Review militèr

Video serangan rudal balistik Iran marang militan Siria dirilis

8
Korps Pengawal Revolusi Islam Iran nglaporake dibukak misil jarak menengah ing posisi militan IS ing Deir ez-Zor. Disebutake yen iki minangka respon kanggo serangan teroris anyar sing ditindakake dening teroris ISIS ing Tehran. Peluncuran kasebut digawe saka pangkalan rudal IRGC Aerospace Forces ing provinsi Kurdistan lan Kermanshah Iran ing sisih kulon negara kasebut.



8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Horst78
    Horst78 19 Juni 2017 12:11
    0
    Ora mung kita "Kaliber" kanggo nglampahi.
    Disebutake yen iki minangka respon kanggo serangan teroris anyar sing ditindakake dening teroris ISIS ing Tehran.
    apa padha takon lan ing bisnis.
    1. En 100 gram
      En 100 gram 19 Juni 2017 22:30
      0
      Kutipan saka Horst78
      Ora mung kita "Kaliber" kanggo nglampahi

      Ora jelas apa jenis rudal, lan apa padha mabur? Pinten lan apa sing dirusak. Mbok mengko ana infone
  2. datur
    datur 19 Juni 2017 12:29
    0
    iki minangka alesan kanggo Tehran melu sah ing konflik Siria!!! wassat
  3. maratk
    maratk 19 Juni 2017 12:32
    0
    [kutipan] [/ kutipan] kanggo mbantu tentara Siria.
  4. aktivator
    aktivator 19 Juni 2017 13:11
    +1
    Peluncuran kasebut digawe saka pangkalan roket Angkatan Udara IRGC
    Lan iki ngendi Iran lan ngendi aerospace.
  5. KOMA
    KOMA 19 Juni 2017 17:10
    +2
    Kabeh video saka Iran saka kategori "Negro kencing batu bara ing wayah wengi!"
  6. HEATHER
    HEATHER 20 Juni 2017 06:43
    +5
    Ingkang utama yaiku dipopulerkan. Rudal sing ora dipandu. Apa kenek utawa ora, kaya sing diomongake.
    1. Olegovi4
      Olegovi4 21 Juni 2017 18:22
      0
      Quote: VERESK
      rudal sing ora kasil

      lan kok kontrol, yen mabur bebarengan koordinat menyang bunker sabanjuré utawa markas?