iki diusulake kanggo ngetokake! Nanging aja ngombe kabeh! Lan ing kana, terwelu iku elek ing hop!
              1. inkass_98
                inkass_98 19 Juni 2017 07:21
                +1
                Iki bobot ekstra, ora mabuk. Bakal angel nindakake kampanye nglawan Moskow. Ya, lan wong-wong Rusia sing nggegirisi bisa njupuk, nanging bear kudu disiram karo apa wae.
                1. Pakdhe Lee
                  Pakdhe Lee 19 Juni 2017 07:27
                  +4
                  Kita duwe macem-macem cara ngombé karo wong-wong mau! ombenan
                  1. Svarog51
                    Svarog51 19 Juni 2017 08:05
                    + 10
                    Volodya, salam hi
                    - Wingi aku ngombe vodka karo Rusia. Meh mati!
                    - Dina iki aku wis mabuk karo wong-wong mau. Muga-muga aku wis mati wingi!
                    apik ombenan
                    1. cniza
                      cniza 19 Juni 2017 08:10
                      +3
                      Sugeng enjang Panjenengan sedaya hi , supaya kita isih bisa miwiti senjata "rahasia" marang NATO?
                      1. Svarog51
                        Svarog51 19 Juni 2017 08:15
                        +9
                        Hello Victor. hi Lan apa persis? Lan ing proporsi apa? Nyuwun
                    2. Pakdhe Lee
                      Pakdhe Lee 19 Juni 2017 08:11
                      +4
                      Halo rekan kerja! Apa sing wis diwulang! Aku wis ngomong yen awl ora bisa dicopot!
                      1. Svarog51
                        Svarog51 19 Juni 2017 08:14
                        + 10
                        Nuwun sewu rekan, kula kesupen nyebataken ing ukara kaping kalih menawi kula mabuk kanthi awl. recourse ombenan
            2. cniza
              cniza 19 Juni 2017 08:18
              +3
              Kutipan: Svarog51
              Hello Victor. hi Lan apa persis? Lan ing proporsi apa? Nyuwun


              Kita duwe sawetara opsi lan dosis mung bobot. ngguyu
              1. pamburu mumbul
                pamburu mumbul 19 Juni 2017 08:35
                +5
                Halo kabeh! hi Aku mikir yen sawise sendok vodka dicampur karo port anggur "777" ing rasio 1: 1, mundhut massive saka ternak bakal miwiti. lol
                1. cniza
                  cniza 19 Juni 2017 08:38
                  +3
                  Sugeng enjing Pasha hi , Pilihan liyane yaiku "telung tetes banyu ing segelas alkohol, kaping telu dina, sajrone seminggu - bakal nyebul kabeh wong kaya angin."
                  1. pamburu mumbul
                    pamburu mumbul 19 Juni 2017 08:39
                    +5
                    Kutipan saka cniza
                    telung tetes banyu ing segelas alkohol

                    Sing utama yaiku ora overdo karo banyu. nglirik
                    1. cniza
                      cniza 19 Juni 2017 08:52
                      +3
                      Bisa diganti karo lenga sayur-sayuran, efek bakal teka luwih cepet. lol
                      1. pamburu mumbul
                        pamburu mumbul 19 Juni 2017 08:53
                        +5
                        Lha kowe wong aneh. Aku ngajeni! apik ombenan
                2. cniza
                  cniza 19 Juni 2017 08:57
                  +3
                  Kutipan saka bouncyhunter
                  Lha kowe wong aneh. Aku ngajeni! apik ombenan


                  Ora, aku apikan - yen sampeyan ora nyampur segelas alkohol lan segelas lenga, bakal ana efek ing wayah esuk, lan bisa uga ing wayah sore. ngguyu
                  1. pamburu mumbul
                    pamburu mumbul 19 Juni 2017 09:29
                    +5
                    Ora tau nyoba. Lan aku ora pengin miwiti. nglirik
                    1. cniza
                      cniza 19 Juni 2017 09:37
                      +3
                      Pasha, iki kanggo mungsuh ... sampeyan nizya.
                      1. pamburu mumbul
                        pamburu mumbul 19 Juni 2017 09:43
                        +5
                        Ngerti, aku ora bakal eksperimen. Aku luwih apik cara lawas:
                    2. cniza
                      cniza 19 Juni 2017 09:46
                      +3
                      Oh, idu wis ilang.
            3. BARKHAN
              BARKHAN 19 Juni 2017 08:23
              +1
              Kutipan saka: inkass_98
              gelembung (siji!)

              Kanggo loro! Rong dina! Ya, kita malah ora bakal menyang topik serius ing obrolan ...
              1. Pakdhe Lee
                Pakdhe Lee 19 Juni 2017 08:33
                +4
                Kita mung ngrokok ing sing pertama!
  6. rotmistr60
    rotmistr60 19 Juni 2017 07:01
    +2
    rampung latihan NATO kanggo berkembang countermeasures "Invasi Rusia-Belarusia"

    Aku malah ora ngerti carane menehi reaksi. Utawa sepisan maneh ngguyu omong kosong iki lan lali. Utawa kanggo nganggep yen iki ora "oposisi", nanging persiapan kanggo wiwitan operasi militer lan, mesthi, familiarization karo teater anyar saka tumindak kasebut.
  7. samarin1969
    samarin1969 19 Juni 2017 07:01
    +1
    Baltik dudu Timur Tengah, layanan kasebut bebas bledug, aman, tanpa laba-laba, bom bunuh diri lan sampah liyane + "layanan paling tuwa sing kasedhiya" ....
  8. Imperial
    Imperial 19 Juni 2017 07:11
    +2
    Apa wae sing nyenengake bocah kasebut, yen ora ...
  9. pakar sofa
    pakar sofa 19 Juni 2017 07:20
    +1
    Kutipan: ImPertz
    Apa wae sing nyenengake bocah kasebut, yen ora ...

    Dheweke medeni landak kanthi titik kalima telanjang))
  10. alstr
    alstr 19 Juni 2017 07:34
    +2
    Jancok kita koridor iki nyerah. Apa ana sing ndeleng peta?
    Yen sampeyan ndeleng, banjur dalan bakal mangsuli pitakonan sing prasaja: Endi dalan langsung saka Belorussia menyang Kaliningrad?
    Lan saiki, kanggo informasi, ayo goleki rute sepur Moscow-Kaliningrad.

    Kabeh wong nyawang? Lan saiki pitakonan - kenapa neraka kita Suwalki, yen ora ana dalan langsung saka Federasi Rusia menyang Belarus.
    1. BARKHAN
      BARKHAN 19 Juni 2017 08:27
      +2
      Kutipan saka alstr
      Lan saiki pitakonan - kenapa neraka kita Suwalki, yen ora ana dalan langsung saka Federasi Rusia menyang Belarus.

      Shh! Sepi .. Ora ngerti. Ayo padha lungguh lan mbela luwih lan menehi sinyal.
    2. Alexander Abdrakhmanov
      Alexander Abdrakhmanov 19 Juni 2017 09:43
      0
      Mbokmenawa dheweke ora duwe dhuwit kanggo mbangun pager sing dhuwur lan turu kanthi tentrem. Ayo padha takon Senka Rabbit - saka Ukraina, iku spesialis utama ing pager. Dheweke njupuk dhuwit kanggo pager lan mlayu menyang Amerika Serikat. Ing ngendi dheweke nggawe tikus ora bakal nyusup, nanging gajah kasebut kanthi tenang ngliwati tanpa clinging.
  11. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 19 Juni 2017 07:52
    0
    masturbators unstoppable
  12. pvv113
    pvv113 19 Juni 2017 08:19
    +2
    Miturut legenda latihan kasebut, kontingen gabungan NATO mesthine mbela koridor Suwalki.

    Legenda primitif. Pancen ora nganggep tumindak sing bisa ditindakake lan ora bisa ditebak saka partisan Belarusia. hi
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 19 Juni 2017 08:38
      +6
      Hi Volodya! hi Partisan Belarusia dudu wong Papua Afrika kanthi karamultuk, kita bakal ngilangi sungu bebarengan. prajurit
      1. pvv113
        pvv113 19 Juni 2017 09:13
        +2
        Hello Pasha! Sapa sing ngerti sejarah kanthi apik, dheweke ora perlu ngelingake partisan Belarusia. Nanging Anglo-Saxon ora nglebokake piwulang sejarah ing sirahe, uga akeh perkara liyane. hi
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 19 Juni 2017 09:22
          +5
          Ing sirahe, mung produk sampah sing disimpen kanthi apik. Lan kanthi semangat kanggo nulis maneh Sejarah kanthi cara dhewe, apa maneh sing bisa dikarepake saka dheweke?
          1. pvv113
            pvv113 19 Juni 2017 09:26
            +2
            Sing mesthi, dheweke pinter nyalahake sejarah, pelajaran saka Goebbels ora muspra.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 19 Juni 2017 09:28
              +5
              Ya, Dr. Goebbels kanthi bungah nyengir ing Neraka: bisnise urip lan makmur.
              1. pvv113
                pvv113 19 Juni 2017 09:32
                +2
                Muga-muga dheweke seneng-seneng amarga panci wis digawe panas. ngguyu
  13. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 19 Juni 2017 08:29
    +4
    Svarog51,
    Saiki mung wektu, dhokter sing paling apik! Sugeng Dina Medis!
  14. Alexander Abdrakhmanov
    Alexander Abdrakhmanov 19 Juni 2017 09:26
    0
    Hodges ora nulis babagan sapa sing nglatih tentara Georgia kanggo nyerang Ossetia. Saiki Rusia didakwa dadi sing pertama nyerang, kabeh wong ngerti sapa sing nyerang, mung Hodges sing ora ngerti. Ing ngendi AS sepur, mesthi kalah ing kana. Sajrone limang dina perang, padha nilar kabeh peralatan Amérika lan mlayu saka posisi, gunung senjata tetep, padha ora duwe wektu kanggo nggunakake. Inggih NATO - padha tansah nggambarake mungsuh nalika padha ora perang karo wong. Ingkang utama iku guru Amerika mlayu adoh, Georgia malah ora nyekel. Kita kudu sinau mlaku kaya Amerika, banjur miwiti gelut.
  15. APASUS
    APASUS 19 Juni 2017 09:30
    0
    Aku kepengin weruh sapa sing nentang dheweke? Tank nyopir landak liwat alas lan nylametake negara kasebut saka kebangkrutan Rusia
  16. faiver
    faiver 19 Juni 2017 09:31
    0
    lan supaya 1,5 wong militèr padha melu ing operasi, kita Multiply dening telung i.e. miturut perkiraan, kira-kira limang ewu kita bakal nyerang ing koridor iki? ngguyu , lan liyane saka tentara kanggo sunbathe chtoli?
  17. Amatar
    Amatar 19 Juni 2017 09:37
    0
    Mbokmenawa 16 pejuang saka MTR Federasi Rusia lan 40 pengawal tapel wates Republik Belarus sijine piyambak "marang" piyambak.
  18. cormorant
    cormorant 19 Juni 2017 13:44
    0
    Lan apa kajaba isthmus iki ora ana sing bisa dituju? Degenerates ... Aku wonder saka sisih kang padha dianakaké pertahanan. Lan yen padha desahan saka wilayah Kaliningrad, ngendi pelacur iki bakal mlayu?
  19. Vovka-Morkovka
    Vovka-Morkovka 20 Juni 2017 00:17
    0
    Wong lanang mung nguwasani anggaran sing diparengake - selawase donya.