Review militèr

A militan syuting rapat karo "Night Hunter" ing Suriah

18
Sayap propaganda ISIS bubar ngrilis film babagan pertempuran ing ara-ara samun cedhak Palmyra. Video kasebut ngemot cuplikan "pertemuan" teroris kanthi helikopter serangan lan pesawat serangan Angkatan Udara Rusia.

18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pangeran_Pensiun
    Pangeran_Pensiun 19 Juni 2017 15:41
    +1
    bledosan saka perawat ora dadi frail
    1. lan j61
      lan j61 19 Juni 2017 16:14
      + 19
      Quote: Pangeran_Pensiun
      bledosan saka perawat ora dadi frail

      Roller kanggo 22 detik. Ing wektu sing padha, ditampilake carane militan shoots menyang udhara, lan helikopter sing mbukak NURSs, lan pesawat serangan, lan sawetara jenis bledosan. Ora ana konfirmasi minimal yen potongan pigura sing dijupuk bebarengan lan ing panggonan sing padha ora kasedhiya. Umumé, ora jelas kenapa video kasebut dikirim - minangka screensaver kanggo tujuan propaganda ISIS - bakal mbukak, kaya informasi apa wae - ora!
      1. En 100 gram
        En 100 gram 19 Juni 2017 22:26
        +4
        Kutipan saka andj61
        Aku pancene ora ngerti kenapa video iki dikirim.

        Aku uga ora ngerti apa-apa, pira, bandy. Nyuwun
        1. Mungsuh
          Mungsuh 25 Juni 2017 05:18
          0
          Bener, "pira" nglirik
      2. bos781
        bos781 20 Juni 2017 11:42
        +5
        Situs iki seneng nerbitake video sing padha "ora ana apa-apa", nanging kanthi judhul sing banter.
  2. Tanat
    Tanat 20 Juni 2017 05:28
    +1
    Propaganda aneh ... Kanthi bedhil mesin entheng ing helikopter (ora kanggo sebutno pesawat serangan) - kabeh padha karo saber ing tank.
    1. kolya6652
      kolya6652 20 Juni 2017 09:24
      +1
      Aku bakal pitutur marang kowe, lan Perang Donya II tindak menyang tank karo saber lan ora menang apa-apa, minangka sampeyan bisa ndeleng.
      1. RobertZone
        RobertZone 20 Juni 2017 10:03
        +3
        Dadi dudu sebabe kowe menang, kowe lucu
      2. -=ANTRAX=-
        -=ANTRAX=- 20 Juni 2017 17:05
        +2
        ing jaran ing wayah wengi. Jaran ora butuh lampu lan obah kanthi tenang. nyedhaki lokasi mungsuh, ing peternakan lan desa, ing wayah wengi. ing cara iki, pamukiman padha kasil liberated, malah ing kasus ngendi mungsuh wis kendaraan wojo.
  3. Jovanni
    Jovanni 20 Juni 2017 07:59
    0
    A militan syuting rapat karo "Night Hunter" ing Suriah

    Lan opo?.... Nyuwun
    1. lor
      lor 20 Juni 2017 15:33
      +5
      Ya, aku mbusak, nanging ora nuduhake))
  4. Leonid Khar
    Leonid Khar 20 Juni 2017 16:58
    0
    Kanthi PKM nglawan tank mabur lapis baja? Dheweke kudu ndhelikake lemah sing luwih jero, mungkin dheweke bakal tetep urip.
    1. Mungsuh
      Mungsuh 25 Juni 2017 05:20
      0
      Ya, ora bisa dimangerteni sapa sing ditembak: apa helikopter, drone, utawa mung nggawe klambi jendhela.
  5. Mikhail Anokhin
    Mikhail Anokhin 22 Juni 2017 15:11
    +1
    Apa sing ora dingerteni!
  6. Komentar wis dibusak.
  7. ver_
    ver_ 24 Juni 2017 15:36
    +1
    Kutipan: Leonid Khar
    Kanthi PKM nglawan tank mabur lapis baja? Dheweke kudu ndhelikake lemah sing luwih jero, mungkin dheweke bakal tetep urip.

    ..dadi iki perlu otak..
  8. Simon
    Simon 24 Juni 2017 15:45
    0
    Lucky igilovtsev - tetep urip.
  9. serge siberian
    serge siberian 24 Juni 2017 20:45
    +1
    Nyuwun [b][/b][i][/i]dipotong saka macem-macem topik lan ora ana liyane!
  10. Mungsuh
    Mungsuh 25 Juni 2017 05:21
    +1
    Jahitan macem-macem video. Ora ana sing bisa dipercaya.